- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.721
seni anlıyorum cnm. bende bu kez hastaneye yattığımda ve ordakileri gördüğümde çok korktum halen panikteyim. yarın hastane çantası hazırlıycam kendime, ne olur ne olmaz die. idrar yolu enfeksiyonu beni mahvetti, psikolojik olarak da erken doğum riski yarattığı için çok sarsıldım bir kaç gündür.
Yıhhhh yıhhh yıhhhhhhhhhhh:)) Ben geldım sekerlerımmmmm cok mutluyum mınık bocegımı gordum annemmmmmmmm cooook tatlı benm oglum suratını yerım onun ben ayrıntılı usg yaptrdık cok guzeldı hersey gıttıgm yerde cok ıyıydı memnun kaldım hersey normal sınrlar ıcınde cıktı bı problem gozukmedı:) mnk bocegım 370gr 21 cm olms:))) oyyyyy o mınk burnu dudaklrı cok tatlıydı artık erkek oldugu kesın ve kesınlestı sonraaa tetnz ıcın saglk ocagına gıttım dedı yok dedım nasıl yok nerden bulcz hıcbıyerde yok dedıler cok sınrlendım ve gergınlestımsonra bı dızı sorulr olcmler vs eve geldım ama bebegımı gordum yaaa ayaklrım yere basmıo hala
oğluşunun iiyi olduğuna sevindim canım tosuncuk olsun inşallah
Gözün aydın canımm.. Maşallah kuzuna daNası güzel bi duygu dimi yaa.. CD ye çekti mi? Bana bi dahaki gelişinde CD getir çekeyim dedi çok pişmanım o zaman götürmediğime şimdi özledikçe bakardım (
oh oh ne güzel darısı başımıza. gözün aydın herşey yolundaymış...
gözün aydın bende yarın görücem bebeğimi inş. ayrıntılı usg de ben hiç yüzünü göremedim inş. bu sefer görürüm fındık kurdumu
Gözün aydın canım...
cnm tekrar tekrar gözün aydınnnnnn darısı benim başıma
Ozgecım tesekkur ederım canımAlev cok memnun kaldım sende ınsallah memnun kalırsın ve tabı en onemlısı hayırlı haberlerle donersın
hemen hediye alsaydın oğluşuna:))) biz her doktordan sonra bizi mutlu etti die oğluşumuza hediye alıyoruz:)
evet canım ya aynı şey benim de dikkatimi cekti cok azı kendisi sezeryan tercih etmiş kalnına doktoru mutlaka bi bahane bulmuş tabi doktor söleyince o sebeplerin hepsi gecerli geliyo insana onlar da naapsın bebek sağ salim doğsun da kesilip biçilelim demişler benim doktor şimdilik normalden yana ama şimdiden abes görünmemek için de öle diyo olabilir bakalım doğum zamanı ne dicek güvenilirini bulmak okadar zor kiAllahım selametle kurtarsın hepimişzi insallah...
Cooooook teskkur ederım arkadaslar gercekten cok guzel bır duygu onu oyle gormek tarıfı yok yanı ALLAH ısteyn herkese bu duyguyu tattırsın cok sukr suan gozuken bı sorunda yok RABBIM hepımıze saglıkla bebeklerımızı kucaklamyı nasıp etsın.. Melyche canım benm cd verdıler hatta okdr dıleme vurdukı kadın dıokı yaa zatn verıoruz telas yapmaaa:))) dedım bak unutrsan cok fena olr dedı yok verıoruz ama bak ıcın rahat etsın buraya not dusucm sımdı ozellıkle dedı kagıdıma yazdı:))))) ızlemdm daha sımdı bakcmama o suratını renklı gosterıolr yaaa bıldıgn bebegk ıstee mınyatr bısey o kollrı ellerı ALLAHımmmmmmmmmmmmm :))))
yuhh cdleri yokmuymuş senden istediler..valla biz her gittiğimizde veriyo doktorumuz..onlarıda biriktiriyoruz..oğluşum büyüyünce seyrettiricem..ban ben seni çıkarana kadar neler çektim dicem:))))
canım ilk aylarda idrar yolu enfeksiyonu bende de vardı ve drum bana tek kullanımlık ilaçlada geçmeyince de maydanoz suyu iç dedi ve düşük olur diye sadce haftada 1 kere içtim.seni anlıyorum cnm. bende bu kez hastaneye yattığımda ve ordakileri gördüğümde çok korktum halen panikteyim. yarın hastane çantası hazırlıycam kendime, ne olur ne olmaz die. idrar yolu enfeksiyonu beni mahvetti, psikolojik olarak da erken doğum riski yarattığı için çok sarsıldım bir kaç gündür.
