2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

duvar kağıdı hala gelmedi kargoyu bekliyorum ufff gelsede çıksak artık çok iş var bugünde, benim meyve saatim geldi 1 porsiyon meyve yanında 1 çay bardağı süt yiyeyimde mutlu olayım, kahvaltıdan beri bu saati bekliyordum :)

bizde sinirlendik çok..2500 den açıyolar kapıyı..sonrada sinek avlıyolar..OnlineBebekSepeti.Com buranın mağazasına gitcem..

Merhaba mart anneleri ;

tam üye oldum artık yazıyorum dedim pazartesi gecesi mide spazmı geçirdim ve bütün gece serum yemek zorunda kaldım perişandım. Bu haftalardan sonra olabiliyormuş kızlar çok yememeye dikkat edin ben herzamanki gibi yedim ama o bile ağır gelmiş. Allahtan bugüne doktor randevumuz vardıda bebeğimi görebildim. O da yorulmuş esneyip durdu pek kıpırdamadı. Şeker testimizi olduk umarım güzel sonuç alırız. ve Doktor sana benziyor dedi ama bilemiyorum havaya girmek için erken gibi.

Geçmişi okuyorum biraz öptüm hepinizi

Ben de ikeadan aynı modeli beğendim,ocak ayında alıcaz biz de mobilyamızı.Sadece dolapta tereddütüm var ben kendimi kaybedp çok fazla kıyafet aldım bizim kuzuya imkansız sığmayacak o kıyafetler henvisk dolaba o yüzden dolabı daha büyük birşey alabilirim.Senin kuzun da güle güle kullansın mobilyalarını bebiş arabasını

Canım siz de almıştınız mobilyalarınızı senin kuzucuğun da güle güle kullansın hepsini
berkerdemcim tıp fakültesine gidecekmişsin bence çok ii bir karar çoğu özel hastane riskli olunca zaten mesuliyet almak istemiyor.Umarım güzel haberler verirsin bize.
Neclase cidden ben de merak etim ışıl gibi işlerin mi yoğun iyi misin?Pazartesi senin doktorunu gördüm detaylı ultrasona gittiğimizde sen geldin hemen aklıma.Neler yapıyorsun merakta bırakma bizi.

selam canım, benim 3,90 çıktı hamile kaldığımda, dr. 2nin altında olmalı hamilelikte dedi ve, az bir dozaj-> 25mg ilac EUTHYROX verdi onunda 3/4 ünü içiyorum hergün kahvaltıdan 30dk önce ve 3 aydır 1,60larda seyrediyor.

Rabbim dualarını kabul etsin canım sen gönlünü ferah tut moralde senın için en gerekli ilaç şimdi

bizde sinirlendik çok..2500 den açıyolar kapıyı..sonrada sinek avlıyolar..OnlineBebekSepeti.Com buranın mağazasına gitcem..

kızlar istanbulda olanlar için diyorum modesa var eyup te mobilyacılar çarşısı fiyatlar çook iyi piyasaya göre ve çook harika oda takımları var bi gidip bakın derim

benim 2,75 çıktı ama banada aynı ilacı verdi geçen hafta..ama ben 1 tane tam içiyorum..annem haşimato benim..zaten kontroldeydim sürekli..en sonunda bende başladım..

ALLAHtan moralimi yüksek tutabiliyorum ama nereye kadar bilemem en ufak kötü ihtimalde serilirim heralde

kızlaarrr, acaba birde bebek odalarımızın topiği falanmı açsak:) fikir paylaşımlarında bulunuruz, duvar rengi, yatak karyola aksesuar vs.

aslında derli toplu hepsi bir yerde olması için güzel bir fikir ama girme alışkanlığı olmayınca ölece kalıyor topik, mesela ben diğer topiklere girmedim hiç , itiraf.com :)

BENİM de tiroid sorunum war. 50 mg ile başladık levotirona, şimdi 125 mg. ama geçen ayki tahlillerimde tsh 2.50 lerde çıktı çok sevindim tabi ama dr düşürmedi dozajı,bu böyle gider heralde, tahlillere de dewam tabi.. dedi ki 4.00 e kadar normal sayılırmış, 2.50 civarı olması daha iyiymiş.. bu sorunu yaşayan tüm arkadaşlara Allah sabır versin ne diyeyim, stres yapmıcaz fazla da düşünmicez, ilaçlara dewammmm

inşallah kızlar yaaaa..aklım hep sende ve gamzede..umarım sorunsuz bi şekilde geçer doğum süreci..siz yinede dikkatli olun..forumları şikayet sitelerini falan iyi inceleyin..

yaa tek sıkıntım sana dedikleri zaten cnm medipolün şikayetleri ve para anlayış politikası beni soyuyormuş hissi vermeseydi yine devam edicektim ama burası daha güzel geldi hem fiyat hem yorumlar açısından sonuçta doktor benimle sadece doğum sırasında ilgilenicek sonra hep hemşirelere ebeye kalıcaz o yüzden burayı istedim umarım istediğimiz gibide olur.Ayça inşallah gönlüne göre bir doktor bulursun canım

net bir cevap verseler anlıcaz biri atalım diyor hoş para için demediği ne malum diğer başka birşey diyor insanı alak bulak ediyorlar devlet hastanesine gittin mi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…