- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.681
bende de 4 tane var hurç allahtan halası doğuma yakın gelip ütülüycek hepsini babaanneside var şimdi kampanyaya girdikçe bebek deterjanı bide yumuşatıcısı alıcam stok yapayım diyorum bide bez tabi kampanyalardan biriktirmem lazım en çok onlar gidicek
boyum 1.65 cnm şekerin kg alakalı olduğunu sanmıyorum ...benim ablam her doğumuna 90 kg gitti ama şeker meker hak getire hiç bişey yok.....
vallahi hemde ne zorr sabahın köründe kalk üstelik gecede uyuma işte akşama kadar yorul eve gel aynı şeylerr doğum iznine ayrılınca biraz dinleniriz inş..valla ben bütün gün yatıyorum:)) allah çalışanlara kolaylık versin işiniz çok zor çok
gözün aydın tahliller güzel çıkmış maşallah darısı başımıza .... Senin koca nasıl gördü hareketleri daha bizimki hissedemedi bile elinin altında çocuk tepikliyo oda bakıyo saf saf ben sabırlıyım beklerim diyo
OnlineBebekSepeti.Com - OnlineBebekSepeti.Com bu takım nasıl sizce..kapı kollarının hepsini mavi yaptırıcam..c.tesi gidip yakından bakıcam..eğer burdaki gibi güzelse bunu alıcam oğluşuma
Aslında çok zevkli mimari modelleme yapıyorum bina dış modellemesi ya da iç mekan tasarımları yapıyorum benim yaptıklarımı gösterip ev satıyorlar.Ama bu iş biraz sinir bina güzel değil o yüzden yapamak istemiyorum.Yoksa çok zevkli.
Çok güzel bizde bunun büyüyen ve 3 kapılısını alcaz bütün aksesuarlarla uyar doğru seçim düz beyazlar renklilerden pahalı ya anlayamıorum kızlar bu tarzların piyasa fiyatına baktınızmı ortalama
evet cnım 1 senedir burdayımm
3dsmax mi canım bu ?çizimin de güzel olmuş
bizim velet anlıyo babasının elini..nasıl beceriyo bilmiyorum ama deli gibi tepinen bebek babası elini koyunca tık kesiliyo..hiiçç ne kıpırdama ne bişey..garibimde hevesleniyo oğlum canımm koçum falan konuşuyo hiiççç ses yok ufaklıkta..tam o gidiyo başlıyo tepinmeye yine
ben afet de mühendisim senin meslek neydi şifaya mı gidiorsun
Bnmki sabahları h.içi en geç 8,15 h.sonu 07,00 :))) küçük hanım uyandırıo bizi ama harika bi duygu o tekmeleri kaçıncı haftandasın
bizim velet anlıyo babasının elini..nasıl beceriyo bilmiyorum ama deli gibi tepinen bebek babası elini koyunca tık kesiliyo..hiiçç ne kıpırdama ne bişey..garibimde hevesleniyo oğlum canımm koçum falan konuşuyo hiiççç ses yok ufaklıkta..tam o gidiyo başlıyo tepinmeye yine
neclase canım nerelerdesin sen?Merak ettik seni.
neclase merak ettim yaf seni , şimdi gördüm nerelerdesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?