- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.641
Kızlar meyvedede şeker varmı onuda azaltsammı? pirinç pilavınıda çok yiyordum eşim yüzünden o çok şeviyor onuda azaltayım... Bu arada netten araştırdımda şeker olayını korkulcak bişey yazmıyor. aman kızlar çoğunuz şeker yüklemesi yaptırmadı tatlı türünü kaçırmayın fazla...
kadın doğumcuda diyetisyende bulgur serbest dedi, gerçi 2 yemek kaşığı yiyorum ondanda porsiyonlarım az az hep masadan aç kalkıyorum
ayyy nasıl uykum geldi anlatamam..yatcam masanın üstüne şimdi yaaaa..oğlanda tepikliyo biyandan..şöyle ayaklarımı uzatsam yumuşak bi koltukta tv karşısında uyumak istiyorumm
Ayy öyle bi yazmışsın ki benim de uykum geldi:))))
düşünsene ammaaaa...giymişsin pijamaları ayaklarda pofuduk terlik..üstündede sıcak bi battaniyee...ayyy kedi gibi uyurum vallahiii...
Valla düşünmesi bile çok güzel ama daha akşama var:))Zaten canım hiç proje yapmak istemiyor,oyalanıp duruyorum nasıl bitiricem acaba:)
yaw yemişim projeyi..biz proje olmuşuz zatenn:))) hiçç bişeye elimi sürmüyorum..
Yaaa nerdeee ben grafikerim 3boyutlu tasarım yapıyorum adam bitsin diye bekliyo tabikii,haber vermem lazım değişiklikleri görmesi için ama nerdeee aramıyorum.:)))
ne çiziyosun...zevkli iş aslında
kızlar günaydın evde temizlik var bugün ben yapmıyorum tabi kadın geldi bende oturdum yazdıklarınızı okudum kakin amma stres olmuşsunuz bu kg problemine ben 59 ile hamile kaldım en son 76 çıktım ve hiçççççççççççç takmıyorum aksine kimse inanamıyo benim okadar kg aldığıma günde 3lt suda içiyorum fakat hala 36 beden hamilelik giyiyorum acaba siz cokmu kg görünüyosunuz
Havamıda attım yaniii dur bakim resim ekleyebilirsem size koycam ...Yani resim...
Bunu ben yaptım mesela
Eki Görüntüle 290012
valla ben bütün gün yatıyorum:)) allah çalışanlara kolaylık versin işiniz çok zor çok
ne güzel olmuşş...sadece o tavanda tek koltuğun üstünde aydınlatma gibi bişey var ya onu beğenmedim:))) orda köşede modern bi lambader olsa daha şık olabilir:)))))))))))))))))
slmlar bayadır giremiorum foruma dün dr umuza şeker testimizi ve doppler sonucumuzu götürdük çok ii dedi ama kanamalı acil bi hastası olduğundan ult a giremedim kızımıda göremedim 10 gün sonra gel dedi. 10 günde geçmez şimdi bakalım.artık hareketleri çok fazla başladımı durmuyor biricik kuzum sizinkilerin hareketleri ne durumda
boyundan bahsetmemişsin hiç belki boyla alakalıdır benim boyum kısa gerçi bende kiloları takmıyorum ama şekerim çıkmasın diye dikkat etmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?