- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.381
olleyyy bu sorunu yaşayan bitek ben diilmişim:) kızlar bikaç sayfa önceyi okuyun..bende ondan şikayet ettim..
biz pazar günü yeniden tüm modoko ve fetih'i gezdik modokoda 3000 tl olan set fetih'te 2500 tl ve kaliteside kısmen düşmüş ama ne olursa olsun en özelliksiz dolaba bile en az 750 tl isteyen ve fiyat vermek için bi zahmet hesap makinesini bile eline almayan ve artık iş yok diye ağlamalarına asla ve asla inanmayacağım adamlara o paraları vermeye içim razı olmadı kendimi aptal yerine konduğumu hissettim, daha önce mobilya sektöründe çalışmış olmasan kanacam söylediklerinde.
bu arada inci tunçel dışında piyasada su bazlı boya kullanan yokmuş , inci tuncel de 5000 tl den başlıyor takımlar.
modoko vs her yerde filli boyanın bir boyası var o nu kullandıklarını söylediler, ikea'nın boyası su bazlı olduğundan hiççç tereddüt etmeden kasaya gittim sonunda.
canım oluyor banada. bu normalmiş. ben evde yürürken bile penguen gibiyim.
kaçırmışım yazdını içim rahatladı korktum bende ya..neden oluyoki acaba ilkönce doktoruna giden sorsun:)) acayip bi ağrı ya
kiracıysan kesinlikle boşver duvar kağıdını masraflı bir iş çünkü, belki sadece odaya şirinlik katmak için bordür geçebilirsin ve bordürden avize yaptırdınmı çok uyumlu olur.
ikeadan aldıklarımın isimlerini yazayım,
YATAK HENVIKS BEYAZ 219 TL
DOLAP HENVIKS BEYAZ 239 TL
ŞİFONYER KOPPANG BEYAZ 219 TL
RAF STENSTORP BEYAZ 69 TL
birde emzirme için sallanan sandalye aldı, aslında tam sallanmıyorda esniyor daha güvenli geldi bana kontrol tam bende oluyor, minderiyle beraber 129 TL
c.tesi gitcem sorcam hemen...sanki şeyini koparıp eline vericeklermiş gibi dimi ağrı:)))))))))))))
evvet evvettttt :) aynen öyle :)
günaydın kızlar biz kalktık oğlumla karnımızı doyurduk çamaşırları makineye attık yatağı topladık geçmişi okuduk ve selam verelim dedik.....
MALKOÇÇÇÇ cnm odanız hayırlı olsun merak ettim sen ıkeadan alıcaktın sanırım ıkedan hangi takımı aldın bende bakmıştım oraya hatırlıyorum modelleri...bende duvar kağıdı istedim ama eşim kiracıyız gerek yok diyo ota saten boya önümüzdeki ay duvarlarını sildiricem bende.....
berkerdemcim cnm umarım gerek kalmaz dikişe ve rabbim hep yanında olur sağlıkla sıhatle yavrun dünyaya gelir umarım bu gideceğin dr içini ferahlatır.......
MAG bende uzun uzun düşününce sıkıntılar yaşıyorum ve sonunda şöyle diyorum rabbim ona ömür verecekse bana arabada çarpsa ona bişey olmaz oyüzden sende bebeğinde Allaha emanet olun....
bende bir an önce 30 lu haftalara gelmek istiyorum hergün gün sayıyorum sanrın 30 dan sonrası daha kolay geçicek gibi geliyo.....,
şimdi ütülerimi yapıcam çamaşır asıcam yine geliriz....buarada NECLASEEEEEEE nerelerdesin seni merak emeye başladım....
c.tesi gitcem sorcam hemen...sanki şeyini koparıp eline vericeklermiş gibi dimi ağrı:)))))))))))))
gunayydiinnn kizlar, umarim herkes iyidir bebislerimiz de oyle...
Berkerdemcim umarim hersey yolunda gider senin icin, Allah zamani geldiginde sag salim bebisini kucagina almayi nasip etsin.
sanirim yatak istirahati lazim, belki bu sekilde engellenebilir sorunun, Allah minik kizini sana bagislasin...
tiroid sorunu olan arkadaslar, benim bildigim hamilelik boyunca TSH'in 2,5 un uzerinde olmamasi gerekiyor, daha onceki doktorumun
soyledigi buydu. simdi benim TSH'im 3.4 cikti ama simdiki doktorum normal diyo. 4.5 un uzerine cikmamasi lazim diyo.
anlamadim bu durumu sizin doktorlariniz bu konuda ne diyor? bana soyleyebilir misiniz? doktorum dozaji arttirmadi boyle devam et dedi ama benim icime sinmedi, size sormak istedim:26: :26:
bugünki dr sordum dikiş atılmasa dururmu diye 9 aya kadar durabilir belli olmaz dedi ama dikiş atılsa hem rikli hem doğum başlarsa dikişleri bile patlatır yani olacağı varsa olur dedi dikiş kesin çözüm değil sanki uçurumun kenarındayım aşağı bakıyorum geride gidemiyorum sadece dua ediyorum ALLAH a sığınıyorum
bizde sinirlendik çok..2500 den açıyolar kapıyı..sonrada sinek avlıyolar..OnlineBebekSepeti.Com buranın mağazasına gitcem..
selam canım, benim 3,90 çıktı hamile kaldığımda, dr. 2nin altında olmalı hamilelikte dedi ve, az bir dozaj-> 25mg ilac EUTHYROX verdi onunda 3/4 ünü içiyorum hergün kahvaltıdan 30dk önce ve 3 aydır 1,60larda seyrediyor.
Rabbim dualarını kabul etsin canım sen gönlünü ferah tut moralde senın için en gerekli ilaç şimdi
kızlar istanbulda olanlar için diyorum modesa var eyup te mobilyacılar çarşısı fiyatlar çook iyi piyasaya göre ve çook harika oda takımları var bi gidip bakın derim
kızlaarrr, acaba birde bebek odalarımızın topiği falanmı açsak:) fikir paylaşımlarında bulunuruz, duvar rengi, yatak karyola aksesuar vs.
selam canım, benim 3,90 çıktı hamile kaldığımda, dr. 2nin altında olmalı hamilelikte dedi ve, az bir dozaj-> 25mg ilac EUTHYROX verdi onunda 3/4 ünü içiyorum hergün kahvaltıdan 30dk önce ve 3 aydır 1,60larda seyrediyor.
inşallah kızlar yaaaa..aklım hep sende ve gamzede..umarım sorunsuz bi şekilde geçer doğum süreci..siz yinede dikkatli olun..forumları şikayet sitelerini falan iyi inceleyin..
14 haftalarda atılması gerekiyomuş ama benim o haftalarda açılma yoktu herşey normaldi şuan drlar çok riskli diyo başka bişey demiyo bide özeldn gittiğim dr dikiş atmak için 1500lr istiyo kesin çözüm değilmiş kesin çözüm olsa tamam dicem aşağı sakal yukarsı bıyık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?