2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

carrefoura bak sık sık..orda bezlerde kampanya çok oluyo..bide www.bebekbezi.com..burdada oluyo kampanyalar..

valla ben bütün gün yatıyorum:)) allah çalışanlara kolaylık versin işiniz çok zor çok
vallahi hemde ne zorr sabahın köründe kalk üstelik gecede uyuma işte akşama kadar yorul eve gel aynı şeylerr doğum iznine ayrılınca biraz dinleniriz inş..

uzun bir süredir benimkilerinde hareketleri dışardan görülüyor valla arkadaşlarım bile farkediyor kıpırdadıklarında ama çok güzel bir duyguu

OnlineBebekSepeti.Com - OnlineBebekSepeti.Com bu takım nasıl sizce..kapı kollarının hepsini mavi yaptırıcam..c.tesi gidip yakından bakıcam..eğer burdaki gibi güzelse bunu alıcam oğluşuma

Çok güzel bizde bunun büyüyen ve 3 kapılısını alcaz bütün aksesuarlarla uyar doğru seçim düz beyazlar renklilerden pahalı ya anlayamıorum kızlar bu tarzların piyasa fiyatına baktınızmı ortalama

valla modoko da fetih çarşısında falan 2500 den açıyolar kapıyı..gidip bu mağazaya bakıcam işte..eğer göründüğü gibi güzelse bunları alıcam..

Bizimkide öyle valla,ben elimi koyuyorum tekmeler atıyo,babamız merak ediyo elini karnıma koyuyor hemen kesiyor.Elini çekince tekrar başlıyor.

ben afet de mühendisim senin meslek neydi şifaya mı gidiorsun

ben de mimarım canım...şifaya gidiyorum rutin kontrollere,ama önemli aylarda testlerimi ankarada özel muayenehanede yaptırdım...şifa çok kalabalık ve cihazları beni çok memnun bırakmadı..o yüzden ayrıntılıyı yine ankara da yaptırırım muhtemelen..şeker yüklemesini ben de burda yaptırıcam

Merhaba kızlar...Uzun uzun kilolardan bahsedilmiş.Bende çok kilo aldım kızlar ya,engel olamıyorum kendime...KİLO neyse doğumdan sonra verilirde,ben şeker çıkmasından korkuyorum...Haftaya şeker yüklemesini yaptırcam bakalım eğer temiz çıkarsa yemeye dewammmmm:))))))))

Bu arada bugün 2. aşımı vuruldum.Şimdilik acı yok bakalım nolcak....Bebişin kalp atışlarıını dinledik..Sinir oldum neden sağlık ocaklarınında ultrason yok ki yaaa....

Kpss dershanesine gidiyorum kızlar ve bu gün artık herkes ^aaaa,sen hamile misin??^diye sordular....Birden sinir oldum hepsine:)))) çünkü sınıftaki herkes çıtır yeni mezun ya da son sınıf öğrencisi...ahhhhh ahhhh ne dertliymişim yaaaaaa:)))

Bnmki sabahları h.içi en geç 8,15 h.sonu 07,00 :))) küçük hanım uyandırıo bizi ama harika bi duygu o tekmeleri kaçıncı haftandasın

24. haftadayım . yaklaşık 1 ay önce bi pazar günü az kıpırdıyo bi aksilik olması diye acile gittim bu yüzden doktor sorun yok faha erken düzenli hissetmeler için demişti sinir olmuştum sonraki takiplerime göre pazar günleri tık yok çocukta hala öyle devam

aynı durum bizdede var hiç çaktırmadan el değiştiriyoruz ben konuşmaya devam ama nafile . biz şanslıyız heralde erkekler annelerine düşkün olurlar

neclase canım nerelerdesin sen?Merak ettik seni.

burdayımmmmm cnm ama heran cıkabılırım
doğumdan sonra calısmama kararı aldım. o yuzden işyerımı devredıyorum. felaket yogunum deıl bılgısayara bakmak masama bıle oturamıyorum.hatta gun arasında okadar cok aklıma gelıyosunuzkı acaba ne konusuyolardır bı gıreyım okuyayım dıyorum ama bı turlu fırsatım olmuyo
bugun cokta rahatsızım. sabah tansıyonum 16ya cıktı doktorumu aradım hemen gel dedı gıdene kadar ıstıfra etmeye basladım terleme bulantı felakettım. hastaneyede bı gıttım tansıyon 6 ya dustu bu sefer. grıp oluyosun dedı doktor. grıp aşısı yaptırdım ama hala heryerım agrıyo. galıba sultanlık zamanım bıtıyo kacıncı haftaya gırdım kusmalar basladı yaaa

selam kızlar ya cnm sıkkın biraz 52 kiloyla başladım ama şu an 63 kiloyum ve 21. haftamdayım yani normalde 67 kiloydum genelde bir buçuk sene diyet ve egzersize adadım resmen kendimi adet düzensizliğim vardı prof yardımıyl yaptım bunları neyseki düzene girdi ve planlamadan süprizimiz oldu şükür seviniordum dedim kendi kendime iyi 65 l doğursam yine aynı kiloya gelirim egzersizlerle diyetimle b,rlikte ama şimdi moralim bozuldu ilk üç ay bulantılarım vardı ama diyeti bırakınca tabi4 kiloyla kapatım sezonu 56 olmuştum ama bulantılardan sonra birazda özlemle pasta börek çörek maakarna pilav brazda karbonhidrat depların boşalmş dediğinden doktor kilo alımım çok hızlandı şu iki haftadır kontrolde tutyorum ama korkuyorum hamilelik egzersizi de yapıorum tüm aburcubur ve beyazı tekrar kestim ama canım sıkkın çok ,lo alıcam die gerçi 36 bendendim şimdi 38 giyiniyorum ama bu kadar kilo nasıl oluor sizce suuyumuzd normal ordganlarıda şükür 2. düzeye haftaya giricrz ama şu ana kadarda bi sorun yaşamadık çıkmadı da şükür bu durum normlmidir sizce?yapım gereğimi acaba böyle alıorum ben

Çok ama çok yorulmuşum sıcacık yatağımda uyuyasım var Yen geldik biz eve dershaneden kapıyı açtığım gibi yemeğe giriştim çok acıkmışım erken yedim aslında kesin gece acıkacağım.Zaten çoğumuzda olan iştah patlaması benim de maximumda.Şeker yüklemesine kadar kilo almayayım bari diye dikkat ediyorum 2 gündür ama hamilelikte diyet de çok zormuş yaf.Umarım hiçbirimizin şekerinde problem çıkmaz o şekerli suyu nasıl içicem böykk hiç sevmem,hamileliğimin başından beri tatlı da tüketemiyorum zaten.
Bu arada dediğiniz gibi yapılacak çok şey var biz de bir de oda değişikliği de var,bebiş odasını yatak odamızın yanındaki oda yapacağımız için o odayı aşağı kata taşımam lazım bakalım nasıl sığacak alt kattaki odaya tüm eşyalar :18:
life84 cüm sen aşı olmuşsun ,benim doktorum 28.haftada sadece 1 doz yaptır dedi sen 2 doz mu yaptıracaksın?
Geçmişi okuyayım ben şimdi.Öptük sizleri ve kuzuları

neclase merak ettim yaf seni , şimdi gördüm nerelerdesin ?

cnm benım valla bneımde butun gun aklımdasınız hep bır gırıp cıkayım dıorum ama fırsatım olmuyo inan.
işyerımın devrıyle ugrasıyorum ıste dogumdan sonra bı sure calısmıycam. onun butun koşturmacası var.
ben bıraz hastayım ama oğlum cok ii masallah güneş teyzesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…