- 14 Ağustos 2011
- 486
- 6
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.061
günaydın cnm.
bence doktor cok onemlı eger ıcıne sınmıyora bı an once deıstır.
benım kontrollerım 4 haftada 1 oluyo, aslında banada uzun gelıo sure ama doktor ıstersen 15te bır gel ıcın rahat etsın dıyo bende bazen cok merak ettıgımde arada gıdıorum. ama normalı ayda 1 olan 2 ayda 1 senınkı gıbı cok gec. catlarım ben meraktan okadar uzun sure
Eki Görüntüle 292312
buda benim almak istediğim takım nasıl bakalım ???
günaydın kızlar...c.tesi gittim oğluşumu gördüm..24+4 günlük olmuştu ve 700 gr.dı..herzaman sırtüstü yatan oğlum busefer kıçını havaya dikmiş yatıyodu:) doktordan sonra gittik ve oğlumun odasını da aldık..bide uyku seti ve sepet aldık..bisüre yanımızda kalıcak geceleri..gündüz gene yatağında uyicak..ordan gittik arabasını beğendik..istediğimiz rengi yoktu..aybaşında getiricekelr onuda alıcaz..yorucu bi h.sonuydu yani
canım beyazın güzelliği işte..güle güle kullansın inşallah oğluşun.
Eki Görüntüle 292312
sağol teyzesi bizde iyiyiz bir yaramazlık yok Allaha şükür ben sana söyliyim eğer gezeceksen geç kalma cnm ben artık gezemiyorum bugün yiğenim gelicek o götürücek beni sırtım ve kaburgalarım beni öldürüyo yorulunca ........
sağol cnm ben halısınıda beğendim oda çilek bebede var aynı böle balıklı sadece tülünü düz beyaz ve turkuazlı mavili bişey düşünüyorum.....nevresim yatağın içinden görünmez zaten uyku setide aynısı kendi takımı var mağzasında bugün gideyimde elliyim bari...
Eki Görüntüle 292312
Oda çok güzrlmiş cnm güle güle kullansın bebişin sepeti de çok beğendim nerden aldın fiyatı ne kadar
e iyi ozaman..ben takıntılıyım maalesef o konuda..mutlaka biyerden bişeyi benzicek eşyaların..elbiselerini bile öyle aldım çocuğun:) eşime kalsa altı başka üstü başka hiç farketmez onun için:) mesela sabah çizgili gömlek giymiş üstüne ince çizgili kravat takmış..çıkarttırdım ne o öyle çizgilinin üstüne çizgili diye:)))))
e iyi ozaman..ben takıntılıyım maalesef o konuda..mutlaka biyerden bişeyi benzicek eşyaların..elbiselerini bile öyle aldım çocuğun:) eşime kalsa altı başka üstü başka hiç farketmez onun için:) mesela sabah çizgili gömlek giymiş üstüne ince çizgili kravat takmış..çıkarttırdım ne o öyle çizgilinin üstüne çizgili diye:)))))
ben kızların baza başlıklarını simli krem rengi yaptırdım, perdesi zaten vardı Winnie the poohlu:) gardırop halı ve uyku setleri alınacak.. ama hala tam rengine karar veremedim..
şu modeller eside mi kaldı?? bunun krem rengi olanı.. bi fikir verin noooluurr:
3 Kapılı 3 Çekmeceli Yüklüklü Gardırop - Venge
Hülyacım ben hiç böyle rengarenk bi takım görmemiştim.. çok cici, çok şirin, çok canlı, çok güzel...güle güle kullansın inşallah miniklerin
hamileligimin 5. ayina kadar 1 kilo aldim toplam,2 hafta once doktora gittigimde,
1 ayda 5 kilo birden almisim maglum bayramda baklava yemekten obur oldum
doktor cok kizdi bana bitaki gelisinde 1 kilo almis olucaksin diye,
simdi canim cikolata tatli cekiyo ve ben yiyemiyorum:-(
sağol teyzesi bizde iyiyiz bir yaramazlık yok Allaha şükür ben sana söyliyim eğer gezeceksen geç kalma cnm ben artık gezemiyorum bugün yiğenim gelicek o götürücek beni sırtım ve kaburgalarım beni öldürüyo yorulunca ........
sağol cnm ben halısınıda beğendim oda çilek bebede var aynı böle balıklı sadece tülünü düz beyaz ve turkuazlı mavili bişey düşünüyorum.....nevresim yatağın içinden görünmez zaten uyku setide aynısı kendi takımı var mağzasında bugün gideyimde elliyim bari...
Eki Görüntüle 292327 Eki Görüntüle 292330 Eki Görüntüle 292328
odayıda acık mayiye boyayıp tüllerde uçuş uçuş olucak turkuaz mavi beyaz .....kombin....
cok güzelmiş cnm 2 adet beşik şart buna tabi biri pembe biri mavi olsun...
ben kızların baza başlıklarını simli krem rengi yaptırdım, perdesi zaten vardı Winnie the poohlu:) gardırop halı ve uyku setleri alınacak.. ama hala tam rengine karar veremedim..
şu modeller eside mi kaldı?? bunun krem rengi olanı.. bi fikir verin noooluurr:
3 Kapılı 3 Çekmeceli Yüklüklü Gardırop - Venge
Hülyacım ben hiç böyle rengarenk bi takım görmemiştim.. çok cici, çok şirin, çok canlı, çok güzel...güle güle kullansın inşallah miniklerin
bütün alınanlara tek tek yorum yapmıyayım :) sonucta hepsı yenı,hepsı hevesle hayallerle alınıyo hepsi çok guzeller.ALLAH ım sag salım kucaklarımıza almayı nasıp etsınde mobılyası mavı olsun beyaz olsun hatta olmasın farketmez.güle güle kullansın bebişin inşallah canım.
Eki Görüntüle 292327 Eki Görüntüle 292330 Eki Görüntüle 292328
odayıda acık mayiye boyayıp tüllerde uçuş uçuş olucak turkuaz mavi beyaz .....kombin....
tatlım o dolabın aynısından evde var bizim..eşim bekarken kullanıyodu sonra atmadık evlenince..yüklük yaptık..güzel ama çok uzun vadeli diil bunlar..bi sökülüp takıldımı orası burası oynamaya başlıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?