- 21 Aralık 2009
- 1.462
- 117
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.861
ben ankaradayım canım. bende henüz kontrol için doktor bulamadım.. muayenehaneye gidecek durumumuz yok..bi ihtimal özel hastaneye gidebilirim. aklımda eve yakın bi hastane var eğitim araştırma hastanesi. eğer kalabalık olmazsa oraya da gidebilirim.
alemsın valal sabah sabah guldurdun benı :)))) oyle tatlımmmm cok buyuk bı hedıye yucerabbıme sukurler olsun
hayırlısı olsun canım
kızlar ya benım oglum ve esım ıkıncıyıde erkek cok ıstıyolarr benım ıcımede erkek doguyooo hep oglum dıyorum ıcımden agzımdan bırden cıkıyooo sızdede oluyomu oyle hıcc
günaydın kızlar...şöyle bir geçmişi okudumda hafiften mide bulantıları kabızlıklar başlamış...bende sabah çok kötu oldum midem bulandı bişiler yeyince geçti şükür...
selam arkadaşlar.
bende yaz alerjisi var sabahları burun akıntısı ve hapşırık olur. bunun için çok dikkat ediyorum. uzanırken hapşırdım anlık bir sancı oldu karnımda bebeğe bişey olmaz değilmi. sizlerdede böyle anlık sancı oluyormu karın kasıklarınızda.
ben hep aynı şeyi söyleyip duruyorum ama kızlar bende hiç bulantı namına birşey yok şüphelenmeye başladım artık sizce bu normalmi hiç bişeyden tiksinmiyorum hayırdır inşallah :18:
bende geçen gün uzanırken kapı çaldı aniden kalktım öyle kramp girer gibi oldu normaldir herhelde bişey olmaz inşallah korkma
selam arkadaşlar.
bende yaz alerjisi var sabahları burun akıntısı ve hapşırık olur. bunun için çok dikkat ediyorum. uzanırken hapşırdım anlık bir sancı oldu karnımda bebeğe bişey olmaz değilmi. sizlerdede böyle anlık sancı oluyormu karın kasıklarınızda.
bende geçen gün uzanırken kapı çaldı aniden kalktım öyle kramp girer gibi oldu normaldir herhelde bişey olmaz inşallah korkma
kzlar hazır topiğimiz de kalabalıkken size bir şey danışacam..
erken gebelikte yumurta çatladıktan sonra yumurtnın kılıfı içerde kalırmış kisteşebilrmiş. sonradan bebeğe ihtiyacı olan hormonları salgılarmış bir süre sonra da kendiliğinden kaybolurmuş...adı korpus luteum kistleri imiş.benim sağ tarafımda varmış bundan. sizde de var mı acaba ağrıya sebep bu olabilr miii.. netten bulduğum bir sayfada.....
"Bu kistlerin büyük çoğumluğu gebeliğin 14. haftasından önce kaybolur. Büyüklüğü 6 cm'den fazla olan kistler %60 oranında kaybolmadan kalırken, 6 cm'den küçük kistler %90 oranında kendiliğinden kaybolurlar."
ben hep aynı şeyi söyleyip duruyorum ama kızlar bende hiç bulantı namına birşey yok şüphelenmeye başladım artık sizce bu normalmi hiç bişeyden tiksinmiyorum hayırdır inşallah :18:
selam arkadaşlar.
kzlar hazır topiğimiz de kalabalıkken size bir şey danışacam..
erken gebelikte yumurta çatladıktan sonra yumurtnın kılıfı içerde kalırmış kisteşebilrmiş. sonradan bebeğe ihtiyacı olan hormonları salgılarmış bir süre sonra da kendiliğinden kaybolurmuş...adı korpus luteum kistleri imiş.benim sağ tarafımda varmış bundan. sizde de var mı acaba ağrıya sebep bu olabilr miii.. netten bulduğum bir sayfada.....
"Bu kistlerin büyük çoğumluğu gebeliğin 14. haftasından önce kaybolur. Büyüklüğü 6 cm'den fazla olan kistler %60 oranında kaybolmadan kalırken, 6 cm'den küçük kistler %90 oranında kendiliğinden kaybolurlar."
valla ben bunu ilk defa duyuyorum canım bizim yumurtamızda kabuklumuymuş tavuk gibiayy civcivim çabuk gelll
bebişim bu konu hakkında hiç bi fikrim yok dr sorarımyawrum seni her gördüğümde canım acayip limonlu kek çekiyo yawwwww bu yapılırmı banaaaa akşama kaynanama gitcem yaptırammı acaba yoksa avcumumu yalayayım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?