2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Özgeengin paylaştığın yazı çok hoş, şu an ki halleriyle eşim böyle yapmazmış gibi geliyor, ama merak içindeyim, bebiş bir olsun bakalım nasıl bir baba olacak....

bu arada arkadaşlar size acizane tavsiyem, biz akşamları eşimle çocuk gelişimi üzerine konuşşuyoruz ve nasıl yapmalıyız, nasıl yapmamalıyız bunun üzerine birbirimizin fikrini alarak not tutuyoruz, bu konuları şimdiden konuşmalıyız ki çocuk olduğunda baba başka, anne başka davranışlar içinde olmasın.... çünkü eğitim merkezinde gördüğüm şeylerden birisi de şu annenin kızdığına baba kızmıyor, babanın kızdığına anne kızmıyor, çocukta hangi davranışın doğru olduğunu ayırt edemeyip, kişilik çatışması yaşıyor...

Bana şeker yüklemesi için 24.hafta dedi ama bayramdan sonra kontrolüm var 22 haftalık oluyorum o zaman yapılır mı acaba?

O zaman belki sadece kontrol yapar iki hafta sonra gel diyebilir.. Belki de o hafta yapar.. benim detaylıyı erken yapmıştı mesela.. bebeğin gelişimine göre haftayı beklemiyo olabilirler..

Yyaaaaaaaa ben bugün buluşmaya gidemicem galibaaaaaaaaa((((((((((( ev sahibi aradııı camları yaptırıcakmışşşş...adam yollicakmışşş..evde olun dieeee...uufffffffffffffff...umarım erken gelirlerrrrrrr:18:

O zaman belki sadece kontrol yapar iki hafta sonra gel diyebilir.. Belki de o hafta yapar.. benim detaylıyı erken yapmıştı mesela.. bebeğin gelişimine göre haftayı beklemiyo olabilirler..

Olabilir canım, detaylıda bu perşembe yapılacak bakalım inş.güzel haberler alırız bizde.Bi de detaylı sonucunu kendi drumuza da gösteriyor muyuz?

gidemeee gidemeee ben yokum sende gitmeee lay lay loooom

Bulamassan bi de şu Pınarın ilk adım sütü mü devam sütü mü ne var bebekler için.. ondan al normal süt yerine.. daha da bulamazsan ben sana kargolarım burdan yeterki bebiş beslensin
canım ya çok tşk ederim, inan bu yazını okuyunca nasıl mutlu oldum, bu forumu işte bu yüzden çok seviyorum.... maşaAllah diyelim

ben hala ilaç kullanmıyorum. coraspin kullanıyorum başından beri. 22.haftada kontrolüm var. sanırım destek ilaçları o zaman verecekmiş. 17. haftada gittiğimde gerek görmemişti. kramp bir kere girdi 16. haftada. sütü bol iç dedi. ben de peynir ve süt alımımı artırdım. şimdi bir sorun kalmadı.

tek sorunum kasık ağrıları bakalım gittiğimizde ona ne diyecek.

Olabilir canım, detaylıda bu perşembe yapılacak bakalım inş.güzel haberler alırız bizde.Bi de detaylı sonucunu kendi drumuza da gösteriyor muyuz?

Evet başka doktor çekiyo radyolog mu deniyo ne zımbırtıysa o :)) ben sormadan adam konuşmadı bile.. ben sordukça söledi.. çıktı veriyo onları kendi dr una gösteriyosun ooo çok güzel çok güzel diyo :) inşallah.. bitiyo..

kasık agrılarına ya rahım genıslıyo dıolar yada ıdrar yolu enfeksıyonu olabılır dıye ıdrar tahlılı yapıolar cnm.
benımde sureklı agrıdıgı ıcın ogrendım artık :)

canım ya çok tşk ederim, inan bu yazını okuyunca nasıl mutlu oldum, bu forumu işte bu yüzden çok seviyorum.... maşaAllah diyelim

Forumun en güzel günleri inşallah şubat mart gibi yaşancak.. doğuranları arıycaaaz, bebeklerin ilk resimlerini paylaşcaaz :) inşallah herşey çok güzel olcak

ehh evet yani beni bırak git istanbullularla görüş önce... Cık cık olcak iş değil :))) adamların cebi var mı? Arayımda geç gelsinlerr

yok kız elin pencerecisinin telefonunun işi ne bende:)))))) aha ben çok yorulucam heee..içime öle doğdu birden...şimdi camlar yapılıcak tesisat yapılıcak...halılar gitti zaten..bide temizlikçi bulursam..tertemiz olucamm..

uyuduk uyuduk uyuduk :)

artık hazırlanıp çıkma vakti, önce hastaneye gidip tahlil yaptırıcam, oradan ikea, sonrada palladium buluşmasına akıcammm :))

mag umarım gelebilirsin sende...

saat 5 te kahve dünyasının en büyük masasında oturuyor olacağım, gelenleri en güzel gülümsememle karşılamak isterimmmm :)))

canım bende çok araştırdım uht sütler pek ii değil pastörize olması lazımmış yada keçi sütü en faydalıymış hem bize hemde bebişlerimize ek gıdaya geçince yoğurt yapmak için istanbulda oturanlar günlük süt içsin muhakkak şimdi konyadada migros sek günlük süt getirio ondan albildiğimiz kadar alıoruz yoksa bende pınar süt içerdimm bi kaç haftadır onu bıraktım tadı kötüleşti burnuma koktu gibi enka alıorum çok lezzetlii bidee ülker içim sütün çileklisini dışarı çıkıosam çantama muhakkak tıkarım meyve ve o sütlerden zaten benim herifcazımın paracıkları kasa kasa süte gidioo elhamdülilllah ben çok içiorummm balık yiyemeiorum ama sütle aram hamilelikten önce pek ii dildi şimdi çok ii bide enka deneyin çok süt içmekten tadından ayırıorum. ah ahh hamilelikten öncede tüm kola markalarını ayırıırdımm:)) oğlumm annene bak naptınnDD

hımmm inşallah normaldir yaa bu ne yaaa hamiş oldukkk kilo almamız gereken zamanda bile korkuoz yanii pess doktorun sana normal demesi beni rahatlattı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…