- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.641
biz gellddiikkkkk...çok şükür insülin yada tedavi demedi doktor..diyete devam iyi gidiyo şekerin deddii..yuppiiii...buarada referans değerleri de öğrendim...açlık 95 üstü olmicak tokluk 120 üstü olmicak hamilelerde..ona göre millettt...
arkadaşlar aranızda cals d3 kullanan varmı
etrafımda tavsiye edeneler oldu içsemmi bilemedim :26:
ben de kullanıyorum canım geçen hafta başladı doktor ama neyi sordun anlamadım doktor bana bi gün ondan bi gün magnezyum iç dedi eleviti bıraktırdı bir ayda 3 kilo aldım diye bende zaten şikayet yoktu içince de birşey farketmedim içiyorum
canım vitaminin gebeler için b kategorisinde olduğu yazılmış
bu beni tedirgin etti onun için sordum
ama doktorun verdiyse vardır bir bildiği
benimde iki hafta sonra randevum var o zmaan sorayım doktoruma
biz gellddiikkkkk...çok şükür insülin yada tedavi demedi doktor..diyete devam iyi gidiyo şekerin deddii..yuppiiii...buarada referans değerleri de öğrendim...açlık 95 üstü olmicak tokluk 120 üstü olmicak hamilelerde..ona göre millettt...
merhaba arkadaşlar ben 2011 ağustos annesiyim burdan bir arkadaş central hospital den başak hn mı sormuştu ben hep bizim topie hemde buraya yazmak istedim.
ben orda doğum yaptım hatta burdan bir arkadaşımzda. biz çok memnunuz doktorumuzdan doğumumuz sezeryan oldu ama ne acı ne bişey aynı gün ayaktaydık. bence başak hn gitmeyle çok güzel bi karar vermişsiniz. başak hn melek gibi bi kadın resnen sinirleri alınöış hep güleryüzlü. doğumdan çok korkuyodum ama bei çok rahatlattı hatta ameliyat sırasında bile hep yanımda benimle hep konuştu. ben herkese tavsiye ettim. zaten beni görenler burdan başka yerde doğum yaptırmayız diyolar. doğumdan sonra 2 gün kaldık tüm personel çok ilgiliydi.ctesi doğum yaptım pazar günü başak hn izinli olduğu halde ziyaret etti tüm hastalarını.
hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum
günaydınnnnnnnnn evet uhdecim son gün yine tatil hep böle olsa keşke :) sabah hiç gelesim yoktu zaten bide hafif grip gibiyim halsizim ama mecbur izinlerimi harcamıyorum onlar çok lazım olacak malummm bugünde çabucak geçsin Allahımmmmm
Özlem bende okuyorum bi de aralık annelerini oku.. onların son ayları suları gelenler sütü akanlar :)) çok komik suyum mu geliyo altıma mı yaptım diyen var :)) Allah bize de nasip etsin o ayları görmeyi ve bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı..ya kızlar ben bi taraftan kasım annelerinin topiğini okuyorum dogumlarını bebişlerini sıkıntılarını falan yazıyolar fikir oluyo okurken bile heyecanlanıyo insan ama bişey dikkatimi çekti biz şimdi usgde bebişlerimizi görelim diye 3 gün 5 gün sayıp duruyoruz ya onlar artık öle bi bunalmış o kadar sabırsızlanmışki yeter artık doğsun demey baslamışlar cok şiştim tasıyamıyorum diyen var uyuyamıyorum kabus görüyorm diyen var nasıl sabırsızlar ne kadar imrendim anlatamam Rabbim bize de nasip eder insallah o günleri yasamayı ve bebeklerimizi sağ salim kucaklamayı...
günaydın kızlar nasılsınız son iş günümüz yeniden tatile giriyoruzz çok mutluyuzzz
günaydın günyadın günaydın
Günaydııııınnnnn kızlar akşam detaylı usg de çok iyi çıktı minişim çok iyi maşallahbi ara doktor yandın sen dedi korktum bişey mi oldu diye çok hareketli bu dedi 1 dk durmuyor dedi minişim çok da güzel poz verdi doktor poz vermeyi seviyor dedi öyle görünce daha bi özledim biran önce doğsun akşamdan beri cd izleye izleye bi hal olduk
Gözün aydın canımmİnşallah kucağımıza alacağımız günlerde gelecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?