2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım gözün aydın,sağlıkla kucağına almak nasip olsun.

canım benim inan nasıl mutlu oldum, inan göreceksin bebişini sapasağlam kucağına alacaksın inşaAllah. Duamız seninle

dünyalar benim oldu sanki ya..Allah dermansız dert vermesin..basit şeylere de hiç üzülmemen gerektiğini anladım üç günde..uhde,özgeengin,neclase çok teşekkür ederim...masiva canım sana ayrıca teşekkür ederim..yazıkların çok iyi gelmişti arkadaşım...sen hiç sıkılma canım..yaz buraya eminim pek çok kişiye çok iyi geliyorsun

LİFE84 canım, topiğimizi açar açmaz senin yazını gördüm ve çokkkk ama çok sevindim.. Hadi gözün aydın..

cnm ınternette hep baş dönmelerinin normal oldugu ani tansıyon dususlerı yasayabılecegımızı soyluyo zaten.

tansiyon düşmesi 4.aydan sonra nomal olduğunu söylemişti benimde drum hatta bir kere tansiyon düşmesinden bayılmıştım drum yorulmamaya ve aç kalmamaya özzen göstermek gerekiyor dedi kızlar bilginize

canım ne demek hepimiz burda birbirimize destek olmak için bulunuyoruz tekrardan gözünaydın olsun canım

bence çok güzel düşünmüşsün canım.. Ankaraya geldiğinde Suluhan'a gidip herşeyini alırsın evde kendin yaparsın. benim bi arkadaşım öyle yapmıştı.
onun dışında elişi biliyorsan patik bere yelek filan da örebilirsin.

tansiyon düşmesi 4.aydan sonra nomal olduğunu söylemişti benimde drum hatta bir kere tansiyon düşmesinden bayılmıştım drum yorulmamaya ve aç kalmamaya özzen göstermek gerekiyor dedi kızlar bilginize

benimde çok düşüyor tansiyonum biranda hemde dr. normal oldugunu söylemişti ve aç bırakma kendini demişti

arkadaşlar benim kızım hareket ettiğinde bi en sağ tarafımdan tekme geliyor bikaç sn sonra en sol taraftan geliyor. dra son gittiğimde başı aşağıda oldugunu dönmüş oldugunu söylemişti acaba yine mi döndü yada yan mı duruyor anlamadım gitti. okadar geniş alanda nasıl tekmeleyebiliyor.

doğrudur canım bide bazen çok aç kalınca ellerim titriyoo başım sağa sola gidiyo geçen bayram bulantılardan bişi yiyemedim bu bayramda yiyemicem anlaşılan eşim bile kokuyo öpmesini istemiyom

bence normaldir canım senin kız gezenti olcak benim kızım bazen öle tepiklioki aynı anda sağlı sollu sallıyo

canım gözün aydın. geçmiş olsun...

kıslarr burası mart 2012 annlerinin dışında bir grup mmu

içinde içinde...

arkadaşlar ben yeni üye sayılırım.forumun ilk sayfasında kimlerin hangi tarihte bebeklerini dünyaya getirecekleri yazıyor.kim ilgileniyor acaba beni de ekler misiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…