- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.701
ay inşallah bide 6 ay bitse çok rahat olacam çünkü erken doğum yaptığım hafta yaklaştı ister istemez korkuyorum korktukça dua ediyorum hatime başladım inşallah bu sefer 9 ay durur karnımda
Canım inş.bebişin iyidir kendini korkutma,bebişin zamanında doğar inş.
ya kızlar ben bi taraftan kasım annelerinin topiğini okuyorum dogumlarını bebişlerini sıkıntılarını falan yazıyolar fikir oluyo okurken bile heyecanlanıyo insan ama bişey dikkatimi çekti biz şimdi usgde bebişlerimizi görelim diye 3 gün 5 gün sayıp duruyoruz ya onlar artık öle bi bunalmış o kadar sabırsızlanmışki yeter artık doğsun demey baslamışlar cok şiştim tasıyamıyorum diyen var uyuyamıyorum kabus görüyorm diyen var nasıl sabırsızlar ne kadar imrendim anlatamam Rabbim bize de nasip eder insallah o günleri yasamayı ve bebeklerimizi sağ salim kucaklamayı...
ay inşallah bide 6 ay bitse çok rahat olacam çünkü erken doğum yaptığım hafta yaklaştı ister istemez korkuyorum korktukça dua ediyorum hatime başladım inşallah bu sefer 9 ay durur karnımda
inşallah canım dr umda kesinlikle düşünmemeye çalış dedi yolun yarısına geldim en azından 29 haftaya kadar dursa % 80 yaşar dedi gerçi şuan herşey yolunda ALLAH.ın izniyle zamanında gelsin hepimizin bebeğiii
inşallah canım dr umda kesinlikle düşünmemeye çalış dedi yolun yarısına geldim en azından 29 haftaya kadar dursa % 80 yaşar dedi gerçi şuan herşey yolunda ALLAH.ın izniyle zamanında gelsin hepimizin bebeğiii
günaydın kızlar..
geçmiş bayramınız tekrar kutlu olsun ben bir süredir giremiyordum. bayramda 1 gece hastanede yattım. ishal, kusma ve ateş başladı bende arife günü. ertesi gün apar topar acile gittik. idrar yolu enfeksiyonu teşhisi koyuldu. antibiyotik içiyorum şuan. boğazım da ağrımaya başladı 2 gündür, antibiyotik geçirmedi ama. bol su içmeye çalışıyorum. ben hastanedeyken bir bayanla tanıştım idrar yolu enfeksiyonu yüzünden kızı 2 haftadır hastanedeymiş serum veriliyormuş sürekli, erken doğum riski yüzünden. doğumu geciktirmeye çalışıomuş drlar. en azından 2 hafta daha dayanabilse bebek yaşarmış doğduğunda. okadar korktum ki, insanların başına ne işler geliyor yaaa. bugün biraz ayaklandım. yarından itibaren kendime bir hastane çantası hazırlıycam ne olur ne olmaz die. tedarikli olmakta yarar var, her an herşey olabiliyor
arkadaşlar herkese günaydın
bizim dün doktor kontrolümüz vardı 23+1 günlük kızımız 620 gram olmuş herşey normal çok şükür.Benim rahmimde 1-2 saniyelik kasılmalar oluyodu dün doktara sordum magnezyum hapını düzenli içmemi söyledi sizlerinde iyi haberlerini bekliyorum çok öpüyorrummm hepinizi
Herkese günaydın
Haftanın son iş günü ne güzel yine tatil.Yarın dr gidicem kontrole oğluşumu görücem
Günaydııııınnnnn kızlar akşam detaylı usg de çok iyi çıktı minişim çok iyi maşallahbi ara doktor yandın sen dedi korktum bişey mi oldu diye çok hareketli bu dedi 1 dk durmuyor dedi minişim çok da güzel poz verdi doktor poz vermeyi seviyor dedi öyle görünce daha bi özledim biran önce doğsun akşamdan beri cd izleye izleye bi hal olduk
seni anlıyorum cnm. bende bu kez hastaneye yattığımda ve ordakileri gördüğümde çok korktum halen panikteyim. yarın hastane çantası hazırlıycam kendime, ne olur ne olmaz die. idrar yolu enfeksiyonu beni mahvetti, psikolojik olarak da erken doğum riski yarattığı için çok sarsıldım bir kaç gündür.
