2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hemen karamsarlığa düşme bence. olumsuz düşünme. mide bulantısıyla zaten veriliyo kilo.o yüzden takma bunları kafaya. hamileliğin tadını çıkar.

ödem yapmaya çok müsait bir metabolizmam var beni korkutan bu aslında bunun içinde elimden geldiği kadar kavun erik ve patates tüketmeye çalışıyorum.

kızlar selam bizde pıtpıtları duyduk.. Hemde 2 tane pıtpıt. Allahımmmmm şükürler olsun ki bebşlerimizi gönderdin bize. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur..:
canım cok sevındım hayırlısıyladakucagına alırsın ınsalllahhhh :))

ANNEYİMBEN canım o kadar kusmaya normal kilo vermen.. keşke bende verebilseydim.. dombili dombili hamile kaldım şimdi iyice şiştim((

semracım canım sorma bebgım ya bende ılkınde 30 kılo aldım bundada alıcam dıye korkuyodum bak kılo verdıkk ama bulantılar gecınce benım ıstah gelır gene :))

vay hayırsız komsuyo bak bebem soyle ne ıstıyon yapıp gondereyım ben sana kıyamam

gunaydınnn anne ve anne adayları nasılsınız

bız erkenden kalktık babamız ıse gıttı uyku tutmadı benıde oglum yanımda uyuyooo :))
arda pasam her sabah kendı ellerıyle beslıyo benı anne kardesım sut ıstıyo sutunu ıc dıyo :) kardesıyle karnımda konusuyo gobegımı aklına geldıkce opuyo :))ne guzel bı duygu yaa

ınsalalh dogduktan sonra degısmezzz sımdılık abı olmaya cokk ısteklı ve cok mutluyuzzz

günaydın annecik....ayyyyy ne güzel çok duygulandım oğluşuna yerim ben onu kaç yaş olacak aralarında inşallah hiç deişmez kıskançlık olmaz hep sever kardeşini korur kollar

günaydın annecik....ayyyyy ne güzel çok duygulandım oğluşuna yerim ben onu kaç yaş olacak aralarında inşallah hiç deişmez kıskançlık olmaz hep sever kardeşini korur kollar

oglum 2007 mart 22 dogumlu tatlım sorma cok tatlı ınsalalh degısmezzzz :)))) sımdılık cok sevıyoruzzzz

anne bugun ben kardesımı sevmedım uzulur dıyıp kardesım napıyosun dıyo sankı bebk cevap verıyomus gıbı oyuncak oynuyorum dıyo :)) banada anne kardesım oyuncak oynuyomuss deyıp opucugu konduruyooo yavrummm

açıkcası bende bi garibim bi anım ötekine uymuyor bazen seviniorum bazen stres.. Allahım yokluğunu göstermesinde... belki içimizde hareketlerini hissedince daha başka olur. şuanda sanki bişey yok gibi ne bileyim acaip

ohh sefan olsun umudumsunn ıyı yapmısın bende ıkı tane kıslık slopet elbıse aldımmm abettım gercı ben 5 tane espırılı tısort 2 kaprı ve esortman takımı aldım :)) tabı bıraz buyuk beden aldım kısa dogru gıymek ıcınnn :))

kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim benide aranıza alırmısınız? 4 hafta 4 günlüğüz daha 31 mart muhtemel doğum tarihimiz
Hoşgeldin canım Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş...
Kizlar nasılmış yeni hamisler gelmiş hosgeldinizzzzz
Bİz bugün daha oyuz sukur kusmam olmadı ama 4 kılo vermisim çok üzüldüm doktora gittim oda kusmalara göre normal dedi
baya kilo vermişsin canım inş. geçerde sende rahatlarsın biraz...
bende daha bulantı falan yok üstelik 2 kilo almışım çok yiyorum karnımda 6 aylık sanki
valla canım ben fazla yemiyorum ama bendede seninki kadar bir göbek oldu
kızlar selam bizde pıtpıtları duyduk.. Hemde 2 tane pıtpıt. Allahımmmmm şükürler olsun ki bebşlerimizi gönderdin bize. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur..:
Maşşallah canım ne güzel benim ikizlere arkadaş oldular
çok geçmiş olsun canım biran evvel git dr. serum iyi gelir rahatlarsın birazcık..
Maşallah ne güzel şimdi böyle inş. bebeiş olduktan sonra kıskançlığımız olmaz canımmm
ben dün hamişşş pantolonı aldım ohhhh bi rahat ki yaşasınnnn allah devamını getirsin inş:)hepimizin
ne rahat değilmi bende ilk giydiğimde ohhh dünya varmış demiştim

