- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.601
ayy amma maharatım bugün ben yaaa:)))))))) yemeğimi yaptım çamaşır yıkadım..etrafı biraz toparladım...ayyy:)))
Ooo maşallah canım,ne güzel evdesin bugün ben de evde olmak istiyorum,tatil dönüşü çalışmak zor geliyo((8
bende p.tesi nasıl gidicem işe hiiçç bilmiyorum....şimdiden sardı stresi...çabuk yoruluyorum artıkk...dün alışverişe gidelim dedik..aabbooooovvvv zor atttım kendimi evee..belim ortadan ayrıldı resmennn..
ayy amma maharatım bugün ben yaaa:)))))))) yemeğimi yaptım çamaşır yıkadım..etrafı biraz toparladım...ayyy:)))
bende p.tesi nasıl gidicem işe hiiçç bilmiyorum....şimdiden sardı stresi...çabuk yoruluyorum artıkk...dün alışverişe gidelim dedik..aabbooooovvvv zor atttım kendimi evee..belim ortadan ayrıldı resmennn..
Zaman ilerledikçe daha çabuk yoruluyoruz.biraz dinlenip biraz gezicez artık:)
karma_x .!.:selamlar; şubat anneleri topiğindeki yazınıza cevaben yazıyorum. ben de önceleri central hospital de başak hanım değil başka bir doktora gidiyordum. canımı sıktıkları ve temiz olan testimde bana gereksiz endişe yaşattıkları ve 2 ayımın zehir olması nedeniyle oraya gitmeyi bıraktım. bir arkadaşın eşi de başak hanımda eylülde doğum yapmış. kıza 2 hafta önce almazssak ölüm riski vs... var demişler ve bayağı korkutmuşlar. bebek erkenden sezeryanla alındı. şimdi kendini toparlıyor gerçi. hastane politikası mı yoksa doktorlar mı böyle bilmiyorum. bence arkadaşınız tek doktorun söylediğiyle yetinmesin. 2 ayı gereksiz zehir olan biri olarak söylüyorum, huzurlu ve anlaşabileceğiniz doktor olunca gerçekten daha kolay ve keyifli geçiyor hamilelik.
Central hospital'a gidenler, Şubat annelerinden msj var bize, direkt kopyalayıp yapıştırıyorum ve canım çok sıkılıyor
Central hospital'a gidenler, Şubat annelerinden msj var bize, direkt kopyalayıp yapıştırıyorum ve canım çok sıkılıyor
Ben bayramda evde yatarım ohh diyodum ama hiç öle olmadı valla evde oldukça iş çıkıyo, dışarı çıkıyoruz yoruluyorum, misafirliğe gidiyoruz rahat oturamıyorum.. Allah'ımmm dün artık dedimki şu işe başlasak da dinlensem biraz :)) buraya geldim iyi geldi valla kafa işle meşgul olunca ne ağrıyı farkedio insan ne yorgunluğu.. Akşama yemek derdim de olmasa süperim bugün
kızlar ben iyice uyuz olmaya başladım yaa ne yapıcaz böyle ne yapayım ben şimdi pazartesi gideyim mi bu kadına yoksa benim doktora devam mı edeyim çözemedimmm
sevgili arkadaşlar tünaydınn
ben bugün çok mutluyum amniyosentez sonucum normal çıktı :))
Hadi güle güle cnm akşam olsada bende gitsemhadi ben kaçtımmm..gidiimm doktora bakiim ne dicekk...
hadi ben kaçtımmm..gidiimm doktora bakiim ne dicekk...
hadi ben kaçtımmm..gidiimm doktora bakiim ne dicekk...
günaydın canım arkadaşlarım, geçmişi okuma fırsatım şuan yok
biz dün akşam apar topar döndük.
Kızım hasta 4 gündür su hariç hiçbişey koymadı ağzına.. hava değişimi ve köydeki çocuğun hasta olması kızımı hemen etkiledi. ishal, ateş, bitmek bilmeyen öğürme ve kusma..Ordayken hastanelere götürdük ama ilaçlar fayda etmiyor. bugün burda hastaneye götürücez tekrar.
