- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.401
canım sız ıkı maasa dort kısı olcaksınız. hurrıyet aıle de ıkız bebek hamılelerı ıcın yazı vardı netten baksana.
Ayna ya da sticker hangisini beğenirsen,ama biraz renkli olsun diyosan sticker al.Koçtaşta var 200tl bu güzel mesela.
Eki Görüntüle 293294
oh oh topik bu dolabı çok beğendi:)) benim en kısa sürede koçtaşa uğramam lazım..Pollycim ben bunu koçtaşta görmüştüm hatta şaşırmıştım gayet sağlamdı nasıl bu fiyata veriyorlar diye.Gayet güzel bir dolaptı
canıım aramıza hoşgeldin.. aklımda eklenecek biri vardı ya kimdi diyordum:) senmişsin. ekliyorum canımbeni eklememişsin tabloya pollyannacım çok üzüldüm
forum çok hızlı ilerliyor gözünden kaçmıştır cnm şaka yapıyorum
hemen vereyim bilgilerimi 25 yaşındayım adanada yaşıyorum doğum inş 16 mart 2012 kız bebeğim
kızlar yarın benim kontrolüm ve şeker yüklemesi var onun için hastanelerde günüm geçecek gelemeyebilirim merak etmeyinizzzzz
oh oh topik bu dolabı çok beğendi:)) benim en kısa sürede koçtaşa uğramam lazım..
canıım aramıza hoşgeldin.. aklımda eklenecek biri vardı ya kimdi diyordum:) senmişsin. ekliyorum canım
mesaj alınmıştır. hayırlı haberlerle gelirsin inşallah Hülyacım
herkese iyi akşamlar:)
ben 2012 nisan annesi olucam Allahımın izniyle bi oğluşum olacak
size sormak istediğim bebişin hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız?? ben çokmu sabırsızım acaba erkenmi daha
bu arada 17 hafta 3 günlüğüz
teşekkürler şimdiden
size sormak istediğim bebişin hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız?? ben çokmu sabırsızım acaba erkenmi daha
teşekkürler şimdiden
valla canım ben adamakıllı 19. haftada hissetmeye başladım
canım ilk gebeliklerde 20 haftayı bulabiliyor hissetmen.
ben ilk kızımda 19.haftada hissetmeye başlamıştım, bu kez 14.hfta gibi başladı:)
yaa herkez birşeyler almış galiba ben daha hiçbirşey almadımbekledim erkenden alıp üzülmeyeyim sonra diye ilki düşük olunca korktum.
ama artık bende alışverişe başlamak istiyorum:) ama nerden başlayacağımı bilmiyorum.
ilk önce ne alınır?
teşekkürler şimdiden
kızlaaaar ben geldimmm aslında coktan gelmiştim de inatla ve büyük bi ısrarla yazmadan önce gecmişi okudum iiki de okumusum ayy ne geri kalmızım ben öle bu arada nerelerdeydim de okuyamadım onu da anlatiim malum artık son aylara girdik bundan sonra yolculuk yapmak zor olucak bi de bebiş geince rahat 3 ay bi yere kımıldayamayız diye düşünüp memlekete aile ziyaretine gittik iiki de gitmişim cok özlemişim ii geldi bana bi tek yol uzun oldugundan kızımla oturmaktan cok sıkıldık ama cok şükür iyiyiz döndük geldik evimize iznimiz de bitti işimize de gitmeye başladık öle yuvarlanıp gidiyoruz işte:)) bu arada oda takımlarını alan arkadaslar ben hepsine bayıldım valla Allah bebeklerimizi içlerinde güle güle büyütmek nasip etsin insallah...aramıza yeni katılan annişler de hoşgelmişler ne güzel cogalıyoruz seviniyorum valla böle olunca bide marmaristen kimse yok mu yaaa ben pak bi tek başıma kaldım hepinize cok uzak kaldım böle(
canım annem hep der ki ilk önce don al cocugun cabuk donansın ha tabii ben don mu aldım hayır görür görmez vuruldugum cicili kurdaleli mini etek aldım koydum sonra da anaaa dedim ben don alcaktım yaa neyse onu da babasına aldırdım artık:)) saka bi tarafa hastane cıkışı battaniyesi falan sen bi başla gerisi gelir Allahın izniyle...
canıııımmmm bende senin gibiydiiim kendi nabzımı bile bebek oynuyo herhalde diye yorumluyodum öle bi heyecanla bekliyosun yani:) surda 2-3 hafta sonra iice netleşir güm güm hissettirir sana kendisini annesi:))
bu tam beyaz policim hem sürgülü daha modern 199liraymış koçtaşta
ya deli gibi ellerimi koyuyorum göbeğime resmen transa geçiyorum bi pıt duyabilecekmiyim acaba diye ama yok pek tembel benim oğluş :):)bide sağ göğsümün altında göbeğimde hep aynı yerde bi kıpırtı oluyo ama bebek okadar yukarda değidlir diye ona yormuyorum hiçkasıklardamı hissediliyo direk??
bizi cevapladığınız için çoook teşekkür ederiz size
ya deli gibi ellerimi koyuyorum göbeğime resmen transa geçiyorum bi pıt duyabilecekmiyim acaba diye ama yok pek tembel benim oğluş :):)bide sağ göğsümün altında göbeğimde hep aynı yerde bi kıpırtı oluyo ama bebek okadar yukarda değidlir diye ona yormuyorum hiçkasıklardamı hissediliyo direk??
bizi cevapladığınız için çoook teşekkür ederiz size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?