2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım inş.bebişin iyidir kendini korkutma,bebişin zamanında doğar inş.

inşallah canım dr umda kesinlikle düşünmemeye çalış dedi yolun yarısına geldim en azından 29 haftaya kadar dursa % 80 yaşar dedi gerçi şuan herşey yolunda ALLAH.ın izniyle zamanında gelsin hepimizin bebeğiii

canım sen bunları yazınca ben de kasım topiğine bakıyım dedim:)))fakat şu dikkatimi çekti:40 kişi doğum yapmış,33 tanesini sezeryan!!!bizde mi böyle olucaz!bu nasıl birşeydir anlayamıyorum.kimse mi normal doğuramıyor:))herkes de bir bahane çıkmış ve sezeryan olmuşlar.çok ilginç geldi bana.haaa normalde çevremde de normal doğum yapanların sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.bu duruma çok üzülüyorum.muhtemelen bizim kaderimizde belli((deli gibi normal doğum taraftarı doktor arıyorum ama yok yok yok!!!

ay inşallah bide 6 ay bitse çok rahat olacam çünkü erken doğum yaptığım hafta yaklaştı ister istemez korkuyorum korktukça dua ediyorum hatime başladım inşallah bu sefer 9 ay durur karnımda

seni anlıyorum cnm. bende bu kez hastaneye yattığımda ve ordakileri gördüğümde çok korktum halen panikteyim. yarın hastane çantası hazırlıycam kendime, ne olur ne olmaz die. idrar yolu enfeksiyonu beni mahvetti, psikolojik olarak da erken doğum riski yarattığı için çok sarsıldım bir kaç gündür.

Hiç öyle düşünme canım zor bişey evet düşünme demekte dışardan kolay ama bebişin ve senin için en iyi aklına getirmemek.amin hepimiz sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza miniklerimizi.

iyi dinlen..çalışıyosan rapor al yat..bu ayı daha rahat geçirmeye çalış..sakın iş miş yapiim deme..

Herkese hayırlı cumalar...
Dün akşam gaz sancım oldu. çok kötüydü... üşüttüm sanırım. sol kasığım hep ağrıdı bütün gece ama şimdi geçti iyiyim...

ya bu enfeksiyon bendede var Allahım inşallah kötü brşey yaşatmaz bizlere. Canım çok geçmiş olsun... İlaçlarını al ihmal etme kendine iyi bak.... kötü şeyler getirme aklına. Canı veren Allah yardımcımız olur...

Maşallah bebeğinin kilosu oldukça iyi... magnezyum eksikliği için suya katılan toz vermişti doktorum. ben onu hiç sevmedim. ağrın olmazsa içme demişti. bende ilacı bıraktım ama bu aralar çok kasılmam oluyor. hapını bana vermedi. sadece toz içebilirsin demişti...

Herkese günaydın
Haftanın son iş günü ne güzel yine tatil.Yarın dr gidicem kontrole oğluşumu görücem

canım ne güzel. hayırlı haberlerle gel.

canım ne güzel.... bizimki hep yüzünü kapadı. hareket iyi ama elyle kapatıp duruyor babası gibi utangaç olacak galiba.

bende seni çok iyi anlıyorum canım inşallah bebişlerimiz dünyaya erken gelmez anlatırsam hem uzun sürer hem üzülürüz sonuçları hem bizim için hem bebişler için zor oluyo rabbim bize ve bebişlerimize acı çektirmesin

evet canım ya aynı şey benim de dikkatimi cekti cok azı kendisi sezeryan tercih etmiş kalnına doktoru mutlaka bi bahane bulmuş tabi doktor söleyince o sebeplerin hepsi gecerli geliyo insana onlar da naapsın bebek sağ salim doğsun da kesilip biçilelim demişler benim doktor şimdilik normalden yana ama şimdiden abes görünmemek için de öle diyo olabilir bakalım doğum zamanı ne dicek güvenilirini bulmak okadar zor ki Allahım selametle kurtarsın hepimişzi insallah...

sende de mi var? aman dikkat et cnm, çok önemli bişeymiş bu, bnde bilmiyordum ciddi bişey olduğunu ama drum çok dikkat etmek lazım dedi. ayaklarını sıcak tutmaya çalış sende. ilaç kullandınmı peki??

Yıhhhh yıhhh yıhhhhhhhhhhh:)) Ben geldım sekerlerımmmmm cok mutluyum mınık bocegımı gordum annemmmmmmmm cooook tatlı benm oglum suratını yerım onun ben ayrıntılı usg yaptrdık cok guzeldı hersey gıttıgm yerde cok ıyıydı memnun kaldım hersey normal sınrlar ıcınde cıktı bı problem gozukmedı:) mnk bocegım 370gr 21 cm olms:))) oyyyyy o mınk burnu dudaklrı cok tatlıydı artık erkek oldugu kesın ve kesınlestı sonraaa tetnz ıcın saglk ocagına gıttım dedı yok dedım nasıl yok nerden bulcz hıcbıyerde yok dedıler cok sınrlendım ve gergınlestım sonra bı dızı sorulr olcmler vs eve geldım ama bebegımı gordum yaaa ayaklrım yere basmıo hala

sende de mi var? aman dikkat et cnm, çok önemli bişeymiş bu, bnde bilmiyordum ciddi bişey olduğunu ama drum çok dikkat etmek lazım dedi. ayaklarını sıcak tutmaya çalış sende. ilaç kullandınmı peki??

evet canım 2 kere fitil kullandım kutuda 1 tane var. akıntım şuan eskisi kadar yok ama kaşıntı çok. onun içinde eczaneden temizlik jelleri aldım. onu kullanıyorum...

oğluşunun iiyi olduğuna sevindim canım tosuncuk olsun inşallah

Gözün aydın canımm.. Maşallah kuzuna da Nası güzel bi duygu dimi yaa.. CD ye çekti mi? Bana bi dahaki gelişinde CD getir çekeyim dedi çok pişmanım o zaman götürmediğime şimdi özledikçe bakardım (

oh oh ne güzel darısı başımıza. gözün aydın herşey yolundaymış...

gözün aydın bende yarın görücem bebeğimi inş. ayrıntılı usg de ben hiç yüzünü göremedim inş. bu sefer görürüm fındık kurdumu

Gözün aydın canım...

yuhh cdleri yokmuymuş senden istediler..valla biz her gittiğimizde veriyo doktorumuz..onlarıda biriktiriyoruz..oğluşum büyüyünce seyrettiricem..ban ben seni çıkarana kadar neler çektim dicem:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…