- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.001
polyanacım eşinin işi hayırlı olsun hayatım çok sevindim
hayırlı yolculuklar dilerim sana ve tüm yolculuk yapacak olan hamiş arkadaşlara.
Sağolun kızlar pollycim eşinin işi de hayırlı olsun bu arada
hayırlı olsun cnm eşinin işi rabbim hyırlı kazançlar nasip etsin yavrularında sanada güzel güzel bakabilsin inşallah..
polyanna canım eşinin işiyle ilgili durumu anlattığından beri çok üzülmüştüm ben de.işten çıkmasına ayrı sevindim,hele şimdi çok da beklemeden seveceği bir işe girmesine ayrı sevindim:)))evinizde hep böyle çifte bayramlar yaşansın inşallah:))))
gözün aydın cnm inşş istediğiniz gibi olur
Kizlar nasilsiniz biziyoruz sukur bebeğimiz 600 gr olmuş :) önümüzdeki ay seker yüklemedi yapacakmış doktor bakalım seker cikacakmi hayırlısı
Polyanacim canım çok sevindim eşinin ise girmesine tatlim
pollyanacımm eşinin işi hayırlı uğurlu olsun
umarım gönlünce güzel bir iş olur
Topiğimizin güzel hatunları ve bebişleri Hepinize GÜNAYDIN
Biz bugün Allah izin verirse yola çıkıyoruz. Şuan hava hafif yağışlı bulanık ve kapalı((
uhde sana da günaydın ve tüm mart annelerine günaydın
tatile iki gün kaldı
Topiğimizin güzel hatunları ve bebişleri Hepinize GÜNAYDIN
canım arkadaşlarım ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. Güzel dilekleriniz için çok çok çok teşekkür ediyorum.
Biz bugün Allah izin verirse yola çıkıyoruz. Şuan hava hafif yağışlı bulanık ve kapalı((
oyyy ne kadar güzel:) inşallah şansı da bahtı da her daim açık ve hayırlı olur minişinin.
ne kadar güzel düşünülmüş bi hediye.
HAZIR SENİ DE BURDA BULMUŞKEN MÜJDEYİ VERMEK İSTİYORUM.
E Ş İ M İ N . İ Ş İ . O N A Y L A N D I ! ! !
Rabbime sonsuz şükürler olsun.. 1 saat kadar önce tam eşim camları silerkentelefon geldi, görüşmeniz olumlu geçti, gelin görüşelim eksik evraklarınızı tamamlayalım diye..
HEPİNİZE TEKRAR TEKRAR ÇOOOOOOOOKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM ARKADAŞLAR.. DUALARINIZDA YER VERDİĞİNİZ İÇİN. HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.. İYİKİ VARSINIZ.
Günaydın tatlım, çok sağolasın canım benimgünaydın pollyanna iyi yolculuklar
canımm iyi yolculuklar bol bol dinlen eğlen emii çok öpüyorummm seniiii dikkat et kendineeee
şimdiden bayramın kutlu olsunnn canım ailenle birlikte mutlu bayramlara gir inş....
kızlaaar güzel anneler hepinize günaydınnn biz bugün oğluşumla kıpır kıpırız detaylı ultrasona gidiyoruz nolur dua edin bize güzel haberlerle dönelim insallah biz gelene kadar kendinize cook ii bakın emi...
canıımm cok sevindim Allah bu müjdene misli misli fazlasını eklesin insallah mutlulugunuz arta arta devam etsin ayrıca yola cıkıyomuşsun yolunuz acık olsun şimdiden ii bayramlar tatlım:)
dualarımız senle güzel haberlerle dönmeni bekliyoruzzzz
Özlemcim AMİİİNNNNNN diyorum en içten bi şekilde.
çok çok sağolasın..
sana da iyi bayramlar canım..
ve inşallah bugün ayrıntılıdan hayırlı haberler le gelirsin.
günaydın tatlım, çok sağolasın canım benim
sağol hülyacım, kaynana görümce elti vs vs bir sürü kalabalıkta ne kadar dinlenebilirim bilmiyorum :26:
Ama hiç bişeyi kafama takmak istemiyorum, bu mutluluğumuzu kimsenin bozmasını istemiyorum. Rabbim yardım eder inşallah.
Senin ve tüüüümmmm topiğimizin bayramı mübarek olsun... Hepiniz inşallah ailenizle sevdiklerinizle beraber olursunuz.. Nice nice bayramlara.
Bugün daha giremem heralde, birazdan kızım uyanır, kociş uyanır.. Kahvaltı, etrafı toplama, çanta hazırlama derken öğlen olur zaten..
Birde dün hastaneye gidemedik, eşim yeni işi için evrakları hazırlarken bide bakmışız akşam olmuş. Belki bugün gitmeden önce bi uğrarız doktora. Bakalım nasip kısmet artık.
Sizleri seviyorum.. Kendinize çoooookkk iyi bakın. Allah'a emanetsiniz
kızlaaar güzel anneler hepinize günaydınnn biz bugün oğluşumla kıpır kıpırız detaylı ultrasona gidiyoruz nolur dua edin bize güzel haberlerle dönelim insallah biz gelene kadar kendinize cook ii bakın emi...
canım arkadaşlarım ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. Güzel dilekleriniz için çok çok çok teşekkür ediyorum.
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?