- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.561
gitcez gitcez..çok modeller varmış orda..çok büyük bi set almicaz..en fazla 3 parça..bakalım nasıl bulucaz
bende kocama bugün liste işini söylüyordum aşkım liste yapsak iyi olur yoksa böyle olmuycak aldıkça çizeriz dedim bugün listemi yapıcam bakalım pazartesi 13:30 cnm ama ben bir gibi orda olucam odalarına filan bakayım detaylı bir görüşme yapalım istiyorum çnk ona göre karar vericem ayçaya söyledikleride kafamı karıştırdı başak hanımın iyice bunaldım umarım iyi olur bizim için
benim randevumda saat 3 te ve ayça'nın söyledikleri benimde canımı sıktı biraz, bu gidişimizde doğum hakkındada konuşacağız, birde benim diğer doktor başka bir hastanede doğuma gelirse kaça gelir onu öğrenicez, çünkü hastane olarak central hospital'ı istiyorum bana yakın olanlardan en içime sinen ve sıcak gelen orası.
birde başak'ta doğum yapmış bir iki anneyle karşılaşabilsek süper olacak, benim okuduğum yorumlar gebelik muayenesinden memnun olanlardı diye hatırlıyorum, aklımda hiç doğumumu yaptırdı öyleydi böyleydi diyen yok...
benim randevumda saat 3 te ve ayça'nın söyledikleri benimde canımı sıktı biraz, bu gidişimizde doğum hakkındada konuşacağız, birde benim diğer doktor başka bir hastanede doğuma gelirse kaça gelir onu öğrenicez, çünkü hastane olarak central hospital'ı istiyorum bana yakın olanlardan en içime sinen ve sıcak gelen orası.
birde başak'ta doğum yapmış bir iki anneyle karşılaşabilsek süper olacak, benim okuduğum yorumlar gebelik muayenesinden memnun olanlardı diye hatırlıyorum, aklımda hiç doğumumu yaptırdı öyleydi böyleydi diyen yok...
Nerdeymıs orası bı ıyı soyleyın bana da:) Benmde gorumcem bı yer demstı belkı aynı yer olabılr bılmıorum kalıtesıne gore cok uygn bıyer ama sımdı hıc hatrlamıorum:26:
tatlım tekrar çok geçmiş olsun kendi doktoru yok mu defneciğimin ona da gösterseydiniz merak etme en kısa zamanda iyileşir cnm inşallah sen anne olarak ona moral ver üzülme tatlımGünaydın arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. keşke kafam yerinde olsaydı da tek tek cevap yazabilseydim..
kızım öyle kötü olduki bugün 6.gün ve hiç yemek yemiyor..sadece su ile yaşıyor yavrum.. şu 6 altı günde ömrümden 6 yıl gitti.. kızım bu sürede 2 kilo kaybetmiş o minicik bedeninde( gözlerimin önünde karnının ağrıdığını söyledikçe, uzanıp uzanıp kanepede uyukladıkça içim eriyor.. ağzına aldığı tek lokmayı bile geri çıkarıyor günlerdir ağlamaktan içim dışıma çıktı. yarına kadar düzelmezse tekrar gidicez doktora serum filan takılıp yatırılacak...
bugün 1 buçukta randevum var ama içimde heyecan yok.. şuan kızım canlansın, önceki gibi koşsun oynasın, yemek yesin diye bekliyorum.. Eşim pazar günü işe başlıycak o zamana kadar inşallah düzelir yavrum.
Rabbim böylesini kimselere yaşatmasın.. günlerdir perişanız..
Topiğe bi süre girmezsem merak etmeyin olurmu.. İnşallah kızımın düzeldiği haberini vermek için en kısa zamanda uğrarım.
