- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.921
Ama ağlarımmmmm
ağlama cici anne artık hep bebeişleri düşünücez ya ondan koydum ben onu....
Günaydın kızlar..
Bugün aslında geç saatlere kadar uyumaktı planım ama gece 3ten beri tekmeler yüzünden dönüp durdum yatakta artık dayanamadım kalktım.. şimdi minik kızım uyuyo artık anne kalktı ne de olsaçaktırmadan uyusam mı diyorum kanepede ama uyuduğumu anlarsa tekmelemeye başlar gibi geliyo
gunaydın guzel anneler.benımde karnımm cok gerılıyo bazen ya catlıcak gıbı oluyo bıda tam wcden cıkıcam sankı yenıden gırmem gerekıyo gıbı oluyo bu aralar sızede öle oluyomu.zaman zaman belım agrıyo karnım gergın bende öle dıyorum şimdiden böleyse son ay ALLAH yardımcımız olsun:)cok agırlaştıgı hıssedıyorum hernekdar göbeğim fazla cıkmasa fazla kılo almasamda.
Günaydın herkese,
bu gece korkuttu bizim uykucu kız...
yaklaşık gece 2 saat yatakta uyanık kaldım ve hiç hareket yok bende karnımı sarsmaya vurmaya falan başladım konuştum ama tık yok bi telaş yaptım, hareketini beklerkende uyumuşum sabah kalktık ki oda bizimle uyandı galiba kıpır kıpır :) galiba bizimle uyuyor bizimle uyanıyor :)
yine yan odada duvar kağıdı çalışmaları sürüyor bu sefer problem yokmuş yarım saatlik iş kaldı, bitince yerinide sildik mi biter şimdilik, yarında bir aksilik çıkmaz mobilyaları kurulacak, bende mali duruma bakıyordum ne durumdayız diye beklediğimden az para kalmış, hadi hayırlısı daha bir sürü ihtiyacı var almamız gereken, allah hepimize ve kocalarımıza yardım etsin, zor iş zor helede tek maaş giriyorsa eve daha da zor...
gunaydın guzel anneler.benımde karnımm cok gerılıyo bazen ya catlıcak gıbı oluyo bıda tam wcden cıkıcam sankı yenıden gırmem gerekıyo gıbı oluyo bu aralar sızede öle oluyomu.zaman zaman belım agrıyo karnım gergın bende öle dıyorum şimdiden böleyse son ay ALLAH yardımcımız olsun:)cok agırlaştıgı hıssedıyorum hernekdar göbeğim fazla cıkmasa fazla kılo almasamda.
yaw aynısından bana da oluyo.. dün işyerinde wc ye girdim çıktım ellerimi yıkıyorum anaaa baktım bi daa geldi ..yine girdim çıktım odaya gittim oturdum masama, hopp bi daa geldi .. e yuhh dedim kendime... hayır gidiyom wc ye 2 damla için, bişi de yok gittiğime değecek ..
kızlar DOĞUMDAN BİRGÜN ÖNCE BEBEĞİN RABBİYLE GÖRÜŞMESİ dıye bır vıdeo var ızlemenızı tavsıye ederım cok guzel yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?