- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.641
merhaba arkadaşlar bir kaç gündür beklemede ve tetikteydim...3lü testim temiz çıktı çok şükür..az önce doktorum aradı sonuç muhteşem dedi...kist eriycek..böbrek de kontrol altında tutulucak dedi..çok mutlu oldum..Allah tüm yavrularımıza sağlık sıhhat versin...
dua edip ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim..Rabbim bu korkuyu kimseye yaşatmasın
canım benim inan nasıl mutlu oldum, inan göreceksin bebişini sapasağlam kucağına alacaksın inşaAllah. Duamız seninlemerhaba arkadaşlar bir kaç gündür beklemede ve tetikteydim...3lü testim temiz çıktı çok şükür..az önce doktorum aradı sonuç muhteşem dedi...kist eriycek..böbrek de kontrol altında tutulucak dedi..çok mutlu oldum..Allah tüm yavrularımıza sağlık sıhhat versin...
dua edip ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim..Rabbim bu korkuyu kimseye yaşatmasın
mart 2012 anneleri grubu, neden böyle bir soru sordun ki şimdi:44:kıslarr burası mart 2012 annlerinin dışında bir grup mmu
kıslarr burası mart 2012 annlerinin dışında bir grup mmu
cnm ınternette hep baş dönmelerinin normal oldugu ani tansıyon dususlerı yasayabılecegımızı soyluyo zaten.
dünyalar benim oldu sanki ya..Allah dermansız dert vermesin..basit şeylere de hiç üzülmemen gerektiğini anladım üç günde..uhde,özgeengin,neclase çok teşekkür ederim...masiva canım sana ayrıca teşekkür ederim..yazıkların çok iyi gelmişti arkadaşım...sen hiç sıkılma canım..yaz buraya eminim pek çok kişiye çok iyi geliyorsun
bence çok güzel düşünmüşsün canım.. Ankaraya geldiğinde Suluhan'a gidip herşeyini alırsın evde kendin yaparsın. benim bi arkadaşım öyle yapmıştı.Arkadaşlar ya ben evde çok sıkılıyorum diye oğluşum için kendi elimn emeği gözümün nuru birşeyler yapmak istiyorum, ama ne yapabilirim bilmiyorum, az önce bebek şekerlerne baktım, harika şeyler var, ben ilk başta hazır alırım diyordum ama şimdi bu bayram ankaraya gittiğimde malzemeleri alsamda kendim evde mi yapsam diye dşünmeye başladım...:44::44:
bana ne tavsiyelerde bulunursunuz,
tansiyon düşmesi 4.aydan sonra nomal olduğunu söylemişti benimde drum hatta bir kere tansiyon düşmesinden bayılmıştım drum yorulmamaya ve aç kalmamaya özzen göstermek gerekiyor dedi kızlar bilginize
tansiyon düşmesi 4.aydan sonra nomal olduğunu söylemişti benimde drum hatta bir kere tansiyon düşmesinden bayılmıştım drum yorulmamaya ve aç kalmamaya özzen göstermek gerekiyor dedi kızlar bilginize
arkadaşlar benim kızım hareket ettiğinde bi en sağ tarafımdan tekme geliyor bikaç sn sonra en sol taraftan geliyor. dra son gittiğimde başı aşağıda oldugunu dönmüş oldugunu söylemişti acaba yine mi döndü yada yan mı duruyor anlamadım gitti. okadar geniş alanda nasıl tekmeleyebiliyor.
bence normaldir canım senin kız gezenti olcak benim kızım bazen öle tepiklioki aynı anda sağlı sollu sallıyo
merhaba arkadaşlar bir kaç gündür beklemede ve tetikteydim...3lü testim temiz çıktı çok şükür..az önce doktorum aradı sonuç muhteşem dedi...kist eriycek..böbrek de kontrol altında tutulucak dedi..çok mutlu oldum..Allah tüm yavrularımıza sağlık sıhhat versin...
kıslarr burası mart 2012 annlerinin dışında bir grup mmu
zaten anasına çekerse olur :) daha doğmadan kaç şehir değiştirdi. şimdi doğuma yine memlekete gidecem orda olacak sonra yine dönecem :)
seninki özgür kız olacak deseneeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?