2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın guzel anneler nasılsınızzzz

berker canım yat dınlen bosver hamıle kıyafetıyle gezmeyı bebeklerın ıyı olsunda hepsı olur canımm bunları takıpta kafanı yorma uzme kendını

benım tosunumda cok hareketlı masallah yataga gırınce hemen kıpır kıpır tekmeler ard arda gelıyo ..) arda pasam cok sevıyo kardesının oynamasını hemen elını yada yanagını koyuyor anne kardesım bana vuruyor dıye guluyo :)) dayanamıyor artık cıksın ben cok ozledım kardesımı dıyo

kimse bişi demicek mi?

canım bende kot jileye bayılıyorum eşimde bahçıvan pantolon olanını al diyor. bu renkte hoşmuş. ee malum ebru da fiyatlar biraz pahalı. ama bu rengi ve bu modeli burdan başka yerde bulmak zor. ben lcw da görmüştüm kot olanını...

gunaydin kizlar,

benim oglusumda cok hareketli masallah

2 gun once dogum gunumdu,
esimle sinemaya gittik vurdu kirdi filmiydi,
filim sakin basladi daha sonra sesler yukseldi,
bizimki basladi tekmelemeye sanki var gucuyle vuruyo,
ben tabi oturdugum yerde zipliyorum
esimde guluyo bana abartma diyo,
bende elini aldim karnima koydum,
oglusum tekmeyi bir vurdu babasina
dedim bak nasilmis
oda korktu iki gundur karnima elini koymuyo
tabi filmin yarisinda kalkmak zorunda kaldim,
filmden ciktigim gibi bizimkide uyudu

Yerim ben onun kardeşini seven ellerini canım yaa.. Bende istiyorum ( Kızım hayırlısıyla doğsun bi de kardeş yapıyımmmm

Yerim ben onun kardeşini seven ellerini canım yaa.. Bende istiyorum ( Kızım hayırlısıyla doğsun bi de kardeş yapıyımmmm

canım zaten ıkıncı bebgı dusunmuyordum oglum cok ıstedı her aksam aglayarak bana erkek kardes dıye bızle konusuyordu bızde dayanamadık bende bebk ozledıgımı farkettım yapalım dedık :) yuce rabbımın ıznı ıle oldu hatta baba ben gozumu kapatıyorum sız kardesımı yapın sımdı dıye heyecanlanıyordu yavrummmm

canım kesınlıkle cok guzel hergun kardesıyle konusması opmesı karnımı harıka tek kelımeyle

benim eşimde ilk hissettiğinde elini karnıma koymadı hele ilk hissettiğinde bir korkması vardı çok komik ya...
seni gayet iyi anlıyorum eşim şimdi elini bastırmadan dokunuyor karnıma şimdi müziği açtım nasıl oynuyor. benim oğlum ya topçu ya popçu olacak galiba...

Kocaman oldu annesi artık birşeycik olmaz Allah'ın izniyle,sen de tuvalet dışında kalkma yatağından güzel güzel yemekler yapsınlar,sağlıkla alacaksın bebişini inşallah

Ne güzel maşallah. araları hiç bozulmasın iki kardeşin...
Allah gönlünüze göre vermiş.

merhaba herkese günaydın teyzeleerr allah nasip ederse ben ve meleğimde varız aranızda
biz de çok hareketli olup annemizi uyutmayan yaramaz bebişlerdeniz

Kızlar kot tulumlar ebruda 110 tl lord dada öle ben lcw dan aldım 45 tl ye süper hemde kalıbı çok gzllll en çok bunda hevesim vardıı aldımmmtavsiye ederim en ucuz hamile kıyafeti lcw da

ayyy ben yerim bu kuzulari yaa,
simdiden boylelerse 9 ayliga kadar ne tekmeler yicez merak ediyorum,
esimde bana diyo muzik dinlet falan ama tekmeleri yiyen benim,
su an bile tekmeliyo sabahin 6 sinda uyandirdi beni habire rtuvalete gidiyorum

artıııı bu sabah kargodan kızıma morhipodan aldığım wenice kıyafetleri geldi süperlerrr bayıldım bnm aldığım ilk etekler bunlar anneannesi doldurmuş 6 parçayı 30 tl ye aldımmm

evet başka yerde bulamam. aldım zaten dayanamadım :)

ben de gül kurusu olanını aldım. rengi çok hoşuma gitti. umarım resimdeki gibi güzel duruyordur. 2 numara yani M olanını aldım. umarım küçük olmaz. geçen hafta aldığım pantalon küçük olmuştu büyütecek ayarlayacak bi yeri de yoktu geri gönderdim. bu ayarlanıyor mu? sen kaç beden aldın

kızlarrrrrr çok heyecanlıyım..... bi o kadar da mutlu. oğluşumu görmeye gidiyorum. 11 de randevum var. 5 hafta sonrasına vermişti dr. um. çok özledim onu çooooooook... giyineyip çıkayım ben. anca gideriz.

cnm 3 kademeli olarak ayarlanabılıyo jile. yanı genısledıkce bı dugme acıosun :))

kızlarrrrrr çok heyecanlıyım..... bi o kadar da mutlu. oğluşumu görmeye gidiyorum. 11 de randevum var. 5 hafta sonrasına vermişti dr. um. çok özledim onu çooooooook... giyineyip çıkayım ben. anca gideriz.

canım jileni güle güle kullan... hayırlı haberlerle gel...

Tamam anlaştık.. Haftaya benim şeker yüklemem var cmtsi ama sabahtan.. 12-1 gibi biter işim gelirim, haberleşelim yine..
tamamdır süper olur valla.
tamam.değişen bir durum olmazsa haftaya buluşalım.
tamam canım haberleşelim:)
bugün bebişlerimi görmeye gidecektim ama maalesef gidemiyorum hafta içine kaldı neyse sağlık olsun birkaç gün daha beklerim artık ama çok özlemiştim ben yaaa....
olsun canım, geç olsun güç olmasın.. bu arada göbüşler topiğine foto eklemiyorsun( ikizlerin annesinden katılım bekliyoruz:)))

hayırlı haberlerle gel inşallah canım..

Bugün MAG da gidecekti doktora.. İnşallah oda güzel haberlerle gelir.

hahaha cok güldüm demek sakinleştirmek için dışarı cıktın bizimki anasıyla gezmeken bugün bitap düştü sanırım ikimizinde bitarafları tutuldu bugün sakiniz hafif tepikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…