- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.581
Anaam öyleyse bizimki baya benli olcak,bana yasak diye yiyemiyorum o baş ağrısını çekmektense yemem daha iyi.
ben canım ne isterse azıcıkta olsa bakıyorum tadına..kocamda sağolsun...söylüyorum akşama geliyo:)))
ya size birşey anlatacağım canım birşey istedi. anneme söyledim. oda üşendimi ne yapmadı o aşerdiğim şeyi. konuyu kapattı. ben şimdi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum... aşerdiğim şeyi yemezsem bişey olurmu.
kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun
umarım herkes iyidir henüz geçmişi okuyamadım birazdan okurum inş.
c.tesi günü ayrıntılı usg miz var 4d bebeğin yüzü görünüyomu çok merak ediyorum görenler varmı detaylı şekilde.
merhaba kızlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun
epeydir yokuz yazılanları ancak okuyabildim...genel olarak herkesin iyi olmasına sevindim..
polyannacım geçmiş olsun sana ve kızına...
evime ben de dün döndüm..bayramdan pek bişey anlamadım çabuk geçti sanki...bir günde eşimle komşu ile çoruma öyle gezelim diye gittik...dün döndük hayli yorulmuşum...yorulcak hiç birşey de yapmadım ama...küçük hanım nazlı çıktı az bir harekete gelmiyor..bugün çizimlerimi evde yapıyorum...
merhaba kızlar tatil dönüşü herkesin bayramını kutluyorum umarım herkes,n sağlıklı geçmiştir bayramı
geçmişi okuyamadım inş. herkes iyidir
Normal ultrasona göre daha güzel görünüyo ama sonuç olarak ultrason vesikalık gibi olmuyo :)ama 4d diğerine göre kesinlikle daha iyi.. ayakları parmakları çok net yüzü de belli ama detaylar yok bi de doğduktan sonrada yüzü değişiyo biliyosun
canım hepimiz iyiyiz.sadece pollyannanın kızı tatilde hastalanmış... moreli bozuk.
e-bebek BEBEVEYN KULÜBÜ'ne üye olan yok galiba kimseden cevap gelmedi ???
merhaba kızlar tatil dönüşü herkesin bayramını kutluyorum umarım herkes,n sağlıklı geçmiştir bayramı
geçmişi okuyamadım inş. herkes iyidir
canım sen corumlumusun yoksa
Ben degılm olsam derdım:) Naber canım nasılsın nasıl gıdıo hamılelık:)) napıo benm mnk tosunumn ablası?? yarına ayrıntılı randevusu aldım cok heycanlıyım mınk bocegımı gorcm ınsallahhhh
yok canım yozgatlıyım ben, ama çorum yakın olduğu için arada gidiyoruz ...bişeyler yemeye özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?