2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese
Gamzecim güle güle kullansın bebeğin aldıklarınızı.....

çok teşekkür ederim, az önce mobilyalarda geldi eve, duvar kağının teslim olmasını bekliyorum ki çıkayım dışarı :)

ayyy çatlicam ben sıkıntıdannnnnnnnnnnn...içim sıkılıyooo bugün yaaa..üüffffffffffff

derin bir nefes al ve kendi kendine gülümse çok iyi gelecek sıkma bebişinin canını....

arabanın linkini koymayı unutmuşum :)

Jane Rider Reverse Travel Sistem Bebek Arabası New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri

Ay evet Gamzecim ya, beraber çıkalım birgün çok sevinirim. Hatta havuzlu hana bi daha ne zaman gitmeyi düşünüyosun oraya da gidelim birlikte.

Sen hafta sonu mu oğluşunu görmeye gidicektin?Çok özlemişsin sen yine görünce geçer sıkıntın canım :)

evet c.tesi gitcem...çok özledim oğlumu..onu görmek iyi geliyo bana..bide hala yoluna koyamadığım şeyler var..onları düşündükçe sinirlerim bozuluyo..gözümde büyüyo herşey..daha nerde doğurucam o bile belli diill..evde doğurucam ben en sonunda herhalde

günaydınlar hepinizee....

bebiş odaları hazırlanmaya başlanmış, ne güzel. bizim odamız bu hafta sonu teslim edilecekti ama 2 hafta ertelendi maalesef.. ama olsun, vakit var nasılsa. ben de bebek arabamızı almıştım önceden, annem buraya ziyaretimize gelmişti hadi alalım dedi ve aldık, jokerden. bebe confort loola modeli.. şimdilik çok rahat görünüyor ama kullanınca anlarız

bebişi ilk hastaneden oto koltuğu-anakucağı içinde çıkarmayı planlıyordum ama sonra her ihtimale karşı portbebe de aldım.. içine de mora battaniyelerinin bebek kundağı tarzı bir battaniyesi var onu koydum sıcacık bişey oldu. sanırım onda çıkarıcam hastaneden..

Canım öyle düşünme herşey zamanı gelince olur sıkma canını.Doğum konusunda da inş.istediğin bir yeri kısa zamanda bulursun.Olmadı artık eve bi ebe çağırıp evde doğuruverirsin:))Oğluşunu görünce iyi olursun.Valla ben mi çok rahatım bilmiyorum düşünmüyorum sırası gelince görcez neyapıyım.Strese sokmak istemiyorum hem kendimi hem de oğlumu.Ben biraz gamsızım galiba.

Ay evet Gamzecim ya, beraber çıkalım birgün çok sevinirim. Hatta havuzlu hana bi daha ne zaman gitmeyi düşünüyosun oraya da gidelim birlikte.

ben her zaman her yere gidebilir pozisyondayım , sen bana gidelim de 1 saat içinde hazır olurum, bir tek yarın duvar kağıdı ustası gelecek yarın uygun değilim, hafta sonu halam gelecek onunla haftaya hafta içi eminönüne gitme ihtimalim çok çok yüksek eğer senden gidelim teklifi gelmeden biz gitmeye karar verirsek sana haber veririm mutlaka, duvar kağıdı için 2 adımlık mesafe gidelim demen yeterli.

lütfen ama lütfen bebeği anakucağına koymadan arabayı hareket ettirmeyin lütfennnn....

portbebe kucakta yada arabanın koltuğunu üzerine kemer bağlanmadan konulmak zorunda kalınıyor çok tehlikeli allah hepimizi korusun ama lütfen bizlerde gereken tüm tedbirleri alalım...

evet sen rahatsın biraz..ben korkuyorum..onun için içim hiç rahat diill..

evet cnm ama anakucaklarının eğimli yapısı yenidoğmuş bebeklerim omurga yapısına tam uyum sağlamıyor diyormuş bazı drlar önermiyormuş. onun için ben tedbir olarak portbebeyi de yanıma alıcam. arabaya bindikten sonra gerekirse anakucağına yol boyunca yatırırm, inerken tekrar portbebeye koyarım diyorum..bizim sitenin park yeri ve evimiz arasında baya mesafe var çünkü

bendede öyle...ya bide benim leğen kemiğim çok ağrıyo arkadaşlar yaaa...deliricem..bacaklarımın arasından sanki tutup çekiyo birilerii

ağrıların sebebi belli de bişey yapılmıyor ağrısı olunca insanın hiç keyfi kalmıyor bende pek ağrı olmuyor akşamları ara ara bel ağrısı var onun dışındakiler idare eder

ağrıların sebebi belli de bişey yapılmıyor ağrısı olunca insanın hiç keyfi kalmıyor bende pek ağrı olmuyor akşamları ara ara bel ağrısı var onun dışındakiler idare eder

Pelvik Baskı

Dolaşım bozukluğu sonucu karşılaşabileceğiniz diğer bir rahatsızlıktır. Kadınlar bu ağrıyı genelde bir ağırlık, hassasiyet ya da bir darbe acısı olarak tarif ederler. Aslında kan, pelvik bölgeye baskı yapmaktadır. Ilık bir duş alarak veya o bölgeye soğuk kompres yaparak rahatlayabilirsiniz.

Bir takım egzersizler de bu rahatsızlığı azaltabilir. Vajina etrafındaki kasları 3-5 saniye kadar sıkın ve bırakın. Kalça ve karın kaslarınızı sıkmadan yapmaya çalışın ve gün içinde her iki satte bir 5-10 kez yapın. Zamanla bu kasılma hareketlerini 10-15 saniyeye çıkarabilirsiniz.

yaw nasıl sıkıcamki ordaki kaslarıı..zaten çok ağrıyo..uffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…