2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar,

e-bebek kulüp üyeliği için davet isteyen olursa aşağıdaki bilgileri bana msj atsın veya gamze.malkoc@gmail.com mail adresine göndersin, tc no cep tel falan ortalıkta paylaşmak doğru olmaz :)

Ad Soyad
doğum Tarihi
GSM Telefon
TC kimlik no

Ooo maşallah canım,ne güzel evdesin bugün ben de evde olmak istiyorum,tatil dönüşü çalışmak zor geliyo ((8

bende p.tesi nasıl gidicem işe hiiçç bilmiyorum....şimdiden sardı stresi...çabuk yoruluyorum artıkk...dün alışverişe gidelim dedik..aabbooooovvvv zor atttım kendimi evee..belim ortadan ayrıldı resmennn..

arkadaşlar TC nosuna gerek yokmuş az önce bir arkadaşa davet gönderdim , tc istemedi benden, size mail geldiğinde isteyecek galiba.

aşağıdaki bilgiler yeterli davet göndermem için,

Ad Soyad

E posta adresi

Doğum Tarihi

GSM Telefon

bilgilerinizi mail atın bana daha sağlıklı öyle "gamze.malkoc@gmail.com"

bende p.tesi nasıl gidicem işe hiiçç bilmiyorum....şimdiden sardı stresi...çabuk yoruluyorum artıkk...dün alışverişe gidelim dedik..aabbooooovvvv zor atttım kendimi evee..belim ortadan ayrıldı resmennn..

Zaman ilerledikçe daha çabuk yoruluyoruz.biraz dinlenip biraz gezicez artık:)

ayy amma maharatım bugün ben yaaa:)))))))) yemeğimi yaptım çamaşır yıkadım..etrafı biraz toparladım...ayyy:)))

bende bir o kadar tembelim bugün, mutfak derlenip toparlanmak için beni bekliyor ve yemekde yapmam lazım, eşimde grip oldu onu iyileştirecek şeyler yapmam lazım ama yerimden kalkamıyorum :)

Zaman ilerledikçe daha çabuk yoruluyoruz.biraz dinlenip biraz gezicez artık:)

Ben bayramda evde yatarım ohh diyodum ama hiç öle olmadı valla evde oldukça iş çıkıyo, dışarı çıkıyoruz yoruluyorum, misafirliğe gidiyoruz rahat oturamıyorum.. Allah'ımmm dün artık dedimki şu işe başlasak da dinlensem biraz :)) buraya geldim iyi geldi valla kafa işle meşgul olunca ne ağrıyı farkedio insan ne yorgunluğu.. Akşama yemek derdim de olmasa süperim bugün

Central hospital'a gidenler, Şubat annelerinden msj var bize, direkt kopyalayıp yapıştırıyorum ve canım çok sıkılıyor

Central hospital'a gidenler, Şubat annelerinden msj var bize, direkt kopyalayıp yapıştırıyorum ve canım çok sıkılıyor

ufffffff haakkatteenn sıkıcı yaaa...ayy ben zeki beyin yakasına yapışiim bırakmiim en iyisi..derseki gel zeynep kamilde de doğurtiim seni..kaymaklı kadayıf olur vallahi...

Valla ben de bayramda daha çok yoruldum ama bugün çok midem bulanıyor ve donuyorum o yüzden eve gidip yatmak istiyorum.

kızlar ben iyice uyuz olmaya başladım yaa ne yapıcaz böyle ne yapayım ben şimdi pazartesi gideyim mi bu kadına yoksa benim doktora devam mı edeyim çözemedimmm

ben pazartesi gidicem yinede , bir konuşayım diyorum pazaretseiden sonra karar vericem ne yapacağıma...

alev bilgilerini mail at istersen sanada göndereyim davet.

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar verir inş.

gözünaydın ne güzel olmuş...

çok şaşırdım ya bu haftalarda bile oluyor böyle şeyler demek ki kaçıncı haftanda en son erkek demişlerdi canım? hangi hastaneye gidiyorsun?

güle güle giydir aldıklarını canım. bu arada aziz bebenin fabrika satış mağazasında fiyatlar normal mağazalarından uygun mu?

şeker yüklemesi aç yapılıyor canım diğerleri farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…