2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen ölçüyomusun şekerini..sabah ve yemekten 1 saat sonra

Hala alamadık desem o aleti? :)) doktorlarda vardır alırım dedi kociş ama hala bi haber çıkmadı.. 26sında şeker yüklemesi yapılcak o zamana kadar alırız inşallah.. en kötü ihtimal ben yarın eczaneden alcam yaa

herkese tünaydın

doktora gidip güzel haberlerle dönen arkadaşlar gözünüz aydın Darısı bizim başımıza inş.

Life84 sanada geçmiş olsun bende 10 gündür atamadım hastalığı bi öksürük hala devam ediyo. Kızlar bide bu arada vajina ağrısı başladı yürürkende karnım acıyo nasıl taşıcam 4 ay daha oğlumu bilemedim. aranızda böyle şikayetleri olan varmı

yükleme yapılcaksa alma ozaman boşuna..nasılsa çıkcak orda ak mı kara mı:)

yükleme yapılcaksa alma ozaman boşuna..nasılsa çıkcak orda ak mı kara mı:)

O nası olcak Ayça yaa sen yaptırdın mı? doktor aç gel dedi.. randevu 11,30 da.. ben 7de kalkıom olmadı kalkınca bi kahvaltı yaparım bi de orda ölçüp sonra şekerli su verip tekrar mı ölçüolar nası oluyo o yükleme?

çok b..tan bişi söyliimm...sana glikozlu bi su içiricekler..sakın kusma..bidaha içirirler..içmeden önce kan alıcaklar..sonrada saat başı alıcaklar..2 saatlik mi yapılıcak 4 mü? ona göre ya 2 saaatte yırtarsın yada 4 saatte perişan olursun..bişey yeme ama yanına mutlaka yicek bişey al..bittikten sonra hemen ye..bayılma oralarda

günaydın kızlar..

geçmiş bayramınız tekrar kutlu olsun ben bir süredir giremiyordum. bayramda 1 gece hastanede yattım. ishal, kusma ve ateş başladı bende arife günü. ertesi gün apar topar acile gittik. idrar yolu enfeksiyonu teşhisi koyuldu. antibiyotik içiyorum şuan. boğazım da ağrımaya başladı 2 gündür, antibiyotik geçirmedi ama. bol su içmeye çalışıyorum. ben hastanedeyken bir bayanla tanıştım idrar yolu enfeksiyonu yüzünden kızı 2 haftadır hastanedeymiş serum veriliyormuş sürekli, erken doğum riski yüzünden. doğumu geciktirmeye çalışıomuş drlar. en azından 2 hafta daha dayanabilse bebek yaşarmış doğduğunda. okadar korktum ki, insanların başına ne işler geliyor yaaa. bugün biraz ayaklandım. yarından itibaren kendime bir hastane çantası hazırlıycam ne olur ne olmaz die. tedarikli olmakta yarar var, her an herşey olabiliyor

11.30 yükleme için çok geç..eminmisin..çünkü açlık şekerinin belli bi saatte kadar mutlaka alınması lazım...saat 9 galiba en son saat..sonra yapmıyolar..onu iyi öğren..

saat başı mı ( anam 2 saat bile kötü hastanede naapcaz 2 saat? 4 saati düşünmek bile istemiyorum.. yanıma laptop falan alıyım cafesinde oyun oynarız nefret ediorum beklemeli işlerden yaaa ( doktorda 12ye kadar çalışıyo cmtsi bence ben sabah 9 gibi gidiyim hastaneye iyiki söledin 11e kalırsam doktorda gider sonuç çıkana kadar..

slm kıslar herkese hayırlı cumalar bende pazartesi dr gitçem bikaç test yapçam demişti ama hiç hatırlamıyorum bakalım nasıl geçecek kızım inşalah iyidir :44::44::44:

sen 8 de orda ol...dolaştırmazlar seni hastanede..çok hareket etmemen lazım..orda internet bulurmusun bilemem

11.30 yükleme için çok geç..eminmisin..çünkü açlık şekerinin belli bi saatte kadar mutlaka alınması lazım...saat 9 galiba en son saat..sonra yapmıyolar..onu iyi öğren..

Canımmm valla doğru demişsin aradım en geç 9da gel dedi.. işlem 1 saat falan sürermiş.. bittiği zaman alırım kontrole 11,30 a kalma dedi.. seni seviyorummm

iyidir iyidir..kötü düşünme..ben her ay sayfa sayfa test yaptırıyorum..bişi çıkmıyo..alıştım artık

ay inşallah bide 6 ay bitse çok rahat olacam çünkü erken doğum yaptığım hafta yaklaştı ister istemez korkuyorum korktukça dua ediyorum hatime başladım inşallah bu sefer 9 ay durur karnımda

Çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine,bir an önce düzelirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…