- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.601
Bana şeker yüklemesi için 24.hafta dedi ama bayramdan sonra kontrolüm var 22 haftalık oluyorum o zaman yapılır mı acaba?
O zaman belki sadece kontrol yapar iki hafta sonra gel diyebilir.. Belki de o hafta yapar.. benim detaylıyı erken yapmıştı mesela.. bebeğin gelişimine göre haftayı beklemiyo olabilirler..
Yyaaaaaaaa ben bugün buluşmaya gidemicem galibaaaaaaaaa((((((((((( ev sahibi aradııı camları yaptırıcakmışşşş...adam yollicakmışşş..evde olun dieeee...uufffffffffffffff...umarım erken gelirlerrrrrrr:18:
canım ya çok tşk ederim, inan bu yazını okuyunca nasıl mutlu oldum, bu forumu işte bu yüzden çok seviyorum....Bulamassan bi de şu Pınarın ilk adım sütü mü devam sütü mü ne var bebekler için.. ondan al normal süt yerine.. daha da bulamazsan ben sana kargolarım burdan yeterki bebiş beslensin
benımde doktorum aynısı soyluyor cnm. doğal olarak yıyeceklerden almam gerektıgını soyluyor. bende senın gıbı daha hıc vıtamın kullanmadım 17. haftamdan sonra sadece demır hapına basladım okadar. ama yedıklerıme gercekten cok dıkkat edıyorum.
gidemeee gidemeee ben yokum sende gitmeee lay lay loooom
Olabilir canım, detaylıda bu perşembe yapılacak bakalım inş.güzel haberler alırız bizde.Bi de detaylı sonucunu kendi drumuza da gösteriyor muyuz?
ben hala ilaç kullanmıyorum. coraspin kullanıyorum başından beri. 22.haftada kontrolüm var. sanırım destek ilaçları o zaman verecekmiş. 17. haftada gittiğimde gerek görmemişti. kramp bir kere girdi 16. haftada. sütü bol iç dedi. ben de peynir ve süt alımımı artırdım. şimdi bir sorun kalmadı.
tek sorunum kasık ağrıları bakalım gittiğimizde ona ne diyecek.
Evet başka doktor çekiyo radyolog mu deniyo ne zımbırtıysa o :)) ben sormadan adam konuşmadı bile.. ben sordukça söledi.. çıktı veriyo onları kendi dr una gösteriyosun ooo çok güzel çok güzel diyo :) inşallah.. bitiyo..
:))))))))) senin yüzünden zaten dimiiii...içinden gitmesin dedinnnnn bende kaldım evdeeee
canım ya çok tşk ederim, inan bu yazını okuyunca nasıl mutlu oldum, bu forumu işte bu yüzden çok seviyorum....maşaAllah diyelim
ehh evet yani beni bırak git istanbullularla görüş önce... Cık cık olcak iş değil :))) adamların cebi var mı? Arayımda geç gelsinlerr
Biz yemeğe kaçıyoruzz.. Az sonra yine burdayızz
amiiin inşaAllah o güzel günleride görürüz....Forumun en güzel günleri inşallah şubat mart gibi yaşancak.. doğuranları arıycaaaz, bebeklerin ilk resimlerini paylaşcaaz :) inşallah herşey çok güzel olcak
canım ya ben hamile olmadan önce iki bardak süt içerdim, hamilelikte içemedim, doktorum ve teyzem her gün iki kaşık keçiboynuzu pekmezi iç dediler, bir kaşık keçi boynuzu pekmezinde yaklaşık bir bardak sütteki kalsiyum varmış, ben iki aydır hergün üç kaşık içiyorum, hiç öyle ağrılarım olmadı çok şükür, sizede tavsiye ederim, çok şükür son bir haftadır sütte içmeye başldım,
ya bu arada süt deyince siz hangi marka sütü içiyorsunuz, yediğim içtiğim herşeyde hep aklımın bir köşesinde ya ben bunu içiyorum ama ne kadar sağlıklı ki, acaba bunda ne gibi katkı maddesi var, acaba bunu nasıl yapıyorlar, normalde pimpirikliydim, hamilelikten sonra iyice takıntı haline geldi, aslında bu konudada bilgilerimizi paylaşşak iyi olur:44:
nasıl kayıpta kafasını felen çarpmıyo maşşallah...
59 ile hamile kaldım cnm şimdi 73 kg elevit içiyodum dr hemen kesti vitamini ama dün tartıldım sağlık ocağında 72 çıktım...1 kg verdimmi acaba 1 haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?