2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla denedim olmuyo..kalça sıkılmadan diğer kaslar sıkılmıyo:)) ay sinirlerim bozuldu artık benim iyice yaaa...

boşver hareketleri filan kendini mutlu etmeye çalış ben en azından bunu denemeye çalışıyorum eve gitmeme az kaldı iş yeri piskolojisini atıcam bişey yok diyee başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum çünkü

off cnm yaa adam gibi bişey söyleselerde sende rahatlasan biri öyle diyor diğeri farklı inşallah iyi bir doktor senin içini rahatlatacak şeyler söyler

bende ayçadan sonra korktum karar vermekten zorlandım ama umarım iyi olur hepimiz için

bu arada e-bebek ten alışveriş yapacakalar varsa geçen günde söyledim bebeveyn kulübü diye birşey var , baya bir para puan kazandıran bir üyelik dilersen nakit olarak da biriken parayı alabiliyorsun referans sistemi geçerli, dileyenler bilgilerini göndersin davet göndereyim.

AD
SOYAD
DOĞUM TARİHİ
CEP TEL NUMARASI
E-POSTA ADRESİ

mail adresim gamze.malkoc@gmail.com mail atarsanız davetleri gönderirim hemen....

bence hiçbirşey olmayacak.gönlünü ferah tut.bazen doktorlar çok inceliyor o zamanda mutlaka bir sorun buluyorlar.akışına bırak derim ben.tabiki önlemini al ama.içinde sürekli korkuyu yaşatma.unutmaya çalış.bebişin zamanında ve sağlıklı gelicek fotolarını görcez burdan inşallah.dualarım tüm hamile arkadaşlarımla....

günaydın kızlar biz kalktık oğlumla karnımızı doyurduk çamaşırları makineye attık yatağı topladık geçmişi okuduk ve selam verelim dedik.....

MALKOÇÇÇÇ cnm odanız hayırlı olsun merak ettim sen ıkeadan alıcaktın sanırım ıkedan hangi takımı aldın bende bakmıştım oraya hatırlıyorum modelleri...bende duvar kağıdı istedim ama eşim kiracıyız gerek yok diyo ota saten boya önümüzdeki ay duvarlarını sildiricem bende.....

berkerdemcim cnm umarım gerek kalmaz dikişe ve rabbim hep yanında olur sağlıkla sıhatle yavrun dünyaya gelir umarım bu gideceğin dr içini ferahlatır.......

MAG bende uzun uzun düşününce sıkıntılar yaşıyorum ve sonunda şöyle diyorum rabbim ona ömür verecekse bana arabada çarpsa ona bişey olmaz oyüzden sende bebeğinde Allaha emanet olun....

bende bir an önce 30 lu haftalara gelmek istiyorum hergün gün sayıyorum sanrın 30 dan sonrası daha kolay geçicek gibi geliyo.....,

şimdi ütülerimi yapıcam çamaşır asıcam yine geliriz....buarada NECLASEEEEEEE nerelerdesin seni merak emeye başladım....

off cnm yaa adam gibi bişey söyleselerde sende rahatlasan biri öyle diyor diğeri farklı inşallah iyi bir doktor senin içini rahatlatacak şeyler söyler

14 haftalarda atılması gerekiyomuş ama benim o haftalarda açılma yoktu herşey normaldi şuan drlar çok riskli diyo başka bişey demiyo bide özeldn gittiğim dr dikiş atmak için 1500lr istiyo kesin çözüm değilmiş kesin çözüm olsa tamam dicem aşağı sakal yukarsı bıyık

Canım asıl 30dan sonrası daha zor geçiyormuş,şikayetler falan çok artıyomuş.Doğumuna 1ay kalmış bir arkadaşım var da sen şimdi çok rahatsın diyor.Uyku falan hiç uyuyamıyormuş artık.Şu rahat günlerin keyfini çıkarmak lazım galiba.

bugünki dr sordum dikiş atılmasa dururmu diye 9 aya kadar durabilir belli olmaz dedi ama dikiş atılsa hem rikli hem doğum başlarsa dikişleri bile patlatır yani olacağı varsa olur dedi dikiş kesin çözüm değil sanki uçurumun kenarındayım aşağı bakıyorum geride gidemiyorum sadece dua ediyorum ALLAH a sığınıyorum

berkerdem inşallah hiçbişe olmayacak..gönlünü ferah tut..bugünlerimizi hayırlısıyla sorunsuz atlatcaz inşallah dualarımız seninle..

kiracıysan kesinlikle boşver duvar kağıdını masraflı bir iş çünkü, belki sadece odaya şirinlik katmak için bordür geçebilirsin ve bordürden avize yaptırdınmı çok uyumlu olur.

ikeadan aldıklarımın isimlerini yazayım,

YATAK HENVIKS BEYAZ 219 TL
DOLAP HENVIKS BEYAZ 239 TL
ŞİFONYER KOPPANG BEYAZ 219 TL
RAF STENSTORP BEYAZ 69 TL

birde emzirme için sallanan sandalye aldı, aslında tam sallanmıyorda esniyor daha güvenli geldi bana kontrol tam bende oluyor, minderiyle beraber 129 TL

kızlar bişe sorcam size dün dışarı çıktım bayada yol yürüdüm herzaman yürüyemiyorum eve geldim..kasıklarım ve şeyimin kemiği öyle ağırdıki yoruldum ondandır dedim.bugün uyandım hala aynı kemiğimi kırmışlar gibi bi ağrı oluyomu sizede korkmaya başladım bide baskı hissi var..

bizde c.tesi gittiğimizde bunları beğendik ama daha sipariş etmedik..şimdi bikaç yer daha var bakacağımız..oralarada bakalım karar vericez artık..

canım oluyor banada. bu normalmiş. ben evde yürürken bile penguen gibiyim.

bizde c.tesi gittiğimizde bunları beğendik ama daha sipariş etmedik..şimdi bikaç yer daha var bakacağımız..oralarada bakalım karar vericez artık..

biz pazar günü yeniden tüm modoko ve fetih'i gezdik modokoda 3000 tl olan set fetih'te 2500 tl ve kaliteside kısmen düşmüş ama ne olursa olsun en özelliksiz dolaba bile en az 750 tl isteyen ve fiyat vermek için bi zahmet hesap makinesini bile eline almayan ve artık iş yok diye ağlamalarına asla ve asla inanmayacağım adamlara o paraları vermeye içim razı olmadı kendimi aptal yerine konduğumu hissettim, daha önce mobilya sektöründe çalışmış olmasan kanacam söylediklerinde.

bu arada inci tunçel dışında piyasada su bazlı boya kullanan yokmuş , inci tuncel de 5000 tl den başlıyor takımlar.
modoko vs her yerde filli boyanın bir boyası var o nu kullandıklarını söylediler, ikea'nın boyası su bazlı olduğundan hiççç tereddüt etmeden kasaya gittim sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…