- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.621
Kızlar kendime yeni avatar buldum. size linkini gönderdiğim topikte çok güzel avatarlar var. Sizlerlede paylaşmak istedim...
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...-bebe-anne-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html
merhaba arkadaşlar ben 2011 ağustos annesiyim burdan bir arkadaş central hospital den başak hn mı sormuştu ben hep bizim topie hemde buraya yazmak istedim.
ben orda doğum yaptım hatta burdan bir arkadaşımzda. biz çok memnunuz doktorumuzdan doğumumuz sezeryan oldu ama ne acı ne bişey aynı gün ayaktaydık. bence başak hn gitmeyle çok güzel bi karar vermişsiniz. başak hn melek gibi bi kadın resnen sinirleri alınöış hep güleryüzlü. doğumdan çok korkuyodum ama bei çok rahatlattı hatta ameliyat sırasında bile hep yanımda benimle hep konuştu. ben herkese tavsiye ettim. zaten beni görenler burdan başka yerde doğum yaptırmayız diyolar. doğumdan sonra 2 gün kaldık tüm personel çok ilgiliydi.ctesi doğum yaptım pazar günü başak hn izinli olduğu halde ziyaret etti tüm hastalarını.
hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum
cnm çok sağol inan kafayı yiyorduk peki asıl merak ettiğimiz soru şu normal doğum istiyoruz her anne gibi bunu destekleyen bir doktor mu yoksa ilk fırsatta sezeryan yanlısı mı
benim ilk doğumum sezeryan olduğu için ikinci oğlumda mecbur sezeryan oldu ondan tam bilemiyorum ama kontroller sırasında birisiyle tanışmıştım oda çok korkuyodu sezeryan istiyodu ama başak hn normal doğum yapabilirsin kendini şartlama sezeryana demiş. bende tanıdığım kadar sezeryan yanlısı değil
Herkese iyi akşamlar,evime gidiyim artık çok acıktım:))))
[COLOR="#FF0000"]alvgkhn [/COLOR]başak hanım hangi hastanede istanbul avrupa yaksındayım ben ordamı acaba
sevgili arkadaşlar tünaydınn
ben bugün çok mutluyum amniyosentez sonucum normal çıktı :))
iclalcim normal mağazalarla aynı da olabilir ama indirimli ürünler oluyor . biz indirimli bodyler fln aldık . ben ıst.da yasamadigim için denk gelmişken alayım dedim .
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar verir inş.
gözünaydın ne güzel olmuş...
çok şaşırdım ya bu haftalarda bile oluyor böyle şeyler demek ki kaçıncı haftanda en son erkek demişlerdi canım? hangi hastaneye gidiyorsun?
güle güle giydir aldıklarını canım. bu arada aziz bebenin fabrika satış mağazasında fiyatlar normal mağazalarından uygun mu?
şeker yüklemesi aç yapılıyor canım diğerleri farketmez.
biz gellddiikkkkk...çok şükür insülin yada tedavi demedi doktor..diyete devam iyi gidiyo şekerin deddii..yuppiiii...buarada referans değerleri de öğrendim...açlık 95 üstü olmicak tokluk 120 üstü olmicak hamilelerde..ona göre millettt...
hoşgeldiiiin hadi gözün aydın kuzum değerlerin hep normal gider insallahh
biz gellddiikkkkk...çok şükür insülin yada tedavi demedi doktor..diyete devam iyi gidiyo şekerin deddii..yuppiiii...buarada referans değerleri de öğrendim...açlık 95 üstü olmicak tokluk 120 üstü olmicak hamilelerde..ona göre millettt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?