2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah sabah beni ağlattı bu yazı...
sizlerle paylaşmak istedim.‎

13 Yaşında " Anne Ne Var ! "
16 Yaşında " Anne Beni Rahatsız Etme ! "
18 Yaşında " Bu Evden Gitmek İstiyorum ! "
25 Yaşında " Haklıydın Anne "
30 Yaşında " Annemin evine dönmek istiyorum "
50 Yaşında " Annemi kaybetmek istemiyorum "
70 Yaşında " Annem eğer burda olsaydı benim için herşeyi yapardı "

Sadece 1 Anneniz var.
O'nu üzmeyin...

Son düzenleme:
kızlarr günaydınnn

özlemçınarrr ii haberlerle dön inşallahh

polycimmm güle güle gidinn ii bayramlar şimdidenn hiçç bişiciği takma kendinee işte yapma hiç kurun dur ben hamişim diee heeh ben öle yapıcammm daa başka türlü olmuoo hala iş bekliolarrr:) iki kızınla köşecikte oturr emiiiiii:) sana laf söleyen olursada altta kalma pat yapıştırr

bebişim ve benden hepinize günaydınlarrrrr

polyannacığım sana da iyi bayramlar ve iyi tatiller cnm..

cnm biz bebeğimizin odasını sipariş ettik, bayramdan 2 hafta sonra gelicek. park yatağını zaten almıştım. odası gelince bir süre havalandırıp sonra yerleştiririm herhalde, kokusu çıkmıyor diyorlar. sonra halı, avize fln bakarım ona uygun. zaten doğumum şubatta, ocakta herşey bitmiş olucak şekilde yerleşiriz diyoruz. mevlüt hazırlıklarını da bebek doğduktan sonra mı yapsam die kararsızım

çok güzel ve çok doğru ben evlendikten sonra annemle iyi anlaşmaya başladım, keşke daha erken aklım başıma gelseymiş dediğim çok oluyor pek çok konuda.

uhde doktordan iyi haberlerle gelirsin inşallah.eee,senin yarın tatil sayılır,bebeklerini görmek de bayram hediyesi:)))
polyanna iyi yolculuklar ve şimdiden iyi bayramlar.

canım mevlüt hazırlıklarını bende düşündüm dün... doğum olacak martta. o soğukta yeni doğum yapmışız belkide uykusuz günler, yorgunluk vs... bence ozaman fırsat kalmayacak. ben aralık gibi mevlüt şekeri işine başlıyacağım... zaten mevlüt bebeğin kırkı çıkılınca yapılıyor. bizim adağımız vardı. Allah nasip eder kırkı çıkarsa kurban adamıştı eşim. bakalım o günler gelsinde annemlerede danışacağım... bu güzel telaşları düşündükçe aklıma düğün zamanında yaşadıklarımız geliyor...
Herkes yaşasın bunu yaw. Bebiş heyecanı daha başkaymış...

çok güzel ve çok doğru ben evlendikten sonra annemle iyi anlaşmaya başladım, keşke daha erken aklım başıma gelseymiş dediğim çok oluyor pek çok konuda.

aynen canım biz galiba 25 Yaşında " Haklıydın Anne " bu evredeyiz...

Son düzenleme:

gerçekten bebiş heyecanı başkaymış yaaa.... düğünde aileler vs karar verebilio bazı konulara, ama bebişte eşimizle birlikte karar veriyoruz yapılacaklara. bu çok güzel.. bizde mevlüttü 6 ay kınasıydı gibi şeyler çok önemlidir ve baya kalabalık geçer, hazırlıklar fazla yapılır hatta gereksiz bence bazıları neyse. benim ailem ankarada, akrabalar bursa ve edirnede. onun için yaz tatilinden önce mevlüt yapılırsa gelemezler. ben de mevlüt ve 6 ay kınasını beraber yapayım die düşünüyorum. böylece herkes ikisine de gelebilir.zaten yazın 6 aylık olucak bebişim nerdeyse.. hazırlıklara da doğum sonrası başlarım ama bebekle nereye gidebilirim ne kadar gezebilirim orası da düşündürüyor beni. doğumda dağıtmak için şeker yapıcam veya alıcam aralık gibi ben de

sanada ailenle iyi bayramlar canım

eşininde işi hayırlı olsun

Günaydın arkadaşlar, nasılsınız bakalım, haller keyifler yerindedir umraım.... bugün saat 7.30da eşimi gönderdikten sonra geri yatmıştım, uyurken dışardan küt diye bir ses nasıl korktum,yataktan nasıl fırladım bilmiyorum... hala kalbimin hızlı hzlı atışı geçmedi... bugün beni yoğunluk bekliyor, yarın öğleden sonra eşim izin almış, cuma namazından sonra Ankaraya yola çıkacağız dün iki makina çamasır atmıştım, ütü yapılacak, valizler hazırlanacak, 10 gün evde olmadığımız için mutfak özellikle buzdolabı elden geçirlecek..... neyse ben şimdi geçmişi okuyayım

kızlar mevlüt hazırlığı demissiniz de ben pek mevlutten vs anlamam eskiden biz bi yeri kazandığımızda fln annem alirdi. maksat bebek doğdu insanlara ikramlarda bulunup dua lar okunması mi ? bi de biz burda görev yapıyoruz aileler uzakta. akraba da gelemez. ancak burdaki cevremi apt komsularim birkaç iş ark.imiz fln. onlar bebek görmeye geldiğinde Annemler biraz ikram ayarlar şeker yaptirsak olmaz,mi ki ? sanırım annem mevlutu kendi çevresinde yaşadığı yerde yapar yine

Herkese güaydınnn;
Pollicim iyi yolculuklar,iyi bayramlar...
Dr giden arkadaşlar inş.güzel haberlerle dönersiniz.Bizde bu akşam 5'te gidicez detaylı için çok merak ediyorum.

saba sabah hakkatten insanı duygulandırıyor bu yazı güzelmişş ve çok doğru ...
uhde doktordan iyi haberlerle gelirsin inşallah.eee,senin yarın tatil sayılır,bebeklerini görmek de bayram hediyesi:)))
polyanna iyi yolculuklar ve şimdiden iyi bayramlar.
amin canım inş.. yarın gidecegiz bakalım bebişlerimizi görmeye inş. herşey yolundadır...

canım bende ailemden ve akrabalardan uzagım ama burda lojmanda bulunan arkadaşları falan çağırıp dua okutmayı düşünüyorum zaten onlar bebek görmesine diye gelecekler o zaman halletmeyi düşünüyorum kısmet olursa...

Polyannamm evde net yok cnm eşimin hattından girebiliyorum ancak o evde olunca,genelde gece geç saatte girebiliyorum o zamanda kimse olmadıgı için geçmişe bakıyorum sadece,şimdilik bi sorun yok çok şükür herşey yolunda :) Eşinin işi onaylanmış çok sevindim Rabbim bol hayırlı rızıklar versin inşaalllahhh.... Sana da hayırlı bayramlar cnm...

Bu arada bazı arkadaşlar detaylıya girecekmiş bugun,bende nasipse akşam giricem inşaallahh güzel hbrlerle gelirz kızlarrrrr....

Dün akşam elime bıçak saplandı biraz tereyağ kesicektim,mikrop kapmaz inş.baya derin kesildi.Ben daha aşı da olmadım acaba bişey olur mu?:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…