2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım doktorun belki iyi yapıyor ama kardiyoloğa gitmende kendini iyi hissetmen için önemli diye düşünüyorum.. Hamile bi insanın evde kendini takip etmesi pek iyi sonuç vermez gibi zaten herşeyi kafaya takıp ilerletmeye meyilliyiz şu an.. İnşallah önemli birşey değildir.. Bence en iyisi kardiyoloğa gitmek.. geçmiş olsun şimdiden..

Merhaba güzel mart anneleri,

Haftalardır hatta aylardır bu forumu takip ediyorum ama forumu okumaktan ve çalışmaktan yazmaya anca fırsat buldum. Benim de mart ayında bir oğlum olacak inşallah.
İnsanın kendi sıkıntılarını kendi mutluluklarını aynı günlerde yasayan kişilerin arasında olması ne kadar güzelmiş

Allah hepimize çok saglıklı ve hayırlı bebekler versin inşallah...

Selam Ceyda.. O zaman hoşgeldin.. Güzel dileklerin içinde aminn inşallah hepimizin sağlıklı ve hayırlı bebeklerimiz olur..

Hoşgeldin,amin inş.

Ben de önce acıbadem dısında farklı bir hastaneye gidiyorum daha sonra dr un randevu saatlerini aksatmasından usanıp acıbademleri araştırmaya başladım.2 ayrı kişiden habibe hn la ilgili pek iyi seyler duymadım. Riskli durumlarda anneyi ve bebegi ihmal ettigiyle ilgili şeyler söylediler. O yüzden ben de vazgectim. (İyi şeyler söyleyenler de oldu tabii ama içim rahat etmedi benim.)

Şimdi Acıbademin bagdat caddesindeki merkezinde Tayfun Osmanağaoğluna gidiyorum. Çok ilgili dünya tatlısı bi doktor. Hiç bir konuda hastasını germiyor katı kuralları yok. Ben çok memnunum herkese de tavsiye ediyorum.

tamamen elektrik almakla alakalı bu iş..ben mesela karar verdim..kadın doktorlarla asla anlaşamıyorum..kaçtane kadın doktora gittiysem canımı okudular..yaşasın erkek doktorlar:)

Cadde bana cok ters yaa nıe oyle dedınkı:)))) sımdı soyle her dr ıcın aynı seyler gecerlı ben hıc olumsz bısey duymadgm ıcın ılk onu dusundum ne gordum ne bılıorum kendısıyle gormednde sahsı kaanetımı soyleyemıcgm ıcın bı yorum yapamıorum ama artık hekm ve hastne arstrmktn yoruldm bırı olck soncta bı sekılde cıkack bu cocuk:))))

Haklısın tabii insan bıkıyor doktor araştırmaktan. Ama git bi belki de sen çok memnun kalırsın.

tamamen elektrik almakla alakalı bu iş..ben mesela karar verdim..kadın doktorlarla asla anlaşamıyorum..kaçtane kadın doktora gittiysem canımı okudular..yaşasın erkek doktorlar:)

Benim de çok eski bi kadın dogum geçmişim olmadı ama 2 si arasında kadın erkek diye ayırırsam kesinlikle erkekler:) Daha nazikler.Bi de genelde kadın doktorlar daha cok tercih edildigi için erkek doktorlar daha çok vakit ayırabiliyor hastalara diye düşünüyorum.

Eski gittigim doktor 20 dk da 1 randevu verirdi ama içerde hastayla 40 dakika kaldıgı için randevuları devamlı sarkardı.

Çok basit zaten annen örer kesin torununa,ben de bana zor gelenleri teyzeme havale ediyorum o yapıyor..

Orer tabıı sımdıden patklerı yeleklerı var oglumun:)))) Bızdede bu ıslerehalam bakar bısey goster ona aynısnı yapar verır sana ama gogsu alındıgı ıcın kolunu oynatamıo malesf ve cok uzgn sana cok hevesım vardı cok seyler yapıcktım ben ona dıyo(( Bnde ıylesınce yaparsın ben senı bılıorum dıye tesellı edıorum napım halamın saglıgı yerınde olsydı ne gostersm ederdı o yuzden pek orgu bakmak ıstemıorum aklmda kalırda yapamayız dıye:)))

valla liseden beri kadın doğumcularla geçmişim var:))) polikistik olduğum için...bugüne kadarda en sevdiğim doktorum acıbademdeki doktorum oldu..hamileykende ona gitmek isterdim ama o başka yerde doğum yaptırmıyo..

