2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben de henüz bişey almadım ama tomuycuk bebe ve bebetonun iyi olduğunu söylüyo kullananlar.Yıka yıka bişey olmuyomuş.

ayy onlarında mı başlamış dur bugün de onları okuyayım o zaman ya melike aksam okurken öle bi işlemişki beynime gece rüyamda suyum geliyodu tutamıyodum marketteymişiz ben kasap reyonunda bi güzel ıkınıyodum doğuramadan eşim uyandırdı "naapıyon sen yaa ıkınıp durma doğurcan şimdi" dedi ay nasıl utandım neye ugradıgımı sasırdım:)) bende bastım azarı "sanane bee ne güzel sancısız doğuruyodum ellemesene insanı":))

gözünaydın cnm darısı bizim başımıza inşallahhhhh

Gözün aydın canım sevindim,demek hareketli bi bebişin olcak maşallah.

Allahımmm çocuğu kasapta doğurcaktııı :))) Alemsin Özlem sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün kuzu... :))
İnsan çok etkileniyo yaa onları okumak çok zevkli ama arada kötü şeyler yazanlarda oluyo bu sefer bende de olur mu diye kuruntu yapmaya başlıyo insan.. ben başı kötü gidiyosa hiç okumadan geçiyorum aman sende öyle yap.. İlk ay, hafta hafta gebelikten takip ediyodum, bu hafta baş ağrınız olabilir diyosa benim kesin oluyodu.. eşimde artık kendini şartlıyosun okuyup durma dedi de artık öylesine göz atıyorum çok detaya girmiyorum yoksa her dediğini yaşıyorum :)) O yüzden ben Aralık annelerini okuyorum Kasımı okursam kesin doğururum :)))) :126:

Bende okuyorum kuzum özellikle de ekimi okuyorum kuzum orda artık herkes doğurmuş yaşanmış tecrübeler var daha bi heyecanlanıyorum okuduğum zaman ve sabırsızlanıyorum tabi uykusuz geceler gaz sancılar fln da var ama olsunnn yeterki sağ salim gelsinler

günaydın güzel anneler
azericim gözün aydın iyi olmasına bebişinin çok sevindim..
ben bugün de evden çıkamadım..biraz üşütmüşüm..daha kötü olmayım diye evdeyim..
herkese hayırlı cumalar diyorum...

Teşekkür ederim kuzum sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine havalarda iyice soğdu artık

gül tatlım gül bebişin de gülerek doğsun cıvıl cıvıl güleç bişi olsun insallahh:) ay evet ya o bende de oluyo mesela gecmiş haftalardan birinde burun kanamanız olabilir yazıyodu ay bekliorum bekliyorum kanamıyo Allah Allaaah dedim bi tuhaflık mı var ki? aksamına şarıl şarıl kanadı tabi :) ay şimdi şimdi dank ediyo bana ya ne saftirikmişim diyorum şimdi ben de senin gibi öle herseyi okumuyorum hele olumsuz baslıyosa töbe töbe töbe töbe diyerek geciyorum Allah hepimizin evladını esirgesin insallah

ayy olsun ya hepsi ayrı güzeldir eminim zaten yazanlar da diyo bebeğimi bi koklayınca hepsini unutuyorum diye Allahım bize de nasip eder insallahh

günaydın kıslarr...

günaydınn canımm

arkadaşlar herkese günaydın
bizim dün doktor kontrolümüz vardı 23+1 günlük kızımız 620 gram olmuş herşey normal çok şükür.Benim rahmimde 1-2 saniyelik kasılmalar oluyodu dün doktara sordum magnezyum hapını düzenli içmemi söyledi sizlerinde iyi haberlerini bekliyorum çok öpüyorrummm hepinizi

Gözün aydın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…