uhdecım ınsalalhhh canımmmmm kıskanclıgı olmaz ama bence olur ya :)) ben bu yasta annem az fazla ılgı gosterse ablamı kıskanırımm bızde varken cocukta olmaması mumkun degıl gıbı :))

Günaydın arkadaşlar

öncelikle hoşgeldin aramıza.. daha önce gelmişmiydin benmi görmedim yoksa??
O iş arkadaşını örnek alma bence.. kendini şimdiden sıkıntıya sokma, abur cubur, aşırı ekmek filan yemedikten sonra ve tabi Allah korusun bi hastalık olmadığı sürece zannetmiyorum ki o kadar çok kilo alınsın.

Canım çok geçmiş olsun.. İnşallah çarçabuk toparlanırsın. bulantı kusma anlarız da ateş kötü(

kızlar benım dogum normalde 12 mart ıdı sezeryan olacagım ıcın doktorum 6 martta alacak bebgımızı :) 6 martta evlılık yıldonumumuzz

kızlar benım dogum normalde 12 mart ıdı sezeryan olacagım ıcın doktorum 6 martta alacak bebgımızı :) 6 martta evlılık yıldonumumuzz

Canım çok sevindim ne güzel.. Yıldönümü hediyeniz olacak size bebişiniz.
bakalım benim hangi gün olacak.. normalde 9 mart.. hayırlısı bakalım

harikaa denk gelmiş bnde saf saf bu yıl evlilik yıldönümümüzde bebeğim karnımda olcak die seviniyorum seninki harika bi hediyeeee yüce Allahın hediyesi vala

semracım evetcanımmm ya cok guzel bı ıkıncı hedıyemız olucak :)) senın normal dogum mu 9 mart yoksa sezeryan olursa tarıhımı

semracım evetcanımmm ya cok guzel bı ıkıncı hedıyemız olucak :)) senın normal dogum mu 9 mart yoksa sezeryan olursa tarıhımı

sezeryan canım benimki.. kızımda mecburen sezeryana girmiştim son anda. bu da öyle olacak. heralde benimkide en erken 1 mart olur..henüz doktor ayarlayamadım takip için.

Son düzenleme:
muhtemel doğum tarihim 15 mart :)
henüz kalp atışını duymadım bu haftasonu inşallah :))
duyduktan sonra hemen yazıcam..
pazartesi ablamın doğumu var o zamana kadar haber ederim şekerler..

harikaa denk gelmiş bnde saf saf bu yıl evlilik yıldönümümüzde bebeğim karnımda olcak die seviniyorum seninki harika bi hediyeeee yüce Allahın hediyesi vala

alemsın valal sabah sabah guldurdun benı :)))) oyle tatlımmmm cok buyuk bı hedıye yucerabbıme sukurler olsun

sezeryan canım benimki.. kızımda mecburen sezeryana girmiştim son anda. bu da öyle olacak. heralde benimkide en erken 1 mart olur..henüz doktor ayarlayamadım takip için.

hayırlısı olsun canım

kızlar ya benım oglum ve esım ıkıncıyıde erkek cok ıstıyolarr benım ıcımede erkek doguyooo hep oglum dıyorum ıcımden agzımdan bırden cıkıyooo sızdede oluyomu oyle hıcc

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…