- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.821
hemen karamsarlığa düşme bence. olumsuz düşünme. mide bulantısıyla zaten veriliyo kilo.o yüzden takma bunları kafaya. hamileliğin tadını çıkar.
canım cok sevındım hayırlısıyladakucagına alırsın ınsalllahhhh :))kızlar selam bizde pıtpıtları duyduk.. Hemde 2 tane pıtpıt. Allahımmmmm şükürler olsun ki bebşlerimizi gönderdin bize. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur..:
ANNEYİMBEN canım o kadar kusmaya normal kilo vermen.. keşke bende verebilseydim.. dombili dombili hamile kaldım şimdi iyice şiştim((
ben çok dikkat ederim bu yemek konularına.. geçen gün benimde bi komşu fırınımı istedi misafirim var yarına dedi. verdim ertesi gün getirdi fırını.. ama booşşşşş.. ya insan yaptıklarından bi tane olsun koyarda getirir yaaaaa.. hadi benim hamile olduğumu bilmiyor tamam da evdeki küçücük çocuğunda mı hakkı yok hiçnasıl sinirlendim heee.. hamile kaldığımdan beri yemek sitelerine bile bakamıyorum canım çeker diye...
bi koku duysam avucumu yalıyorum hemen göğsüme sürüyorum.. ne yapalım böle böle 9 ayı doldurucaz Allahın izniyle
gunaydınnn anne ve anne adayları nasılsınız
bız erkenden kalktık babamız ıse gıttı uyku tutmadı benıde oglum yanımda uyuyooo :))
arda pasam her sabah kendı ellerıyle beslıyo benı anne kardesım sut ıstıyo sutunu ıc dıyo :) kardesıyle karnımda konusuyo gobegımı aklına geldıkce opuyo :))ne guzel bı duygu yaa
ınsalalh dogduktan sonra degısmezzz sımdılık abı olmaya cokk ısteklı ve cok mutluyuzzz
günaydın annecik....ayyyyy ne güzel çok duygulandım oğluşuna yerim ben onukaç yaş olacak aralarında inşallah hiç deişmez kıskançlık olmaz hep sever kardeşini korur kollar
ya kızlar sizler ne kadar heycanlısınız allah allah bende bi tuhaflıkmı var ben hiç heyecanlı diliim neden böle hisseiom galiba bebeğimin kalp atışlarını duyduğumda sadece gülümsediim okadar sizmi abartıosunuz benmi çok donuk bi insanım çözemedim..
Hoşgeldin canım Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş...kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim benide aranıza alırmısınız? 4 hafta 4 günlüğüz daha 31 mart muhtemel doğum tarihimiz
baya kilo vermişsin canım inş. geçerde sende rahatlarsın biraz...Kizlar nasılmış yeni hamisler gelmiş hosgeldinizzzzz
Bİz bugün daha oyuz sukur kusmam olmadı ama 4 kılo vermisim çok üzüldüm doktora gittim oda kusmalara göre normal dedi
valla canım ben fazla yemiyorum ama bendede seninki kadar bir göbek oldubende daha bulantı falan yok üstelik 2 kilo almışım çok yiyorum karnımda 6 aylık sanki
Maşşallah canım ne güzel benim ikizlere arkadaş oldularkızlar selam bizde pıtpıtları duyduk.. Hemde 2 tane pıtpıt. Allahımmmmm şükürler olsun ki bebşlerimizi gönderdin bize. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur..:
çok geçmiş olsun canım biran evvel git dr. serum iyi gelir rahatlarsın birazcık..selam kızlar
valla bende kusmalar bulantılar öyle bir hal aldıki sormayın
su bile içemiyorum
ve dahası ateşim çıkıyo
bgn doktorumla görüştük yarın hastaneye gelmemi söyledi
muhtemelen yarın bana serum bağlıcaklar....
Maşallah ne güzel şimdi böyle inş. bebeiş olduktan sonra kıskançlığımız olmaz canımmmgunaydınnn anne ve anne adayları nasılsınız
bız erkenden kalktık babamız ıse gıttı uyku tutmadı benıde oglum yanımda uyuyooo :))
arda pasam her sabah kendı ellerıyle beslıyo benı anne kardesım sut ıstıyo sutunu ıc dıyo :) kardesıyle karnımda konusuyo gobegımı aklına geldıkce opuyo :))ne guzel bı duygu yaa
ınsalalh dogduktan sonra degısmezzz sımdılık abı olmaya cokk ısteklı ve cok mutluyuzzz
ne rahat değilmi bende ilk giydiğimde ohhh dünya varmış demiştimben dün hamişşş pantolonı aldım ohhhh bi rahat ki yaşasınnnn allah devamını getirsin inş:)hepimizin
öncelikle hoşgeldin aramıza.. daha önce gelmişmiydin benmi görmedim yoksa??bende de heyecan tavan yaptı yadoktor hergün gel dese koşa koşa giderim gerçekten o minicik keseyi görmek bile yetiyo yüreğimin çığrından çıkmasına.şimdilik doğumdan çok göbişin büyümesini heyecanla beklemekteyim gerçi bende normaldede yeterince var göbüş ama heyecan işte
malesef kilo fazlam baya var bu şekilde hamile kalmış olmak korkutuyor birazda beni çok kilo artışı olursa doğum zorlaşıyor çünkü iş arkadaşım tam tamına 35 kilo aldı doğuma yalnayak gitti çünkü ayağına terlik bile bulamıyordu mecburende sezeryan oldu ileşmeside bi o kadar uzun sürdü tabi
selam kızlar
valla bende kusmalar bulantılar öyle bir hal aldıki sormayın
su bile içemiyorum
ve dahası ateşim çıkıyo
bgn doktorumla görüştük yarın hastaneye gelmemi söyledi
muhtemelen yarın bana serum bağlıcaklar....
kızlar benım dogum normalde 12 mart ıdı sezeryan olacagım ıcın doktorum 6 martta alacak bebgımızı :) 6 martta evlılık yıldonumumuzz
kızlar benım dogum normalde 12 mart ıdı sezeryan olacagım ıcın doktorum 6 martta alacak bebgımızı :) 6 martta evlılık yıldonumumuzz
semracım evetcanımmm ya cok guzel bı ıkıncı hedıyemız olucak :)) senın normal dogum mu 9 mart yoksa sezeryan olursa tarıhımı
harikaa denk gelmiş bnde saf saf bu yıl evlilik yıldönümümüzde bebeğim karnımda olcak die seviniyorumseninki harika bi hediyeeee yüce Allahın hediyesi vala
sezeryan canım benimki.. kızımda mecburen sezeryana girmiştim son anda. bu da öyle olacak. heralde benimkide en erken 1 mart olur..henüz doktor ayarlayamadım takip için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?