2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben denizlideyim. önceden kanamam geldi bebeğimi karnımda kaybettim o yüzden progestan kullanan varmı die merak ettim. inşallah sende ilaçsız atlatırsın biran evvel

bende şimdilik özel hastane düşünüyorum. özel muayeneyi araştırmalarım sonucu karar vericem ramazandan sonra.

ya bizimkilerde erkek dio illa olsun olsun demiyolar ama banada sanki öle geliyo ama dile getirmiyorum bebekim alınmasın die hiihihi ne komik aman allah sağlık sıhhatli sini hayırlısını vers.in:)

günaydın kızlar...şöyle bir geçmişi okudumda hafiften mide bulantıları kabızlıklar başlamış...bende sabah çok kötu oldum midem bulandı bişiler yeyince geçti şükür...

günaydın kızlar...şöyle bir geçmişi okudumda hafiften mide bulantıları kabızlıklar başlamış...bende sabah çok kötu oldum midem bulandı bişiler yeyince geçti şükür...

günaydın canım. hoşgeldin. siz pıtpıtları duydunuzmu yagmurcum

ben hep aynı şeyi söyleyip duruyorum ama kızlar bende hiç bulantı namına birşey yok şüphelenmeye başladım artık sizce bu normalmi hiç bişeyden tiksinmiyorum hayırdır inşallah :18:

selam arkadaşlar.
bende yaz alerjisi var sabahları burun akıntısı ve hapşırık olur. bunun için çok dikkat ediyorum. uzanırken hapşırdım anlık bir sancı oldu karnımda bebeğe bişey olmaz değilmi. sizlerdede böyle anlık sancı oluyormu karın kasıklarınızda.

benim doktor randevuma daha 6 gün var çokmu geç çağırdı doktor beni zamn geçmek bilmiyor sizleri duyunca başka doktoro gideyim yarın falan diyorum ama bide duyamazsam allah korusun. iyice panik olurum o yüzden sabret diyorum kendi kendime hayırlısıyla bi görseydim içim rahatlayacak. bana ve bebişime dua ederseniz çok sevinirim.

bende geçen gün uzanırken kapı çaldı aniden kalktım öyle kramp girer gibi oldu normaldir herhelde bişey olmaz inşallah korkma

ben hep aynı şeyi söyleyip duruyorum ama kızlar bende hiç bulantı namına birşey yok şüphelenmeye başladım artık sizce bu normalmi hiç bişeyden tiksinmiyorum hayırdır inşallah :18:

benim arada gelio bulantı ama çok aşırı değil bişey yiyince geçio... kabızlık problemi var öncedende vardı zaten şimdi arttı.. hergün kilo alıyorum ya ibre hergün daha çok ilerlio nolacak bilmiyorum. bende de aşerme yok ya hiç öle canım aman aman şunu yemeliyim die bişi çekmedi. herhangi bişeye tiksinmede olmadı. normal mi acaba :S

bende geçen gün uzanırken kapı çaldı aniden kalktım öyle kramp girer gibi oldu normaldir herhelde bişey olmaz inşallah korkma

kzlar hazır topiğimiz de kalabalıkken szie bir şey danışacam..

erken gebelikte yumurta çatladıktan sonra yumurtnın kılıfı içerde kalırmış kisteşebilrmiş. sonradan bebeğe ihtiyacı olan hormonları salgılarmış bir süre sonra da kendiliğinden kaybolurmuş...adı korpus luteum kistleri imiş.benim sağ tarafımda varmış bundan. sizde de var mı acaba ağrıya sebep bu olabilr miii.. netten bulduğum bir sayfada.....

"Bu kistlerin büyük çoğumluğu gebeliğin 14. haftasından önce kaybolur. Büyüklüğü 6 cm'den fazla olan kistler %60 oranında kaybolmadan kalırken, 6 cm'den küçük kistler %90 oranında kendiliğinden kaybolurlar."

aa çok kötü biliyorum aynısı bana da oluyor ama bir zararı yoktur heralde inşallah

kzlar hazır topiğimiz de kalabalıkken size bir şey danışacam..

erken gebelikte yumurta çatladıktan sonra yumurtnın kılıfı içerde kalırmış kisteşebilrmiş. sonradan bebeğe ihtiyacı olan hormonları salgılarmış bir süre sonra da kendiliğinden kaybolurmuş...adı korpus luteum kistleri imiş.benim sağ tarafımda varmış bundan. sizde de var mı acaba ağrıya sebep bu olabilr miii.. netten bulduğum bir sayfada.....

"Bu kistlerin büyük çoğumluğu gebeliğin 14. haftasından önce kaybolur. Büyüklüğü 6 cm'den fazla olan kistler %60 oranında kaybolmadan kalırken, 6 cm'den küçük kistler %90 oranında kendiliğinden kaybolurlar."

valla ben bunu ilk defa duyuyorum canım bizim yumurtamızda kabuklumuymuş tavuk gibi ayy civcivim çabuk gelll

canım benim 7. haftada bulantı ve kusma tavan yaptı daha dur bak senin fasulye şimdilik uslu duruyo bi yaramazlığa başlarsa yandın

bebişim hapşururken karnını sıkıca tut elinle ben alışkanlık yaptım hapşurup öksürürken tutuyorum karnımı sürekli...

bebişim bu konu hakkında hiç bi fikrim yok dr sorarım yawrum seni her gördüğümde canım acayip limonlu kek çekiyo yawwwww bu yapılırmı banaaaa akşama kaynanama gitcem yaptırammı acaba yoksa avcumumu yalayayım bilemedim

valla ben bunu ilk defa duyuyorum canım bizim yumurtamızda kabuklumuymuş tavuk gibi ayy civcivim çabuk gelll

bana da komik geldi ama aynen böle imiş..:)). benim sağ kasık ağrımın sebebi bu olabilrmiş 4 cm den sonrası ağrı yaparmış benimkisi 5.4*4.5 cm miş boyutları. zaman kaybolur dedi dr ama takip edilecekmiş.

inşallah bebişime zarar vermez...

canım benimm keşke kullanıcı adımı değiştirebilsem. tam hamişlerin topiğine yapılırmı vallaha ayıp etmişim.. aslında çilekli puding yapacaktım son anda vazgeçtim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…