2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

koccamannn 8 gün war oğluşumu görmeyee nası dayanıcam cts günü inşallah bebişim kordonunu boynundan çıkarmıştır, tsh değerim normale dönmüştür, kan uyuşmazlığımız negatif çıkar ve şekerim de hiiiç yoktur...bunların hepsi de olurmuş birde, doktorun boynuna atlarım herhalde çok sabırsızlanıyorum arkadaşlar...

Herkese Hayırlı Cumalar;

Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı, ve bebişlerimizle,eşlerimizle uzun yıllar sağlıklı,hayırlı birşekilde birlikte yaşamayı, taaaaa bebişlerimizin evliliğiyle birlikte torunlarımızı görmeyi nasip etsin.....

Umarım herkes iyidir, bugün ders çalışmaya başladım, şimdi ara verdim, bir selam vereym dedim şimdi geçmişi okuyayım

İnş.hepsinden de olumlu sonuçlar alırsın canım.

Amin canım...
Kolay gelsin sana iyi çalışmalar.

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım iyiki katıldım. bende 23+0 haftalık hamileyim. adanada yaşıyorum. bebeğimde kız hayırlısıyla
evlatlarımızı kucağımıza alalım inş

aynen benimkide öyle işte inş. geçse biran evvel en azından uykumuzu düzgün alırız böyle hiç iyi değil vallahi son 3 ay dayanmak lazım elden birşey gelmez.....
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım iyiki katıldım. bende 23+0 haftalık hamileyim. adanada yaşıyorum. bebeğimde kız hayırlısıyla

hoşgeldin bebişinle birlikte aramıza canımmm

canım benim yaa üzülme, inanıyorum ki bunu atlatacaksın ve normal doğum yapacaksın, bundan 27 sene önce benim kardeşiminde boynuna kordon dolanmış ve annem normal doğum yapmış... hç birşey olmamış ki o zamanın şartları şimdiki gibide değil ve köyde doğurmuş, inanıyorum ki sende bunu en güzel şekilde atlatacaksın, Rabbim yardımcın olsun...

valla ben bütün gün yatıyorum:)) allah çalışanlara kolaylık versin işiniz çok zor çok
ben hep evdeyim ama ne hikmese gün boyu yatamıyorum, illa bir iş çıkarıyorum kendime, yıllardır okul,iş yoğunluğa alışmışım şimdi evdede iş yapmadan duramıyorum... ah bir ankaraya tayinimiz çıksada işime dönsem

tatlım odamız çok büyük diill..eşyayla boğmak istemiyorum..yoksa bizde büyüyen yataklı ve 3 kapılı alalım istiyoduk ama tepiş tepiş olucak busefer..
canım ya bende büyüyen beşik almayı düşünüyordum, ama kuzenim kesinlikle tavsiye etmedi, hakikaten baktımda hiç kullanışlı değil, şimdi beşiği yatağa dönüştürmüş hem çok alçak, hem dar yatak, örtüler filan hiç güzel durmuyor.... şimdi baza almayı düşünüyor.... yani görüntüsü hiç hoşuma gitmedi, bende almayacağım ve tavsiyede etmem:44:

ya bende bebek deteyjanı alacaktım, kuzenime sordum ne alayım diye...oda ilk bebeğine bebek deterjanı aldığını ama sonra normal deterjanlara geçtiğinde bebeğinin alerjik sorunlar yaşadığını söyledi... biri ona bebek ilk doğduğunda neye alışırsa öyle devam eder demiş, ikinci oğluna normal deterjanla yıkayıp giydirmiş... çünkü vücut hangisini alırsa ona alışıyormuş.... ve ikinci oğlunda hiç sorun yaşamadığı söyledi... benimde kafam çok karıştı..... ama mantıklıda geliyor...napacam bilmiyorum:44:

canım ya çok geçmiş olsun, ben kesinlikle nar çiçeği içmeni tavsiye ederim, bende çok kötü grip olmuştm, hemde idrar yollarında iltihap başlamıştı.... nar çiçeği doğal antibiyotik olduğu için hem gribim hem idrar yollarındaki iltihabım geçti

anneler hep öyle derlerdi, ama insan başına gelince anlıyor, bende ankarada kızılaya gitmiştim, lcw'ye girdim...direkt bebrek reyonuna girmişim, ve bütün harçlığımı harcadım kendi kendime dedim annelik böyle bişi olsa gerek... inşaAllah fotoları ekleyeceğim cciler topiğine Rabbim hepimize gile güle giydirmeyi nasip etsin

canım ben hastaneye normal çikolata alacağım, evede kendim alıp yapacağım... küçük kutular satılıyor, çikolatayıda kendim alacam içine koyup, kurdela ve erkek bebek figürüyle süsleyeceğim... Çünkü hazırlar tanesi 4.5 tlden satılıyor, 10 tanesi 45,100 tanesi 450 tl yapar ki, gerek yok bu kadar masrafa

bende aslen ankaralıyım testlerimi ankarada yaptırıyorum şekeri burda yaptırdım doğumu nerde düşünüyorsun ankaradaki doktorundan memnunmusun bende doğumu ankarada yapıcam[/QUOTE]

doğum için hala kararsızım..sezeryan olursa ankarada olurum ani bişey çıkmazsa,ama normal olursa orası nasıl olcak tam bilemiyorum ilerleyen zamanlara bıraktım biraz doğumu..ankaradaki doktorumdan çok memnunum..daha önce bir kaç tanıdığımız doğumu ona yaptırdı gayet memnunlar..benim yengem de aynı doktora gidiyor..o benden 2 ay önde..bakalım bir doğursun hayırlıca onda bir tecrübe edicem..fiyatlar falan nasıl olcak..ismi cüneyt genç canım nette kendisi ile ilgili bilgiler var..gözatmak istersen

Kızlar ben de 25. haftama girdim ve oğluşum olucak, en başından beri takipteyim sizleri ama daha yeni üye olabildim.Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Amin canım...
Kolay gelsin sana iyi çalışmalar.
Tşk ederim, Rabbim razı olsun...

Kızlar ben de 25. haftama girdim ve oğluşum olucak, en başından beri takipteyim sizleri ama daha yeni üye olabildim.Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Hoşgeldiniz arkadaşlar, Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucağınza almayı nasip etsin

Neyse ben artık kaçar, bu kadar ara yeter, dersimin başına dönsem iyi olacak... :)))

Son düzenleme:

ikiniz de hoşgeldiniz sefalar getirdiniz forumumuza ay gibi doğdunuz hayırlısıyla hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yüce allahımmm
çok güzelmiş eşim netten almama kızmasa ben de alırdım bana kaliteli gibi göründü cnm

amin amin cnm kordon dolanmasını pek dert etme cnm ya benim kızım da doğduğunda düğüm vardı kordonunda çok zıpır bişeydi doktorlar şaşırmıştı ama allahın dediği olur üzülmekle senin yapabileceğin bişey yok

benim de aralıkta sınavlarım ama hiç çalışamadım geçen sene çok iyi geçmişti fakat bu sene bebeişle oyalanmaktan pek çalışamıyorum ama hızlanmam lazım benim bölümüm türk dili ve edebiyatı biz şimdi aldığımız kitapların gene yarısından mı sorumlu olucaz vizede senin bir bilgin var mı yoksa bütün kitaba mı çalışıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…