- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.361
valla denedim olmuyo..kalça sıkılmadan diğer kaslar sıkılmıyo:)) ay sinirlerim bozuldu artık benim iyice yaaa...
slm kızlar dünden beri dr koşturuyorum dikiş sormak için 2 dr sordum dikiş bu aylarda çok tehlikeli dedi yarında universiteye gitçem bide ordaki dr sorcam ne yapacağıma karar veremedim bide dikiş atılmasa neolur dedim dr belli olmaz 9 aya kadar gidebilir dedi
rahimağzı uzunluğu şuan tehlikede değil dedi
ayçacım Başak'ın sana söyledikleri yüzünden aldığın kararda ve tepkinde %100 haklısın, ben olsam dahada sert davranırdım , zaten sana söylediklerinden dolayı ayaklarım geri geri gitmeye başlamıştı ve daha temkinliyim tuzak sorular soruyoruz özellikle eşim süper sorular soruyor şuana kadar rahatsız olacağımız birşey söylemedi, umarım yaşatmazda.
slm kızlar dünden beri dr koşturuyorum dikiş sormak için 2 dr sordum dikiş bu aylarda çok tehlikeli dedi yarında universiteye gitçem bide ordaki dr sorcam ne yapacağıma karar veremedim bide dikiş atılmasa neolur dedim dr belli olmaz 9 aya kadar gidebilir dedi
rahimağzı uzunluğu şuan tehlikede değil dedi
bende ayçadan sonra korktum karar vermekten zorlandım ama umarım iyi olur hepimiz için
off cnm yaa adam gibi bişey söyleselerde sende rahatlasan biri öyle diyor diğeri farklı inşallah iyi bir doktor senin içini rahatlatacak şeyler söyler
günaydın kızlar biz kalktık oğlumla karnımızı doyurduk çamaşırları makineye attık yatağı topladık geçmişi okuduk ve selam verelim dedik.....
MALKOÇÇÇÇ cnm odanız hayırlı olsun merak ettim sen ıkeadan alıcaktın sanırım ıkedan hangi takımı aldın bende bakmıştım oraya hatırlıyorum modelleri...bende duvar kağıdı istedim ama eşim kiracıyız gerek yok diyo ota saten boya önümüzdeki ay duvarlarını sildiricem bende.....
berkerdemcim cnm umarım gerek kalmaz dikişe ve rabbim hep yanında olur sağlıkla sıhatle yavrun dünyaya gelir umarım bu gideceğin dr içini ferahlatır.......
MAG bende uzun uzun düşününce sıkıntılar yaşıyorum ve sonunda şöyle diyorum rabbim ona ömür verecekse bana arabada çarpsa ona bişey olmaz oyüzden sende bebeğinde Allaha emanet olun....
bende bir an önce 30 lu haftalara gelmek istiyorum hergün gün sayıyorum sanrın 30 dan sonrası daha kolay geçicek gibi geliyo.....,
şimdi ütülerimi yapıcam çamaşır asıcam yine geliriz....buarada NECLASEEEEEEE nerelerdesin seni merak emeye başladım....
Bana da hemşire kasım ayı içinde müsait bi gününde gel demişti. eşimin ilk izin gününde bende gidip yaptırayım bari:))
sgk da dimi..onlarda hemen almışlar çocuğu üstlerine zaten..
MALKOÇÇÇÇ cnm odanız hayırlı olsun merak ettim sen ıkeadan alıcaktın sanırım ıkedan hangi takımı aldın bende bakmıştım oraya hatırlıyorum modelleri...bende duvar kağıdı istedim ama eşim kiracıyız gerek yok diyo ota saten boya önümüzdeki ay duvarlarını sildiricem bende.....
kiracıysan kesinlikle boşver duvar kağıdını masraflı bir iş çünkü, belki sadece odaya şirinlik katmak için bordür geçebilirsin ve bordürden avize yaptırdınmı çok uyumlu olur.
ikeadan aldıklarımın isimlerini yazayım,
YATAK HENVIKS BEYAZ 219 TL
DOLAP HENVIKS BEYAZ 239 TL
ŞİFONYER KOPPANG BEYAZ 219 TL
RAF STENSTORP BEYAZ 69 TL
birde emzirme için sallanan sandalye aldı, aslında tam sallanmıyorda esniyor daha güvenli geldi bana kontrol tam bende oluyor, minderiyle beraber 129 TL
kızlar bişe sorcam size dün dışarı çıktım bayada yol yürüdüm herzaman yürüyemiyorum eve geldim..kasıklarım ve şeyimin kemiği öyle ağırdıki yoruldum ondandır dedim.bugün uyandım hala aynı kemiğimi kırmışlar gibi bi ağrı oluyomu sizede korkmaya başladım bide baskı hissi var..
bizde c.tesi gittiğimizde bunları beğendik ama daha sipariş etmedik..şimdi bikaç yer daha var bakacağımız..oralarada bakalım karar vericez artık..
canım oluyor banada. bu normalmiş. ben evde yürürken bile penguen gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?