2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Topiğimizin güzel hatunları ve bebişleri Hepinize GÜNAYDIN

polyanacım eşinin işi hayırlı olsun hayatım çok sevindim
hayırlı yolculuklar dilerim sana ve tüm yolculuk yapacak olan hamiş arkadaşlara.

Sağolun kızlar pollycim eşinin işi de hayırlı olsun bu arada

hayırlı olsun cnm eşinin işi rabbim hyırlı kazançlar nasip etsin yavrularında sanada güzel güzel bakabilsin inşallah..

gözün aydın cnm inşş istediğiniz gibi olur

Kizlar nasilsiniz biziyoruz sukur bebeğimiz 600 gr olmuş :) önümüzdeki ay seker yüklemedi yapacakmış doktor bakalım seker cikacakmi hayırlısı
Polyanacim canım çok sevindim eşinin ise girmesine tatlim

pollyanacımm eşinin işi hayırlı uğurlu olsun
umarım gönlünce güzel bir iş olur

canım arkadaşlarım ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. Güzel dilekleriniz için çok çok çok teşekkür ediyorum.

Biz bugün Allah izin verirse yola çıkıyoruz. Şuan hava hafif yağışlı bulanık ve kapalı((

uhde sana da günaydın ve tüm mart annelerine günaydın
tatile iki gün kaldı

evet yaaa tatile 2 gün var bol bol dinlenme zamanıı ohhh ne güzeellll gerçi ben yarın öğleden sonra izin alıp dr. gidecegim sonrasında tatilim başlıyor c.teside çalışmıyoruz benim az kaldı tatile girmeye

canımm iyi yolculuklar bol bol dinlen eğlen emii çok öpüyorummm seniiii dikkat et kendineeee

şimdiden bayramın kutlu olsunnn canım ailenle birlikte mutlu bayramlara gir inş....

canıımm cok sevindim Allah bu müjdene misli misli fazlasını eklesin insallah mutlulugunuz arta arta devam etsin ayrıca yola cıkıyomuşsun yolunuz acık olsun şimdiden ii bayramlar tatlım:)

kızlaaar güzel anneler hepinize günaydınnn biz bugün oğluşumla kıpır kıpırız detaylı ultrasona gidiyoruz nolur dua edin bize güzel haberlerle dönelim insallah biz gelene kadar kendinize cook ii bakın emi...

günaydın pollyanna iyi yolculuklar
Günaydın tatlım, çok sağolasın canım benim

canımm iyi yolculuklar bol bol dinlen eğlen emii çok öpüyorummm seniiii dikkat et kendineeee

şimdiden bayramın kutlu olsunnn canım ailenle birlikte mutlu bayramlara gir inş....

Sağol Hülyacım, kaynana görümce elti vs vs bir sürü kalabalıkta ne kadar dinlenebilirim bilmiyorum :26:
Ama hiç bişeyi kafama takmak istemiyorum, bu mutluluğumuzu kimsenin bozmasını istemiyorum. Rabbim yardım eder inşallah.

Senin ve TÜÜÜÜMMMM Topiğimizin bayramı mübarek olsun... Hepiniz inşallah ailenizle sevdiklerinizle beraber olursunuz.. Nice nice bayramlara.

Bugün daha giremem heralde, birazdan kızım uyanır, kociş uyanır.. kahvaltı, etrafı toplama, çanta hazırlama derken öğlen olur zaten..
Birde dün hastaneye gidemedik, eşim yeni işi için evrakları hazırlarken bide bakmışız akşam olmuş. belki bugün gitmeden önce bi uğrarız doktora. bakalım nasip kısmet artık.

Sizleri seviyorum.. kendinize çoooookkk iyi bakın. Allah'a emanetsiniz

dualarımız senle güzel haberlerle dönmeni bekliyoruzzzz

canıımm cok sevindim Allah bu müjdene misli misli fazlasını eklesin insallah mutlulugunuz arta arta devam etsin ayrıca yola cıkıyomuşsun yolunuz acık olsun şimdiden ii bayramlar tatlım:)

Özlemcim AMİİİNNNNNN diyorum en içten bi şekilde.
çok çok sağolasın..
sana da iyi bayramlar canım..

ve inşallah bugün ayrıntılıdan hayırlı haberler le gelirsin.

dualarımız senle güzel haberlerle dönmeni bekliyoruzzzz

Özlemcim AMİİİNNNNNN diyorum en içten bi şekilde.
çok çok sağolasın..
sana da iyi bayramlar canım..

ve inşallah bugün ayrıntılıdan hayırlı haberler le gelirsin.

cok cok tesekkür ederim fıstık annişler döndüğümüzde görüşürüz şimdilik hoşçakalııın:)

haydi bakalım yolun açık olsunnn güzel güzel git gell burda bekliyor olacagız seniiii

Günaydınlar Hanımlar... Ben uyandım ama bebişim uyanmadı halen...

canım güzel haberlerle gelin. bekliyoruz...

canım hayırlı yolculuklar... güle güle gidin... kendini yorma.

Son düzenleme:

canım arkadaşlarım ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. Güzel dilekleriniz için çok çok çok teşekkür ediyorum.

Biz bugün Allah izin verirse yola çıkıyoruz. Şuan hava hafif yağışlı bulanık ve kapalı(([/QUOTE]
Pollycim iyi yolculuklar ve iyi tatiller

Süperrr,umarım herşey yolundadır,kıpır kıpırsa o da senin heyecanı hissetti demek ki.Ayın 14ünde de ben gidicem hepimizin bebişleri sağlıklı olur inşallah

günaydın şekerler ,inşallah oğluşunu gör rahatla gel ,bizde dün akşam gördük detaylıda maşallah herşey yolunda yanlız bizim kız utangaç fotoğraf vermedi sürekli bi elini yüzüne tutuyo :) gerçi gördüğüm kadarı bile dünyalara bedeldi darısı başına cnm

günaydın guzel anneler ve bebisleri. nasılsınız ?
sağlık ocağından geliyoruz tetanoz umuzu vurulduk . kolumda biraz uyuşma gibi ağrı var. buz koy dedi hemşire bende ışte elimde torba :)
bi de doppler le kalbini dinlemeye çalıştı fakat kalp atış sesini pek duyamadik o kadar uğraştı . ekranda sadece 135 yazıyordu kalp atış hızı ama ses yok.
bizde bayramdan Sonra dr umuza gidicez artık o zaman kavusucam . özledim ve merak ediyorum ufacık hareketlerini hissediyorum bir iki gündür sanki takla atıyor seyriyo gibi .
bayram yolculuğuna şimdiden cikacaklara iyi yolculuklar .
pollyanna sen köyde çok yorma bebeğine dikkat et. kaynana elti gorumce dogirmucak onu. zaten düşünceli insan oyle davranir.
bizde bayramı ıst.da gecircez kızlar . sizin tavsiyelerde bulunduğunuz yerlere gidicez eşimle c.tesi arefe . sarachabe eminonu . ana kucağını vs artık alırız. eksik kalan giysileri . döndüğümüzde de odasını sipariş etmeyi düşünüyoruz 1 aya fln ancak geliyormuş . sizler ne zaman besigini odasını yapacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…