- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.721
Herşey dahildi ama ocaktan sonra zam geleceğini de eklediler.Ben de aynı şeyi düşünmüştüm çocuk doktorunu:)İnternet sitelerinde çocuk doktorları var bir bayan hatta ama ismini unuttum şimdi.Zaten zorunluymuş doğumda çocuk doktoru bulunması.Öncesinde beni çok korkuttular yoğunbakım ünitesi yok vs diye ama yakın zamanda çok fazla tanıdğımız doğum yaptı orda.Hem evimize çok yakın hem de doktorumuzu seviyoruz
Kızlar bende markofoniden 2 tane patik ayakkabı almıştır kargoya verilmiş belki yarın gelir. Minişlerimin küçük ayakları için teyzeleri çok güzel gelince resimlerini eklerim.
helede çok tok iken hiç giremiyorum banyoya sanki boğulacak gibi oluyorum son aylarda nasıl banyo yapacaz bakalım
bende sırf cok tavsıye ettıler dıye gectım oraya. suan gercı herseyden memnunum bi aksılık yok.
zaten senın gebelıgın sorunsuzsa her doktor ıyıdır :) allah sukur herseyımız yerınde.
ben en son konustugumda bana hıc zam gelcek falan demedıler ya bızımı beklıyolar zam ıcın allah allaahhhh
neyse bıdahakı randevuyu denk getırelım dıger kızlarla kent meydanında tanıstık senlede hastanede tanısmak nasıpmıs :):)
bende sırf cok tavsıye ettıler dıye gectım oraya. suan gercı herseyden memnunum bi aksılık yok.
zaten senın gebelıgın sorunsuzsa her doktor ıyıdır :) allah sukur herseyımız yerınde.
ben en son konustugumda bana hıc zam gelcek falan demedıler ya bızımı beklıyolar zam ıcın allah allaahhhh
neyse bıdahakı randevuyu denk getırelım dıger kızlarla kent meydanında tanıstık senlede hastanede tanısmak nasıpmıs :):)
ozaman sizde zam gelmeden doğurunşaka şaka rabbim vakti zamnında versin yavrularımızı kucaklarımıza....
valla zaten ben gecen kasım annelerıne baktım hepsı ekımde dogurmus.
benım gecte ay basında olanlar bence subata hazırlasınlar kendılerını :):)
başta sennnnnnnn cnmmm
valla zaten ben gecen kasım annelerıne baktım hepsı ekımde dogurmus.
benım gecte ay basında olanlar bence subata hazırlasınlar kendılerını :):)
başta sennnnnnnn cnmmm
vallahi bu gözüaçık geçinenleri ne yapmalı acaba insana pes dedirtiyolar resmen yaptıklarına akıl sır ermiyor iyiki sen dikkat etmişsin canım diyecek söz bulamıyorum adi heriflermerhaba kızlar biz oğluşumla oda takımlarına baktık geldik lakin cok ilginç irşey oldu bir mağazaya girdim cok şık modeller vardı fiyatlar mobilyaların üzerinde duruyo görüyorum peşin fiyatı ne olur diyorum siz beğenin sonra konuşuruz die diye 3 kat gezdirdi beni bayan sonra beğendiğim modellerin pazarlığı için oturdum kadın en fazla 300 tl iniyo peşinde allah allah dedim bunlar zaten 3200 tl deyilmiydi üstelik bazı parçalarda çıkarın diyorum düşünün 2900 peşin diyosonra bir bakarımki mobilyaların üzerinden etiketlerini lmışlar şok geçirdim.....ve yaptıklarının hoşuma giitmediğini bildirip arkama bile dönemden çıktım.....
yani kızlar mob. alırken dikkatli olun yok yatağı içinde yok uyku seti içinde falan fışman derken gözümüzü boyayıp çakıyolar.....3500 tl leri...
bu arada necla kız seni aradım acmadın telefonun yanında değilmi ?
Kızlar bende markofoniden 2 tane patik ayakkabı almıştır kargoya verilmiş belki yarın gelir. Minişlerimin küçük ayakları için teyzeleri çok güzel gelince resimlerini eklerim.
valla canım yuvarlana yuvarlanagirecegiz herhalde o kadar kiloyla düşünemiyorum halimi:90::90:
Fiyatları da konuşuruz görüşünce:)Bizde özel sağlık sigortası var %20sini ödicez bebiş de doğduğu gibi otomatik sigortalı olacak.Bazı sigorta şirketleri 1 hafta sonrasında yapıyormuş o zaman %100 ödemek zorunda kalıyormuşsun.Umarım zam gelmez ben baya bir detaylı sormuştum ama çok oldu konuşalı,ilk aydan konuşmuştum sanırım.Görüşelim çok sevinirim,bayramdan sonra da hep beraber toplanıp alışverişe gidelim
benm de doğumum şubatta olucakmış yeni drum öyle dedi. 20-22 şubat olarak belirledi tarihi. ben de şubat başı-ocak sonu hazır olmalıyım:18::18::18:
benm de doğumum şubatta olucakmış yeni drum öyle dedi. 20-22 şubat olarak belirledi tarihi. ben de şubat başı-ocak sonu hazır olmalıyım:18::18::18:
biz hazırıs nejla teyje ben sabırsızım zaten
ozaman ben bebişle gelirim sizi ziyarete ama 40 karışır die bişey var dime olmaz
benımde saglık sıgortam var cnm %100 ünü oduyo beş kurus vermıyom. Ama tam şubat sonunda polıçem yenılencek nasıl bı denk gelmeyse. kendımı sıkmam kesınlıkle subattan once dogurmamam lazım. yoksa ıcerdekı lımıt bıtıyo :):)
su bayram gecsın hepberaber bulusucaz yıne cnm bız oyle konusmustuk zaten. alışveriş yapcezzzzz :)
biz hazırıs nejla teyje ben sabırsızım zaten
ozaman ben bebişle gelirim sizi ziyarete ama 40 karışır die bişey var dime olmaz
bence subat basından itibaren hazır kıta bekleyelım bız. heran kırmızı alarm verilebilir. :):)
valla nıyeyse bılmem belkı daha zaman var dıye ama ben hıc korkmuyorummm:):)
Süpermiş %100 karşılıyorsa bugün doğum yapan arkadaşımda bankacı ,onun da sigortası %100 karşılıyor.Amanınnn şubatta mı bitiyor ay cidden şansa bak,boşver kuzucukların keyfi yerinde ,bekler mart aynı sen merak etme annesi:)
Evet evet gribim de geçti bayramdan sonra alışverişmodeon:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?