hepinizi çok öpüyorum, Allah razı olsun
allah allah senin doktor tecrübesizmiş demek cnm herhalde kordonu pipi sandı ama sen nasılsa kızı da çok istiyormuşsun o yüzden ne mutlu sana hayırlı uğurlu olsunkızlar hepinize günaydın bayramı bitirdikk yedik içtik geldik Allah ağız tadıyla sağlıkla vee bebişlerimizle daha nice bayramlar yasatsın hepimize insallah şimdiii size bomba bi haberim var benim oğlum oğlum dediğim güzel bebeğim meğer kızmış!!!! ayrıntılıda cıktı şok olduk tabii ama ne hikmettir bilmem bunada hemen adapte olduk ne tuhaf bişey anlamadım sağlıklı olsun da kız erkek farketmez lafını sadece söz olarak sölemediğimi anladım tekrar sürpriz yapmazsa şimdilik prensesimiz oluyo teyzeleri :))
güle güle giysin kızın cnmgünaydın kızlar. nasılsınız ? geçmiş bayramınız kutlu olsun. bizde ıst.dan döndük iş başı yaptık.guzel havalarda gezdik ,bazen oturduk. her etli yemekten Sonra kıpır kipirdi kızım eti sevecek :) ellerimizde cicilerle döndük. eminönü ne gittik kızlar oyle çok beklediğim gibi çıkmadı kıyafet konusunda hemen hemen heryerde gördüğümüz tarzda ve fiyatlardaydu belki tam arefe günü gittiğimiz için olabilir.yine de sizlerde gezin ama çok beğenmedik ordan iki üç sey aldik.sarachaneye geçtik internetle hemen hemen yakın biraz ucuz fiyatlar ordan uygun bir anakucagi aldık.öz.le ilk aylar kullanacağı için bizim işimizi görecek uygun fiyatlı birşey tercih ettik. ıkitelli de aziz bebe nin fabrika satış mağazasına denk geldik anadolu yakasında da e5 üzerinde gördük hatta. ordan epey eksiğimizi tamamladık çok cici yazlık 3-6 aylıkları aldık ayaksiz altlar çıt citli bodyler yeni doğan havlusu vs.
ee bayrama babanneye gittiğimizden örülmüş bir çok örgü kazagi hırkası oldu kızım in. dolabina nasıl sigdircaz diye düşünmeye başladık :) araba full doldu dönüş yolumuzda. hala da örgü battaniyeleri, yelekleri oruluyor doğuma kadar.
artık tüm hayatımızın değiştiği belli. insanın aklı da zikri de bebeği oluyor onu heyecanla beklemek.
c.tesi günü de onu görmeye gidicez çok özledim .
hadi inşallah hayırla git gel cnm ben de bayramda ne verildiyse yedim valla hiçç kasamam kendimi zaten kaç gün bayram şu hayatta ama 2 kilo almışım o yüzden bugünden itibaren hamur işini bıraktımGünaydın kızlar hepiniz hoş geldiniz biz kızımla taaa salı gününden iş başı yaptıkbu gün renkli usg için randevumuz var akşam ama misafir de var ne yapacağımı bilmiyorum benim kızım tatlı yiyince hiç tepki vermiyor ekşi ve özellikle nar yediğimde kıpır kıpır oluyor prensesim bizim için dualarınız eksik etmeyin inş. bir sorun çıkmaz
bugün 3 te mi...benimde 4 te endo.ile var..bugünse görüşelim:)
buarada..dışardan doktor getirirsen o aldığın fiyatlar geçerli diil..eğer kendi doktoru yaptırırsa doğumu o fiyatlar oluyo..ben onuda sormuştum...
yok canım pazartesi 3 'te.
biliyorum fiyatlar değişiyor bi sorucam bakalım arada ne kadar fark çıkacak.
bu arada temizlik için kadriye'mi geldi , sormayı unuttum o zaman memnun kaldın mı?
geldi geldi..ama daha kapıdan çok hastayım gelmicektşm ama sözvermiştim falan filan dedi:)))..yani benden çok şey beklemeye getirdi..neyse biraz ite kaka yaptırdım..zaten halılar yoktu camlar yeni yapıldı..koltuk silme yoktu..yıkadım hepsini..bi süpürücek bi silicek yani bide mutfak banyo.. eli ağır ama baya..saat 8.30 da geldi akşam 6 ya geliyodu gitti..bukadar iş için yani..
ya size birşey anlatacağım canım birşey istedi. anneme söyledim. oda üşendimi ne yapmadı o aşerdiğim şeyi. konuyu kapattı. ben şimdi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum... aşerdiğim şeyi yemezsem bişey olurmu.
ya size birşey anlatacağım canım birşey istedi. anneme söyledim. oda üşendimi ne yapmadı o aşerdiğim şeyi. konuyu kapattı. ben şimdi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum... aşerdiğim şeyi yemezsem bişey olurmu.
Oyyyy kıyamammmm yaaa hıcbısey olmaz vallaa ben kac gundr kek kek dıye delırıorum ama 3 4 gn once yedıgm ıcın kendımı oyle bı kasıorumkı bıdahakı haftaya kadr beklıorum:))) ben ınanmıorum oyle seylere ama mıllet okdr anlatıokı bende korkuorum
ya çocukta ben çıkar derler:))) nekadar doğru bilinmez ama..:)
ya çocukta ben çıkar derler:))) nekadar doğru bilinmez ama..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?