2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım biraz sabret,çok canın istediğinde de tarçınlı bi bardak süt iç.Tarçın tatlı isteğini azaltıyo bilgin olsun...

soguk sutlemi icicem?

normalde hep eksi yemisimdir o yuzden kilo almadim fakat 1 aydir nolduysa tatli cekiyo canim,
bagzen eksi yiyorum pesinden tatli yiyorum cevremdekiler
agzi acik segrediyorlar

buarada bizimki cok hareketli bagzen idrar torbamami vuruyor anlamadim acayip yogun sekilde
tuvalete kosuyorum

evet rengi anlattıklarınla uyumsuz oluyo biraz..bide bunlar daha bi büyükler için..yani bu dolabın olduğu yere poohlu perde nasıl olurki acaba..

ben kaçırdım bikere öyle..doktora gitmiştim..bi vurdu velet..fıştt dedi gitti:))))))) allahtan azıcık kaçtı yoksa rezillik vallahi:)))

Soğuk süt midene dokunabilir ben genelde ılık içiyorum.Hem tarçın şekeri dengeliyor.

ayyy süper valla ya cocuk delı olur bunlarla nereye bakacagını sasırır fıldır fıldır :)

hehehe başı dönerde uyur belki:))))bide kızlar cibinlik alıcaksanız tülden almayın..bana mobilyacı öyle dedi..bikere yıkanınca bişeye benzemez dedi..organzeden almak lazımmış..bide eğer yerin müsaitse tavandan yaptır dedi..başından yaptırınca çekiyomuş veletler ve o demiri kafalarına düşüyomuş:)

Çok güzel olur canım ama bence halısını tek renk al daha güzel olur.yine de sen bilirsin,halı çok güzel ama oda takımı remli olduğu için dedim.

ben olaya farklı yaklaştım dolabında altı denizdeki balıklar ve halıda yani oğluşum okaynusta gibi olucak balık bebişi olacağı için ....

evet rengi anlattıklarınla uyumsuz oluyo biraz..bide bunlar daha bi büyükler için..yani bu dolabın olduğu yere poohlu perde nasıl olurki acaba..

işte:)) tek renk olsa veya krem-yeşil, krem-pembe gibi sçenekler olsa güzel olurdu. modeli hoşuma gitti ama renkten kaybettik:))

ben anlamıyorum bu işten yaw(((

ben kaçırdım bikere öyle..doktora gitmiştim..bi vurdu velet..fıştt dedi gitti:))))))) allahtan azıcık kaçtı yoksa rezillik vallahi:)))

hehehe bagzen vurdugu zaman ayagini tutatsim geliyoooo,
senmisin anneye vuran

elimle karnimi oksayincada tepki veriyo 2 dakika sonra basliyo tepmelere,
inanmazdim acaba banami oyle geliyo fakat gercekten oyle,
sizde denedimizmi?

cnm bu bence anne dolabı birazdaha genç stil bak kızların içi geçicek yoksa erkenden...

:)))) ilahi Işılcım:))
uyarılarını dikkate alıcam.. inşallah ortaya güzel bişey çıkar..

perdemiz bu, ters açıdan olduğu için biraz renkler kötü çıktı..

Son düzenleme:
işte:)) tek renk olsa veya krem-yeşil, krem-pembe gibi sçenekler olsa güzel olurdu. modeli hoşuma gitti ama renkten kaybettik:))

ben anlamıyorum bu işten yaw(((

canım madem moduler dolap bakıyosun onların bisürü çeşidi var yaaa..takılma böyle kahve rengilere falan..bebek o sonuçtaa..yaz google a moduler polap die sana neler neler çıkarır..

Şimdiden afiyet olsun canım:))İnş.işe yarar,ben de işe yarıyo çünkü:)))

bizahmet yarasin
yoksa doguma kadar en az 20 kilo alicam gibi:-(

gobegimin belden tarfa dogru sag ve sol tarfta 3 tane buyuk kirmizi
noktalar var acaba catlakmi oluyor yada dogum lekelerimi ayirt edemedim:-(
bu kadar yemeye catlamam heralde yakinda patlarim

aslında yazarken çekindim cnm ama yanlış anlamamış olmanada cok sevindim....valla polly benim yatak odam bile bembeyaz taşlı smli prensen odası gibi sen kızlara annemin dolaı gibi dolab bakıyosun he yolcam seni... ben gördüm böle sürgülü bitarafı aynalı üzerinden taşlar geçiyo yerede böle pofidik düz renk pembe olur mor olur yatak başlarında böle cibinlik felen ne dersin ay cokmu uçtum ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…