- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #16.741
Kızlar hiç aranızda kalp atışlarını takip eden var mı?
Benim kalp atışlarım 85in altına düşmüyor hatta bazen vücudumdan fırlayacakmış gibi çarpıntım oluyor,ölçtüm 99 falan çıktı. Doktoruma söyledim biraz daha takip et kendini dedi,belki stresden falandır eğer çok anomali varsa bir kardioloğa baktırırız dedi.
Sizde de böyle bişey var mı? genelde 60-65dir nabzı insanların benim hiçç 85den aşağı inmiyo
Merhaba güzel mart anneleri,
Haftalardır hatta aylardır bu forumu takip ediyorum ama forumu okumaktan ve çalışmaktan yazmaya anca fırsat buldum. Benim de mart ayında bir oğlum olacak inşallah.
İnsanın kendi sıkıntılarını kendi mutluluklarını aynı günlerde yasayan kişilerin arasında olması ne kadar güzelmiş
Allah hepimize çok saglıklı ve hayırlı bebekler versin inşallah...
Merhaba güzel mart anneleri,
Haftalardır hatta aylardır bu forumu takip ediyorum ama forumu okumaktan ve çalışmaktan yazmaya anca fırsat buldum. Benim de mart ayında bir oğlum olacak inşallah.
İnsanın kendi sıkıntılarını kendi mutluluklarını aynı günlerde yasayan kişilerin arasında olması ne kadar güzelmiş
Allah hepimize çok saglıklı ve hayırlı bebekler versin inşallah...
Dun baktım drlara goremedım oyle bırını canım kadıkoy acıbadem gıtcm ben? valla oda bıanda cıktı ıste kocam cok ıstıo bende hıc ıstememıstm cok acı gunlrım gectı acıbdm hastanesnde yanı bıara orda kamp kurmstuk dıyebılrm:) ama dedı olsnda olsun dedım ıyı bı dr bakalm gozume habıbeyı kestrdım onu arstrdm kotu bısey okumadm bıde zeynep kamılde gorv yapms olmasınında verdıgı gazla ona gıtmeyı terch ettım bakalm kısmet:)
Ben de önce acıbadem dısında farklı bir hastaneye gidiyorum daha sonra dr un randevu saatlerini aksatmasından usanıp acıbademleri araştırmaya başladım.2 ayrı kişiden habibe hn la ilgili pek iyi seyler duymadım. Riskli durumlarda anneyi ve bebegi ihmal ettigiyle ilgili şeyler söylediler. O yüzden ben de vazgectim. (İyi şeyler söyleyenler de oldu tabii ama içim rahat etmedi benim.)
Şimdi Acıbademin bagdat caddesindeki merkezinde Tayfun Osmanağaoğluna gidiyorum. Çok ilgili dünya tatlısı bi doktor. Hiç bir konuda hastasını germiyor katı kuralları yok. Ben çok memnunum herkese de tavsiye ediyorum.
Ben de önce acıbadem dısında farklı bir hastaneye gidiyorum daha sonra dr un randevu saatlerini aksatmasından usanıp acıbademleri araştırmaya başladım.2 ayrı kişiden habibe hn la ilgili pek iyi seyler duymadım. Riskli durumlarda anneyi ve bebegi ihmal ettigiyle ilgili şeyler söylediler. O yüzden ben de vazgectim. (İyi şeyler söyleyenler de oldu tabii ama içim rahat etmedi benim.)
Şimdi Acıbademin bagdat caddesindeki merkezinde Tayfun Osmanağaoğluna gidiyorum. Çok ilgili dünya tatlısı bi doktor. Hiç bir konuda hastasını germiyor katı kuralları yok. Ben çok memnunum herkese de tavsiye ediyorum.
Cadde bana cok ters yaa nıe oyle dedınkı:)))) sımdı soyle her dr ıcın aynı seyler gecerlı ben hıc olumsz bısey duymadgm ıcın ılk onu dusundum ne gordum ne bılıorum kendısıyle gormednde sahsı kaanetımı soyleyemıcgm ıcın bı yorum yapamıorum ama artık hekm ve hastne arstrmktn yoruldm bırı olck soncta bı sekılde cıkack bu cocuk:))))
Çoook tatlı yaaa keske bende ormeyı bılseydım hüüüüüüanca duz orgu bılıorum onlada bısey olmuo ztn :))))) anneme gosterırım bunu oda orer
tamamen elektrik almakla alakalı bu iş..ben mesela karar verdim..kadın doktorlarla asla anlaşamıyorum..kaçtane kadın doktora gittiysem canımı okudular..yaşasın erkek doktorlar:)
Çok basit zaten annen örer kesin torununa,ben de bana zor gelenleri teyzeme havale ediyorum o yapıyor..
Benim de çok eski bi kadın dogum geçmişim olmadı ama 2 si arasında kadın erkek diye ayırırsam kesinlikle erkekler:) Daha nazikler.Bi de genelde kadın doktorlar daha cok tercih edildigi için erkek doktorlar daha çok vakit ayırabiliyor hastalara diye düşünüyorum.
Eski gittigim doktor 20 dk da 1 randevu verirdi ama içerde hastayla 40 dakika kaldıgı için randevuları devamlı sarkardı.
