- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.621
kasık agrılarına ya rahım genıslıyo dıolar yada ıdrar yolu enfeksıyonu olabılır dıye ıdrar tahlılı yapıolar cnm.
benımde sureklı agrıdıgı ıcın ogrendım artık :)
uyuduk uyuduk uyuduk :)
artık hazırlanıp çıkma vakti, önce hastaneye gidip tahlil yaptırıcam, oradan ikea, sonrada palladium buluşmasına akıcammm :))
mag umarım gelebilirsin sende...
saat 5 te kahve dünyasının en büyük masasında oturuyor olacağım, gelenleri en güzel gülümsememle karşılamak isterimmmm :)))
canımbenimde iki hafta kesilmişti, geçen hafta pazar gününden beri tekrar başladı, çok şükür bugün iiyiyim, kime sordursam bulantılar arada gelir dediler...bu yüzden için rahat etsinhayırlı günler kıslar benim vajjinam bazen dıştan iğne batıyo gibi oluyo sızlıyo varmı aranızda böle olan bide iki gündür sabahları bulantım oluyo bide baş dönmesi oluyo ne alaka anlamadım :26::26:
yok kız elin pencerecisinin telefonunun işi ne bende:)))))) aha ben çok yorulucam heee..içime öle doğdu birden...şimdi camlar yapılıcak tesisat yapılıcak...halılar gitti zaten..bide temizlikçi bulursam..tertemiz olucamm..
canımbenimde iki hafta kesilmişti, geçen hafta pazar gününden beri tekrar başladı, çok şükür bugün iiyiyim, kime sordursam bulantılar arada gelir dediler...bu yüzden için rahat etsin
hayırlı günler kıslar benim vajjinam bazen dıştan iğne batıyo gibi oluyo sızlıyo varmı aranızda böle olan bide iki gündür sabahları bulantım oluyo bide baş dönmesi oluyo ne alaka anlamadım :26::26:
canımbenimde iki hafta kesilmişti, geçen hafta pazar gününden beri tekrar başladı, çok şükür bugün iiyiyim, kime sordursam bulantılar arada gelir dediler...bu yüzden için rahat etsin
hayırlı günler kıslar benim vajjinam bazen dıştan iğne batıyo gibi oluyo sızlıyo varmı aranızda böle olan bide iki gündür sabahları bulantım oluyo bide baş dönmesi oluyo ne alaka anlamadım :26::26:
cnm ınternette hep baş dönmelerinin normal oldugu ani tansıyon dususlerı yasayabılecegımızı soyluyo zaten.
doğrudur canım haftalar önce normale dönmüştük ama bebişler büyüdükçe ilginç şeeler oluyo buarada hareketlerini hissetmiyorm diodun varmı değişiklik?
kucuk kucuk tepıo sımdılık ama cok belırgın deıl.
bıraz once mıdemın orda felaket bı hareket vardı resmen tekme gibi ama bebiş olamaz herhalde orda ne işi var dimi ?
bencede mideye kadar ulaşamaz benim tam göbek hizasında çoğu zamanda rahim hizasında tepikliyo kız olduğu içinmi bilmem çok nazik hareket ediyo bazende sanki aynı anda hem ayak hem ellerle itekliyo kızım 10 parmağında 10 marifet olacak heralde
hey maasallah nasıl okadar ayırabılıosun hareketlerını.
Ben omuydu gazmıydı derken zaten gecıverıyo. :)
benim ikinci olduğu içindir daha 13 haftalıkken takla attığını hissediyodummm
merhaba arkadaşlar bir kaç gündür beklemede ve tetikteydim...3lü testim temiz çıktı çok şükür..az önce doktorum aradı sonuç muhteşem dedi...kist eriycek..böbrek de kontrol altında tutulucak dedi..çok mutlu oldum..Allah tüm yavrularımıza sağlık sıhhat versin...
dua edip ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim..Rabbim bu korkuyu kimseye yaşatmasın
merhaba arkadaşlar bir kaç gündür beklemede ve tetikteydim...3lü testim temiz çıktı çok şükür..az önce doktorum aradı sonuç muhteşem dedi...kist eriycek..böbrek de kontrol altında tutulucak dedi..çok mutlu oldum..Allah tüm yavrularımıza sağlık sıhhat versin...
dua edip ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim..Rabbim bu korkuyu kimseye yaşatmasın
Arkadaşlar ya ben evde çok sıkılıyorum diye oğluşum için kendi elimn emeği gözümün nuru birşeyler yapmak istiyorum, ama ne yapabilirim bilmiyorum, az önce bebek şekerlerne baktım, harika şeyler var, ben ilk başta hazır alırım diyordum ama şimdi bu bayram ankaraya gittiğimde malzemeleri alsamda kendim evde mi yapsam diye dşünmeye başladım...:44::44:
bana ne tavsiyelerde bulunursunuz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?