- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.041
günaydın kızlar bizde uyandık kahvaltımızı yaptık oğluşumla bakıyoruz nler yazdınız diye........
MAG cnm iyi ünlerde kullan inşallah merak ettim nasıl bir takım seninkide erkek ya....biz aldığımız odadan vazgeçtik bugün beğendiğim bir oda var ona bakmaya gidicem.......
neclase sana okadar şey yazdım kız insan bir cvp veriri neyse iyisidir umarım.....
kızlar almayı düşündüğüm takımı ekliyorum bir bakın bakalım...
Eki Görüntüle 292300 Eki Görüntüle 292299
oh maşallahyorucu ama güzel bi hafta sonu olmuş:)
canım ben spinal anestezi ile sezeryan olduğum için belden aşağısı uyuşuktu ve hasta bakıcı üstten geceliği geçirmişti. çünkü o an pijama giymek imkansız. tahminen belden aşağının uyuşmasının geçmesi 4-5 saati buluyor.
günaydın kızlar bizde uyandık kahvaltımızı yaptık oğluşumla bakıyoruz nler yazdınız diye........
MAG cnm iyi ünlerde kullan inşallah merak ettim nasıl bir takım seninkide erkek ya....biz aldığımız odadan vazgeçtik bugün beğendiğim bir oda var ona bakmaya gidicem.......
neclase sana okadar şey yazdım kız insan bir cvp veriri neyse iyisidir umarım.....
kızlar almayı düşündüğüm takımı ekliyorum bir bakın bakalım...
Eki Görüntüle 292300 Eki Görüntüle 292299
sagol canim,
eliyle karnima bastiriyo bebek gostermezmis diyo bitakine diyo,
bu doktorumda iyi olan 2 haftada bir kontrole cagiriyo eliyle bakiyo,
ultrason falan yok,
diyorum cinsiyetini ogrenmek istiyorum,
diyoki ne gerek var ilk bebek ne olursa olsun,
ben diyorum alisverisini yapicam,
yok neymis cok cok cok erkenmis,
doguma yakin alisveris yapicakmisim bakseeen,
karnim burnumda hepsini nasil alicam hepsi ayri bir stress,
simdiden fazla ayakta duramiyorum vucudum su toplamaya basladi:-(
bide calisiyorum,
gunun 10 saati otur kalkla geciyo:-(
yarin sabtimi tasirmaz umarim doktor.
cnm benım nerde yazdın valla gormedım gorsem yazmammı. arada bı gırıyorum gecmıste cok fazlaydı okayamadım gormedım valla.
buarada oda çok guzelmıs nerde bu kaç para ?
Çok güzelmiş canım güzel günlerde kullansın oğluşun
sağol cnm biliyorum hastaydın geçmiş olsun bu arada umarım iyisindir biz bir oda almıştık 2.800 tl( nakit) ye kapora yollıcaktık benim içime cok sinmemişti dün nette tekrar odalara baktım birde koçtaşa gittik eşimle koçtaşda genç odaları var razalı falan dehşet süper ve 750 tl yada 990 tl insan onları görünce aldığımız odayla 3 adet oda alırız diye düşünüyo bende
netten bu odayı gördüm ccok beğendim ve nakt 1600 tl geliyor caplommba diye marka var orda bugünde bakmaya gidicem...
cok cici cnm güzel günlerde kullanın ...
sağol cnm biliyorum hastaydın geçmiş olsun bu arada umarım iyisindir biz bir oda almıştık 2.800 tl( nakit) ye kapora yollıcaktık benim içime cok sinmemişti dün nette tekrar odalara baktım birde koçtaşa gittik eşimle koçtaşda genç odaları var razalı falan dehşet süper ve 750 tl yada 990 tl insan onları görünce aldığımız odayla 3 adet oda alırız diye düşünüyo bende
netten bu odayı gördüm ccok beğendim ve nakt 1600 tl geliyor caplommba diye marka var orda bugünde bakmaya gidicem...
cok cici cnm güzel günlerde kullanın ...
Eki Görüntüle 292312
buda benim almak istediğim takım nasıl bakalım ???
Eki Görüntüle 292312
Eki Görüntüle 292312
canım ben doktoruma ilk gittiğimde bana dediki 16. hafta da gelirsin cnsiyetini ozaman söylerim. yani öncedende söylemedi. ama çoğu doktor cinsiyeti öncedende görüyor. bazen çocuk cinsiyetini göstermiyo o istisna bir durum... hangi şehirdesin bilmiyorum ama çevrende iyi bir doktor araştır...
cok guzelllllllllll
Çok şirinmiş canım bu takım.
renkler süper:) 2 tane mi beşik alıcaksın
şimdi iyiyim cnm grıp asısı yaptırınca kestı bırden bıre. sen ve oglusun nasıl bakalım?
benımde bakmam lazım besik ama bı turlu zamaan bulamıyorum artık ızıne cıkınca gezcem karnım burnumda napayım
sağol cnm ben halısınıda beğendim oda çilek bebede var aynı böle balıklı sadece tülünü düz beyaz ve turkuazlı mavili bişey düşünüyorum.....nevresim yatağın içinden görünmez zaten uyku setide aynısı kendi takımı var mağzasında bugün gideyimde elliyim bari...teşekkürler tatlım...senin oda da güzel ama mutlaka git elinle elle..çünkü hiçç resimdeki gibi çıkmıyolar...suntalamsa bakma zaten..durduğu yerde sallanıyo eşyalar:) bide ben özellikle konseptli bi mobilya almadım..mesela şimdi seninki denizcili ya..nevresimdi halıydı vs hepsini ona uygun alman lazım..ben düz aldımki istediğimi sereyim diye...aldığım nevresimler de ayılı,civcivli,arabalı,gemili,trenli falan..böylece tekbişeye bağlı kalmamış olucam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?