- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.661
OnlineBebekSepeti.Com - OnlineBebekSepeti.Com bu takım nasıl sizce..kapı kollarının hepsini mavi yaptırıcam..c.tesi gidip yakından bakıcam..eğer burdaki gibi güzelse bunu alıcam oğluşuma
Güzelmiş canım,yakından da böylese alırsın.Beyaz her zaman çok güzel oluyor.
OnlineBebekSepeti.Com - OnlineBebekSepeti.Com bu takım nasıl sizce..kapı kollarının hepsini mavi yaptırıcam..c.tesi gidip yakından bakıcam..eğer burdaki gibi güzelse bunu alıcam oğluşuma
cnm takım çok güzel ama bence 3 kapaklı dolap alabilirsen daha iyi olur derim
evet ben başından beri beyaz istiyordum..geçen hafta eşim denizci desenli beğendi bitane..ama ben bi sürü nevresim aldım ördekli gemili ayılı trenli falan..şimdi denizci konsepti yaparsam herşeyi ona uydurmam lazım..bende düz beyaz en iyisi..istediğim uykusetini sererim..
oldukça sade güzel sanırım ıkedakı de bu fiyata geliyo bence onuda düşünebilrsin...
Evet öyle sınırlanıyo insan hiç almasaydın olurdu ama şimdi bür sürü nevresimi varken hem daha uymlu beyaz.En iyi sade ve şık olur oğluşunun odası.Herşeyle uymlu olur.
selam kızlar inşallah herkes iyidir... Ben pek iyi değilim..geçen hafta 4 boyutlu ultrason yaptırmıştım bebeğin kordonu boynuna doladığını söyledi doktor, sakıncalı bi durum bebek için çünkü oksijen gitmeyebilir, bebek zor duruma girebilirmiş,ayrıca normal doğum olamama ihtimali yüksek, çünkü kordon doğum kanalına inmeye izin vermeyebilirmiş.. Bunları ben araştırarak öğrendim kızlar, doktorum bi sorun olmayacağını normal de doğurabileceğimi söyledi, bebeğe de zararı yok dedi, nst ile takip edicez dedi. Ama ben dayanamadım soruşturdum etraftan,internetten falan böle şeyler duydum çok moralim bozuldu. Hemşire bi abla war tanıdığım o da duyunca aaaaaa kordon mu dolanmış yazıkk, bebek ölümleri oluyo bu durumda sezeryan olursun zatenn demesin mi !
Kızlar bebeğim bi süre hareket etmesin çıldrıcam sanıyorum.. Tecrübeli annelerden böyle bişi yaşayan war mı, ya da çevrenizde gördüğünüz duyduğunuz ??? Içim rahatlamazsa kafayı yicem
tatlım odamız çok büyük diill..eşyayla boğmak istemiyorum..yoksa bizde büyüyen yataklı ve 3 kapılı alalım istiyoduk ama tepiş tepiş olucak busefer..
büyüyen yatak değilde dolabın sığarsa 3 kapaklı al derim tecrübeli annelerin yorumu bu
OnlineBebekSepeti.Com - OnlineBebekSepeti.Com bak böyle bi parça ekleyebiliyosun istersen 3 kapılı oluyo işte..
olabilir güzel duruyor dediğim gibi yerin varsa al derim bana söylenen kıyafetlerin küçük olduğuna bakmayın sığmıyor iki kapılılara o yüzden 3 kapaklı alın diyorlar hep aklında olsun
kızlar meyvedede şeker varmı onuda azaltsammı? Pirinç pilavınıda çok yiyordum eşim yüzünden o çok şeviyor onuda azaltayım... Bu arada netten araştırdımda şeker olayını korkulcak bişey yazmıyor. Aman kızlar çoğunuz şeker yüklemesi yaptırmadı tatlı türünü kaçırmayın fazla...
Slm kızlar... Sayfalar birikmiş okuyabildiğim kadarını okuyacağım inş..
Bizde dün kontrole gittik. Şeker testimiz yapıldı. Sınır 140 benim şekerim 116 çıktı. Oğluş büyümüş 630 gr olmuş... MaşaAllah çokta hareketli, artık babamız dışardan karnımın hareketlerini görebiliyor. Minicik ayaklarıyla nasılda sert vuruyorlar yaaa... Benim ikinci bebeğim ama ilki gibi heyecanlıyız...
gözün aydın bizim oğlan düzenli bir çocuk hergün aynı saatlerde oynuyo onun haricinde ne yapsan fayda yok birde pazar günleri hiç oynamıyo 1-2 defa ancak işyerindede patronum sesine alıştı galiba o bişeyler anlatırken çocuk oynamaya başlıyo
gözün aydın tahliller güzel çıkmış maşallah darısı başımıza .... Senin koca nasıl gördü hareketleri daha bizimki hissedemedi bile elinin altında çocuk tepikliyo oda bakıyo saf saf ben sabırlıyım beklerim diyo
biz şimdiden bi kocaman hurç eşya doldurduk:))) ay bide onların yıkanması ütülenmesi var..en nefret ettiğim şey ütü yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?