2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Belki daha çok düzenli beslenmen için yardımcı olur,bazıları çok sıkı olmuyor sen ne seviyorsan onu ekliyo diyet listesine.İnş.bu dr da öyledir.

ben şekerim çıkcak die korkuyorum yoksa salla kiloyu..zaten tombişim naapim oğlum için bikaç kilo daha alırım yani sorun diill:)) ama şeker çıkarsa b..ku yerim yani:)

amiin canım amiiiin,

bencede bu kadar duygusallık yeter ki, zaten çoğumuzun bebişinin balık burcu olma ihtimali yüksek, iyice duygusallığa atmayalım bebişleri

neyse artık bu sefer kesin çıkıyorum, öptüm hepinizi :))

Son düzenleme:

bayıldım bu yazıyaa beni en çok o mu sevecekk oğlumu özledimm benn allahın izniyle o müthiş sevgiyi hissetmek istiyorummm

işte yasak olunca dha çok istiyo insanın canııı...mesela ben normalde bisküvi falan aramam..dediler şekeri çıkarıyo..şimdi canım bisküvi istiyo..

Yasaklar cazip geliyor herzaman malesef (( Neyseki bende öyle bi durum yok heleki dr dediyse hiç yemem.Ben 3yıl önce midemden rahatsızlandım dr 3 ay diyet verdi.Süt,domates ve çikolataya bayılırım ama 3ay boyunca azıma sürmedim.Şimdide öyle çok çok canım isterse minik bi parça alıyorum tamam.Gerisi yok.

e iyi bari tutabiliyosan..mesela ben hamile kalmadan önce makarnaya bayılırs-dım..yani 7 gün ver bi 7 gün daha yerdim..şimdi aklıma bile gelmiyo..hatta yapsamda yiyemiyorum..iğrendimmi ne hamilelik yüzünden..

e iyi bari tutabiliyosan..mesela ben hamile kalmadan önce makarnaya bayılırs-dım..yani 7 gün ver bi 7 gün daha yerdim..şimdi aklıma bile gelmiyo..hatta yapsamda yiyemiyorum..iğrendimmi ne hamilelik yüzünden..

Olabilir canım,bende normalde tatlı ve çikolata delisiydim ama şimdi aklıma bile gelmiyo allahtan.Gerçi bu durum iyi oldu benim için zaten dr da yasakladı.

herkese hayırlı günler güzel anneler yolculuk yapacaklara hayırlı yolculuıklar dr gidenlere hayırlı haberler olsun inşallah bende kızımla evdeyim herzmanki gibi çok özledim onu usgden seyretmeyi buluşmamaıza daha 10 gün var

Merhaba kızlar,
20. haftada olmama rağmen hala hareketlerini net anlayamıyorum bebeklerimin. Bir de aklıma takılan bişey var sizde de oluyo mu acaba ?
Akşama kadar karnım koccaman oluyo , tam bir hamile oluyorum :) Ama uyuyup sabah uyandığımda gayet sönmüş küçülmüş bi karınla uyanıyorum, canım sıkılıyo acıkcası :)Boyle şeyler yaşayanınız var mı?

Bu arada Pollyannacım hayırlı uğurlu olsun eşinin yeni işi. Bizim cinsiyetlerimizi yazmayı sanırım unuttun yoğunlukta. 1 kız 1 erkek bekliyoruz...

Öğleden sonra 4D ultrason randevumuz var. Hayırlısıyla görücem bebişlerimi, inşallah herşey yolundadır.

canim herkeste ole oluyo aksam davul gibi sabahta gobek kalmiyo

cnm bende 20 haftalıgım daha hareketlerı hıssedelı 2-3 gun oluyo oda cok cok hafıf.
Dedıgın şey bendede var aksamları dokuz aylık gıbıyım sabah uyanınca 3-4 aya dusuyo resmen :):)

Bu arada kızlar dıyetısyenlen ogrendıgıme gore semız otunda balıktan daha cok omega3 varmıssss
mutlaka haftada 1 tuketmek gerekıyormus

Semizotunu ilk aylarimda çok tuketiyordum yoğurtlu vs . fakat artık mevsimi bitti neclase . guzel taze bulmak zor . çok severim

Dün akşam elime bıçak saplandı biraz tereyağ kesicektim,mikrop kapmaz inş.baya derin kesildi.Ben daha aşı da olmadım acaba bişey olur mu?:18::18:

geçmiş olsun canım off kesiklere hiç dayanamıyorum içim fena ooluyo..baticon falan sürdüysen bişe olmaz merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…