2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Diğer dr çok üzmüş seni canım ama neyseki herşey yolundaymış gözün aydın.

çok geçmiş olsun cnm allah bıdaha yasatmasın ınsallah boyle bı stresı

Ya nasıl sinir oluyorum böyle doktorlara anlatamam.Hayır karşındaki hamile hormonların etkisi maximumda zaten insan biraz dikkatli olur.Kesinlikle bir doktorla hiçbirşeye karar vermemek lazım çok iyi yapmışsın canım gelmiş geçmiş olsun

bu tipleri dava etmek lazım.. insanın resmen psikolojisini alt üst ediyolar.. dişçi değilsin sen dişiniz çürük çekicez demiyosun bi candan bahsediyosun ve o canın annesiyle konuşuyosun.. ayh çok sinirlendim

Çok geçmiş olsun canım,iyi haberler gelince benim de moralim düzeliyor.Şu detaylıyı bir de ben atlatayım.Aman onu atlatsak yok şeker yüklemesi çıkıyor:))Bitmiyor stres:)
Aarabamız ve oto kotuğumuz geldi ayyyy çok değişik bir duygu onu içinde hayal etmekk )Sağlıkla gelsin kuzucuklar

sen versene o doktorun adresini topluca dövmeye gidelim o cadıyı... ya bu ne vicdansızlık anlamıyorum fena sinirlendim...
canım böyle her dengesizle muhattab olma birdaha. ben senin yerinde olsam gecenin bir saatide olsa giderdim kesin olay çıkarırdım o doktorla...

Diğer dr çok üzmüş seni canım ama neyseki herşey yolundaymış gözün aydın.

çok geçmiş olsun cnm allah bıdaha yasatmasın ınsallah boyle bı stresı

bu tipleri dava etmek lazım.. insanın resmen psikolojisini alt üst ediyolar.. dişçi değilsin sen dişiniz çürük çekicez demiyosun bi candan bahsediyosun ve o canın annesiyle konuşuyosun.. ayh çok sinirlendim

Teşekkür ederim kızlar evet umrunda bile değil dediğin gibi dava etmek lazım o üzüntüyle ya bebeğime bişey olsaydı eşim izin alamadığı için bide tek gitmişitim hastaneye zar zor geri geldim bide hanımefendi hasta var sırada dışara ağlayın diyo sekreteri düşüne biliyormusunuz iyi ki yeni doktoruma bu gündü randevum yoksa bu gün bu üzüntüden biterdim herhalde

Çok geçmiş olsun canım,iyi haberler gelince benim de moralim düzeliyor.Şu detaylıyı bir de ben atlatayım.Aman onu atlatsak yok şeker yüklemesi çıkıyor:))Bitmiyor stres:)
Aarabamız ve oto kotuğumuz geldi ayyyy çok değişik bir duygu onu içinde hayal etmekk )Sağlıkla gelsin kuzucuklar

Aynen valla stres bitmiyo hiç,bende perşembe günü gidcem detaylı için.Arabanızı ve oto koltuğunuzu güle güle kullansın miniğin :))99

Bırak doktoru hastanenin bile adını duymaya tahammülüm yok kuzum nasıl üzdü beni aslı olmayan bişeyden yana yeni doktorum şaşırdı bu rapor sonuçlarına göre nasıl amniyosentez ister anlamadım çünkü risk yok raporun altında ki yorum bölümünde bile tarama sonuçları negatifdir yazıyor baytar olacakmış adersi şaşırmış

helede çok tok iken hiç giremiyorum banyoya sanki boğulacak gibi oluyorum son aylarda nasıl banyo yapacaz bakalım

Aynen valla stres bitmiyo hiç,bende perşembe günü gidcem detaylı için.Arabanızı ve oto koltuğunuzu güle güle kullansın miniğin :))99

Ben de ne güzel bayramdan sonraki ilk perşembe gidicektim randevular dolmuş O yüzden pazartesiye kaldı randevum.
Çok mersi bütün kuzucuklar cicilerini güle güle kullansınlar sağlıkla güzel günlerde

böyle düşüncesiz insanlar nasıl doktor oluyor anlamadım keşke şikayet etseydin arayıp doktoru aptal kadın hiç hamile bir kadını düşünmeyin dandun konuşun salaklar

canım geçmiş olsun bu nedir böyle yaa dr. ne yaptıgını bilmiyor herhalde inan böyle durumlarda ikinci bir dr. mutlaka görmeli sonuçları sinir oldum vallahi Allah bildiği gibi yapsın böylelerini

merhaba kızlar biz oğluşumla oda takımlarına baktık geldik lakin cok ilginç irşey oldu bir mağazaya girdim cok şık modeller vardı fiyatlar mobilyaların üzerinde duruyo görüyorum peşin fiyatı ne olur diyorum siz beğenin sonra konuşuruz die diye 3 kat gezdirdi beni bayan sonra beğendiğim modellerin pazarlığı için oturdum kadın en fazla 300 tl iniyo peşinde allah allah dedim bunlar zaten 3200 tl deyilmiydi üstelik bazı parçalarda çıkarın diyorum düşünün 2900 peşin diyosonra bir bakarımki mobilyaların üzerinden etiketlerini lmışlar şok geçirdim.....ve yaptıklarının hoşuma giitmediğini bildirip arkama bile dönemden çıktım.....

yani kızlar mob. alırken dikkatli olun yok yatağı içinde yok uyku seti içinde falan fışman derken gözümüzü boyayıp çakıyolar.....3500 tl leri...

bu arada necla kız seni aradım acmadın telefonun yanında değilmi ?

cnm cok geçmiş olsun sanırım devlet hastanesi bu bahsettiğin yer özel olabileceğini düşünmek bile istemiyorum birde o sekreter bana denk gelseydi ben onun orasını burasını bak nasıl ayırıyodum....üzülme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…