2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben her akşam göbişime bakıyorum artık günden güne büyüyo maşallah kendimi her geçen gün biraz daha hamile hissediyorum son aylar nasıl olacak abowwwww göbek önden gidecek

ben şimdiden 8 aylık hamile gibiyim valla sizleri bilemiyorum ama doğuma kadar hiç düşünemiyorum kendimi vallahi

benımde ılk dogumum, kendını strese sokma rahat ol.
mıllet kac tane doguruyo bızde dogururuz allahın ıznıyle bı tanecık
şimdi işin kolayı var epiduralıydı sezeryanıydı, eskısı gıbı gunlerce acı cekmıosun

ozaman bayramda cok gezme acık gıyınme sakın hasta olayım deme :)

Tamam söz .Bu haftasonu aldım zaten hamiş pançosu sıkı sıkı sarınırımmm:)Kıyafet vs bitti diyoruz ama daha mobilyası var perdesi var,olmadı bizim lizözler pijamalar sonrasında bebiş şekeri oyoyooy daha çok işimiz var çookkk:)

uzun zamandır giremiyordum özlemişim sizleri 22+1 olduk bizde oğluşumla beraber odası için ufaktan bişeyler almaya başladık bu hafta beşiğini alacağız .

ancak sizlerle paylaşmak istediğim bişey var geceleri ellerimin acısına uyanıyorum davul gibi olmuş ve sertleşmiş oluyorlar sabahları kapatamıyorum resmen sizdede oluyormu böyle şeyler

o nedemek mıs +0ı karısmak ılk defa duydum :):)
boşver bıseycık olmaz sen getır aden'ıde benım mınık kaan'ım gorsun yanlız olmadıgını :)

bak bişey daha öğrenmiş oldun sen annene sor osana söyler bebeklerin 40 karışmasın ne demek de?

ay heycanlandım bir an öle düşüdümde bıdıklar kucağımızda ay rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın sağlıkla sıhatle olmayanlarada nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh.

bana bak prensesin uykusu bayramda gezdiydim hasta olduydum falan dı fişmandı yok he ona göre

ben gecen hamıle pancosu montu gıbı bısey baktım berkın hamıle gıyımde 279tl dedı. yuh dedım gerı bıraktım
resmen hamıle gıyımcıler soyguncu yaaa, sen nerden aldın kaça aldın cnm

Ben sol tarafıma yatamıyorum sırtüstü de çok yatmamamız gerektiğini söyledi doktorumuz mecburen sağ yanıma yatıyorum elimi de yastığın altına koyduğum için ben de şiş bir sağ elle uyanıyorum.Ama iki elim de değil sağ elim sadece.Sen de belki benim gibi yastığının altına koyuyorsundur elini dikkat ettin mi? Tamam söz söz:)Kocaman göbüşüm ve ben alışverişe hazır ve nazırız:)

bence hemen doktoruna danıs cnm. saglık ocagındakı hemsıre bana oyle olursa hemen doktoru bılgılendır dedı. ama fazla bısey solemedı

ben gecen hamıle pancosu montu gıbı bısey baktım berkın hamıle gıyımde 279tl dedı. yuh dedım gerı bıraktım
resmen hamıle gıyımcıler soyguncu yaaa, sen nerden aldın kaça aldın cnm

Benim panço örgü:)O yüzden pek ucuz ama çok kalın ve sıcacık tutuyor.Diğer pançolar cidden çok pahalı henüz karar veremedim nereden alacağıma.Dediğin gibi çok pahalılar,hiç gerek de yok o kadar para vermeye olmadı diktiririz

bu konuda yanlız deılsın bı 8 aylıkta ben varım
maşaallah bizeee şimdiden böyleyiz neyseki yanlız değilmişim

canım o bendede varr ellerim çok sızlıyor şişiyor sabaha kadar bazem acısından uyuyamıyorum cuma günü dr. gidince soracagım ne yapmama gerekiyor diye bakalım ne diyecek yazarım burdan.. bildiğim kadarıyla vücut su topluyor ödem oluşuyor sonra tuzlu yiyosan onu azalt diyecektir tuz suyu tutuyomuş vücutta araştırdığıma göre gebelikte normal diyor, şuda var şayet elin haricinde yüzün gözün falanda şişiyossa bulantın oluyosa kendini kötü hissdiyosan mutlaka dr. gitmelisin yoksa zehirlenme gibi durum olabiliyomuş Allah korusun

Son düzenleme:

ışıllll, hanı sabah vıdeoyu paylastımya kuvette cırpınan bı kurbaga vardı :):):):)
ben ole bısey ıstıyommmmmmmmmmmmmmmmm poposunu ısırcam

bak bu
Daha önce böyle bi banyo yapma sekli gördünüz mü xD xD - YouTube

Ben kaçtım kızlar.Ders çalışmam lazım maalesef Bu kocaman göbüşle dershaneye ne kadar devam edebilceğim bakalım.Karda yuvarlana yuvarlana giderim artık
Öptüm sizleri ve kuzucukları.Dikkat edin kendinize

evet canım ya özellikle sabahları resmen bişey tutamıyorum öle şiş uyanıyorum sonra gün içinde geciyor akşamları daha fazla oluyor

tamam cnm allah zihin açıklığı versin............

bende yemek yapmaya gidiyorum gelitrim sonra

aaaa ne zamandır görmüyordum sizleri amerda,oznuryar,umutluyum78 nasılsınız kızlar ? herşey yolundamı ?

all işte aynı durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…