2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende sırf cok tavsıye ettıler dıye gectım oraya. suan gercı herseyden memnunum bi aksılık yok.
zaten senın gebelıgın sorunsuzsa her doktor ıyıdır :) allah sukur herseyımız yerınde.
ben en son konustugumda bana hıc zam gelcek falan demedıler ya bızımı beklıyolar zam ıcın allah allaahhhh
neyse bıdahakı randevuyu denk getırelım dıger kızlarla kent meydanında tanıstık senlede hastanede tanısmak nasıpmıs :):)

Kızlar bende markofoniden 2 tane patik ayakkabı almıştır kargoya verilmiş belki yarın gelir. Minişlerimin küçük ayakları için teyzeleri çok güzel gelince resimlerini eklerim.

cnmm yaaa ıkız olunca herseyden ıkı tane alıyosun dımı. allah kolaylık versın

ozaman sizde zam gelmeden doğurun şaka şaka rabbim vakti zamnında versin yavrularımızı kucaklarımıza....

Fiyatları da konuşuruz görüşünce:)Bizde özel sağlık sigortası var %20sini ödicez bebiş de doğduğu gibi otomatik sigortalı olacak.Bazı sigorta şirketleri 1 hafta sonrasında yapıyormuş o zaman %100 ödemek zorunda kalıyormuşsun.Umarım zam gelmez ben baya bir detaylı sormuştum ama çok oldu konuşalı,ilk aydan konuşmuştum sanırım.Görüşelim çok sevinirim,bayramdan sonra da hep beraber toplanıp alışverişe gidelim

ozaman sizde zam gelmeden doğurun şaka şaka rabbim vakti zamnında versin yavrularımızı kucaklarımıza....

valla zaten ben gecen kasım annelerıne baktım hepsı ekımde dogurmus.
benım gecte ay basında olanlar bence subata hazırlasınlar kendılerını :):)
başta sennnnnnnn cnmmm

arkadaşlar benim bebek arabamın otokoltuğu da var, ekstradan portbebe almama gerek varmı? otokoltuğu biraz ağır, tek başıma onunla bi yere gidemem, yakın mesafe yerlere yani. bi de hastaneden çıkarken portbebenin üstü kapalı olduğu için daha mı rahat olur ki???

başta sennnnnnnn cnmmm

benm de doğumum şubatta olucakmış yeni drum öyle dedi. 20-22 şubat olarak belirledi tarihi. ben de şubat başı-ocak sonu hazır olmalıyım:18::18::18:

başta sennnnnnnn cnmmm

biz hazırıs nejla teyje ben sabırsızım zaten

ozaman ben bebişle gelirim sizi ziyarete ama 40 karışır die bişey var dime olmaz

vallahi bu gözüaçık geçinenleri ne yapmalı acaba insana pes dedirtiyolar resmen yaptıklarına akıl sır ermiyor iyiki sen dikkat etmişsin canım diyecek söz bulamıyorum adi herifler
Kızlar bende markofoniden 2 tane patik ayakkabı almıştır kargoya verilmiş belki yarın gelir. Minişlerimin küçük ayakları için teyzeleri çok güzel gelince resimlerini eklerim.

ohhh ohhhh güzel güzel giysinler patişlerini bebişlerin canım

valla canım yuvarlana yuvarlanagirecegiz herhalde o kadar kiloyla düşünemiyorum halimi :90::90:

ben her akşam göbişime bakıyorum artık günden güne büyüyo maşallah kendimi her geçen gün biraz daha hamile hissediyorum son aylar nasıl olacak abowwwww göbek önden gidecek

benımde saglık sıgortam var cnm %100 ünü oduyo beş kurus vermıyom. Ama tam şubat sonunda polıçem yenılencek nasıl bı denk gelmeyse. kendımı sıkmam kesınlıkle subattan once dogurmamam lazım. yoksa ıcerdekı lımıt bıtıyo :):)

su bayram gecsın hepberaber bulusucaz yıne cnm bız oyle konusmustuk zaten. alışveriş yapcezzzzz :)

benm de doğumum şubatta olucakmış yeni drum öyle dedi. 20-22 şubat olarak belirledi tarihi. ben de şubat başı-ocak sonu hazır olmalıyım:18::18::18:

ozaman ben bebişle gelirim sizi ziyarete ama 40 karışır die bişey var dime olmaz

bence subat basından itibaren hazır kıta bekleyelım bız. heran kırmızı alarm verilebilir. :):)
valla nıyeyse bılmem belkı daha zaman var dıye ama ben hıc korkmuyorummm:):)

Süpermiş %100 karşılıyorsa bugün doğum yapan arkadaşımda bankacı ,onun da sigortası %100 karşılıyor.Amanınnn şubatta mı bitiyor ay cidden şansa bak,boşver kuzucukların keyfi yerinde ,bekler mart aynı sen merak etme annesi:)
Evet evet gribim de geçti bayramdan sonra alışverişmodeon:)

o nedemek mıs +0ı karısmak ılk defa duydum :):)
boşver bıseycık olmaz sen getır aden'ıde benım mınık kaan'ım gorsun yanlız olmadıgını :)

bence subat basından itibaren hazır kıta bekleyelım bız. heran kırmızı alarm verilebilir. :):)
valla nıyeyse bılmem belkı daha zaman var dıye ama ben hıc korkmuyorummm:):)

ne güzel:) ben şimdiden korkmaya başladım. ilk doğumum olucak kısmetse ve pek bişey bilmediğim için korkuyorum düşündükçe. bide ben kendimi marta hazırlamıştım. doğumum şubata alınınca iice stres oldum sanki çok yakınmış gibi gelmeye başladı, aslında deil ama psikolojikman öyle hissediyorum

ozaman bayramda cok gezme acık gıyınme sakın hasta olayım deme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…