2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi bakalım..bişey çıkmaz umarım..ay nasıl uykum geldi yaaa..yemekten sonra böyle mayışıyorum resmen benn..yoğurt ayran falan çok tüketiyorum sanırım..iice kedi gibi oluyorum

inşallah cnm enfeksiyon vardı idrar yollarında onu merak ediyorum 1 haftadır ilaç kullanıyordum bakalım inşallah geçmiştir. Bende sağlam gidip hasta dönenlerdeyim başım ağrıyor aşı yüzünden kolum ağrıyor fenayımmmm uykuda bir yandan bastırıyorrrr

kızlar benim akıntım biraz çoğaldı altım bazen ıslak ıslak oluyo acaba amniyosentez sıvısı gelebilirmi yksa bu aylarda akınr-tının çğalması normalmi sizlerdede böyle bir durum varmı

Oğluşunla birlikte hoşgeldin, çok şey kaçırmış olsan bile bundan sonra güzel paylaşımlarımız olur inşAllah, Rabbim hayırla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Beni ve oglumu da ekler misin listeye:)
İstanbulda yaşıyorum yaş 28 tahmini dogum tarihi de 23 mart inşallah
yaş ve tahmini doğumlarımız aynı, bu arada sende hoşgeldin

Sende hoşgeldin canım, evet topiclerin hepsi ayrı bir heyecan, ayrı bir sevinç, Rabbim bu sevinçlerimizi daim etsin

ay ne güzel maşaAllah yaa, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin, benimde hep hayalimde ikiz vardı gerçi hala var, oğluşuma ikiz kardeş gelir mi acaba diye düşünüyorum bazen, eşim dur şunu bir dğur sonra ikizi düşünürsün diyo

canım benim Rabbim yar ve yardımcınız olsun, İnşaAllah Rabbim hayırlı iş versin, kimseyi işsiz, ele muhtaç bırakmasın, bu arada cicişlerini güle güle kullan

Bizide eklermisiniz:))) 23.03.2012 tahmini doğum tarihim. Bebişim KIZ:)

ooo maşaAllah 23 mart doğumlular ne kadar çoğaldı öyle bu arada hoşgeldin

şuna bak aklından interneti kapatmak geçiyormuşhele bir kapattır şaka bir yana valla ben evimde netim olmadığı halde sizinle olabilmek için evime net bağlattım iyi kide bağlattım, hepinizi çoook seviyorum Bu arada canım sınavlarım 10-11 aralıkta, elimden geldiğince çalışıyorum, benim için dua edinde sınavım iyi geçsin

Bizim de öyleydi ama geçen akşam eşimde hem gördü tekme attığını hemde elini koyunca hissetti ilk defa.Baya bekledi eşimde :))))
Bzim babamız hep hissediyor, babamız hamile olduğumu duyduğundan beri akşamları elini göbüşüme koyuyor ve Ayetel-Kürsi, Fatiha, Felak,Nas sürelerini okuyor, Sonrada Rabbim seni hayırlı insanlarla karşılşatırsın, nazardan, kötülüklerden korusun, ömrünü güzel eylesin diye dua ediyor, bebişimiz babasının eline bu şekilde alıştığından galiba babası elini koyuncada oynuyor

canım benim çok sevindim, Sürekli aklımdasın ve senin için özel dua ediyorum, İnanıyorum ki bu sefer Rabbim bebişini kucağına almayı nasip edecek

benimde geçen sene öyleydi, bir nisan bir haziran bitiyordu, ama bu sene kredili sisteme geçince 4 sınav oldu, 10-11 aralıkta var, ocakta var, nisanda var, haziranda var...napcam bilmiyorum, Elimden geleni yapıyorum, Artık olduğu kadar İnşaAllah seninde iyi geçerde bu sene bitirsin, ben daha 2. sınıftayım

Son düzenleme:

hamilelikte kaşıntı yaşayan bi arkadaşım vardı, karaciğer değerleri mi ne yükselmiş, onunki dayanılmazdı tabi ama sen de bi dr. a danış istersen arkadaşım..birde diyetisyene gitme imkanım yok, listeni paylaşabilir misin, en azından örnek olur, neyi yanlış yapıyorum onu anlarım belki..

çok sevindim canım gözün aydın hep iyi haberlerimiz olsun

hoşbulduk :)teşekkürler ...:)

kızlar youtube da bir şarkı var arkadaş dinletti. çok güzel benim meleğim bu şarkıyı dinleyince resmen oynadı . siz de bir deneyin isterseniz:)) pub şa la la laa diye yazın

Ayça yaa Melikeden haberin varmı??? bu sıralar uğramıyor.. işleri çok mu yoğun ki??

Canımmm yazamıyorum işler bayaa yoğun ama sayfa sayfa okuyorum her gün.. arada fırsat buldukça cvp da yazıyorum ama çok fazla olmuyor ( yarın inşallah işler biraz hafiflerde artık bende katılırım sohbete.. çok özledim sizleriii

kızlar benim akıntım biraz çoğaldı altım bazen ıslak ıslak oluyo acaba amniyosentez sıvısı gelebilirmi yksa bu aylarda akınr-tının çğalması normalmi sizlerdede böyle bir durum varmı

canım o ıslaklık kilot ıslaklığıyla olmaz. bence daha fazla gelir diye düşünüyorum... senin bahsettiğin mantar oluşmuş olabilir. idrar testi yaptır ve doktoruna danış. bende enfekiyon var benimde bu şikayetim vardı doktor mantara dönüştürdüğünü söyledi...

geçmiş olsun canım...

çok sevindim canım. bebişinde senin gibi güçlü...

birazdan bakacağımmmmm...

Canım iyi olun da, sana kolay gelsin o zaman. yarın işlerin hafiflediğinde bekliyorum. buluşmayı da ayarlayalım.

Canım iyi olun da, sana kolay gelsin o zaman. yarın işlerin hafiflediğinde bekliyorum. buluşmayı da ayarlayalım.

Sağol canımm, anlaştık yarın daha aktifim söz Buluşmayı da ayarlayalım ben cmtsi için tamam gözüyle bakıyorumm.. İnşallah diğer kızlara da uygun olur

canım sen bi dr git kontrol amaçlı inşallah amniyons sıvısı değildir idrara sıkışıyomusun

inşaallah canım bende hep dua ediyorum rabbim nasip ettiyse kızım hertürlü durur

İstanbul Avrupa yakasında uygun fiyatlarda ve kaliteli bebek mağazaları varmı Avm içinde olmayan Avm içindekiler küçük ve pahalı geliyor bişey alamayınca içim gidiyor...

merhaba kızlar bende dün dr gittim şeker yüklemem yapıldı normal ıktı kan düşük magnezyum kalsiyum verdi artı olarak vede dr um ocak ayında istanbul da çalışmaya başlayacakmış yani yeni bir dr bulmam gerek (
bebeğim çok tatlı uyuyordu ellerini yüzüne kapatmıştı.830 gr olmuş

bebek odası alan arkadaşlar hayırlı olsun bebeişleriniz güle güle kullansın

bende de var akıntı cnm dr kaç tane fitil verdi geçmedi bazılarında geçmesi zor oluyormuş

kızlar youtube da bir şarkı var arkadaş dinletti. çok güzel benim meleğim bu şarkıyı dinleyince resmen oynadı . siz de bir deneyin isterseniz:)) pub şa la la laa diye yazın

beğendim şarkıyı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…