- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.661
kızlar alışverişler başlamış bakıyorum.Ben inanılmaz kararsız bir insan olarak allak bullak olmuş durumdayım. Bkıyorum bakıyorum hiç bişeye karar veremiyorum.
Ne alırsanız markasını,neden tercih ettiğinizi ve fiyatını paylaşırmısınız? Belki benim gibilere yol gösterir.
Gözün aydınnn kuzumm çok sevindim iyi olmasına
Özlem bende okuyorum bi de aralık annelerini oku.. onların son ayları suları gelenler sütü akanlar :)) çok komik suyum mu geliyo altıma mı yaptım diyen var :)) Allah bize de nasip etsin o ayları görmeyi ve bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı..
Bu hafta çabuk geçti sanki :))) Yaşasın haftasonu!
Günaydınnnnn
Günaydııııınnnnn kızlar akşam detaylı usg de çok iyi çıktı minişim çok iyi maşallahbi ara doktor yandın sen dedi korktum bişey mi oldu diye çok hareketli bu dedi 1 dk durmuyor dedi minişim çok da güzel poz verdi doktor poz vermeyi seviyor dedi öyle görünce daha bi özledim biran önce doğsun akşamdan beri cd izleye izleye bi hal olduk
gözünaydın cnm darısı bizim başımıza inşallahhhhh
Günaydııııınnnnn kızlar akşam detaylı usg de çok iyi çıktı minişim çok iyi maşallahbi ara doktor yandın sen dedi korktum bişey mi oldu diye çok hareketli bu dedi 1 dk durmuyor dedi minişim çok da güzel poz verdi doktor poz vermeyi seviyor dedi öyle görünce daha bi özledim biran önce doğsun akşamdan beri cd izleye izleye bi hal olduk
Gözün aydın canım sevindim,demek hareketli bi bebişin olcak maşallah.
ayy onlarında mı başlamış dur bugün de onları okuyayım o zaman ya melike aksam okurken öle bi işlemişki beynime gece rüyamda suyum geliyodu tutamıyodum marketteymişiz ben kasap reyonunda bi güzel ıkınıyodum doğuramadan eşim uyandırdı "naapıyon sen yaa ıkınıp durma doğurcan şimdi" dedi ay nasıl utandım neye ugradıgımı sasırdım:)) bende bastım azarı "sanane bee ne güzel sancısız doğuruyodum ellemesene insanı":))
ya kızlar ben bi taraftan kasım annelerinin topiğini okuyorum dogumlarını bebişlerini sıkıntılarını falan yazıyolar fikir oluyo okurken bile heyecanlanıyo insan ama bişey dikkatimi çekti biz şimdi usgde bebişlerimizi görelim diye 3 gün 5 gün sayıp duruyoruz ya onlar artık öle bi bunalmış o kadar sabırsızlanmışki yeter artık doğsun demey baslamışlar cok şiştim tasıyamıyorum diyen var uyuyamıyorum kabus görüyorm diyen var nasıl sabırsızlar ne kadar imrendim anlatamam Rabbim bize de nasip eder insallah o günleri yasamayı ve bebeklerimizi sağ salim kucaklamayı...
günaydın güzel anneler
azericim gözün aydın iyi olmasına bebişinin çok sevindim..
ben bugün de evden çıkamadım..biraz üşütmüşüm..daha kötü olmayım diye evdeyim..
herkese hayırlı cumalar diyorum...
günaydın güzel anneler
azericim gözün aydın iyi olmasına bebişinin çok sevindim..
ben bugün de evden çıkamadım..biraz üşütmüşüm..daha kötü olmayım diye evdeyim..
herkese hayırlı cumalar diyorum...
sağol canım..yürüyüşlerimiz zorlaşıcak gibi..havadan hemen alınıyor birşeyler..kalın giyinmek lazım..sizler dikkat edin kendinizeÇok geçmiş olsun canım,umarım bir an önce geçer.
Allahımmm çocuğu kasapta doğurcaktııı :))) Alemsin Özlem sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün kuzu... :))
İnsan çok etkileniyo yaa onları okumak çok zevkli ama arada kötü şeyler yazanlarda oluyo bu sefer bende de olur mu diye kuruntu yapmaya başlıyo insan.. ben başı kötü gidiyosa hiç okumadan geçiyorum aman sende öyle yap.. İlk ay, hafta hafta gebelikten takip ediyodum, bu hafta baş ağrınız olabilir diyosa benim kesin oluyodu.. eşimde artık kendini şartlıyosun okuyup durma dedi de artık öylesine göz atıyorum çok detaya girmiyorum yoksa her dediğini yaşıyorum :)) O yüzden ben Aralık annelerini okuyorum Kasımı okursam kesin doğururum :)))):126:
Bende okuyorum kuzum özellikle de ekimi okuyorum kuzum orda artık herkes doğurmuş yaşanmış tecrübeler vardaha bi heyecanlanıyorum okuduğum zaman ve sabırsızlanıyorum tabi uykusuz geceler gaz sancılar fln da var ama olsunnn yeterki sağ salim gelsinler
günaydın kıslarr...
arkadaşlar herkese günaydın
bizim dün doktor kontrolümüz vardı 23+1 günlük kızımız 620 gram olmuş herşey normal çok şükür.Benim rahmimde 1-2 saniyelik kasılmalar oluyodu dün doktara sordum magnezyum hapını düzenli içmemi söyledi sizlerinde iyi haberlerini bekliyorum çok öpüyorrummm hepinizi
günaydın kıslarr...
günaydın kıslarr...
Günaydınnn kuzu çok sevindim kontrolün iyi geçmesine.. gözün aydın tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?