2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar ben 2011 ağustos annesiyim burdan bir arkadaş central hospital den başak hn mı sormuştu ben hep bizim topie hemde buraya yazmak istedim.
ben orda doğum yaptım hatta burdan bir arkadaşımzda. biz çok memnunuz doktorumuzdan doğumumuz sezeryan oldu ama ne acı ne bişey aynı gün ayaktaydık. bence başak hn gitmeyle çok güzel bi karar vermişsiniz. başak hn melek gibi bi kadın resnen sinirleri alınöış hep güleryüzlü. doğumdan çok korkuyodum ama bei çok rahatlattı hatta ameliyat sırasında bile hep yanımda benimle hep konuştu. ben herkese tavsiye ettim. zaten beni görenler burdan başka yerde doğum yaptırmayız diyolar. doğumdan sonra 2 gün kaldık tüm personel çok ilgiliydi.ctesi doğum yaptım pazar günü başak hn izinli olduğu halde ziyaret etti tüm hastalarını.
hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum

cnm çok sağol inan kafayı yiyorduk peki asıl merak ettiğimiz soru şu normal doğum istiyoruz her anne gibi bunu destekleyen bir doktor mu yoksa ilk fırsatta sezeryan yanlısı mı

cnm çok sağol inan kafayı yiyorduk peki asıl merak ettiğimiz soru şu normal doğum istiyoruz her anne gibi bunu destekleyen bir doktor mu yoksa ilk fırsatta sezeryan yanlısı mı

benim ilk doğumum sezeryan olduğu için ikinci oğlumda mecbur sezeryan oldu ondan tam bilemiyorum ama kontroller sırasında birisiyle tanışmıştım oda çok korkuyodu sezeryan istiyodu ama başak hn normal doğum yapabilirsin kendini şartlama sezeryana demiş. bende tanıdığım kadar sezeryan yanlısı değil

tmm çok teşekkürler inan içim rahatladı tmmdır pazartesi başak hanıma gidiyorum yaşamış kişilerden bunları duymak bizi dahada rahatlatıyor o yüzden verdiğin bilgiler için tekrar tekrar teşekkürler

iclalcim normal mağazalarla aynı da olabilir ama indirimli ürünler oluyor . biz indirimli bodyler fln aldık . ben ıst.da yasamadigim için denk gelmişken alayım dedim .

kızlar alışverişler başlamış bakıyorum.Ben inanılmaz kararsız bir insan olarak allak bullak olmuş durumdayım. Bkıyorum bakıyorum hiç bişeye karar veremiyorum.
Ne alırsanız markasını,neden tercih ettiğinizi ve fiyatını paylaşırmısınız? Belki benim gibilere yol gösterir.

iclalcim normal mağazalarla aynı da olabilir ama indirimli ürünler oluyor . biz indirimli bodyler fln aldık . ben ıst.da yasamadigim için denk gelmişken alayım dedim .

hmmm anladım canım ben de güzel ciciler alayım istiyorum bir yıkamada mahvolmasın ama hangi markalar iyidir bebek giyiminde bilmiyorum...

biz gellddiikkkkk...çok şükür insülin yada tedavi demedi doktor..diyete devam iyi gidiyo şekerin deddii..yuppiiii...buarada referans değerleri de öğrendim...açlık 95 üstü olmicak tokluk 120 üstü olmicak hamilelerde..ona göre millettt...

iclalcim oluyomuş valla bend cok sasırdım ama en son 19. haftamda gitmiştim ısrarla da sordum erkek demişti sonra 21. haftada ayrıntılıya girdim ve sok olduk resmen kız bizimki önce saskınlıktan konusamadım sonra gülmekten kendime gelemdim el kadar boyuyla neler yapıo bize dedik kuzum benim ya Allah sğlıklı sıhhatli versin herkesin bebeğini insallah böle sürprizler tadı tuzuymuş valla anlatılacak bi hatıra oldu bize:)

hoşgeldiiiin hadi gözün aydın kuzum değerlerin hep normal gider insallahh

sevgili arkadaşlarım hepinize güzel dilekleriniz için
kocaman teşekkür ederim
hepimiz hep güzel haber paylaşalım inşallah

sevindim canım, moralin düzelmiştir biraz. bu arada tokluk kan şekerinin max sınırının 120 olması canımı sıktı çünkü bayramın 2. günü kahvaltıdan 1,5 saat sonra ölçtüğümde 139 çıkmıştı benimki ve 150 ye kadar yolu var zannediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…