2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm meyveninde fazlası zararlı kararında yemen lazım

kadın doğumcuda diyetisyende bulgur serbest dedi, gerçi 2 yemek kaşığı yiyorum ondanda porsiyonlarım az az hep masadan aç kalkıyorum

Bana daha şeker yüklemesi falan yapılmadı ama bana da migrenden dolayı yasak.Diyetisyene göndermedi ama sınırladı dr.Az az yiyiyorum.Bi de yarım elma ve 1 mandalina çok mu oluyor bir porsiyon yapıyor sanırım öyle.4deki ara öğünde genelde öyle yiyiyorum ben.Akşamda farklı 2-3meyveyi yarım yiyiyorum yemekten 2-3saat sonra.

ayyy nasıl uykum geldi anlatamam..yatcam masanın üstüne şimdi yaaaa..oğlanda tepikliyo biyandan..şöyle ayaklarımı uzatsam yumuşak bi koltukta tv karşısında uyumak istiyorumm

ben de daha gitmedim şeker yüklemesi için.
yaşım 30 u geçtiği için problem olabilirmiş.
bakacağız artık dikakt ediyorum ama ben de meyveyi bazen kaçırıyorum.

boyundan bahsetmemişsin hiç belki boyla alakalıdır benim boyum kısa gerçi bende kiloları takmıyorum ama şekerim çıkmasın diye dikkat etmem lazım

ne güzel olmuşş...sadece o tavanda tek koltuğun üstünde aydınlatma gibi bişey var ya onu beğenmedim:))) orda köşede modern bi lambader olsa daha şık olabilir:)))))))))))))))))

Sağol canım teşekkür ederim,tavanda kartonpiyerin orda ışık vardı o yüzden.Dediğin lamba salonun öbür köşesinde var:))

gözün aydın bizim oğlan düzenli bir çocuk hergün aynı saatlerde oynuyo onun haricinde ne yapsan fayda yok birde pazar günleri hiç oynamıyo 1-2 defa ancak işyerindede patronum sesine alıştı galiba o bişeyler anlatırken çocuk oynamaya başlıyo

boyundan bahsetmemişsin hiç belki boyla alakalıdır benim boyum kısa gerçi bende kiloları takmıyorum ama şekerim çıkmasın diye dikkat etmem lazım

boyum 1.65 cnm şekerin kg alakalı olduğunu sanmıyorum ...benim ablam her doğumuna 90 kg gitti ama şeker meker hak getire hiç bişey yok.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…