2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bence çok güzel eğer çok beğendiysen al derim
sonradan içine dert olmasın nedne almadım diye

2 beden olur herhalde di mi normalde 36-38 giyerdim. şimdi de 6 kilo aldım. 61 kiloyum şimdi boyum 1.68. basen cevresine göre 2 olması gerekiyo ama geçen aldığım pantalon 2 bedendi ama beli tam oturdu geri gönderdim. yine ebru dan almıştım.

canım ben hamile kalmadan evvel 56 kiloydum şimdi 61 kiloyum
senin aldığın kadife jilenin kot olanını aldım
m beden aldım şuan için iyi oluyor ama ilerde sanki kasıklarımı sıkııcak gibi duruyor
ama bence sen m beden al çünkü kadifenin esneme payı var
hem daha rahat olur sıkma gibi bir durum olcağını sanmam

:)) bende bugün bi çılgınlık yaptım p..t.rma yedim:)) içini bozma canım. Rabimin izniyle bişey olmaz bebişlerimize.
benimde hemen ayaklarım ağrıyor( ve haklısın gerçekten, alışverişi son zamanlara asla bırakmayın arkadaşlar. en son 7.ayda alın bitirin hepsini.

Melikecim son dakikada da ayarlama yapmak zor şimdi..
CANDYGIRL bu hafta sonu kayınvalidesindeki günü atlatsın bi bakalım.
İNŞALLAH HAFTAYA CUMARTESİ VEYA PAZAR buluşalım muhakkak.

Tamam anlaştık.. Haftaya benim şeker yüklemem var cmtsi ama sabahtan.. 12-1 gibi biter işim gelirim, haberleşelim yine..

Bebeğim oynayıp duruyor. 25 hafta olanlar çok sert hissediyormusunuz benim gibi... tekmeleri, oynaması çok sert artık...
Ama çok güzel...

kimse bişi demicek mi?

berkerdem canım nasılsın
en son neye karar verdiniz
sakın sıkma canını Rabbim meleğinin dünyaya gelmesini nasip ettiyse
hiçbirşeycik olmaz sen moralini yüksek tut
sonu güzel olsunda hamile kıyafetini öbür gebeliğinde giyersin

şimdilik iiym dikiş attırmak istemiyorum çok korkuyorum zaten dedim gibi hem riskli hem doğum başlarsa engelleyemiyomuş dikişleri patlatabiliyomuş ALLAH a emanet yatıyorum

şimdilik iiym dikiş attırmak istemiyorum çok korkuyorum zaten dedim gibi hem riskli hem doğum başlarsa engelleyemiyomuş dikişleri patlatabiliyomuş ALLAH a emanet yatıyorum

inşallah canım dualarımız seninle
ben sana ihlas okumaya başladım
kısmet olursa 250 tane okucam
Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder
ve bebeğin uzun bir süre kalır içerde
bu arada bugün bir kadınla tanıştım
yüksek tansiyondan dolayı 28. hafta doğum yapmış
bebeği 1200 gram doğmuş şimdi 6 aylık maşallah çok sağlıklıymış
inşalah sende uzun bir süre daha tutarsın içerde

inşallah canım çok sağol rabbim dualarımızı kabul etsin hepimizn bebişleri sağlıklı doğsun enazından 7 ay karnımda dursun ne kadar fazla dursa okadar iyi çünkü küvezde çok yavaş kilo alıyolar inşaallah bebeğimi küvezde görmemm

kızlar yağ sökücülerin bizim tenimize değmesi bile zararlı, tehlikeli kimyasallar, bırakın lekeli kalsın gerekirse, aspiratör silinen şey bebek kıyaferine kullanılmaz, kanser yapıcı ürünler onlar, aman Allah korusun. calgonalrın yanında kosla sıvı leke çıkarıcı hediye ediyorlar,onlardan alın, her ürüne gerek yok nasılsa, baya bir gider, ucuza gelir.

