- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.781
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar...kızlar organik kumaştan çok tatlı bi hastane çıkışı gördüm..alcam ama nedir güvenlimi site bilmiyorum güvenemedim.benim çok hoşuma gitti..
Organikgiy.com - Organik Yeni Doğan Set 7 Parça
koccamannn 8 gün war oğluşumu görmeyee nası dayanıcamcts günü inşallah bebişim kordonunu boynundan çıkarmıştır, tsh değerim normale dönmüştür, kan uyuşmazlığımız negatif çıkar ve şekerim de hiiiç yoktur...bunların hepsi de olurmuş birde, doktorun boynuna atlarım herhalde çok sabırsızlanıyorum arkadaşlar...
Herkese Hayırlı Cumalar;
Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı, ve bebişlerimizle,eşlerimizle uzun yıllar sağlıklı,hayırlı birşekilde birlikte yaşamayı, taaaaa bebişlerimizin evliliğiyle birlikte torunlarımızı görmeyi nasip etsin.....
Umarım herkes iyidir, bugün ders çalışmaya başladım, şimdi ara verdim, bir selam vereym dedim şimdi geçmişi okuyayım
İnş.hepsinden de olumlu sonuçlar alırsın canım.
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldımiyiki katıldım. bende 23+0 haftalık hamileyim. adanada yaşıyorum. bebeğimde kız hayırlısıyla
evlatlarımızı kucağımıza alalım inş
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldımiyiki katıldım. bende 23+0 haftalık hamileyim. adanada yaşıyorum. bebeğimde kız hayırlısıyla
hooşşgeldin canım aramıza.. prenses de hoşgeldi :)
Amin.. Hoşgeldinnn aramıza
aynen benimkide öyle işte inş. geçse biran evvel en azından uykumuzu düzgün alırız böyle hiç iyi değil vallahi son 3 ay dayanmak lazım elden birşey gelmez.....Aynı sorun bende de var malesef. Ellerim patlayacakmış gibi bir hisle uyanıyorum sık sık,ayağa kalkıp gezinince hafifliyo allahtan..Yatar vaziyetteyken uyuşuk ve ağrılı bi durum, daha önce ne yaşadım ne de duydum.
Doktor normal dedi. Normalde bu bir damar hastalığıymış (Karpal Tünel Sendromu), ameliyat gerektiren:S Ama hamilelilkte olması çok doğalmış, doğumdan sonra geçicekmiş, bu da demek oluyo ki Mart a kadar uykular bölük pörçük
canım benim yaa üzülme, inanıyorum ki bunu atlatacaksın ve normal doğum yapacaksın, bundan 27 sene önce benim kardeşiminde boynuna kordon dolanmış ve annem normal doğum yapmış... hç birşey olmamış ki o zamanın şartları şimdiki gibide değil ve köyde doğurmuş, inanıyorum ki sende bunu en güzel şekilde atlatacaksın, Rabbim yardımcın olsun...selam kızlar inşallah herkes iyidir... ben pek iyi değilim..geçen hafta 4 boyutlu ultrason yaptırmıştım bebeğin kordonu boynuna doladığını söyledi doktor, sakıncalı bi durum bebek için çünkü oksijen gitmeyebilir, bebek zor duruma girebilirmiş,ayrıca normal doğum olamama ihtimali yüksek, çünkü kordon doğum kanalına inmeye izin vermeyebilirmiş.. bunları ben araştırarak öğrendim kızlar, doktorum bi sorun olmayacağını normal de doğurabileceğimi söyledi, bebeğe de zararı yok dedi, nst ile takip edicez dedi. ama ben dayanamadım soruşturdum etraftan,internetten falan böle şeyler duydum çok moralim bozuldu. hemşire bi abla war tanıdığım o da duyunca aaaaaa kordon mu dolanmış yazıkk, bebek ölümleri oluyo bu durumda sezeryan olursun zatenn demesin mi !
kızlar bebeğim bi süre hareket etmesin çıldrıcam sanıyorum.. tecrübeli annelerden böyle bişi yaşayan war mı, ya da çevrenizde gördüğünüz duyduğunuz ??? içim rahatlamazsa kafayı yicem
ben hep evdeyim ama ne hikmese gün boyu yatamıyorum, illa bir iş çıkarıyorum kendime, yıllardır okul,iş yoğunluğa alışmışım şimdi evdede iş yapmadan duramıyorum... ah bir ankaraya tayinimiz çıksada işime dönsemvalla ben bütün gün yatıyorum:)) allah çalışanlara kolaylık versin işiniz çok zor çok
canım ya bende büyüyen beşik almayı düşünüyordum, ama kuzenim kesinlikle tavsiye etmedi, hakikaten baktımda hiç kullanışlı değil, şimdi beşiği yatağa dönüştürmüş hem çok alçak, hem dar yatak, örtüler filan hiç güzel durmuyor.... şimdi baza almayı düşünüyor.... yani görüntüsü hiç hoşuma gitmedi, bende almayacağım ve tavsiyede etmem:44:tatlım odamız çok büyük diill..eşyayla boğmak istemiyorum..yoksa bizde büyüyen yataklı ve 3 kapılı alalım istiyoduk ama tepiş tepiş olucak busefer..
