2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben canım ne isterse azıcıkta olsa bakıyorum tadına..kocamda sağolsun...söylüyorum akşama geliyo:)))

Bi ara öyle denedim ama yinede başım ağrıyo geçmiyo ilaç içmeden,ben de artık yemiyorum.İlaç daha zararlı bu migren beni mahfetti valla.Bayramda ne çektim millet getirip önüme koyuyo,işkence gibiydi valla((

kızlar e-bebek BEBEVEYN KULÜBÜ'ne üye olanınız var mı?

her alışverişte %2 para puan kazanıyormuşuz, ben az önce yaptırdım üyeliğimi referans sistemi geçerli sanırsam.

merhaba kızlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun
epeydir yokuz yazılanları ancak okuyabildim...genel olarak herkesin iyi olmasına sevindim..
polyannacım geçmiş olsun sana ve kızına...
evime ben de dün döndüm..bayramdan pek bişey anlamadım çabuk geçti sanki...bir günde eşimle komşu ile çoruma öyle gezelim diye gittik...dün döndük hayli yorulmuşum...yorulcak hiç birşey de yapmadım ama...küçük hanım nazlı çıktı az bir harekete gelmiyor..bugün çizimlerimi evde yapıyorum...

cnm ben bu leke olayını okudum tamam eskilerin yaptığı bir hurefe kesinlik lekelenme olmaz diyor ama biz yinede dayanamayıp uyguluyoruz bu hurefeleri bence çokta takılma bunlara olur mu yiyemiyorsanda düşünme fazla

kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun

umarım herkes iyidir henüz geçmişi okuyamadım birazdan okurum inş.

c.tesi günü ayrıntılı usg miz var 4d bebeğin yüzü görünüyomu çok merak ediyorum görenler varmı detaylı şekilde.

Normal ultrasona göre daha güzel görünüyo ama sonuç olarak ultrason vesikalık gibi olmuyo :) ama 4d diğerine göre kesinlikle daha iyi.. ayakları parmakları çok net yüzü de belli ama detaylar yok bi de doğduktan sonrada yüzü değişiyo biliyosun

canım sen corumlumusun yoksa

merhaba kızlar tatil dönüşü herkesin bayramını kutluyorum umarım herkes,n sağlıklı geçmiştir bayramı
geçmişi okuyamadım inş. herkes iyidir

hepinize teşekkür ederim. yazıma cevap verdiğiniz için...
annem istediğim şeyi baktım pişiriyor. annelik böyle birşey demekki...

çok merak ediyorum fındığımı c.tesiyi iple çekiyorum. zaten hiç yüzünü göremedik bol bol poposuna baktık burda göriyim bari.

canım hepimiz iyiyiz. sadece pollyannanın kızı tatilde hastalanmış... moreli bozuk.

ayy kıyamam inş. iyileşir kısa zamanda

bizde de canının istedği değilde mesela birinin evinden izinsiz bişey yersen ve onu yedikten sonra bi yerine sürersen iz olur derler bide bişey
isteyipte yiyimezsen elini göğsüne sür derler ben öyle yapıyorum

fena diil hamilelik canım, idrar yolu enfeksiyonu sanırsam yeniden hortladı ama doktora gitmiyorum bu sefer tahlilde yaptırmıyorum isyan bayraklarını açtım :) ateş çıkarsa müdahaleye girişiriz artık antibiyotik almak is-te-mi-yo-rummm :)

inşallah hareket eder yarın ayrıntılıda, benim minik gibi davranmaz :) hareketlerini net hissetmeye başladın mı?

bu arada kulüp üyeliği için bana aşağıdaki bilgileri gönderirsen sana referans olabilirim, referans aracılığıyla olan bir sistemmiş o yüzden ısrarla sordum, çünkü hepimiz e-bebekten birşeyler alıcaz elbet, her alışverişte %2 para puan yükleniyor hesabımıza ve nakit olarakta parayı alabiliyormuşuz yani alışveriş şart değil ve senin üyeliğinden sonra senin üye yapacağın kişilerin alışverişindende puan kazanabiliyormuşsun.
çok avantajlı birşey gibi geldi bana.

Ad Soyad
Doğum Tarihi
GSM Telefon
TC kimlik no

bu bilgiler sayesinde sana davet göndericem, sende üye olabileceksin.

Son 6 saat minik prensesimle buluşmak içinn biran önce akşam olsunda doktora gideyim bayram dönüşü olduğu için eşim gelemeyecek sırf onun için geç saate aldım randevuyu ama bu gün fazla mesai yapacaklarmış annemle gidecem bende inş. bunu da geçersek bir aşı ve şeker yüklemesi kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…