- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.661
arkadaşlar ben yeni üye sayılırım.forumun ilk sayfasında kimlerin hangi tarihte bebeklerini dünyaya getirecekleri yazıyor.kim ilgileniyor acaba beni de ekler misiniz..
aramıza hoşgeldin, şu bilgileri verirsen ekleyeyim listemize:
yaş,
cinsiyeti,
tahmini doğum tarihi,
yaşadığın şehir
yaş,
cinsiyeti,
tahmini doğum tarihi,
yaşadığın şehir
Yaş,
cinsiyeti,
tahmini doğum tarihi,
yaşadığın şehir
netten bebekleriniz için alış veriş yapıyor musunz?daha çok hangi siteleri kullanıyorsunuz?
baktımda benimde yaşadığım şehir yazmıo:)) sölim dedim yeri gelmişken.::) ANKARA:))
cnm ben VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs.com a bakıyorum fıyatları gayet uygun, sende bı bak ıstersen
çok enteresan ilk kez duydum bunu..sağol ..
canım benim doktorumda ilaç veren bir doktor değil, ben demir ve eleviti 16. haftamdan sonra kullanmaya başladım, ondan öncede 9. haftaya kadar folikasit kullandım. 9. ve 16. haftalar arasında hiç ilaç kullanmadım.... doktorumun dediği şu ilaç kullanma vcudundaki eksikleri yemeklerden karşılamaya çalış.... aslında en doğrusu, çünkü mesela bende b12 eksik çıktı diye hemen ilaç verseydi belki ben kolayıma geleceği için et-balık yemeyecektim...ama bana ilaç vermeyip, şunu ye-bunu ye diyor beni gaza getiriyor, eşimde hemen o akşamdan ne yemem gerekiyorsa almaya başlıyor....ve sağolsun eşimde beni ikna etmesini çok güzel beceriyor ve sevmediğim bir çok şey oturup bir güzel yiyorum
bende kramplar başlamıştı dr. verd mağnezyum şimdi daha rahatım geceleri o şiddetli ağrıyla uyanmıyorum neyseki, kalsiyum ve demir hapını bende kullanıyorum bu aralar bayada şiştim valla doğumu kaç kilo ile yapacaz bilmiyorum :26::26::26:
bende balık yagı kullanıyorum nordic naturels in prenatal gibi bi ismi var, hamileliğe özel içinde bikaç vitamin daha var. dr.a kg hızlı alıyorum totalde 4-5kg oldu, 20. haftadayım dedim normal dedi.
canım ben pınarın sütünü içiyorum hoş burdada başkasını arasanda bulamazsın zaten elimizde olan bu vallakeçibıynuzu pekmezini hergün olmasada arada bende içiyorum sabahları mutlaka faydası vardır diye demekki varmış bundan sonrada içerim artıkkk
benimde çok düşüyor tansiyonum biranda hemde dr. normal oldugunu söylemişti ve aç bırakma kendini demişti
zaten anasına çekerse olur :) daha doğmadan kaç şehir değiştirdi. şimdi doğuma yine memlekete gidecem orda olacak sonra yine dönecem :)
BENİM ADIM GİTMİŞ LİSTEDEN SANIRIM YANLIŞMI BAKTIM GÖREMEDİM:s
yaş,
cinsiyeti,
tahmini doğum tarihi,
yaşadığın şehir
yaş,
cinsiyeti,
tahmini doğum tarihi,
yaşadığın şehir
aynen benim dr da öyle ilaç yanlısı deil ben istesemde vermiyor ilaç çok gerekli görürse mecbur kalırsa veriyor...bana dışarıdan yemek yemeyi yasakladı evde pişecek öyle yiyeceksin dedi annem sağolsun kızımla bana göbek yaptıracak :)))
ne güzel valla annecinnn yanında yapıyor güzel güzel yemekleri bizlerde kendin pişir kendin ye tarzı işden yorgun argın git eve birde yemek telaşına gir ehh napalım olacak artıkkk
oyyy balım senin bizim 2 katımız oluyodur ağrın sancın...bu arada bişey merak ediyorum tek tek kilolarını boylarını anlayabiliyorlarmı drlar? ikisi birden seni tekmelerse nasıl oluranacım seninki bambaşka bi heyecan canım ikiz bebek çekti allah sağlık versin bebişlerine balım
evet canım anlıyor dr. tek tek kontrol ediyor ölçümleride ayrı ayrı yapılıyor onun için biliyor dr. amca
ahhhh pekmez yiyebilsem keşke kokusundan ölüyorum kaçacak delik arıyorum oldum olası yiyemedim gitti maşallah yiyebiliyosanız ne güzel...
canım hergün nerde bende yiyemiyorum aklıma gelirse arada oda o kadar hele tatlıyla hiç aram yoktur bana ekşi acı turşu versinler oturup onları yesem gece gündüz hiç laf etmem inanki
benim genelde banyo yaparken başım dönüyo 2-3 defa sendeledim kocişe dedim kontrol et beni ara ara gel bak dedim oda telaş yaptı evde kociş yokken duşa girmiyorum bide ben çok kalıyom bankada 40 dk da ancak çıkıyom ondanda olabilir halsizlik oluyo sanki
çok iyi ediyosun canım bende öyle eşim yokken giremiyorum duşa aynen senin dediğin gibi arada gel kontrol et ne olur ne olmaz diyorum bende
arkadaşlar benim kızım hareket ettiğinde bi en sağ tarafımdan tekme geliyor bikaç sn sonra en sol taraftan geliyor. dra son gittiğimde başı aşağıda oldugunu dönmüş oldugunu söylemişti acaba yine mi döndü yada yan mı duruyor anlamadım gitti. okadar geniş alanda nasıl tekmeleyebiliyor.
bayram temizliğine bu kadar ara vermek yeter.. gideyim iş beni bekler(
eşim babasını götürdü birazdan abisini alıp gelicek, daha ortada yemek bile yok((
puffffff...
haydin öpüldünüz hepiniz gocuman gocuman
bayram temizliğine bu kadar ara vermek yeter.. gideyim iş beni bekler(
eşim babasını götürdü birazdan abisini alıp gelicek, daha ortada yemek bile yok((
puffffff...
haydin öpüldünüz hepiniz gocuman gocuman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?