ya bende bebek deteyjanı alacaktım, kuzenime sordum ne alayım diye...oda ilk bebeğine bebek deterjanı aldığını ama sonra normal deterjanlara geçtiğinde bebeğinin alerjik sorunlar yaşadığını söyledi... biri ona bebek ilk doğduğunda neye alışırsa öyle devam eder demiş, ikinci oğluna normal deterjanla yıkayıp giydirmiş... çünkü vücut hangisini alırsa ona alışıyormuş.... ve ikinci oğlunda hiç sorun yaşamadığı söyledi... benimde kafam çok karıştı..... ama mantıklıda geliyor...napacam bilmiyorum:44:bende de 4 tane var hurç allahtan halası doğuma yakın gelip ütülüycek hepsini babaanneside var şimdi kampanyaya girdikçe bebek deterjanı bide yumuşatıcısı alıcam stok yapayım diyorum bide bez tabi kampanyalardan biriktirmem lazım en çok onlar gidicek
canım ya çok geçmiş olsun, ben kesinlikle nar çiçeği içmeni tavsiye ederim, bende çok kötü grip olmuştm, hemde idrar yollarında iltihap başlamıştı.... nar çiçeği doğal antibiyotik olduğu için hem gribim hem idrar yollarındaki iltihabım geçtisaol cnm tesekkur ederım. ben borşitim en cok korktugum sey bu sene yıne olmak. doktor hergıttıgımde sakın olayım deme dıo cok koruyorum kendımı lahana gıbı kat kat gıyınıyorum ama nerden gırdıyse mıkrop gırdı vucuduma. ilk defa grip asısı yaptırdım bugun umarım işe yarar
teşekkür ederiz teyzesi:) zaten çocukların eksikleri bitmiyorki..
önceleri bi yerde kendime göre bişey gördüğümde hemen almak isterdim ama çocuk olunca hep onu ilk önce düşünüyosun. kendini erteliyosunda erteliyosun.. yani şahsen ben öyleyim.
ama malum bütçe sınırlı olunca fuzuli masrafa giremiyorum. mesela bi atkıyı şapkayı 2 ip alıp kendim örebiliyorum çok şükür.
Ben hastane çıkışını filanda henüz almadım. kızımınkiler yeni duruyor ama çok parçalı olmayan bi takım daha almak lazım.
canım ben hastaneye normal çikolata alacağım, evede kendim alıp yapacağım... küçük kutular satılıyor, çikolatayıda kendim alacam içine koyup, kurdela ve erkek bebek figürüyle süsleyeceğim... Çünkü hazırlar tanesi 4.5 tlden satılıyor, 10 tanesi 45,100 tanesi 450 tl yapar ki, gerek yok bu kadar masrafakızlar şu süslü çikolatlardan hastaneyemi yaptırıcaksınız yoksa evemi yoksa mevlütemi kafa karıştıda hastane en yakın ailenlen gelir ama eve gelen giden olur belki e malum mevlütede gelcekler ben hastaneye normal bir kutu çikolata alayım diyorum ev içinde öle ama mevlüte özel bişey yaptırayım .....:44::44:
Tşk ederim, Rabbim razı olsun...Amin canım...
Kolay gelsin sana iyi çalışmalar.
Kızlar ben de 25. haftama girdim ve oğluşum olucak, en başından beri takipteyim sizleri ama daha yeni üye olabildim.Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
Kızlar ben de 25. haftama girdim ve oğluşum olucak, en başından beri takipteyim sizleri ama daha yeni üye olabildim.Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
ikiniz de hoşgeldiniz sefalar getirdiniz forumumuza ay gibi doğdunuz hayırlısıyla hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yüce allahımmmMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldımiyiki katıldım. bende 23+0 haftalık hamileyim. adanada yaşıyorum. bebeğimde kız hayırlısıyla
çok güzelmiş eşim netten almama kızmasa ben de alırdım bana kaliteli gibi göründü cnmherkese hayırlı cumalar arkadaşlar...kızlar organik kumaştan çok tatlı bi hastane çıkışı gördüm..alcam ama nedir güvenlimi site bilmiyorum güvenemedim.benim çok hoşuma gitti..
Organikgiy.com - Organik Yeni Doğan Set 7 Parça
amin amin cnm kordon dolanmasını pek dert etme cnm ya benim kızım da doğduğunda düğüm vardı kordonunda çok zıpır bişeydi doktorlar şaşırmıştı ama allahın dediği olur üzülmekle senin yapabileceğin bişey yokkoccamannn 8 gün war oğluşumu görmeyee nası dayanıcamcts günü inşallah bebişim kordonunu boynundan çıkarmıştır, tsh değerim normale dönmüştür, kan uyuşmazlığımız negatif çıkar ve şekerim de hiiiç yoktur...bunların hepsi de olurmuş birde, doktorun boynuna atlarım herhalde çok sabırsızlanıyorum arkadaşlar...
Herkese Hayırlı Cumalar;
Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı, ve bebişlerimizle,eşlerimizle uzun yıllar sağlıklı,hayırlı birşekilde birlikte yaşamayı, taaaaa bebişlerimizin evliliğiyle birlikte torunlarımızı görmeyi nasip etsin.....
Umarım herkes iyidir, bugün ders çalışmaya başladım, şimdi ara verdim, bir selam vereym dedim şimdi geçmişi okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?