- 23 Nisan 2011
- 2.709
- 662
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.281
bir fırsat bulduğumda medikale gidiyim konuşmak için diyorum ama sanırım randevu alıp muayene olmadan fiyatlar hakkında bilgi verilmiyormuş. daha fazla dr değiştirmek istemiyorum ama bir yandan da egepolün kalabalıklığı beni korkutuyor. acil bişey olduğunda dra ulaşmak zor yani.sağol canım. denerim bi gün.
egepol iyi bi hastane sen de gökalp bey e gidiyordun. çok çok iyi bi dr. ama hastane artık çok kalabalık bi de sana çok uzak canım. sen de bizim bu tarafta oturuyordun yanlış hatırlamıyorsam. fiyat konusu uygunsa medical i denerdim yerinde olsam. hem yeni açıldı ya daha ilgili olurlar. hem yanidoğan yoğun bakımı varmış sanırım.
evet kalabalık olması kötü. acil bi durumda ulaşmak zor olur tabi. bi de uzak yaaa. egepolun yolu gözümde büyüyo valla.bir fırsat bulduğumda medikale gidiyim konuşmak için diyorum ama sanırım randevu alıp muayene olmadan fiyatlar hakkında bilgi verilmiyormuş. daha fazla dr değiştirmek istemiyorum ama bir yandan da egepolün kalabalıklığı beni korkutuyor. acil bişey olduğunda dra ulaşmak zor yani.
merhabalarr
3 hafta önce doktor kontrolundee idrar testi yaptırmıştım azda olsa idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktorr toz verdi tek içimlikkk
idrar yol enfeksiyonu su gelmesine erken doğuma sebep oluyomuşş diye okudumm kullandımm tozuu
nettende araştırdımm pekçok kişiye veriliyormuş bu durumlardaa bu tozz
burdada enfeksiyonn yaşayan arkadaşlar varmışş acaba doktorları ilaç tedavi vermiyomuu :44:
evet kalabalık olması kötü. acil bi durumda ulaşmak zor olur tabi. bi de uzak yaaa. egepolun yolu gözümde büyüyo valla.
cnm ben enfeksiyon yüzünden 2 farklı antibiyotik kullandım daha bugün bittiler.. toz fln değil normal antibiyotik içtim 10 gündür
yaa o konuda ben de şikayetçiyim. ilk 3 ay benim düşük tehlikem vardı. ara ara kanama gibi lekelenme oluyordu. bi keresinde ilkti galiba kalktık çiğliden taa egepol e gittik. acilde pratisyen var mesai saati değil kadın doğumcular yok size bakamayız dedi görevli sonra dr. la konuşmak istiyorum dedim dr. la görüştürdüler benim sana bi yardımım dokunmaz yakında yeşilyurt devlet hastanesi var ona gidersen orda kadın doğumcu bulursun dedi. gitmedim ben de eve geldim. sinirim bozuldu.dra ulaşmak zor, telefonunu vermiyor tabiki normal olarak bu kadar yoğunlukla ne yapsın adamcağız:) ama ben arifeden bir gün önce acile kaldırıldım gece ve egepolü aradığımızda kadın doğumcu yok şuan dediler. kafam karıştı. gece sancılansam bide nöbetçi drun oraya gelmesini mi bekleyeceğim?
kan tahlili yaptırdıysan yeterli gördüyse kanını ihtiyaç duymamıstır benim genellikle 11,8lerde kanım hep ama hergün demir hapını içiyorum onun dısında 3 günde bir elevit bide hergün bi tane magnorm içiyorum
ben zaten gebeliğin başından beri doğum yapacağım yere gidiyorum
bir keresinde 19 haftalıktım sanırım mide spazmı geçirmiştim gece doktor telini veriyor hep ama ulaşabilene aşkolsun aradım aradım açmadı ben de jimer e gittim kadın hastanesine orda bile kadın doğumcu yoktu ama 1 saate gelir dediler ben de orda muayene oldum maalesef gece rahatsızlanınca özel doktor bulmak zor belki devlet hastanelerinde vardır ama ben de dua ediyorumhep gecebisorun çıkmasın diye..
yaa o konuda ben de şikayetçiyim. ilk 3 ay benim düşük tehlikem vardı. ara ara kanama gibi lekelenme oluyordu. bi keresinde ilkti galiba kalktık çiğliden taa egepol e gittik. acilde pratisyen var mesai saati değil kadın doğumcular yok size bakamayız dedi görevli sonra dr. la konuşmak istiyorum dedim dr. la görüştürdüler benim sana bi yardımım dokunmaz yakında yeşilyurt devlet hastanesi var ona gidersen orda kadın doğumcu bulursun dedi. gitmedim ben de eve geldim. sinirim bozuldu.
kızlar sağlık ocağında tetenoz vurulurken kan tahlilide yapmışlardı.bugün gittim almaya kanım 11.5 a düşmüş kan ilacı verdi.kendi doktorum vermemişti.ayın sonunda randevum var belki ozaman vercekti bilmiyorum kullansammı.yada kendi doktoruma sorayım öylemi kullanayım..
ben zaten gebeliğin başından beri doğum yapacağım yere gidiyorum
bir keresinde 19 haftalıktım sanırım mide spazmı geçirmiştim gece doktor telini veriyor hep ama ulaşabilene aşkolsun aradım aradım açmadı ben de jimer e gittim kadın hastanesine orda bile kadın doğumcu yoktu ama 1 saate gelir dediler ben de orda muayene oldum maalesef gece rahatsızlanınca özel doktor bulmak zor belki devlet hastanelerinde vardır ama ben de dua ediyorumhep gecebisorun çıkmasın diye..
yaa o konuda ben de şikayetçiyim. ilk 3 ay benim düşük tehlikem vardı. ara ara kanama gibi lekelenme oluyordu. bi keresinde ilkti galiba kalktık çiğliden taa egepol e gittik. acilde pratisyen var mesai saati değil kadın doğumcular yok size bakamayız dedi görevli sonra dr. la konuşmak istiyorum dedim dr. la görüştürdüler benim sana bi yardımım dokunmaz yakında yeşilyurt devlet hastanesi var ona gidersen orda kadın doğumcu bulursun dedi. gitmedim ben de eve geldim. sinirim bozuldu.
kızlar sağlık ocağında tetenoz vurulurken kan tahlilide yapmışlardı.bugün gittim almaya kanım 11.5 a düşmüş kan ilacı verdi.kendi doktorum vermemişti.ayın sonunda randevum var belki ozaman vercekti bilmiyorum kullansammı.yada kendi doktoruma sorayım öylemi kullanayım..
banada doktor ılk tahlılde benden cok kanın var dedı vermedı sonra gecen ay gıttıgımızde kan ılacı verdı tahlıl yapmadan ben kullanmadım ama hiç.sağlık ocagında benımde tahll yaptılar demırın düşük azcık dedıler ama ben hala ıcmıyorum ya sevmıyorum içmeyı kapsul şeklınde bıde.of bılemıyorum nınemlerın zamanında kan ılacımı vardı:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?