2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar nasılsınız yarın kızımı görcez çok özlüyorum onu hele bi doğsun gezmeye bile gidemicez herhalde bırakamıcaz
geçmişi henüz okumadım inş.herkes iyidir hepinizi öüyorum

aaaa ne zamandır görmüyordum sizleri amerda,oznuryar,umutluyum78 nasılsınız kızlar ? herşey yolundamı ?

Bitanem nbr naspıyosun sen beni ekledinmi ben bana yolladığın mesajı bulamadım beni ekle olurmu msn ye bide ben senin tanıma uyan birine faceden
arkadaşlık yolladım inş.o sensindir
bide bi müjde doğum fiyatımız aynı değişmiyo yeni fiyatlar bizi etkilemicekmiş
yani normal 1150 sezeryan 1400 kuzum en kısa zamanda beni ekle öpüyorum

İyi akşamlar hanımlar... şuan topik sessiz pek kalabalık değil ama soruma cevap verirsiniz...

Hamilelikte göbekte çizgi oluşuyor diye biliyorum dikey şekilde koyu renkte. bu çizgi nezaman oluşmaya başlayacak. bilen varmı?

canım ya bende de dah oluşmadı her gün bakıyorum yok perşembe dr gidince sorcam yazarım hatta burdda da sormuştum cevap verenlern hepsinde var yazdılar gariplik bizde :))

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli? bizim ufaklığın cinsiyeti gene değişti bu sefer kesin olarak Allah nasip ederse paşamız geliyo inşallah

hayırlı olsun canım kaçıncı haftandasın ki? daha önce kız mı demişlerdi? kaçıncı haftandaydın?

canım hem geçmiş olsun hem de gözünaydın. bunu yapanlar nasıl dr.lar anlamadım...

bizim de bugün detaylı ultrasonumuz vardı. kızımın böbreğinin birinin diğerinden küçük olduğunu söyledi. bunun bir anormali olmadığını insanların bazen tek böbrekle yaşadığını ve küçüklüğün fonksiyonunu etkilediğiyle ilgili de bir saptamasının olmadığını söyledi. ama yine de insanın aklında bir soru işareti kalıyor canı sıkılıyor. 28. haftamızda tekrar kontrole çağırdı... bebişimi ilk defa böyle gördüm yüzünü ellerini hatta ayağının altını bile miniğimin çok güzeldi...

cnmm yaaa ıkız olunca herseyden ıkı tane alıyosun dımı. allah kolaylık versın

evet canım 2 şer tane alıyoruz. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinde alalım.

ohhh ohhhh güzel güzel giysinler patişlerini bebişlerin canım

sağolasın canım benim bende öyle 8 aylık gibiyim

ben de olmadı canım, herkeste olmuyabiliyor diye biliyorum.

Canım biz bebekken yokmuş detaylı ultrason falan, bizim böbreklerimizin eşit oranda olduğundan bile emin değiliz yani. doktor anormali yok dediyse endişelenme canım.

Arkadaşlar biz de öğrendik bebeğimizin cinsiyetini dün detaylıda görebildik. ilk bebeğim kız olucakmış Allahım sanki tekrardan ilk defa öğreniyorum hamille olduğumu okadar heyecanlıyım ki. eşim de ben kız babasıyım diye dolaşıyo ortalıkta

canım tebrik ederim...kız annesi olacaksın bizim gibi..maşallah yavruna

bennn geldim :)

4 gebeş buluştuk tanıştık konuştuk...

ben çok keyif aldım , aynı anlarda aynı şeyleri yaşayan kişilerle karşılıklı oturup konuşmak çok güzelmiş, en kısa zamanda yeni arkadaşlarında olduğu bir grupla toplaşırız umarım...

Son düzenleme:

evet canım öyle diyolardı benimde epeydir varo çizgi dümdüz gelmiyo ama hafif yamuk çok tuafıma gidiyo niye oluyomuş o acaba??*

hoşgeldin canım
bende merak ediyordum nasıl geçti diye? ara ara giriyodum topiğe meraktan. kim kim geldi canım?

sanırım herkeste olmuyor kızımda hiç leke fln olmadı ne göbeğimde ne başka yerde şimdi de yok gene olmayacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…