2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim doktorda 2 haftada bir terminim oluyo,
ama 2 ayda bir ultrasonda bebegimi gosteriyo,
sinir oldugum bu sanki nolcak ayda bir soksa ultrasona

günaydın kızlar.canım takımını gordum cok hoş bende sadelıkten yanayım hem dedıgın gıbı ıstedıgın sekılde duzenlersın.mınık beşiğide cok begendım bende onlardan alıcam bıde park yatak bız tayıncı oldugumuz için mobılya falan dusunmuyorum.inşallah bebişlerımızı sag salım alırız kucagımıza.güle güle kullansın paşan:)

Eki Görüntüle 292301

oda bunun düz beyazı..o mavi kısımlar yok
canım beyazın güzelliği işte..güle güle kullansın inşallah oğluşun.
ben kızların baza başlıklarını simli krem rengi yaptırdım, perdesi zaten vardı Winnie the poohlu:) gardırop halı ve uyku setleri alınacak.. ama hala tam rengine karar veremedim..

şu modeller eside mi kaldı?? bunun krem rengi olanı.. bi fikir verin noooluurr:
http://www.koctas.com.tr/U/3-Kapili-3-Cekmeceli-Yukluklu-Gardirop/Venge/51507?R=147#
Eki Görüntüle 292312
buda benim almak istediğim takım nasıl bakalım ???

Hülyacım ben hiç böyle rengarenk bi takım görmemiştim.. çok cici, çok şirin, çok canlı, çok güzel...güle güle kullansın inşallah miniklerin

Son düzenleme:

e iyi ozaman..ben takıntılıyım maalesef o konuda..mutlaka biyerden bişeyi benzicek eşyaların..elbiselerini bile öyle aldım çocuğun:) eşime kalsa altı başka üstü başka hiç farketmez onun için:) mesela sabah çizgili gömlek giymiş üstüne ince çizgili kravat takmış..çıkarttırdım ne o öyle çizgilinin üstüne çizgili diye:)))))

Eki Görüntüle 292312
buda benim almak istediğim takım nasıl bakalım ???

bütün alınanlara tek tek yorum yapmıyayım :) sonucta hepsı yenı,hepsı hevesle hayallerle alınıyo hepsi çok guzeller.ALLAH ım sag salım kucaklarımıza almayı nasıp etsınde mobılyası mavı olsun beyaz olsun hatta olmasın farketmez.güle güle kullansın bebişin inşallah canım.

hamileligimin 5. ayina kadar 1 kilo aldim toplam,2 hafta once doktora gittigimde,
1 ayda 5 kilo birden almisim maglum bayramda baklava yemekten obur oldum
doktor cok kizdi bana bitaki gelisinde 1 kilo almis olucaksin diye,
simdi canim cikolata tatli cekiyo ve ben yiyemiyorum:-(

Valla o takıntı bende de var minicik bebeğin bile kıyafetleri illa uymlu olcak yok giydirmem.Şapkasından eldivenine kadar uyumlu alıyorum.Ayrı ayrı aldıklarımı da illa takım yapıyorum uyumlu olması lazım:)))

bende uyumsuz hiç bişey kullanmam cnm sen hiç merak etme.....

tatlım o dolabın aynısından evde var bizim..eşim bekarken kullanıyodu sonra atmadık evlenince..yüklük yaptık..güzel ama çok uzun vadeli diil bunlar..bi sökülüp takıldımı orası burası oynamaya başlıyo..

Canım biraz sabret,çok canın istediğinde de tarçınlı bi bardak süt iç.Tarçın tatlı isteğini azaltıyo bilgin olsun...

bende erkenden bakmak ıstıyorum ama fırsatım hıc yok ınankı cnm. artık ınleye ınleye gezcem ben 32. haftamdan sonra napayım???
gercı farketmez benım ıcın gıbı gelıo benımde cok agrım var ama sabah 8 aksam 6 hıc durmadan kosturuyorum. bırden bıre oturmayada alısamam gıbı gelıo o uzden tempoyu hıc bozmamak en ıyısı benım ıcın :)

ooo topik baya kalabalık:):)kzılar doğumdan sonrada bence bu topıkten devam edelım sonra herkes topık acıyo ayrı ayrı yerlerde olmıyalım:):)artık bu bızım ve bebişlerimizin yerı olsun:)

cok güzelmiş cnm 2 adet beşik şart buna tabi biri pembe biri mavi olsun...

tşk.ederim kızlar çok saolun ben bu takımın dolabını ve 2 tane şifonyerini alacagım park yatak alacam 2 tane artık bunlara uygun lambası tülü perdesi vs. hepsini halletmeye çalışacagım bol renkli cıvıl cıvıl olması iyi benim için oda içinde yapabilecegim alternatifim fazlalaşıyor sonuçta ikiz benimkiler ikisinde uydurmam gerekiyor bir şekilde işin içinden nasıl çıkacagım şimdi onu düşünüyorum...

çooook sağol canım.. daha sade bişeyler bakayım.. eşimin beğendiği bi gardırop var yeşil krem,güzlede bi dolap, o onda ısrar ediyor ama öyle oluncada perde uyumsuz kalıyo(

buda çok hoşuma gitti ama rengi uyumsuz((
http://www.tekzen.com.tr/insert/images/4/809323001.jpg

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…