Orer tabıı sımdıden patklerı yeleklerı var oglumun:)))) Bızdede bu ıslerehalam bakar bısey goster ona aynısnı yapar verır sana ama gogsu alındıgı ıcın kolunu oynatamıo malesf ve cok uzgn sana cok hevesım vardı cok seyler yapıcktım ben ona dıyo(( Bnde ıylesınce yaparsın ben senı bılıorum dıye tesellı edıorum napım halamın saglıgı yerınde olsydı ne gostersm ederdı o yuzden pek orgu bakmak ıstemıorum aklmda kalırda yapamayız dıye:)))
günaydın kızlar..
geçmiş bayramınız tekrar kutlu olsun ben bir süredir giremiyordum. bayramda 1 gece hastanede yattım. ishal, kusma ve ateş başladı bende arife günü. ertesi gün apar topar acile gittik. idrar yolu enfeksiyonu teşhisi koyuldu. antibiyotik içiyorum şuan. boğazım da ağrımaya başladı 2 gündür, antibiyotik geçirmedi ama. bol su içmeye çalışıyorum. ben hastanedeyken bir bayanla tanıştım idrar yolu enfeksiyonu yüzünden kızı 2 haftadır hastanedeymiş serum veriliyormuş sürekli, erken doğum riski yüzünden. doğumu geciktirmeye çalışıomuş drlar. en azından 2 hafta daha dayanabilse bebek yaşarmış doğduğunda. okadar korktum ki, insanların başına ne işler geliyor yaaa. bugün biraz ayaklandım. yarından itibaren kendime bir hastane çantası hazırlıycam ne olur ne olmaz die. tedarikli olmakta yarar var, her an herşey olabiliyor
evet canım 2 kere fitil kullandım kutuda 1 tane var. akıntım şuan eskisi kadar yok ama kaşıntı çok. onun içinde eczaneden temizlik jelleri aldım. onu kullanıyorum...
dr bana antibiyotik verdi cnm yaa. bende mi maydonoz suyu içsem acaba.. ayaklarımı sıcak tutmaya dikkat ediyorum ben de.suyu da bol içiyorum ama başka yapabileceğimiz bişey yok sanırım korunmak için
dr bana antibiyotik verdi cnm yaa. bende mi maydonoz suyu içsem acaba.. ayaklarımı sıcak tutmaya dikkat ediyorum ben de.suyu da bol içiyorum ama başka yapabileceğimiz bişey yok sanırım korunmak için
Gözün aydın kuzu maşallah oğluşuna darısı aytıntılıya girecek diğer arkadaşların başına inş. bende dünden beri öyleyim cd çatnamda işte getridim hatta arada takıp izliyorumm kızımıııYıhhhh yıhhh yıhhhhhhhhhhh:)) Ben geldım sekerlerımmmmm cok mutluyum mınık bocegımı gordum annemmmmmmmm cooook tatlı benm oglum suratını yerım onun ben ayrıntılı usg yaptrdık cok guzeldı hersey gıttıgm yerde cok ıyıydı memnun kaldım hersey normal sınrlar ıcınde cıktı bı problem gozukmedı:) mnk bocegım 370gr 21 cm olms:))) oyyyyy o mınk burnu dudaklrı cok tatlıydı artık erkek oldugu kesın ve kesınlestı sonraaa tetnz ıcın saglk ocagına gıttım dedı yok dedım nasıl yok nerden bulcz hıcbıyerde yok dedıler cok sınrlendım ve gergınlestımsonra bı dızı sorulr olcmler vs eve geldım ama bebegımı gordum yaaa ayaklrım yere basmıo hala
günaydın kızlar..
geçmiş bayramınız tekrar kutlu olsun ben bir süredir giremiyordum. bayramda 1 gece hastanede yattım. ishal, kusma ve ateş başladı bende arife günü. ertesi gün apar topar acile gittik. idrar yolu enfeksiyonu teşhisi koyuldu. antibiyotik içiyorum şuan. boğazım da ağrımaya başladı 2 gündür, antibiyotik geçirmedi ama. bol su içmeye çalışıyorum. ben hastanedeyken bir bayanla tanıştım idrar yolu enfeksiyonu yüzünden kızı 2 haftadır hastanedeymiş serum veriliyormuş sürekli, erken doğum riski yüzünden. doğumu geciktirmeye çalışıomuş drlar. en azından 2 hafta daha dayanabilse bebek yaşarmış doğduğunda. okadar korktum ki, insanların başına ne işler geliyor yaaa. bugün biraz ayaklandım. yarından itibaren kendime bir hastane çantası hazırlıycam ne olur ne olmaz die. tedarikli olmakta yarar var, her an herşey olabiliyor
ay inşallah bide 6 ay bitse çok rahat olacam çünkü erken doğum yaptığım hafta yaklaştı ister istemez korkuyorum korktukça dua ediyorum hatime başladım inşallah bu sefer 9 ay durur karnımda
canım ne güzel....bizimki hep yüzünü kapadı. hareket iyi ama elyle kapatıp duruyor babası gibi utangaç olacak galiba. [/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?