- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.021
cnm biz bebeğimizin odasını sipariş ettik, bayramdan 2 hafta sonra gelicek. park yatağını zaten almıştım. odası gelince bir süre havalandırıp sonra yerleştiririm herhalde, kokusu çıkmıyor diyorlar. sonra halı, avize fln bakarım ona uygun. zaten doğumum şubatta, ocakta herşey bitmiş olucak şekilde yerleşiriz diyoruz. mevlüt hazırlıklarını da bebek doğduktan sonra mı yapsam die kararsızımgünaydın guzel anneler ve bebisleri. nasılsınız ?
sağlık ocağından geliyoruz tetanoz umuzu vurulduk . kolumda biraz uyuşma gibi ağrı var. buz koy dedi hemşire bende ışte elimde torba :)
bi de doppler le kalbini dinlemeye çalıştı fakat kalp atış sesini pek duyamadik o kadar uğraştı . ekranda sadece 135 yazıyordu kalp atış hızı ama ses yok.
bizde bayramdan Sonra dr umuza gidicez artık o zaman kavusucam . özledim ve merak ediyorum ufacık hareketlerini hissediyorum bir iki gündür sanki takla atıyor seyriyo gibi .
bayram yolculuğuna şimdiden cikacaklara iyi yolculuklar .
pollyanna sen köyde çok yorma bebeğine dikkat et. kaynana elti gorumce dogirmucak onu. zaten düşünceli insan oyle davranir.
bizde bayramı ıst.da gecircez kızlar . sizin tavsiyelerde bulunduğunuz yerlere gidicez eşimle c.tesi arefe . sarachabe eminonu . ana kucağını vs artık alırız. eksik kalan giysileri . döndüğümüzde de odasını sipariş etmeyi düşünüyoruz 1 aya fln ancak geliyormuş . sizler ne zaman besigini odasını yapacaksınız
Sabah sabah beni ağlattı bu yazı...
sizlerle paylaşmak istedim.‎
13 Yaşında " Anne Ne Var ! "
16 Yaşında " Anne Beni Rahatsız Etme ! "
18 Yaşında " Bu Evden Gitmek İstiyorum ! "
25 Yaşında " Haklıydın Anne "
30 Yaşında " Annemin evine dönmek istiyorum "
50 Yaşında " Annemi kaybetmek istemiyorum "
70 Yaşında " Annem eğer burda olsaydı benim için herşeyi yapardı "
Sadece 1 Anneniz var.
O'nu üzmeyin...
bebişim ve benden hepinize günaydınlarrrrr
polyannacığım sana da iyi bayramlar ve iyi tatiller cnm..
cnm biz bebeğimizin odasını sipariş ettik, bayramdan 2 hafta sonra gelicek. park yatağını zaten almıştım. odası gelince bir süre havalandırıp sonra yerleştiririm herhalde, kokusu çıkmıyor diyorlar. sonra halı, avize fln bakarım ona uygun. zaten doğumum şubatta, ocakta herşey bitmiş olucak şekilde yerleşiriz diyoruz. mevlüt hazırlıklarını da bebek doğduktan sonra mı yapsam die kararsızım
çok güzel ve çok doğruben evlendikten sonra annemle iyi anlaşmaya başladım, keşke daha erken aklım başıma gelseymiş dediğim çok oluyor pek çok konuda.
canım mevlüt hazırlıklarını bende düşündüm dün... doğum olacak martta. o soğukta yeni doğum yapmışız belkide uykusuz günler, yorgunluk vs... bence ozaman fırsat kalmayacak. ben aralık gibi mevlüt şekeri işine başlıyacağım... zaten mevlüt bebeğin kırkı çıkılınca yapılıyor. bizim adağımız vardı. Allah nasip eder kırkı çıkarsa kurban adamıştı eşim. bakalım o günler gelsinde annemlerede danışacağım... bu güzel telaşları düşündükçe aklıma düğün zamanında yaşadıklarımız geliyor...
Herkes yaşasın bunu yaw. Bebiş heyecanı daha başkaymış...
Günaydın tatlım, çok sağolasın canım benim
Sağol Hülyacım, kaynana görümce elti vs vs bir sürü kalabalıkta ne kadar dinlenebilirim bilmiyorum :26:
Ama hiç bişeyi kafama takmak istemiyorum, bu mutluluğumuzu kimsenin bozmasını istemiyorum. Rabbim yardım eder inşallah.
Senin ve TÜÜÜÜMMMM Topiğimizin bayramı mübarek olsun... Hepiniz inşallah ailenizle sevdiklerinizle beraber olursunuz.. Nice nice bayramlara.
Bugün daha giremem heralde, birazdan kızım uyanır, kociş uyanır.. kahvaltı, etrafı toplama, çanta hazırlama derken öğlen olur zaten..
Birde dün hastaneye gidemedik, eşim yeni işi için evrakları hazırlarken bide bakmışız akşam olmuş. belki bugün gitmeden önce bi uğrarız doktora. bakalım nasip kısmet artık.
Sizleri seviyorum.. kendinize çoooookkk iyi bakın. Allah'a emanetsiniz
saba sabah hakkatten insanı duygulandırıyor bu yazı güzelmişş ve çok doğru ...Sabah sabah beni ağlattı bu yazı...
sizlerle paylaşmak istedim.‎
13 Yaşında " Anne Ne Var ! "
16 Yaşında " Anne Beni Rahatsız Etme ! "
18 Yaşında " Bu Evden Gitmek İstiyorum ! "
25 Yaşında " Haklıydın Anne "
30 Yaşında " Annemin evine dönmek istiyorum "
50 Yaşında " Annemi kaybetmek istemiyorum "
70 Yaşında " Annem eğer burda olsaydı benim için herşeyi yapardı "
Sadece 1 Anneniz var.
O'nu üzmeyin...
amin canım inş.. yarın gidecegiz bakalım bebişlerimizi görmeye inş. herşey yolundadır...uhde doktordan iyi haberlerle gelirsin inşallah.eee,senin yarın tatil sayılır,bebeklerini görmek de bayram hediyesi:)))
polyanna iyi yolculuklar ve şimdiden iyi bayramlar.
kızlar mevlüt hazırlığı demissiniz de ben pek mevlutten vs anlamam eskiden biz bi yeri kazandığımızda fln annem alirdi. maksat bebek doğdu insanlara ikramlarda bulunup dua lar okunması mi ? bi de biz burda görev yapıyoruz aileler uzakta. akraba da gelemez. ancak burdaki cevremi apt komsularim birkaç iş ark.imiz fln. onlar bebek görmeye geldiğinde Annemler biraz ikram ayarlar şeker yaptirsak olmaz,mi ki ? sanırım annem mevlutu kendi çevresinde yaşadığı yerde yapar yine
Polyannamm evde net yok cnm eşimin hattından girebiliyorum ancak o evde olunca,genelde gece geç saatte girebiliyorum o zamanda kimse olmadıgı için geçmişe bakıyorum sadece,şimdilik bi sorun yok çok şükür herşey yolunda :) Eşinin işi onaylanmış çok sevindim Rabbim bol hayırlı rızıklar versin inşaalllahhh.... Sana da hayırlı bayramlar cnm...ANATOLİA canım bayağıdır yoksun nerelrdesin?? nasıl gidiyor hamilelik?? detaylıda en az 15-20 dk filan inceliyorlar galiba. ben kızımda ne kadar kalmıştım pek hatırlamıyorum:))) İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Dün akşam elime bıçak saplandı biraz tereyağ kesicektim,mikrop kapmaz inş.baya derin kesildi.Ben daha aşı da olmadım acaba bişey olur mu?:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?