2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızıma hacı şakirin sabun tozundan almıştım, kirleri tam anlamıyla çıkardığını söyleyemiycem malesef birde büyük boyunu almıştık 12-13 tl gibi bişeydi o zaman. tabi bitmedi hepsi.. hala yarısı duruyor. bu kez çamaşırlarını yıkarken onu kullanırım bitene kadar ama sonrasında almıycam bunlardan.
DALAN ROXY için daha güzel şeyler duydum hemde fiyatı hacı şakire göre çok çok uygun.

Dalininki nasıl acaba?Kullandın mı hiç?

Peki sabun tozunu kullandıktan sonra ne zaman normal deterjana geçtin, normal deterjana geçince senin kızında alerji sorunu yaşadımı:44:

kuzenimin oğlu bebek deterjanlarına alışıp normal deterjana dönünce baya sorun yaşamışlar, o yüzden ikinci oğluna ilkinde hep normal deterjanla yıkamış ve hiç sorun yaşamamış.... çocuk ilk neye alışırsa öyle gider diyor....

Sağol canım,bakalım ben de alıcam inş.Arkadaşımda mulineks var çok köpürüyor bardağın yarısı köpük.Philips de öyle mi?

Meyvesine gore degisiyordur canim belki. Biz genelde
Muz elma yapiyoruz pek koPurmuyor, ustunde kahve kopugu kadar bisey oluor, portakal denemedik ama daha asitli oldugundan belki biraz daha fazla kopuk olur, ama oyle bardagin yarisi dolmaz. Hem bir de surahisinin icinde bir ayrac gibi bisey var, onu kullanirsan zaten ayiriyor.

Sağol canım bilgi için.

ben uzun süredir kullanıyorum katı meyve sıkacağı kenwood un benimki bence güzel ve lazım bir alet kızım olduktan sonra almıştım herşeyin suyunu sıkabiliyorsun iyi oluyor

deterjan konusunda da benn ilk doğduğunda hacı şakir tozu kullandım sonra dalin kullandım genelde bebeklere özel deterjan kullandım ama sööyleyeyim ki onlar kesinlikle bebek maması meyve suyu gibi basit lekeleri bile "çıkarmıyor o yüzden yıkamadan önce lekeli yere biraz leke çıkarıcı sürüp yıkamak lazım.2yaşından sonra ben normal deterjana geçtim biraz kaşıntı yaptı benim kızımda da ama özellikle ütüledikten sonra giydirince kaşıntı olmadı zamanla da alıştı zaten ama şimdi yeni bebişle birlikte gene sabun tozu alıcam mecburen

Dalininki nasıl acaba?Kullandın mı hiç?
yok canım dalin kullanmadım

kızlar merhaba güzel bir gün olsun bugünnnnnnnnnnnn
Çilecim nerelerdesin, minik kuzların nasıllar??

galiba 7.ay gibiydi normale geçtiğim. şükür alerji filan olmadı canım.
kuzeninin oğlunun çok hassas bi cildi varmış demekki. o yüzden bi talihsizlik yaşamışlar.

eee hadi git dersine çalış :)))

bende şimdi araştırıyorum dalan roxy de tavsiye eden var hacı şakiride deterjan genel olarak tercih edilmemiş arkadaşlar bende sabun tozu almaya karar verdim yumuşatıcı filan alıcaktım bu hafta ama vazgeçtim.

bende şimdi araştırıyorum dalan roxy de tavsiye eden var hacı şakiride deterjan genel olarak tercih edilmemiş arkadaşlar bende sabun tozu almaya karar verdim yumuşatıcı filan alıcaktım bu hafta ama vazgeçtim.

sabun tozu kullanınca yumuşatıcıya gerek kalmıyor, çamaşırlar mis gibi kokuyor yumuşacık.. ama işte lekeleri tam çıkaramıyor. bu yüzden, Sibelinde dediği gibi ön işlem yapılması lazım.

Çilecim nerelerdesin, minik kuzların nasıllar??

canım bir kaç gündür eşim izinli o yüzden girmedim pek. Allahıma şüürler olsun bebişlerim iyiler. salı günü de kontrolümüz var. Allahım sağlıkla hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.

sabun tozu kullanınca yumuşatıcıya gerek kalmıyor, çamaşırlar mis gibi kokuyor yumuşacık.. ama işte lekeleri tam çıkaramıyor. bu yüzden, Sibelinde dediği gibi ön işlem yapılması lazım.

olaki zor lekelerde leke çıkarıcı kullanırız cnm yaa ama şimdi hacı şakir mi dalan roxy mi ona karar vermem lazım

Dün akşam eşime kulüpten arkadaşlarla Ankamallde buluşucaz ne dersin dedim.. Buluşmak için bu buz gibi havaları niye seçtiniz dedi:)))))

ama bi türlü ayarlayamadık hala..
MELYCHE bugünlerde çok yoğun galiba pek uğrayamıyor..
CANDYGIRL son yazdığımız günden beri uğramadı..
ZEZUNda öyle..
RANA20 ortalıkta hiç yok(
MASİVA ankara ya gelmiş gitmiş bile((

bu hafta sonu hayal oldu yani(

Son düzenleme:
AMİİİİNNNNN
İnşallah güzel haberlerle gelirsin.. benim daha çoook var bebişimi görmeye

olaki zor lekelerde leke çıkarıcı kullanırız cnm yaa ama şimdi hacı şakir mi dalan roxy mi ona karar vermem lazım
benim fikrim, hacı şakir para tuzağı. markaya para ödüyoruz malesef

Siz yine buluşma planları yapabiliyorsunuz?Biz neyapalım((

aspirin diye bişey var kullanan varmı bilmem ama lekeleri çıkarıyo makineye atmadan önce lekenin üstüne sıkıp makineye atıyosun eşimin gömleğine yağ sıçramıştı yıkadım çıkmadı sonra asprin sıktım gayet güzel oldu hemde uygun fiyat aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…