2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben yeni üye sayılırım.forumun ilk sayfasında kimlerin hangi tarihte bebeklerini dünyaya getirecekleri yazıyor.kim ilgileniyor acaba beni de ekler misiniz..

aramıza hoşgeldin, şu bilgileri verirsen ekleyeyim listemize:
yaş,
cinsiyeti,
tahmini doğum tarihi,
yaşadığın şehir

aynen benim dr da öyle ilaç yanlısı deil ben istesemde vermiyor ilaç çok gerekli görürse mecbur kalırsa veriyor...bana dışarıdan yemek yemeyi yasakladı evde pişecek öyle yiyeceksin dedi annem sağolsun kızımla bana göbek yaptıracak :)))

oyyy balım senin bizim 2 katımız oluyodur ağrın sancın...bu arada bişey merak ediyorum tek tek kilolarını boylarını anlayabiliyorlarmı drlar? ikisi birden seni tekmelerse nasıl olur anacım seninki bambaşka bi heyecan canım ikiz bebek çekti allah sağlık versin bebişlerine balım

bende balık yagı kullanıyorum nordic naturels in prenatal gibi bi ismi var, hamileliğe özel içinde bikaç vitamin daha var. dr.a kg hızlı alıyorum totalde 4-5kg oldu, 20. haftadayım dedim normal dedi.

bu aylarda toplamda 4-5 kg normal diye biliyorum bende....dr normal diyosa ye bebişim bol bol...ben kilo almadım sayılır bebişimin kilosu iyi olduğu sürece almasam daha iyi zaten

ahhhh pekmez yiyebilsem keşke kokusundan ölüyorum kaçacak delik arıyorum oldum olası yiyemedim gitti maşallah yiyebiliyosanız ne güzel...

benimde çok düşüyor tansiyonum biranda hemde dr. normal oldugunu söylemişti ve aç bırakma kendini demişti

benim genelde banyo yaparken başım dönüyo 2-3 defa sendeledim kocişe dedim kontrol et beni ara ara gel bak dedim oda telaş yaptı evde kociş yokken duşa girmiyorum bide ben çok kalıyom bankada 40 dk da ancak çıkıyom ondanda olabilir halsizlik oluyo sanki

zaten anasına çekerse olur :) daha doğmadan kaç şehir değiştirdi. şimdi doğuma yine memlekete gidecem orda olacak sonra yine dönecem :)

walla bizim kızlar zilli olcak diyorum ben size

selam, az önce gebelik takvimnde okudum bu haftalarda bebek devamlı haraket edermiş ve bazen baş aşağıda dururmuş sonrayeniden pozison değiştirirmiş, o yuzden kesinlikle normal bir durum diyor.

bayram temizliğine bu kadar ara vermek yeter.. gideyim iş beni bekler(
eşim babasını götürdü birazdan abisini alıp gelicek, daha ortada yemek bile yok((

puffffff...

haydin öpüldünüz hepiniz gocuman gocuman

kolay gelsin canım çok yorma kendini bebişini dinlenerek yappp emiii dikkat et kendineee

Slm kızlar nasılsınız çok karmaşık bir gün geçirdik biz yeni doktoruma randevum vardı 3 lü testin sonuçlarını istemişti tekrar eski gittiğim hastaneye gidip raporları aldım birdaha orda ki doktora göstereyim dedim kadın aaaa canım senin sonuçlar yüksek çıkmışş nasıl yani dedim kesin tanı yok ama sonuçlar yüksek amniyosentez yaptır bir dedi ben eee ne olacak o zaman dedim kesin tanı koyup ona göre ilaç verip gebeliği sonlandıracaz dedi yığıldım oraya resmen ağlamaktan kendime gelemedim yarım saat yeni doktoruma saat 2 de randevum vardı şimdi ordan geliyorum sonuçlara baktı ve hiç birşey yok dedi minik prensesimiz 380 gr olmuş ve haftasıyla uyumlu gidiyormuş minişim kadın acaip rahatlattı beni ağlamaktan başım çatlıyor ama minşim iyi ya olsun yüce rabbim hepimizin bebklerini korusun sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…