Halan iyileşsin inş.da daha neler örer.Ben de bere hastalığı var resmen her sene kendime bir sürü örüyodum bu sene örmiyim dedim ama görünce çok beğendim,zaten tığla olduğu için basit.Benim annem öyle görünce yapamaz valla o yüzden teyzeme yaptırıyorum.Resmi gönderiyorum o yapıyo sağolsun.

evet canım 2 kere fitil kullandım kutuda 1 tane var. akıntım şuan eskisi kadar yok ama kaşıntı çok. onun içinde eczaneden temizlik jelleri aldım. onu kullanıyorum...

dr bana antibiyotik verdi cnm yaa. bende mi maydonoz suyu içsem acaba.. ayaklarımı sıcak tutmaya dikkat ediyorum ben de.suyu da bol içiyorum ama başka yapabileceğimiz bişey yok sanırım korunmak için

benim gibi enfeksiyonlu arkadaşlarım :)

ben 6. haftamdan beri geçmeyen bir idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum ve 15. haftadan beri 1 hafta ara vererek günde 2 tane antibiyotik iğne oluyorum, akıntı derseniz bazen idrarmı kaçırıyorum diyorum o kadar çok yani.

maalesefki eğer yüksek lokositlerde enfeksiyon yaşıyorsanız ve o tek içimlik toz ile geçmediyse büyük ihtimalle bünyeniz ne yapılırsa yapılsın doğuma kadar enfeksiyonu yaşama ihtimaliniz çok yüksek. evet erken doğum riski taşıyoruz ve bende bu durum çok ciddi bir durumda ama ben bunu hiççç düşünmüyorum, bebeğim çok sağlıklı ve ne zaman doğarsa doğsun çok sağlıklı olacak diyorum, sizde böyle yapın ve kendinizi hiç olumsuz motive etmeyin. ilaçları sakın ha sakın aksatmayın, ilacın yanındada doğal destekler alabilirsiniz mesela yaban mersini yiyin veya suyunu için, ayva kabuğunu suda kaynatıp suyunu için, kızılcık bulamak çok zor artık ama bulursanız kızılcığın suyunu için, bunların hepsini kendiniz hazırlayın hazır almayın ve asla şeker ilave etmeyin ve şeker alımınızı çok azaltın şeker enfeksiyonu artıran birşey, ayağı sıcak tutma vs vs ile bir alakası yokmuş bu enfeksiyon türünün, mesane tam boşalmıyormuş ve rahimin yaptığı baskıdan dolayı mesane daralıyor buda enfeksiyona yol açıyor.

birde ufacık bir ateş yükselmesinde hemen hastanede alın soluğu, en tehlikelisi ateş ben birkaç kez yaşadım , enfeksiyondan çok ateş yüzünden panik oldular.

bu arada tüm gebeşler sağlıklıyken ateşlerini ölçsünler mesela benim sağlıklı halimle ateşim 34,8-35,0 aralığında yani benim için 37 derece ateş bile yüksek bir ateş oluyor aman dikkat.

dr bana antibiyotik verdi cnm yaa. bende mi maydonoz suyu içsem acaba.. ayaklarımı sıcak tutmaya dikkat ediyorum ben de.suyu da bol içiyorum ama başka yapabileceğimiz bişey yok sanırım korunmak için

canım bir de sirkeli suyla yıkamayı duymuştum ben.günde birkaç kere.hem mantara hem de enfeksiyona iyi geliyormuş.bir de bol bol su içmek ki herkes bunu ısrarla tavsiye ediyor.
canım hastane çantası hazırlama fikri benimde zihnimde gelip gidiyor:)))ne kadar olumsuz düşünmek istemesek de insanın aklına herşey geliyor:))çok sevdiğim bir arkadaşım bebeğini bu haftalarda kaybetti maalesef.ister istemez insan etkileniyor.seninde etkilenmen çok normal.sonuçta hastane ortamını da gördün.ama napalım.dua edip iyi düşünmekten başka yapacak birşey yok.allah yardımcımız olsun.

Gözün aydın kuzu maşallah oğluşuna darısı aytıntılıya girecek diğer arkadaşların başına inş. bende dünden beri öyleyim cd çatnamda işte getridim hatta arada takıp izliyorumm kızımııı

Çok geçmiş olsun kuzum öyle olmusuzlukları düşünmeo bayana da kızdım neden anlatmış ki sana çok kızıyorum hamile olanlara hamilelikle ilgili olmusuz şeyler anlatanlara sen aklına getrime rahat ol Allah'ın izniyle bişi olmaz

ay inşallah bide 6 ay bitse çok rahat olacam çünkü erken doğum yaptığım hafta yaklaştı ister istemez korkuyorum korktukça dua ediyorum hatime başladım inşallah bu sefer 9 ay durur karnımda

Kuzum inşallah hiç bişey olmadan 9 ayı tamamlarsın minişini sağlıkla alırsın kucağına bunları çok düşünüp bebişini de üzme rahat rahat geçirmeye bak hamişliğini

canım ne güzel.... bizimki hep yüzünü kapadı. hareket iyi ama elyle kapatıp duruyor babası gibi utangaç olacak galiba.[/B]

Bizimki çok edepsiz bi kız olacak belli cnm hep poz verdi eller çene altında başıda fln

Hihihihihi bakın alev bana tıcker yaptı benmde bı cızlgem var artık:)))) teskkur ederım tekrar canım hıc bılmıorum bu ıslerı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…