2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzel canım hafta sonu ben de baktım aynısına çok şirin.

muhtemelen ben genel anestezi olacagım için pijama yeterli olur sanırım gecelik çok sevmiyorum ben hayırlısı artık....

canım çok güzelmiş iyi günlerde kullanın inş.......

canım ben doktoruma ilk gittiğimde bana dediki 16. hafta da gelirsin cnsiyetini ozaman söylerim. yani öncedende söylemedi. ama çoğu doktor cinsiyeti öncedende görüyor. bazen çocuk cinsiyetini göstermiyo o istisna bir durum... hangi şehirdesin bilmiyorum ama çevrende iyi bir doktor araştır...

cnm benım nerde yazdın valla gormedım gorsem yazmammı. arada bı gırıyorum gecmıste cok fazlaydı okayamadım gormedım valla.

buarada oda çok guzelmıs nerde bu kaç para ?

sağol cnm biliyorum hastaydın geçmiş olsun bu arada umarım iyisindir biz bir oda almıştık 2.800 tl( nakit) ye kapora yollıcaktık benim içime cok sinmemişti dün nette tekrar odalara baktım birde koçtaşa gittik eşimle koçtaşda genç odaları var razalı falan dehşet süper ve 750 tl yada 990 tl insan onları görünce aldığımız odayla 3 adet oda alırız diye düşünüyo bende
netten bu odayı gördüm ccok beğendim ve nakt 1600 tl geliyor caplommba diye marka var orda bugünde bakmaya gidicem...
Eki Görüntüle 292301

oda bunun düz beyazı..o mavi kısımlar yok

cok cici cnm güzel günlerde kullanın ...

teşekkürler tatlım...senin oda da güzel ama mutlaka git elinle elle..çünkü hiçç resimdeki gibi çıkmıyolar...suntalamsa bakma zaten..durduğu yerde sallanıyo eşyalar:) bide ben özellikle konseptli bi mobilya almadım..mesela şimdi seninki denizcili ya..nevresimdi halıydı vs hepsini ona uygun alman lazım..ben düz aldımki istediğimi sereyim diye...aldığım nevresimler de ayılı,civcivli,arabalı,gemili,trenli falan..böylece tekbişeye bağlı kalmamış olucam:)

şimdi iyiyim cnm grıp asısı yaptırınca kestı bırden bıre. sen ve oglusun nasıl bakalım?
benımde bakmam lazım besik ama bı turlu zamaan bulamıyorum artık ızıne cıkınca gezcem karnım burnumda napayım

ben yurtdisindanim canim,
yarin gidicem terminim var,
baktim yarinda ultrason yok tamam artik
gule gule derim doktora,

sağol teyzesi bizde iyiyiz bir yaramazlık yok Allaha şükür ben sana söyliyim eğer gezeceksen geç kalma cnm ben artık gezemiyorum bugün yiğenim gelicek o götürücek beni sırtım ve kaburgalarım beni öldürüyo yorulunca ........

sağol cnm ben halısınıda beğendim oda çilek bebede var aynı böle balıklı sadece tülünü düz beyaz ve turkuazlı mavili bişey düşünüyorum.....nevresim yatağın içinden görünmez zaten uyku setide aynısı kendi takımı var mağzasında bugün gideyimde elliyim bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…