2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Polliycim koçtaşın sitesine baktın mı?Onlar gayet güzeller.Sade bişey alıp üzerinide stickerlarla süsleyebilirsin.Hem uygun,hem de güzel olur.

canım biraz daha araştır içine sinen güzel bir şey bulabilirsin bizlerde bakarız uygun birşey olursa paylaşırız üzülme emii
Canım beniiiimmm çook sağol tatlııımm
bütçe elverse, çok çok güzel modeller var ama işte malesef( tek maaşla zor. eşim şuan eski işyerinden aldığı maaştan tam 400 tl daha az alıcak kısmet artık.. Huzurumuz yerinde olsunda.

Canım her bütçeye göre çok güzel şeyler yapılır sen merak etme.Benim dediğimi düşün bence.İstediğin renklerde steckerlarla süslersin harika olur.

Canım her bütçeye göre çok güzel şeyler yapılır sen merak etme.Benim dediğimi düşün bence.İstediğin renklerde steckerlarla süslersin harika olur.

evveeett süper fikir:)
o zaman ben sade krem rengimi alayım??

geçen dekoratif aynalar gördüm çok hoşuma gitti.. tam çocuk odaları için.. onlardan da alırım:)))

Son düzenleme:
kızlar çocuk odası halısı üreten ivi die bi marka varmış, ben ilk defa duydum ama hoş modeller var. bilginiz var mı?

haklsıın valla biz bile iki maaşla düşünüyoruz neyi nasıl yapsak diye hakkatten herşey çok pahalı içine girmeyince bilinmiyormuş Allahım sağlık versinde herşey olur gider bakalım

evveeett süper fikir:)
o zaman ben sade krem rengimi alayım??

geçen dekoratif aynalar gördüm çok hoşuma gitti.. tam çocuk odaları için.. onlardan da alırım:)))

Ayna ya da sticker hangisini beğenirsen,ama biraz renkli olsun diyosan sticker al.Koçtaşta var 200tl bu güzel mesela.

Son düzenleme:
haklsıın valla biz bile iki maaşla düşünüyoruz neyi nasıl yapsak diye hakkatten herşey çok pahalı içine girmeyince bilinmiyormuş Allahım sağlık versinde herşey olur gider bakalım

canım sız ıkı maasa dort kısı olcaksınız. hurrıyet aıle de ıkız bebek hamılelerı ıcın yazı vardı netten baksana.

polly ozge nın gosterdıgı guzel. bence bebek odasında beyaz cok guzel oluyor. ya da kremını al varsa bazalarla uysun bı de kremlı pembelı bı halı super olur ıkısı de kız nasılsa cıcıs kardes takılsınlar umarım

polly ozge nın gosterdıgı guzel. bence bebek odasında beyaz cok guzel oluyor. ya da kremını al varsa bazalarla uysun bı de kremlı pembelı bı halı super olur ıkısı de kız nasılsa cıcıs kardes takılsınlar umarım

olduğu kadarıyla yetinmek en güzeli cnm rabbim kimseye muhtaç etmeden yaşamımızı sağlasın yeter gerisi boşş

yaa herkez birşeyler almış galiba ben daha hiçbirşey almadım bekledim erkenden alıp üzülmeyeyim sonra diye ilki düşük olunca korktum.

ama artık bende alışverişe başlamak istiyorum:) ama nerden başlayacağımı bilmiyorum.

ilk önce ne alınır?

Ayna ya da sticker hangisini beğenirsen,ama biraz renkli olsun diyosan sticker al.Koçtaşta var 200tl bu güzel mesela.
Eki Görüntüle 293294
Dün HOLAAda paylaşmıştı bunun gibi. yanlarının kahve olması içime sinmiyor.. Tabi böyle oturduğumuz yerden ahkam kesmek kolay.. İyice bi araştırıp bulmak lazım.. valla fiyatıda çok güzelmiş.

evet canım güzel.. ben krem rengi alacağım bu gidişle:)) diğer renkli olanları eledim..
sade renk olsun.. uyku setlerini halıyı filanda uygun bi renk ayarlarız artık:)

çooook teşekkür ederim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…