- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.761
aaaa ne zamandır görmüyordum sizleri amerda,oznuryar,umutluyum78 nasılsınız kızlar ? herşey yolundamı ?
İyi akşamlar hanımlar... şuan topik sessiz pek kalabalık değil ama soruma cevap verirsiniz...
Hamilelikte göbekte çizgi oluşuyor diye biliyorum dikey şekilde koyu renkte. bu çizgi nezaman oluşmaya başlayacak. bilen varmı?
İyi akşamlar hanımlar... şuan topik sessiz pek kalabalık değil ama soruma cevap verirsiniz...
Hamilelikte göbekte çizgi oluşuyor diye biliyorum dikey şekilde koyu renkte. bu çizgi nezaman oluşmaya başlayacak. bilen varmı?
canım ya bende de dah oluşmadı her gün bakıyorum yok perşembe dr gidince sorcam yazarım hatta burdda da sormuştum cevap verenlern hepsinde var yazdılar gariplik bizde :))
herkeste oluşmazmış canım oluşmaması anormal bir durum değill yanii için rahat olsunn
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli? bizim ufaklığın cinsiyeti gene değişti bu sefer kesin olarak Allah nasip ederse paşamız geliyo inşallah
Slm kızlar nasılsınız çok karmaşık bir gün geçirdik biz yeni doktoruma randevum vardı 3 lü testin sonuçlarını istemişti tekrar eski gittiğim hastaneye gidip raporları aldım birdaha orda ki doktora göstereyim dedim kadın aaaa canım senin sonuçlar yüksek çıkmışş nasıl yani dedim kesin tanı yok ama sonuçlar yüksek amniyosentez yaptır bir dedi ben eee ne olacak o zaman dedim kesin tanı koyup ona göre ilaç verip gebeliği sonlandıracaz dedi yığıldım oraya resmen ağlamaktan kendime gelemedim yarım saat yeni doktoruma saat 2 de randevum vardı şimdi ordan geliyorum sonuçlara baktı ve hiç birşey yok dedi minik prensesimiz 380 gr olmuş ve haftasıyla uyumlu gidiyormuş minişimkadın acaip rahatlattı beni ağlamaktan başım çatlıyor ama minşim iyi ya olsun yüce rabbim hepimizin bebklerini korusun sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş.
cnmm yaaa ıkız olunca herseyden ıkı tane alıyosun dımı. allah kolaylık versın
ohhh ohhhh güzel güzel giysinler patişlerini bebişlerin canım
bizim de bugün detaylı ultrasonumuz vardı. kızımın böbreğinin birinin diğerinden küçük olduğunu söyledi. bunun bir anormali olmadığını insanların bazen tek böbrekle yaşadığını ve küçüklüğün fonksiyonunu etkilediğiyle ilgili de bir saptamasının olmadığını söyledi. ama yine de insanın aklında bir soru işareti kalıyor canı sıkılıyor. 28. haftamızda tekrar kontrole çağırdı... bebişimi ilk defa böyle gördüm yüzünü ellerini hatta ayağının altını bile miniğimin çok güzeldi...
Arkadaşlar biz de öğrendik bebeğimizin cinsiyetini dün detaylıda görebildik. ilk bebeğim kız olucakmışAllahım sanki tekrardan ilk defa öğreniyorum hamille olduğumu okadar heyecanlıyım ki. eşim de ben kız babasıyım diye dolaşıyo ortalıkta
bennn geldim :)
4 gebeş buluştuk tanıştık konuştuk...
ben çok keyif aldım , aynı anlarda aynı şeyleri yaşayan kişilerle karşılıklı oturup konuşmak çok güzelmiş, en kısa zamanda yeni arkadaşlarında olduğu bir grupla toplaşırız umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?