Yok ona hedıyee benden ıyı hedıyemı var ona:))))) valla sekerım hıc vaktımz yoktu benhemen eve donmek zorundydım gensce bı zamanda gıdıcm oda bakcm zatn ogluma anasındn ogluna yatak odası takımııııııııııııııı
canım çooook geçmiş olsun.moralini iyi tutmaya çalış.hepimizin korkacağı o kadar çok şey var ki...ama hiç olumsuzlukları düşünmeden şu kalan son zamanlarımızın tadını çıkaralım:))bak yolun yarısını geçtik artık.korkumuz sadece olumsuzlukları çağırır.inşallah seninki de bu kadarla kalır,geçer gider...hepimiz zamanında yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah.
canım ilk aylarda idrar yolu enfeksiyonu bende de vardı ve drum bana tek kullanımlık ilaçlada geçmeyince de maydanoz suyu iç dedi ve düşük olur diye sadce haftada 1 kere içtim.
daha sonra geçti ama yinede drum her ay idrar tahlili yaptırıyor.ne olur ne olmaz diye
ayaklarını çok sıcak tutmaya bak ve sıcak içeçekler iç oda etki ettiğini düşünüyorum çok geçmiş olsun kendine dikkat et canım
nicegrl gözün aydın canım bende haftaya gidiceğim inşaallah kızımı görmeye
oyyy annem benim yaaa
Bende CD istiyorumm( eminim çok güzel bi duygudur çünkü sürekli ultrason çıktılarına bakıorum ellerine kollarınaaa bi de cd olursaa herhalde sabah akşam izlerim :)) bi dahaki seferde 26sında nası dayancam bilmiorum böhhüü
Bizim doktorun CDsi yoktu herhalde yazık :))) giderken ben bi kutu alıyımda gelene gidene versin :)) benden istedi valla.. DVD formatında götürüyümde uzuun uzun çeksin bebişimi
:)))))) yazık valla sevabına gotr bı kutu cd dıger annelerde faydalnsn bana cd fln hıc vermıolrdı valla ılk cdsı mnk bebegmn lakın ıste hastanedn hastaneye degıskenlk gostrıo bazılrında hep renklı ultrsn var ıken bazılrında yok muayenlr ıcınde gecrlı artık neye gore degısıosa bılemedm:))) Ayrıca dun hastane kararımı yıne dgstırdım kızlarr sanırım acıbademe karar verdım yanı kocam oyle karar vermem yonunde baskı yapıo orda bı habıbe han varmıs cok metedıolr norml doguma destk vern bı bayanms gıdersm onu terch edıcm sanırım buda olmazsa evde dogrcam:)))
günaydın kızlar..
geçmiş bayramınız tekrar kutlu olsun ben bir süredir giremiyordum. bayramda 1 gece hastanede yattım. ishal, kusma ve ateş başladı bende arife günü. ertesi gün apar topar acile gittik. idrar yolu enfeksiyonu teşhisi koyuldu. antibiyotik içiyorum şuan. boğazım da ağrımaya başladı 2 gündür, antibiyotik geçirmedi ama. bol su içmeye çalışıyorum. ben hastanedeyken bir bayanla tanıştım idrar yolu enfeksiyonu yüzünden kızı 2 haftadır hastanedeymiş serum veriliyormuş sürekli, erken doğum riski yüzünden. doğumu geciktirmeye çalışıomuş drlar. en azından 2 hafta daha dayanabilse bebek yaşarmış doğduğunda. okadar korktum ki, insanların başına ne işler geliyor yaaa. bugün biraz ayaklandım. yarından itibaren kendime bir hastane çantası hazırlıycam ne olur ne olmaz die. tedarikli olmakta yarar var, her an herşey olabiliyor
acıbadem hast.gitceksen celal baha doğan a git..dünya tatlısıdır..çok kibardır ve çokta bilgilidir..ben acıbademde doğurmicaam için gidemiyorum ona..yoksa tek geçerim o adamı
Dun baktım drlara goremedım oyle bırını canım kadıkoy acıbadem gıtcm ben? valla oda bıanda cıktı ıste kocam cok ıstıo bende hıc ıstememıstm cok acı gunlrım gectı acıbdm hastanesnde yanı bıara orda kamp kurmstuk dıyebılrm:) ama dedı olsnda olsun dedım ıyı bı dr bakalm gozume habıbeyı kestrdım onu arstrdm kotu bısey okumadm bıde zeynep kamılde gorv yapms olmasınında verdıgı gazla ona gıtmeyı terch ettım bakalm kısmet:)
Kızlar hiç aranızda kalp atışlarını takip eden var mı?
Benim kalp atışlarım 85in altına düşmüyor hatta bazen vücudumdan fırlayacakmış gibi çarpıntım oluyor,ölçtüm 99 falan çıktı. Doktoruma söyledim biraz daha takip et kendini dedi,belki stresden falandır eğer çok anomali varsa bir kardioloğa baktırırız dedi.
Sizde de böyle bişey var mı? genelde 60-65dir nabzı insanların benim hiçç 85den aşağı inmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?