2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kasık agrılarına ya rahım genıslıyo dıolar yada ıdrar yolu enfeksıyonu olabılır dıye ıdrar tahlılı yapıolar cnm.
benımde sureklı agrıdıgı ıcın ogrendım artık :)

benimde sürekli ağrıyo regl olacamış gibi, alıştım artık, 3 defa idrar testi yaptırdım birşey çıkmadı, demekki rahim genişlemesi dedim en sonunda.

hayırlı günler kıslar benim vajjinam bazen dıştan iğne batıyo gibi oluyo sızlıyo varmı aranızda böle olan bide iki gündür sabahları bulantım oluyo bide baş dönmesi oluyo ne alaka anlamadım :26::26:

tmm kahve dünyasında buluşuyoruz o zaman mag inşallah aramızda olursun

canımbenimde iki hafta kesilmişti, geçen hafta pazar gününden beri tekrar başladı, çok şükür bugün iiyiyim, kime sordursam bulantılar arada gelir dediler...bu yüzden için rahat etsin

Kısss bak şimdi aklıma geldi karnım doyunca :)) camlar yapılırken her tarafın camını indiriyolar ve ev cereyan içinde kalıo ve hava soğuk yani senin o evde bulunmaman gereeek ( gerçi bu pimapen yaptırırken oluyo da sen naaptırcan?

canımbenimde iki hafta kesilmişti, geçen hafta pazar gününden beri tekrar başladı, çok şükür bugün iiyiyim, kime sordursam bulantılar arada gelir dediler...bu yüzden için rahat etsin

ne güzel kurtulmuştum bulantılardan gerçi doğuma kadar bulantı çeken istifra eden oluyo

cnm ınternette hep baş dönmelerinin normal oldugu ani tansıyon dususlerı yasayabılecegımızı soyluyo zaten.

ne güzel kurtulmuştum bulantılardan gerçi doğuma kadar bulantı çeken istifra eden oluyo

O batma bende de zaman zaman oluyor,baş dönmesi hiç yaşamadım ama mide bulantıları arada bir hortluo maalesef.Çok sevdiğim birşey birden midemi bulandırabiliyor...

doğrudur canım haftalar önce normale dönmüştük ama bebişler büyüdükçe ilginç şeeler oluyo buarada hareketlerini hissetmiyorm diodun varmı değişiklik?

kucuk kucuk tepıo sımdılık ama cok belırgın deıl.
bıraz once mıdemın orda felaket bı hareket vardı resmen tekme gibi ama bebiş olamaz herhalde orda ne işi var dimi ?

kucuk kucuk tepıo sımdılık ama cok belırgın deıl.
bıraz once mıdemın orda felaket bı hareket vardı resmen tekme gibi ama bebiş olamaz herhalde orda ne işi var dimi ?

bencede mideye kadar ulaşamaz benim tam göbek hizasında çoğu zamanda rahim hizasında tepikliyo kız olduğu içinmi bilmem çok nazik hareket ediyo bazende sanki aynı anda hem ayak hem ellerle itekliyo kızım 10 parmağında 10 marifet olacak heralde

hey maasallah nasıl okadar ayırabılıosun hareketlerını.
Ben omuydu gazmıydı derken zaten gecıverıyo. :)

merhaba arkadaşlar bir kaç gündür beklemede ve tetikteydim...3lü testim temiz çıktı çok şükür..az önce doktorum aradı sonuç muhteşem dedi...kist eriycek..böbrek de kontrol altında tutulucak dedi..çok mutlu oldum..Allah tüm yavrularımıza sağlık sıhhat versin...
dua edip ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim..Rabbim bu korkuyu kimseye yaşatmasın

gözün aydın cnm.
allah sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah

Arkadaşlar ya ben evde çok sıkılıyorum diye oğluşum için kendi elimn emeği gözümün nuru birşeyler yapmak istiyorum, ama ne yapabilirim bilmiyorum, az önce bebek şekerlerne baktım, harika şeyler var, ben ilk başta hazır alırım diyordum ama şimdi bu bayram ankaraya gittiğimde malzemeleri alsamda kendim evde mi yapsam diye dşünmeye başladım...:44::44:
bana ne tavsiyelerde bulunursunuz,

Son düzenleme:

gözün aydın canım inş. bundan sonrada sorunsuz bir şekilde devam eder hamileliğin tadına varırsın inş..

bence süper bi fikir cnm can sıkıntında geçmiş olur hem.
bende oğluşuma üzerinde adının yazdıgı bı atkı ormeye karar verdım ızıne cıkınca. :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…