- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.381
aa ne güzel.. memnun oldum.. tanışırız inşallah :) benimle aynı zamanda doğum yapacak bir arkadaş ne güzel olur :)
kız mı erkek mi senin?
Canım beniiiimmm çook sağol tatlııımmcanım biraz daha araştır içine sinen güzel bir şey bulabilirsin bizlerde bakarız uygun birşey olursa paylaşırız üzülme emii
Benim de oğlum olacak,23 mart doğum tarihi şimdilik.Neresinde oturuyorsun?Tanışırız inş. çok iyi olur.
Canım beniiiimmm çook sağol tatlııımm
bütçe elverse, çok çok güzel modeller var ama işte malesef( tek maaşla zor. eşim şuan eski işyerinden aldığı maaştan tam 400 tl daha az alıcak kısmet artık.. Huzurumuz yerinde olsunda.
Özgecim bak geçen gün biz buluşma hakkında konuşurken biz ne yapalım demiştin:))) sana arkadaş çıktı ne güzel:) inşallah yakın yerlerde oturuyosunuzdur
Canım her bütçeye göre çok güzel şeyler yapılır sen merak etme.Benim dediğimi düşün bence.İstediğin renklerde steckerlarla süslersin harika olur.
Evet canım inş.yakındır.Başka bişey istesem olcakmış
Canım her bütçeye göre çok güzel şeyler yapılır sen merak etme.Benim dediğimi düşün bence.İstediğin renklerde steckerlarla süslersin harika olur.
yahya kaptandayız...siz ne taraftasınız? buluşmamı vardı?
bütçe elverse, çok çok güzel modeller var ama işte malesef( tek maaşla zor. eşim şuan eski işyerinden aldığı maaştan tam 400 tl daha az alıcak kısmet artık.. Huzurumuz yerinde olsunda.
haklsıın valla biz bile iki maaşla düşünüyoruz neyi nasıl yapsak diye hakkatten herşey çok pahalı içine girmeyince bilinmiyormuş Allahım sağlık versinde herşey olur gider bakalım
Ayna ya da sticker hangisini beğenirsen,ama biraz renkli olsun diyosan sticker al.Koçtaşta var 200tl bu güzel mesela.
Eki Görüntüle 293294
Dün HOLAAda paylaşmıştı bunun gibi. yanlarının kahve olması içime sinmiyor.. Tabi böyle oturduğumuz yerden ahkam kesmek kolay.. İyice bi araştırıp bulmak lazım.. valla fiyatıda çok güzelmiş.Ayna ya da sticker hangisini beğenirsen,ama biraz renkli olsun diyosan sticker al.Koçtaşta var 200tl bu güzel mesela.
Eki Görüntüle 293294
polly ozge nın gosterdıgı guzel. bence bebek odasında beyaz cok guzel oluyor. ya da kremını al varsa bazalarla uysun bı de kremlı pembelı bı halı super olur ıkısı de kız nasılsa cıcıs kardes takılsınlar umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?