2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gitcez gitcez..çok modeller varmış orda..çok büyük bi set almicaz..en fazla 3 parça..bakalım nasıl bulucaz

Nerdeymıs orası bı ıyı soyleyın bana da:) Benmde gorumcem bı yer demstı belkı aynı yer olabılr bılmıorum kalıtesıne gore cok uygn bıyer ama sımdı hıc hatrlamıorum:26:

benim randevumda saat 3 te ve ayça'nın söyledikleri benimde canımı sıktı biraz, bu gidişimizde doğum hakkındada konuşacağız, birde benim diğer doktor başka bir hastanede doğuma gelirse kaça gelir onu öğrenicez, çünkü hastane olarak central hospital'ı istiyorum bana yakın olanlardan en içime sinen ve sıcak gelen orası.

birde başak'ta doğum yapmış bir iki anneyle karşılaşabilsek süper olacak, benim okuduğum yorumlar gebelik muayenesinden memnun olanlardı diye hatırlıyorum, aklımda hiç doğumumu yaptırdı öyleydi böyleydi diyen yok...

sen geldiğinde ben çoktan çıkmış olurum cnm bende aynı düşüncedeyim umarım doğum yaptırdığı birilerini bulurum o gün gezerken offf bu doğum olayı bizi öldürcek bu gidişle yaa

bugün 3 te mi...benimde 4 te endo.ile var..bugünse görüşelim:)

Nerdeymıs orası bı ıyı soyleyın bana da:) Benmde gorumcem bı yer demstı belkı aynı yer olabılr bılmıorum kalıtesıne gore cok uygn bıyer ama sımdı hıc hatrlamıorum:26:

cnm soyaklardan ümraniyeye doğru devam et hemen sağ tarafta garanti sitesi var ufak bir parkla karşı karşıya ışıklar var önünde sağ tarafa dön yaklaşık 5 altı sokak yanyana mobilyacı bütün binaların altında mobilyacılar var boylu boyu

buarada..dışardan doktor getirirsen o aldığın fiyatlar geçerli diil..eğer kendi doktoru yaptırırsa doğumu o fiyatlar oluyo..ben onuda sormuştum...

tatlım tekrar çok geçmiş olsun kendi doktoru yok mu defneciğimin ona da gösterseydiniz merak etme en kısa zamanda iyileşir cnm inşallah sen anne olarak ona moral ver üzülme tatlım

allah allah senin doktor tecrübesizmiş demek cnm herhalde kordonu pipi sandı ama sen nasılsa kızı da çok istiyormuşsun o yüzden ne mutlu sana hayırlı uğurlu olsun
güle güle giysin kızın cnm
ciciler bölümüne ekle de biz de görelim örnek alalım
hadi inşallah hayırla git gel cnm ben de bayramda ne verildiyse yedim valla hiçç kasamam kendimi zaten kaç gün bayram şu hayatta ama 2 kilo almışım o yüzden bugünden itibaren hamur işini bıraktım

bugün 3 te mi...benimde 4 te endo.ile var..bugünse görüşelim:)

yok canım pazartesi 3 'te.

buarada..dışardan doktor getirirsen o aldığın fiyatlar geçerli diil..eğer kendi doktoru yaptırırsa doğumu o fiyatlar oluyo..ben onuda sormuştum...

biliyorum fiyatlar değişiyor bi sorucam bakalım arada ne kadar fark çıkacak.

bu arada temizlik için kadriye'mi geldi , sormayı unuttum o zaman memnun kaldın mı?

yok canım pazartesi 3 'te.

biliyorum fiyatlar değişiyor bi sorucam bakalım arada ne kadar fark çıkacak.

bu arada temizlik için kadriye'mi geldi , sormayı unuttum o zaman memnun kaldın mı?

geldi geldi..ama daha kapıdan çok hastayım gelmicektşm ama sözvermiştim falan filan dedi:)))..yani benden çok şey beklemeye getirdi..neyse biraz ite kaka yaptırdım..zaten halılar yoktu camlar yeni yapıldı..koltuk silme yoktu..yıkadım hepsini..bi süpürücek bi silicek yani bide mutfak banyo.. eli ağır ama baya..saat 8.30 da geldi akşam 6 ya geliyodu gitti..bukadar iş için yani..

Kızlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun
Tatil bitti yine iş başı yapmaya başladık
Allah kısmet ederse 31 aralık son iş günüm olacak ondan sonra izne çıkıyorum ben son ana kadar çalışmayacağım, son iki ayımı rahat huzurlu ayaklarımı uzata uzata geçirmek istiyorum çünkü stressiz ve mutlu
Bayramdan 1 gün önce 2 düzeyli ultrasona girdik biz oğlumla allaha şükür herşey yolunda, kontrol günlerini dört gözle bekliyorum.
Bu ay sonundan itibarenden alışverişe başlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

gelmeseydin deseydin , kadına bak...
dediğin işler için saat 6 yı bulduysa gitmesi bir gariplik varmış cidden, ben en az 15 gömleğin olduğu kallavi bir ütü + ev toplama + cam +süpürüp silme işlerini yaptırıyordum 8 de gelip 5- 5 buçuk gibi gidiyordu , halı sildirmiyorum ben zaten koltuklarda deri olduğundan tozunu alıyordu, sende baya bir ağır davranmış, neyse en azından gerekenleri yapmış...

ya size birşey anlatacağım canım birşey istedi. anneme söyledim. oda üşendimi ne yapmadı o aşerdiğim şeyi. konuyu kapattı. ben şimdi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum... aşerdiğim şeyi yemezsem bişey olurmu.

kendin yap şekerm yaaaa...ne istedi okadar yapılmicak kadarr...

yok canım ne olcakki.sende niye bukadar alındın annene onu anlamadım.hamileyiz dıye her canımızın çektiğini yicez diye birşey yok bence bişi olmaz sonucta herkesın her canının cektiği olmuyo diye düşünüyrum.içini ferah tut canım:)annenede alınma bak sende anne olcan ona göre:)

Oyyyy kıyamammmm yaaa hıcbısey olmaz vallaa ben kac gundr kek kek dıye delırıorum ama 3 4 gn once yedıgm ıcın kendımı oyle bı kasıorumkı bıdahakı haftaya kadr beklıorum:))) ben ınanmıorum oyle seylere ama mıllet okdr anlatıokı bende korkuorum

ya çocukta ben çıkar derler:))) nekadar doğru bilinmez ama..:)

Canım bence bişey olmaz,her zaman canımızın istediğini yiyemiyoruz.

ya çocukta ben çıkar derler:))) nekadar doğru bilinmez ama..:)

Vallaa kek seklınde ben cok kotu olur:)) onada ınanmıorum ıstee o seymıs bısey ısteyıp soyleyemedıgn zaman tuttgn yerde ıstedgn seyn ızı cıkr derler ben delı gıbı ıstıorum herkese soyluorum mıllet yapmk ıcın sıraya gırıo ama ben frnlıorum kendımı dıorum beynmn hamılelk hususunda bana oynadıgı bı oyun yoksa hergn kek yersem nolr ne sacma yok cocugn canı cekıoms yaa palavraya bak:)) o ıstems ama annesı bı sekılde yapamıcnı soylems onda bısey olmaz bıldıgm ısteyıp soylememkten bısey olr:)) Ayrıca benm kuznmn bacgnda bıldıgn ınek modelı var leke ne yanıı halamn canı kocaman ınekmı cekmıs:)))))) ah su ınek pısmıs olaydıda yıyeydım dıyıp bacgına tutms ınek orda cıkmıs :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…