- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.021
herkese günaydınnnnnnn.
bebişlerimizle beraber iyi bir hafta geçirmek dileğiyle.
Buhafta sonu cuma gunu benımde detaylı ultrasonum ve şeker yuklemem var iple çekiyorum zaman çabucak geçsin isitiyorum.
Buarada şeker yuklemesı ıcın buhafta seker dıyetı yapıorum cok zorr gecıcek daha pazartesınden bellı oldu.
günaydın kızlar...c.tesi gittim oğluşumu gördüm..24+4 günlük olmuştu ve 700 gr.dı..herzaman sırtüstü yatan oğlum busefer kıçını havaya dikmiş yatıyodu:) doktordan sonra gittik ve oğlumun odasını da aldık..bide uyku seti ve sepet aldık..bisüre yanımızda kalıcak geceleri..gündüz gene yatağında uyicak..ordan gittik arabasını beğendik..istediğimiz rengi yoktu..aybaşında getiricekelr onuda alıcaz..yorucu bi h.sonuydu yani
günaydın kızlar...c.tesi gittim oğluşumu gördüm..24+4 günlük olmuştu ve 700 gr.dı..herzaman sırtüstü yatan oğlum busefer kıçını havaya dikmiş yatıyodu:) doktordan sonra gittik ve oğlumun odasını da aldık..bide uyku seti ve sepet aldık..bisüre yanımızda kalıcak geceleri..gündüz gene yatağında uyicak..ordan gittik arabasını beğendik..istediğimiz rengi yoktu..aybaşında getiricekelr onuda alıcaz..yorucu bi h.sonuydu yani
gunaydin kizlar,
bugun cok rahatsizim oksuruyorum bogazim agriyo,
sabah oksurmekten ogurmeye basladim allahtan bisey yememistim,
yoksa cikarirdim hepsini,
yarin kadin doktorunda terminim var,
doktoruma yavas yavas gicik olmaya basladim,
ben istedigim zaman ultrasona sokmuyor hep iki ay arayla sokuyor,
cinsiyetini hastanede ogrendik,
fakat doktorumun bana cinsiyetini soylemesi daha cok icimi rahatlatir,
simdi emin olupta ogluma oglanmidir diye birsey alamiyorum,
sadece bir corap birtanede emzik aldim,
doktorumumu degistirsem yada sizin doktordami 2 ayda bir bakiyo?
gunaydin kizlar,
Hayırlı olsun cnm güle güle kullansın oğlun hangisini aldın geçen gün resmini koymuştun 950 civarı bişeydi yakından da güzelse bunu alıcam diyordun o mu?
gunaydın guzel tatlı mart annıslerııı :)) nasılsınız gecmısı okuyamadım umarım herkez ıyıdır bız ıyıyız sukur yarın doktor randevum var fındıgımı gorucem :)) seker yuklemesı yapılacak bakalım sekerım cıkacakmı ınsallah cıkmaz hayırlı sonucları alırım
bende ılk oglumu sezeryan yaptım ısteyerek normale hayatta cesaret edemem :)) buda sezeryan olucak ınsallahhh
bu arada hastane ıcın pıjama yada gecelık alan oldu mu
Selam kızlar uzun zamandır bakamadım, geçen hafta ayrıntılı dopplerimiz yapıldı çok şükür kızım gayet sağlıklı maşallah, aynı gün 50 lik şeker yüklemeside yapıldı ama malesef o yüksek çıktı yarın 100 lük yüklemem var bakalım sonuç nasıl olacak..İnş herkes iyidir.
Doğumdan konuşulmuş kendinizi belli bir şeye şartlamayın kafanızda planlayın ama sonra farklı bir durum gerçekleşip planlamadığınız birşey olursa etkilenmezsiniz.
Ben normal çok istedim 1 haftada günümü geçirdim ama olmayınca sezeryan oldum ameliyata girmeden epidural düşünüyordum bana sormadılar direk genel yaptılar ama o an iyikide sormamışlar dedimbiraz soğukkanlı olmak gerekiyor ameliyat ortamı sonuçta.Gerçi genel olsamda daha masadayken ayıltıldım sanırım narkozu ona göre ayarlamışlardı odama ayık gelmiştim.Bu defada mecburi sezeryan olucam ama kesinlikle genel anestezi
merhaba canım.. senin erkenmiş şeker yüklemen. benimki taaaa 7 aralıkta nasipse.
İnşallah sorunsuz geçer.
YOK BEĞENMEDİK ONU..SUNTALAM Mİ BİŞEY DİYOLAR YA ONDANDI ONLAR..BİZ MDF ALDIK..DAHA PAHALI OLDU AMA SAĞLAM OLDU..bakiim sitelerinde resmi varsa yolliim...imalattan aldık zaten..1 ay önceden söylicez yapıp getiricekler..aralık sonu gibi söyliim ocak sonunda getirsinler diyorum..buara bende odayı bebek mavisine boyatiim..
gunaydin kizlar,
YOK BEĞENMEDİK ONU..SUNTALAM Mİ BİŞEY DİYOLAR YA ONDANDI ONLAR..BİZ MDF ALDIK..DAHA PAHALI OLDU AMA SAĞLAM OLDU..bakiim sitelerinde resmi varsa yolliim...imalattan aldık zaten..1 ay önceden söylicez yapıp getiricekler..aralık sonu gibi söyliim ocak sonunda getirsinler diyorum..buara bende odayı bebek mavisine boyatiim..
canım geçmiş olsun bol bol vitamin al...
doktorundan memnun değilsen önünde daha zaman var başka bir doktor düşün. içine sinmesi lazım. seni rahatlarması lazım doktorun. ben ayda bir kontrole gidiyorum artık 20 li haftaları geçtik iki ayda bir ultrasonda bakması bence uzun bir süre...
sagol canim,
eliyle karnima bastiriyo bebek gostermezmis diyo bitakine diyo,
bu doktorumda iyi olan 2 haftada bir kontrole cagiriyo eliyle bakiyo,
ultrason falan yok,
diyorum cinsiyetini ogrenmek istiyorum,
diyoki ne gerek var ilk bebek ne olursa olsun,
ben diyorum alisverisini yapicam,
yok neymis cok cok cok erkenmis,
doguma yakin alisveris yapicakmisim bakseeen,
karnim burnumda hepsini nasil alicam hepsi ayri bir stress,
simdiden fazla ayakta duramiyorum vucudum su toplamaya basladi:-(
bide calisiyorum,
gunun 10 saati otur kalkla geciyo:-(
yarin sabtimi tasirmaz umarim doktor.
günaydın kızlar bizde uyandık kahvaltımızı yaptık oğluşumla bakıyoruz nler yazdınız diye........
MAG cnm iyi ünlerde kullan inşallah merak ettim nasıl bir takım seninkide erkek ya....biz aldığımız odadan vazgeçtik bugün beğendiğim bir oda var ona bakmaya gidicem.......
neclase sana okadar şey yazdım kız insan bir cvp veriri neyse iyisidir umarım.....
kızlar almayı düşündüğüm takımı ekliyorum bir bakın bakalım...
Eki Görüntüle 292300 Eki Görüntüle 292299
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?