canım posasını niye atıyorsun ki atma, onu da kaşıkla ye, olmadı elma falan sıktığında posadan turta, kurabiye de yapabilirsin.

kimse bişi demicek mi?

bence gül kurusu olan çok güzel rengi, bence al.

canımmmm... sen ve bebişin iyi ol da bırak hamile kıyafeti giyeme. eksik kalsın. inş. her şey güzel gidecek ve zamanı geldiğinde sağlıkla sıhhatle kucağına alıcaksın kızını. sen şu an hiç bi şeyi dert etme kendine. bi dahakinde gezersin karnını gere gere sen hiç merak etme her şey güzel olucak. iyi düşün iyi olsun. öpüyorum kendine çoook iyi bak

Günaydın kızlar..
Bugün aslında geç saatlere kadar uyumaktı planım ama gece 3ten beri tekmeler yüzünden dönüp durdum yatakta artık dayanamadım kalktım.. şimdi minik kızım uyuyo artık anne kalktı ne de olsa çaktırmadan uyusam mı diyorum kanepede ama uyuduğumu anlarsa tekmelemeye başlar gibi geliyo

Bebeğim oynayıp duruyor. 25 hafta olanlar çok sert hissediyormusunuz benim gibi... tekmeleri, oynaması çok sert artık...
Ama çok güzel...
valla bende hissediyorum çok sert hemde karnımın her tarafından hatta dün kıdıklandım başladım gülmeye biri görse bu kadın kafayı yemiş derlerdi maşallah birde hiç durmuyolar kıpır kıpırlar valla benim bebişler bir gelecek pir gelecekler aman gelsinlerde ben razıyım herşeylerine...
canım bebişine zamanında sağlıllı kavuşta boşver kıyafeti falan onlar iyi olsunlar gerisi boş valla inş. herşey güzel olacak dualarımız seninle merak etme canım içini ferah tut inş. birşey olmayacak...
haklısın valla şimdiden iki adım attığımızda soluk soluğa kalıp yoruluyoruz son aylarda hiç halimiz kalmayacak gibi görünüyor inanki bende yavaştan başladım zaten bir çoğunu ailem aldı haftaya annem geliyor getirecek bakalım neler eksikse gerisini biz tamamlayacagız artık...
Melikecim son dakikada da ayarlama yapmak zor şimdi..
CANDYGIRL bu hafta sonu kayınvalidesindeki günü atlatsın bi bakalım.
İNŞALLAH HAFTAYA CUMARTESİ VEYA PAZAR buluşalım muhakkak.

ohh ohhh buluşma planları yapılıyor ne güzel valla buluşun tadını çıkarın kızlarrrrr bizlerde varmışız gibi davranın ama kıskanıyorum sizleriiii

:)) o gece tekmelerini çok iyi bilirim birde sert geldiğini düşün inan yatamıyor insan bende dolanıyorum odalarda sabahlara kadar valla yattığın an anlıyorlar hemen başlıyolar kıpır kıpır maşallahhh.. akşam bizim lojmanda günümüz vardı baya eğlenceli geçer günlerimiz müzik çalıyor son ses arkadaşlar oynuyolar benimkilerde karnımda başladılar oynaya ama öyle böyle değil herkes görüyor kanrnımda kıpırtılarını gülme krizine girdi herkes dışarı çıktım dolaştım biraz sakinleştiler öyle girebildim sonrasında yine başladılar bende erkenden kalktım eve geldim valla artık hiç bir şekilde durmuyolar inanki

bugün bebişlerimi görmeye gidecektim ama maalesef gidemiyorum hafta içine kaldı neyse sağlık olsun birkaç gün daha beklerim artık ama çok özlemiştim ben yaaa....

Evet sen daha şanslısın en azından birbirleriyle oynuyolar sıkılmıyo bebişler :)) bizimkiler tek başlarına yazık içerde.. Napsın o da benle oynuyo bütün gece :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…