canım sen bunları yazınca ben de kasım topiğine bakıyım dedim:)))fakat şu dikkatimi çekti:40 kişi doğum yapmış,33 tanesini sezeryan!!!bizde mi böyle olucaz!bu nasıl birşeydir anlayamıyorum.kimse mi normal doğuramıyor:))herkes de bir bahane çıkmış ve sezeryan olmuşlar.çok ilginç geldi bana.haaa normalde çevremde de normal doğum yapanların sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.bu duruma çok üzülüyorum.muhtemelen bizim kaderimizde belli((deli gibi normal doğum taraftarı doktor arıyorum ama yok yok yok!!!
Herkese hayırlı cumalar...
Dün akşam gaz sancım oldu. çok kötüydü...üşüttüm sanırım. sol kasığım hep ağrıdı bütün gece ama şimdi geçti iyiyim...
ya bu enfeksiyon bendede var Allahım inşallah kötü brşey yaşatmaz bizlere. Canım çok geçmiş olsun... İlaçlarını al ihmal etme kendine iyi bak.... kötü şeyler getirme aklına. Canı veren Allah yardımcımız olur
sende de mi var? aman dikkat et cnm, çok önemli bişeymiş bu, bnde bilmiyordum ciddi bişey olduğunu ama drum çok dikkat etmek lazım dedi. ayaklarını sıcak tutmaya çalış sende. ilaç kullandınmı peki??
iyi dinlen..çalışıyosan rapor al yat..bu ayı daha rahat geçirmeye çalış..sakın iş miş yapiim deme..
Yıhhhh yıhhh yıhhhhhhhhhhh:)) Ben geldım sekerlerımmmmm cok mutluyum mınık bocegımı gordum annemmmmmmmm cooook tatlı benm oglum suratını yerım onun ben ayrıntılı usg yaptrdık cok guzeldı hersey gıttıgm yerde cok ıyıydı memnun kaldım hersey normal sınrlar ıcınde cıktı bı problem gozukmedı:) mnk bocegım 370gr 21 cm olms:))) oyyyyy o mınk burnu dudaklrı cok tatlıydı artık erkek oldugu kesın ve kesınlestı sonraaa tetnz ıcın saglk ocagına gıttım dedı yok dedım nasıl yok nerden bulcz hıcbıyerde yok dedıler cok sınrlendım ve gergınlestımsonra bı dızı sorulr olcmler vs eve geldım ama bebegımı gordum yaaa ayaklrım yere basmıo hala
Yıhhhh yıhhh yıhhhhhhhhhhh:)) Ben geldım sekerlerımmmmm cok mutluyum mınık bocegımı gordum annemmmmmmmm cooook tatlı benm oglum suratını yerım onun ben ayrıntılı usg yaptrdık cok guzeldı hersey gıttıgm yerde cok ıyıydı memnun kaldım hersey normal sınrlar ıcınde cıktı bı problem gozukmedı:) mnk bocegım 370gr 21 cm olms:))) oyyyyy o mınk burnu dudaklrı cok tatlıydı artık erkek oldugu kesın ve kesınlestı sonraaa tetnz ıcın saglk ocagına gıttım dedı yok dedım nasıl yok nerden bulcz hıcbıyerde yok dedıler cok sınrlendım ve gergınlestımsonra bı dızı sorulr olcmler vs eve geldım ama bebegımı gordum yaaa ayaklrım yere basmıo hala
Gözün aydın canımm.. Maşallah kuzuna daNası güzel bi duygu dimi yaa.. CD ye çekti mi? Bana bi dahaki gelişinde CD getir çekeyim dedi çok pişmanım o zaman götürmediğime şimdi özledikçe bakardım (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?