- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.821
kızıma hacı şakirin sabun tozundan almıştım, kirleri tam anlamıyla çıkardığını söyleyemiycem malesefbirde büyük boyunu almıştık 12-13 tl gibi bişeydi o zaman. tabi bitmedi hepsi.. hala yarısı duruyor. bu kez çamaşırlarını yıkarken onu kullanırım bitene kadar ama sonrasında almıycam bunlardan.
DALAN ROXY için daha güzel şeyler duydum hemde fiyatı hacı şakire göre çok çok uygun.
Peki sabun tozunu kullandıktan sonra ne zaman normal deterjana geçtin, normal deterjana geçince senin kızında alerji sorunu yaşadımı:44:kızıma hacı şakirin sabun tozundan almıştım, kirleri tam anlamıyla çıkardığını söyleyemiycem malesefbirde büyük boyunu almıştık 12-13 tl gibi bişeydi o zaman. tabi bitmedi hepsi.. hala yarısı duruyor. bu kez çamaşırlarını yıkarken onu kullanırım bitene kadar ama sonrasında almıycam bunlardan.
DALAN ROXY için daha güzel şeyler duydum hemde fiyatı hacı şakire göre çok çok uygun.
Sağol canım,bakalım ben de alıcam inş.Arkadaşımda mulineks var çok köpürüyor bardağın yarısı köpük.Philips de öyle mi?
selam canım
ben philips kullanıyorum süper bir alet bazen diyorumki et kemik fln atsam etsuyu olatrak verir:)[/QUOTE
Cevap için sağol canım.Hangi modeli canım?
canım benimki Philips Hr 1861
Meyvesine gore degisiyordur canim belki. Biz genelde
Muz elma yapiyoruz pek koPurmuyor, ustunde kahve kopugu kadar bisey oluor, portakal denemedik ama daha asitli oldugundan belki biraz daha fazla kopuk olur, ama oyle bardagin yarisi dolmaz. Hem bir de surahisinin icinde bir ayrac gibi bisey var, onu kullanirsan zaten ayiriyor.
canım benimki Philips Hr 1861
Çok sağol canım...
yok canım dalin kullanmadımDalininki nasıl acaba?Kullandın mı hiç?
Çilecim nerelerdesin, minik kuzların nasıllar??kızlar merhaba güzel bir gün olsun bugünnnnnnnnnnnn
Peki sabun tozunu kullandıktan sonra ne zaman normal deterjana geçtin, normal deterjana geçince senin kızında alerji sorunu yaşadımı:44:
kuzenimin oğlu bebek deterjanlarına alışıp normal deterjana dönünce baya sorun yaşamışlar, o yüzden ikinci oğluna ilkinde hep normal deterjanla yıkamış ve hiç sorun yaşamamış.... çocuk ilk neye alışırsa öyle gider diyor....
kızıma hacı şakirin sabun tozundan almıştım, kirleri tam anlamıyla çıkardığını söyleyemiycem malesefbirde büyük boyunu almıştık 12-13 tl gibi bişeydi o zaman. tabi bitmedi hepsi.. hala yarısı duruyor. bu kez çamaşırlarını yıkarken onu kullanırım bitene kadar ama sonrasında almıycam bunlardan.
bende şimdi araştırıyorum dalan roxy de tavsiye eden var hacı şakiride deterjan genel olarak tercih edilmemiş arkadaşlar bende sabun tozu almaya karar verdim yumuşatıcı filan alıcaktım bu hafta ama vazgeçtim.
Çilecim nerelerdesin, minik kuzların nasıllar??
sabun tozu kullanınca yumuşatıcıya gerek kalmıyor, çamaşırlar mis gibi kokuyor yumuşacık.. ama işte lekeleri tam çıkaramıyor. bu yüzden, Sibelinde dediği gibi ön işlem yapılması lazım.
AMİİİİNNNNNcanım bir kaç gündür eşim izinli o yüzden girmedim pek. Allahıma şüürler olsun bebişlerim iyiler. salı günü de kontrolümüz var. Allahım sağlıkla hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.
benim fikrim, hacı şakir para tuzağı. markaya para ödüyoruz malesefolaki zor lekelerde leke çıkarıcı kullanırız cnm yaa ama şimdi hacı şakir mi dalan roxy mi ona karar vermem lazım
AMİİİİNNNNN
İnşallah güzel haberlerle gelirsin.. benim daha çoook var bebişimi görmeye
Dün akşam eşime kulüpten arkadaşlarla Ankamallde buluşucaz ne dersin dedim.. Buluşmak için bu buz gibi havaları niye seçtiniz dedi:)))))
ama bi türlü ayarlayamadık hala..
MELYCHE bugünlerde çok yoğun galiba pek uğrayamıyor..
CANDYGIRL son yazdığımız günden beri uğramadı..
ZEZUNda öyle..
RANA20 ortalıkta hiç yok(
MASİVA ankara ya gelmiş gitmiş bile((
bu hafta sonu hayal oldu yani(
olaki zor lekelerde leke çıkarıcı kullanırız cnm yaa ama şimdi hacı şakir mi dalan roxy mi ona karar vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?