2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pöffff yaaaaa şu dakika itibariyle suyumuz kesilmiş bulunmakta.. ASKİ amca 19:30 da geleceğini söylüyor(( tabi daha hiç uymadılar verdikleri saate.
makinada bulaşıklar kaldı((

en azından yakınlarında birilerinin oldugunu biliyosun canım benim ben ne yapcammmmmm yaaa kaldım dört dağın ortasındaaa

Ara öğünde bi dilim kek yedim inş.başım ağrımaz ev yapımı olunca dayanamadım yaaa.Başım ağrıycak diye yiyemiyorum ki doya doya((

afiyet olsun tatlım benim. ama psikolojik olarakta çok etkileniyor bu migren illeti. başım ağrırmı diye düşünme artık. zaten sen düzenli besleniyorsun maşallah.

en azından yakınlarında birilerinin oldugunu biliyosun canım benim ben ne yapcammmmmm yaaa kaldım dört dağın ortasındaaa

Canıııımmm Hülyaaammmm kıyamam yaaa.. İnşallah yakın ve hayırlı bi zamanda tayininiz istediğiniz yere çıkar.. Gurbette olmak zordur inanırım.. Rabbim yardımcınız olsun

afiyet olsun tatlım benim. ama psikolojik olarakta çok etkileniyor bu migren illeti. başım ağrırmı diye düşünme artık. zaten sen düzenli besleniyorsun maşallah.

Yok canım yaa önce ben de öyle düşünüyodum ama çok etkiliyo aslında yasak ama ev yapımı diye yedim yoksa hayatta yemem.Glikoz daha çok etkiliyor,hazır reçel bile yiyemiyorum malesef.İnş.doğumdan sonra geçer yoksa yandım...

Canıııımmm Hülyaaammmm kıyamam yaaa.. İnşallah yakın ve hayırlı bi zamanda tayininiz istediğiniz yere çıkar.. Gurbette olmak zordur inanırım.. Rabbim yardımcınız olsun

ömrüm burda geçti inş. böyle devam etmezzz hemde çok zor gurbetlik vallahi Allah kurtarsın diyeyim artıkk

kızlar deterjanlardan bahsetmişsiniz. ben Dalan Roxy ve Dalinin yumuşatıcısnı aldım. bakalım nasıl olacak.

çilekw canm hastane konusunda neye karar verdin?

dur onuda bir araştıralım cnm tavsiyen için teşekkürlerr

aspirin mi aspiriks mi cnm??

farklı firmaların var o yüzden isimlerde biraz değişik oluyo ben asprin kullanıyorum yağ sökücü - leke çıkarıcı her işe yarıyo pahalı markalardan daha iyi genelde mutfakta kullanıyorum ama çamaşır lekelerindede iyi sonuçlar aldım.

http://www.nilemaspirin.com/# link bu bebek deterjanlarıyla alakası yok ama lekeler için kullanılabilir bebişlerimiz lekeli şeyler giymesinler diğer leke çıkarıcılar çok pahalı yeni kıyafet alsan daha ucuz olur yani

Son düzenleme:

canım ya çok üzüldüm kötü olmuş ama hayırlısı olsun napalım Allah başka dert vermesin sen ve bebişin ii olun o da nazarlığı olsun üzme kendini.

İYİ akşamlar kızlar,
Ben erzurumda çalışıyorum, ama adanada yaşıyorum doğumumu da adanada spinal sezeryan olarak düşünüyorum.
sizler nasıl doğum düşünüyorsunuz? ben bir hata yaptım doğum videosu izledim artık acayip tırsıyorum allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…