2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm cok geçmiş olsun sanırım devlet hastanesi bu bahsettiğin yer özel olabileceğini düşünmek bile istemiyorum birde o sekreter bana denk gelseydi ben onun orasını burasını bak nasıl ayırıyodum....üzülme sakın

hangi mağazaymış bu kiiii

Canım zaten normalde bile tokken banyoya girmeyin diyolar,hamileyken daha da dikkatli olmalıyız.Sorma son aylar nasıl olcak acaba merak ediyorum.

ewet öyle diyorlarda ben bi tuhafım hep karnımda bi gerginlik var mesela çok tokum 1 gr boş yer yok gibi midemde ama 5 dk sonra 10 gündür yemek yememiş gibi açım

ayyy şok oldum şimdi ne kadar ahlaksız bir satıcıymışlar onlar öyle...uyanıklara bak yaaaa pesss artık....bi laf var bu ara dahada çok seviyorum bu lafı ''İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın...'' bence şikayet et başkalarıda temkinli olsun oraya gittiklerinde...

Ne fenalar ya,böyle ticaret mi olur ne kadar ayıp.İyiki farketmişsin,nereye gittin?Ben de bi gaflette bulunup gitmiyeyim bari boşuna :26:

bende pembe mavı necdet kırker e gıdıorum cnm .:) benımde ayın 12sınde randevum.

cnmmmmm telefon cantamdaydı gormedım hıc aradıgını yaaaa. şimdi sen soleyınce baktım tüh kacırdık bugunkı kahveyi ozaman

Senin maşallahın var canım iştahın açılmış heralde.Ben biraz fazla yesem saatlerce bi daha yiyemiyorum sanki boğazıma kadar dolu gibi hissediyorum.

cnmmmmm telefon cantamdaydı gormedım hıc aradıgını yaaaa. şimdi sen soleyınce baktım tüh kacırdık bugunkı kahveyi ozaman

ben sana yemek yiyelim dicektim oğlumla cok acıkmıştık baktık acmadın bindik taksiye döndük...başka zaman artık

Ne fenalar ya,böyle ticaret mi olur ne kadar ayıp.İyiki farketmişsin,nereye gittin?Ben de bi gaflette bulunup gitmiyeyim bari boşuna :26:

hemen site ismi mağza ismini veriyorum...MOREMO BEBEK VE COCUK ODASI.....mudanya yolu esentepe mah.sanayi cad.no:89 nilüfer /bursa
deşifre olsunlar.....

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)Süperrr.Aynı yerde doğum yapıcaz yani çok sevindim:)Necdet Bey de çok iyiymiş öyle duymuştum.Tüh randevular denk gelseydi keşke:)

ayyyy bide aynı zamanda dogum yapıomusuz ne guzel olur valla yan yana odalarda :)
bu sefer denk gelmedı ama bıdahakıne denk getırelım :)
benım tahmını en gec 22 mart dedı doktor doguma

Çok mersi,asla gitmeyeceğim.Önce ticaret yapmayı esnaf olmayı öğrensinler...

ayyyy bide aynı zamanda dogum yapıomusuz ne guzel olur valla yan yana odalarda :)

Tamam denk getirmeye çalışalım:)Ayy benim de 26 mart çıkıyor ama bakalım bu sefer değişecek mi.Ben sezeryan istiyorum zaten muhtemelen erken olur benim doğum.Ne güzel olur yanyana odalardaa.Ayyy o günler çok uzak geliyor ama şaka maka 5.ayımıza da girdik

ya benım bugun kafama takıldı hadı onun ıcınde aramıyayım dedım gıttıgımde sorcaktım.
dogum paketıne neler dahıl sordun mu sen ?
ve çocuk doktorları var dımı ???? cunku o kapıdakı doktorlar lıstesınde sadece dogum doktorlarının adı yazıo. bugun kafama takıldı nedense

böyle düşüncesiz insanlar nasıl doktor oluyor anlamadım keşke şikayet etseydin arayıp doktoru aptal kadın hiç hamile bir kadını düşünmeyin dandun konuşun salaklar

Evet kesinlikle düşünmüyorlar karışısında hamile birisi var yok umrumda mı hiç

canım geçmiş olsun bu nedir böyle yaa dr. ne yaptıgını bilmiyor herhalde inan böyle durumlarda ikinci bir dr. mutlaka görmeli sonuçları sinir oldum vallahi Allah bildiği gibi yapsın böylelerini
Sağol cnm evet ikinci dr.gittiğim için rahatladım sağolsun çok çok iyi bir dr.ama ondan önce iyi bir insan

Çok sağol cnm evet devlet hast. Bezmialem 3 lü tetsi orda yaptırdım neyse ama bir daha oraya adımımı bile atmam.

Kızlar bende markofoniden 2 tane patik ayakkabı almıştır kargoya verilmiş belki yarın gelir. Minişlerimin küçük ayakları için teyzeleri çok güzel gelince resimlerini eklerim.

Herşey dahildi ama ocaktan sonra zam geleceğini de eklediler.Ben de aynı şeyi düşünmüştüm çocuk doktorunu:)İnternet sitelerinde çocuk doktorları var bir bayan hatta ama ismini unuttum şimdi.Zaten zorunluymuş doğumda çocuk doktoru bulunması.Öncesinde beni çok korkuttular yoğunbakım ünitesi yok vs diye ama yakın zamanda çok fazla tanıdğımız doğum yaptı orda.Hem evimize çok yakın hem de doktorumuzu seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…