2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Güzelmiş canım,yakından da böylese alırsın.Beyaz her zaman çok güzel oluyor.

evet ben başından beri beyaz istiyordum..geçen hafta eşim denizci desenli beğendi bitane..ama ben bi sürü nevresim aldım ördekli gemili ayılı trenli falan..şimdi denizci konsepti yaparsam herşeyi ona uydurmam lazım..bende düz beyaz en iyisi..istediğim uykusetini sererim..

Evet öyle sınırlanıyo insan hiç almasaydın olurdu ama şimdi bür sürü nevresimi varken hem daha uymlu beyaz.En iyi sade ve şık olur oğluşunun odası.Herşeyle uymlu olur.

oldukça sade güzel sanırım ıkedakı de bu fiyata geliyo bence onuda düşünebilrsin...

ikeaya geçen hafta gittik baktık..kafamızda oda var..ama aynı parayı vericeksem ve kalitesi aynıysa toplama yapmak yerine takım alırım daha iyi diye düşündüm..çünkü orda beğendiğimizin şifonyeri yok..yatak dolap sadece..mecbur başka bi tane uydurucaz ona uygun olan..neyse bi gidiim göriimde duruma göre değerlendiricez artık

kızlar pilavdan bahsedilmiş..baya oluyo doktorum programında dinlemiştim..pilav kan şekerini hızlı çıkarıp kısa sürede acıktırır.bulgur geç çıkarır geç acıktırır ama kalori olarak pek bi farkları yok demişti doktor.pilavın şekeri çıkarmaması için ya üstüne limon sıkın yada limonlu salata yiyin yanında.ozaman şekeri çıkarmaz demişti doktor..

inşallah sorunsuz geçirirsin hamileliğini bebek sorunsuz gelir .sezeryan olma olasılığını takma kafana yeterki bebek sağlıkla gelsin dünyaya .

benim bebbekten önce insülin direncim yüksekti doktor çok meyve yeme demişti tatlı meyvelerden uzak durmak lazım heralde bende meyveyi fazla kaçırınca ağzım kurumaya başlıyo normalde hiç susamayan ben ne yapsam kar etmiyo şeker yükseliyo heralde

gözün aydın tahliller güzel çıkmış maşallah darısı başımıza .... Senin koca nasıl gördü hareketleri daha bizimki hissedemedi bile elinin altında çocuk tepikliyo oda bakıyo saf saf ben sabırlıyım beklerim diyo

Bnmki sabahları h.içi en geç 8,15 h.sonu 07,00 :))) küçük hanım uyandırıo bizi ama harika bi duygu o tekmeleri kaçıncı haftandasın

bizim velet anlıyo babasının elini..nasıl beceriyo bilmiyorum ama deli gibi tepinen bebek babası elini koyunca tık kesiliyo..hiiçç ne kıpırdama ne bişey..garibimde hevesleniyo oğlum canımm koçum falan konuşuyo hiiççç ses yok ufaklıkta..tam o gidiyo başlıyo tepinmeye yine

biz şimdiden bi kocaman hurç eşya doldurduk:))) ay bide onların yıkanması ütülenmesi var..en nefret ettiğim şey ütü yaaa

bende de 4 tane var hurç allahtan halası doğuma yakın gelip ütülüycek hepsini babaanneside var şimdi kampanyaya girdikçe bebek deterjanı bide yumuşatıcısı alıcam stok yapayım diyorum bide bez tabi kampanyalardan biriktirmem lazım en çok onlar gidicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…