Bayram çifte bayram olamadı malesef bize((
Bende şifayı kaptım üzerinizden uzak((
Rahat bi zamanda yazarım.. şimdi hepinize iyi günler diliyorum.. öpüldünüz.
herkese selam, umarim herkes guzel bir bayram gecirmistir.
Pollyanna'cim umarim en kisa zamanda kizin da sen de iyilesirsiniz. gecmis olsun ikinizede
Lachesis, bence de gerekli bi alet sagma makinasi, eninde sonunda ben de almak zorunda kaldim, benim tikaniklik oldugu icin almistim. ben evenflo'nunkini almistim otomatik olanini. Avent de iyi bi marka tabi...
bu arada ben bugun ilk kez ultrasound'a girdimilk kez bebisimi gordum, benim bu ucuncu hamileligim oldugu icin cok heyecanli degildim ama onu gorunce duygularim tamamiyle degisti, cookk guzeldi, benim bi kizim ve bi oglum var zaten, oglum 11 aylik, bebegimin cinsiyeti de belli oldu, bi oglum daha olacakmis
yani iki oglum ikiz gibi buyuycekler Allah izin verirse
kızlar hepinize günaydın bayramı bitirdikk yedik içtik geldik Allah ağız tadıyla sağlıkla vee bebişlerimizle daha nice bayramlar yasatsın hepimize insallah şimdiii size bomba bi haberim var benim oğlum oğlum dediğim güzel bebeğim meğer kızmış!!!! ayrıntılıda cıktı şok olduk tabii ama ne hikmettir bilmem bunada hemen adapte olduk ne tuhaf bişey anlamadım sağlıklı olsun da kız erkek farketmez lafını sadece söz olarak sölemediğimi anladım tekrar sürpriz yapmazsa şimdilik prensesimiz oluyo teyzeleri :))
günaydın kızlar. nasılsınız ? geçmiş bayramınız kutlu olsun. bizde ıst.dan döndük iş başı yaptık.guzel havalarda gezdik ,bazen oturduk. her etli yemekten Sonra kıpır kipirdi kızım eti sevecek :) ellerimizde cicilerle döndük. eminönü ne gittik kızlar oyle çok beklediğim gibi çıkmadı kıyafet konusunda hemen hemen heryerde gördüğümüz tarzda ve fiyatlardaydu belki tam arefe günü gittiğimiz için olabilir.yine de sizlerde gezin ama çok beğenmedik ordan iki üç sey aldik.sarachaneye geçtik internetle hemen hemen yakın biraz ucuz fiyatlar ordan uygun bir anakucagi aldık.öz.le ilk aylar kullanacağı için bizim işimizi görecek uygun fiyatlı birşey tercih ettik. ıkitelli de aziz bebe nin fabrika satış mağazasına denk geldik anadolu yakasında da e5 üzerinde gördük hatta. ordan epey eksiğimizi tamamladık çok cici yazlık 3-6 aylıkları aldık ayaksiz altlar çıt citli bodyler yeni doğan havlusu vs.
ee bayrama babanneye gittiğimizden örülmüş bir çok örgü kazagi hırkası oldu kızım in. dolabina nasıl sigdircaz diye düşünmeye başladık :) araba full doldu dönüş yolumuzda. hala da örgü battaniyeleri, yelekleri oruluyor doğuma kadar.
artık tüm hayatımızın değiştiği belli. insanın aklı da zikri de bebeği oluyor onu heyecanla beklemek.
c.tesi günü de onu görmeye gidicez çok özledim .
günaydınn kızlarrr bayramıda geride bıraktıkk vee normall yaşammm:) bende sağlık ocağına gidicem tam kan sayımı şeker ve idrar testi yaptırıcamm a. mı tok mu olayım bilemedim ama bilginiz var mıı?
polyanacım geçmiş olsunn nazar değmiş nazar ii okun üflen vala bnm bilee insanlarr çok güzel olmuşsun dedikçee ağrılarım arttıı maaleseff çok önemsemem ama önemsemem gerketiğine inandımm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?