2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sız ıkı maasa dort kısı olcaksınız. hurrıyet aıle de ıkız bebek hamılelerı ıcın yazı vardı netten baksana.

baktım canım ne kadar riskli oldugunu biliyorum dikkat ediyoruz ama ne gelirse Allahtan inş. sağlıklı sıhhatli zamanında kucagımıza alalım bebişlerimizi hepimiz

beni eklememişsin tabloya pollyannacım çok üzüldüm
forum çok hızlı ilerliyor gözünden kaçmıştır cnm şaka yapıyorum
hemen vereyim bilgilerimi 25 yaşındayım adanada yaşıyorum doğum inş 16 mart 2012 kız bebeğim

kızlar yarın benim kontrolüm ve şeker yüklemesi var onun için hastanelerde günüm geçecek gelemeyebilirim merak etmeyinizzzzz

Pollycim ben bunu koçtaşta görmüştüm hatta şaşırmıştım gayet sağlamdı nasıl bu fiyata veriyorlar diye.Gayet güzel bir dolaptı
oh oh topik bu dolabı çok beğendi:)) benim en kısa sürede koçtaşa uğramam lazım..

canıım aramıza hoşgeldin.. aklımda eklenecek biri vardı ya kimdi diyordum:) senmişsin. ekliyorum canım

kızlar yarın benim kontrolüm ve şeker yüklemesi var onun için hastanelerde günüm geçecek gelemeyebilirim merak etmeyinizzzzz

mesaj alınmıştır. hayırlı haberlerle gelirsin inşallah Hülyacım

herkese iyi akşamlar:)
ben 2012 nisan annesi olucam Allahımın izniyle bi oğluşum olacak
size sormak istediğim bebişin hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız?? ben çokmu sabırsızım acaba erkenmi daha
bu arada 17 hafta 3 günlüğüz
teşekkürler şimdiden

teşekkür ederim canım ben de öyle düşünmüştümm

valla canım ben adamakıllı 19. haftada hissetmeye başladım

canım ilk gebeliklerde 20 haftayı bulabiliyor hissetmen.
ben ilk kızımda 19.haftada hissetmeye başlamıştım, bu kez 14.hfta gibi başladı:)

canım ilk gebeliklerde 20 haftayı bulabiliyor hissetmen.
ben ilk kızımda 19.haftada hissetmeye başlamıştım, bu kez 14.hfta gibi başladı:)

çok teşekkür ederiz.. bazı arkadaşlar benim haftalarda hissetmeye başlayınca acaba mı dedim ama herkeste farklı oluyor sanırım
hayırlısı olsun inş. aceleci davranmamak lazım bazen ama yapamıyoruz işte söz konusu bebiş olunca :) bu arada Allahım hepimizin evladını sağlıkla versin kucağına inş.

kızlaaaar ben geldimmm aslında coktan gelmiştim de inatla ve büyük bi ısrarla yazmadan önce gecmişi okudum iiki de okumusum ayy ne geri kalmızım ben öle bu arada nerelerdeydim de okuyamadım onu da anlatiim malum artık son aylara girdik bundan sonra yolculuk yapmak zor olucak bi de bebiş geince rahat 3 ay bi yere kımıldayamayız diye düşünüp memlekete aile ziyaretine gittik iiki de gitmişim cok özlemişim ii geldi bana bi tek yol uzun oldugundan kızımla oturmaktan cok sıkıldık ama cok şükür iyiyiz döndük geldik evimize iznimiz de bitti işimize de gitmeye başladık öle yuvarlanıp gidiyoruz işte:)) bu arada oda takımlarını alan arkadaslar ben hepsine bayıldım valla Allah bebeklerimizi içlerinde güle güle büyütmek nasip etsin insallah...aramıza yeni katılan annişler de hoşgelmişler ne güzel cogalıyoruz seviniyorum valla böle olunca bide marmaristen kimse yok mu yaaa ben pak bi tek başıma kaldım hepinize cok uzak kaldım böle(

canım annem hep der ki ilk önce don al cocugun cabuk donansın ha tabii ben don mu aldım hayır görür görmez vuruldugum cicili kurdaleli mini etek aldım koydum sonra da anaaa dedim ben don alcaktım yaa neyse onu da babasına aldırdım artık:)) saka bi tarafa hastane cıkışı battaniyesi falan sen bi başla gerisi gelir Allahın izniyle...

canıııımmmm bende senin gibiydiiim kendi nabzımı bile bebek oynuyo herhalde diye yorumluyodum öle bi heyecanla bekliyosun yani:) surda 2-3 hafta sonra iice netleşir güm güm hissettirir sana kendisini annesi:))

ya deli gibi ellerimi koyuyorum göbeğime resmen transa geçiyorum bi pıt duyabilecekmiyim acaba diye ama yok pek tembel benim oğluş :):)bide sağ göğsümün altında göbeğimde hep aynı yerde bi kıpırtı oluyo ama bebek okadar yukarda değidlir diye ona yormuyorum hiç kasıklardamı hissediliyo direk??
bizi cevapladığınız için çoook teşekkür ederiz size

:))))) ben de çook sabırsızdım hissedenleri duyunca kıskanıyodum ben neden hissedemiyorum diye. ben de en ufacık bi gaz hareketini bile bebeğe yoruyodum. tam 19 haftalıkken hissettim. hiçbişeye benzemiyo kendini dinlemene bile gerek yok şimdi karnımda taklalar atıyo babası da elini koyunca çok rahat hissediyo. müthiş bişey

oluşum 840 gr mışş bu gün doktora gittik şeker testi için bi kere daha gördüüm kuzuşumuu kıpır kıpır zaten boks oynuyo benimle. eee annesi sporcu hoplayıp zıplıorum ondanmı bilmem ama bir sağ bi r sol durmadan tekmelio beni. siz ler gittiniz mi dr sizin bebişleriniz kaç gr arkadalarş çok merak edioruum.

ayyy kıyamam ben sana kuzuuum dedim ya ben de öyleydim burda arkadaslar hep gece yattıklarında daha ii hissettiklerini falan yazıyolardı ay beni bi gör gece yatıp nefes bil almadan oynadı oynayacak diye bekliyodum:) tabii kıpırtılar oluyo ama ayırtedemeyecegin kadar minik oluyolar sonra kuvvatlenicek annesi ben şimdi gülüyorum o halime inan 17. ile 23. hafta arasında daglar kadar fark var şimdi tek tük tekmeyle kalmıyo fink atıyo karnımda yuvarlanıyo dönüyo hem elini koyunca hissediyosun hem de dışardan bakılınca görülüyo va görünce hissedince babası çıldırıyo az kalmış birazcık daha sabret bak sana ne sürprizler yapcak o:))

kızlar pollynin yukarda verdiği primanın facebook linkinden form doldurun bebişe cok güzel hediyeler var üye olana gönderiyolarmış bu arada pollyciimm cok tesekkürlerrr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…