2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gelde bunu yap söylemesi kolayy

arabanın içinde ana kucağında taşımadan bahsetmiştim bende zaten, omurga yapısını koruyacağız diye allah korusun....

bu arada eğer ana kucağı konusunda uzman olan bir markadan ortalama bir ürün kullanılmasında omurga yapısı üzerinde aksine olumlu etkileri varmış, piyasada 50 tl yede ana kucağı var 1000 tl yede, aradaki fark sadece marka değeri değil.
ben bu konuda çok hassastım ve anakucakalarının herşeyini sökerek inceledim, çokça yabancı kaynakları okudum , kullanıcı yorumlarına baktım vs , mesela birçok markada tekstil direk anakucağının plastik malzemesinin üzerine giydirilmiş markasına göre tekstil kalitesi fark ediyor ve tekstilde yumuşaklığı rahatlığı veren ekler yapılmış, benim aldığım ana kucağında ise o plastik malzemenin üzerine darbe emici köpük ile kaplama yapılmış hani şu izolasyonda kullanılan tarz beyaz köpükler var ya onu gibi birşey onun üstünede tekstil giydirilmiş onunda ek yumuşaklık veren parçaları var.

demem o ki ne kadar ekmek o kadar köfte , ama bunun için çokda uçmaya gerek yok ortalama ürünler yeterli, yeterli doğru ürünü bulma şansımız olsun...

bendede öyle...ya bide benim leğen kemiğim çok ağrıyo arkadaşlar yaaa...deliricem..bacaklarımın arasından sanki tutup çekiyo birilerii

ayçacım, benimde vücudumda ağrımayan yerim kalmadı özellikle belden aşağası ayak parmakalarına kadar felaket, bazen yürüyemeyecek duruma geliyorum, 2 gündür osteocare dışında solgarın magnesıum cıtrate kullanmaya başladım ikisindende günde 1 tane ve hemen fark etti, eğer kullanmıyorsan doktoruna sor bana senin adını duymak istemediğin doktor verdi :)
maşallah diyeyim 2 gündür deliksiz uyuyorum, son 2 haftadır hiçbir gece uyuyamıyordum ağrılardan...

valla denedim olmuyo..kalça sıkılmadan diğer kaslar sıkılmıyo:)) ay sinirlerim bozuldu artık benim iyice yaaa...

şöyle dene o zaman oluyor, sanki çok sıkışmışsında tutmaya çalışıyormuşsun gibi düşünerek sık o zaman sadece vajina ve çevresi kasılıyor kalça çok çok az kasılıyor, diğer türlü kalça çok kasılıyor bende o yazan egzersizi yapıyorum çünkü.

Canım öyle iş yerinde falan biraz zor olur,söylemesini biliyolar ama insan nasıl yapsın dedikleri gibi.Ama evde daha rahat yapabilirsin,ben haftada 2-3gün pilates yapıyorum pelvik kasları için egzersiz onda da var çok zor olmuyo yapmak ama ben öyle 2 saat arayla falan yapmıyorum.Resimli ya da videolu anlatımını bulursan evde dene bence iyi geliyor.Belkide pilatesten dolayı benim hiç kas ağrım falan olmuyor sadece çok ayakta kalırsam belim ağrıyor o da normal zaten.Tabi bana dr izin verdiği için yapıyorum,doğumu kolaylaştırıyomuş.

Hamilelikte yapılabilecek basit egzersizler var çok iyi geliyor,dr izin veriyorsa yapmaya çalış canım.Kaslarımız hamilelikten dolayı zayıflıyor çünkü.Zamanla ilaç kullanmaya bile gerek kalmayabilir.

c.tesi doktor amcaya şikayetleri sıralicaz zaten adamda dicek önceden bişey yoktu şimdi nooldu..buarada ben o doktorun ismini falan uymak istemiyorum diye bişey yok..sadece bana deseydiki ayça benim totom yemiyo güzelim seni doğurtmaya onun için sen git kendi doktorun doğurtsun deseydi yeterdi..ama yok efendim kadro yok yok efendim doğum başlarsa herkesi toplayamam falan demesi beni kızdırdı..

buarada unutmadan anlatiimm..medical parkta doğum yapmayı düşünen arkadaşlar..2 hafta önce benim arkadaşımın eşi orda doğum yaptı..bebek beklenen tarihten bikaç gün önce geldi..ufaklığı küvöze almışlar ve geceliği 1800 liraymış..ve özel sigorta sadece %20 sini ödüyomuş..ama eğer hemen çocuğu sgk da üstünüze alırsanız sgk tamamını ödüyomuş..dikkat edin..para koparsınlar diyede uzun tutuolar küvözde

slm kızlar dünden beri dr koşturuyorum dikiş sormak için 2 dr sordum dikiş bu aylarda çok tehlikeli dedi yarında universiteye gitçem bide ordaki dr sorcam ne yapacağıma karar veremedim bide dikiş atılmasa neolur dedim dr belli olmaz 9 aya kadar gidebilir dedi
rahimağzı uzunluğu şuan tehlikede değil dedi

Hamilelikte yapılabilecek basit egzersizler var çok iyi geliyor,dr izin veriyorsa yapmaya çalış canım.Kaslarımız hamilelikten dolayı zayıflıyor çünkü.Zamanla ilaç kullanmaya bile gerek kalmayabilir.

hamilelik yogası yapıyordum canım ben ama benim belimde 3 tane disk kayması var ve yoga ile beraber vücudun ağırlık merkezi değiştikçe ağrılar arttı, bıraktım bende, düzenli yürüyüş yapsam biraz rahatlarım büyük ihtimalle, haftada 3 günden hergüne çıkardı doktorum yapmaya çalışıyorum ama yağmur soğuk zor oluyor alışveriş merkezlerindede tempolu yürümek garip oluyor :)

ya bu konuda uzman prof.falan yok mu..bulsana öle birini de ona sor..doktorlar bi garip..birinin dediğini öbürü kabul etmiyo

canım arkadaşına söle hemen sigorta yaptırsın bebeğin küvoz masrafını hastane karşılıyo benim bebeğim özelde yattı hiç ücret almadılar sadece bez parası alıyolar

Arada ben de yapıyorum hamilelik yogası,ama tabi belinde sorun varsa yapmamak lazım.Daha da zorluyo çünkü.Bu soğuklarda da hergün yürümek çok zor.Bu seferde üşütebiliriz.Yapabildiğimiz kadar artık canım çok zorlamadan.

Bu drların ne dedikleri belli olmuyor,inş.yarınki dr daha doğru bilgi verir.Herşey yolunda gider inş.

ayçacım Başak'ın sana söyledikleri yüzünden aldığın kararda ve tepkinde %100 haklısın, ben olsam dahada sert davranırdım , zaten sana söylediklerinden dolayı ayaklarım geri geri gitmeye başlamıştı ve daha temkinliyim tuzak sorular soruyoruz özellikle eşim süper sorular soruyor şuana kadar rahatsız olacağımız birşey söylemedi, umarım yaşatmazda.

selam kızlar...geçmişi okumadım henüz..umarım herkes iyidir...aşımı yaptırıp öyle geldim işimin başına...inşallah çok sızlanmadan atlatırım bugünü:)bebeğimin kalbini de dinledik...ebe arkadaşların olumlu motivasyonlarıyla güne devam edicem bugün

Bana da hemşire kasım ayı içinde müsait bi gününde gel demişti. eşimin ilk izin gününde bende gidip yaptırayım bari:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…