2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok sevindim bana da ışık oldun bende de çıkıcak en azından diyetle halletmişsin gerçi takip ettiğim kadarıyla sen güzel dikkat ediyorsun muhtemelen ben senin kadar dikkat edemiyorumdur bir de sunu sorucam sen kan şekerini ölçmek için hangi marka ve ne kadara bir cihaz aldın ben markette gördüm geçen 20 lira diyordu ucuz geldi kesin ölçemiyordur felan dedim ama normali ne onuda bilmyrum ben yüklemeden sonra alırım dedim

arkadaşlar aranızda cals d3 kullanan varmı
etrafımda tavsiye edeneler oldu içsemmi bilemedim :26:

ben de kullanıyorum canım geçen hafta başladı doktor ama neyi sordun anlamadım doktor bana bi gün ondan bi gün magnezyum iç dedi eleviti bıraktırdı bir ayda 3 kilo aldım diye bende zaten şikayet yoktu içince de birşey farketmedim içiyorum

canım vitaminin gebeler için b kategorisinde olduğu yazılmış
bu beni tedirgin etti onun için sordum
ama doktorun verdiyse vardır bir bildiği
benimde iki hafta sonra randevum var o zmaan sorayım doktoruma

ya kızlar ben bi taraftan kasım annelerinin topiğini okuyorum dogumlarını bebişlerini sıkıntılarını falan yazıyolar fikir oluyo okurken bile heyecanlanıyo insan ama bişey dikkatimi çekti biz şimdi usgde bebişlerimizi görelim diye 3 gün 5 gün sayıp duruyoruz ya onlar artık öle bi bunalmış o kadar sabırsızlanmışki yeter artık doğsun demey baslamışlar cok şiştim tasıyamıyorum diyen var uyuyamıyorum kabus görüyorm diyen var nasıl sabırsızlar ne kadar imrendim anlatamam Rabbim bize de nasip eder insallah o günleri yasamayı ve bebeklerimizi sağ salim kucaklamayı...

canım vitaminin gebeler için b kategorisinde olduğu yazılmış
bu beni tedirgin etti onun için sordum
ama doktorun verdiyse vardır bir bildiği
benimde iki hafta sonra randevum var o zmaan sorayım doktoruma

bencede canım kendi doktorun vermediği sürece hiç birşey başlama sonucta her dr un izlediği bir yol vardır

günaydınnnnnnnnn evet uhdecim son gün yine tatil hep böle olsa keşke :) sabah hiç gelesim yoktu zaten bide hafif grip gibiyim halsizim ama mecbur izinlerimi harcamıyorum onlar çok lazım olacak malummm bugünde çabucak geçsin Allahımmmmm

gunaydiiiiiiin,

hayirlissiyla bugunude calisiyim,
sonra gel keyfim gel pazartesiye kadaaar

bugun zamanda gecmez:-(

hepimize kolay gelsiiiiin

cnm hadi gözünaydın sona kadar böyle gider inşallah

Tesekkur ederım acıklamaların ıcın
evet gayet sakın bır bayan benım o huyu hosuma gıttı zaten
bende acayıp korkuyorum amelıyattan bakalım ne olucak sen epiduralmı oldun ?

inan benimde yataktan kalkasım gelmedi havada kötü bugün iç karartıcı bir halde akşamleyinde bogazım falan ağrıyordu çok korktum grip olacam diye ama bol bol meyve bitki çayı içince sabaha kadar geçmiş çok şükür sende dikkat et kendine aman hasta falan olma emii...benimde izinlerim var ama bende hiç harcamaya niyetim yok sonrasında baya lazım olacaklar bizee inş. hemen geçer bugün evimizde dinleniriz birazzz

Gözün aydınnn kuzumm çok sevindim iyi olmasına

Özlem bende okuyorum bi de aralık annelerini oku.. onların son ayları suları gelenler sütü akanlar :)) çok komik suyum mu geliyo altıma mı yaptım diyen var :)) Allah bize de nasip etsin o ayları görmeyi ve bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı..

günaydın kızlar nasılsınız son iş günümüz yeniden tatile giriyoruzz çok mutluyuzzz

Bu hafta çabuk geçti sanki :))) Yaşasın haftasonu!

günaydın günyadın günaydın

Günaydınnnnn

Günaydııııınnnnn kızlar akşam detaylı usg de çok iyi çıktı minişim çok iyi maşallah bi ara doktor yandın sen dedi korktum bişey mi oldu diye çok hareketli bu dedi 1 dk durmuyor dedi minişim çok da güzel poz verdi doktor poz vermeyi seviyor dedi öyle görünce daha bi özledim biran önce doğsun akşamdan beri cd izleye izleye bi hal olduk

Son düzenleme:

Gözün aydın canımm İnşallah kucağımıza alacağımız günlerde gelecek..

Canım çok sevindim,gözün aydın.Değerleri öğrendiğim de iyi oldu sağol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…