2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen epey erken görmüssün maşallah... sanırm beta HCG nin miktarı ile ilgiliymiş gözüküp gözükmememsi. senin ki ultrason çektirdiğin zaman kaçtı canımm

Doktor direk ultrasonla muayene etti hiç alttan bakmaadı. 5. hafta yazmışım ama 5+5 di keseyi ve kalp atışını gördüğümüzde. Kalp atışı için genelde 7. haftada görülebilir ama sneinki atmaya başlamış dedi bana gösterdi muhteşem bişey çok duygulanıyorsun. Evet benim ki sanırım biraz erken sanırım...

canım hayırlı olsun bebısın ne guzelll pıtpıtları duymussunnn :) benımde erken gozuktı 6 haftalık duydukkk cok net olarak belkı bı kacgun once gıtsem duyabılırdımmm:)) hormonlarla ılgılıymısss bende sordummm

canım benimde öyle sanırsın 4 aylık sürekli içime çekiyorum internette okudum bu haftalarda normalmiş gaz yani

O gaz sorunu bende de cok var çalışıyorum bide çok zorlanıyorum, karnım davul gibi özellikte akşamları çok şişiyorum. Bu dönemde tuzu azaltmamız gerekiyromuş kızlar, sıcak ve hamilelik vucutta tuza bağlı ödem yapabiliyormuş. Benim parmaklar biraz şişti, tuzu azalltım şuanda daha iyiyim.

Kızlar söylemesi ayıp sizde de kabızlık sorunu var mı, çözümü bulan var mı? Ben çok uğraşıyorum da :26:

kabızlık canım bendede var maleseff ( ben sabahları kuru kayısı yıyorum uzerınede ılık su ıcıyorum ıyı gelıyoo

bizim Allah nasip kısmet ederse ilk bebeğimiz olacak. ben küçükkende hep abim olmasını isterdim bu arada hiç kardeşim yok benim. yani büyük erkek küçük kız seviyorum ama tabi hayırlısı sağlıklısı öncelikle. eşimede banada sanki kız olacakmış gibi gelio. mesela bende bazen kendi kendime bişiler düşünürken kızım die çıkıo ağzımdan ama tabi hayırlısı

ben hep kabızım canım artık kayısıdan midem bulandı aç karınla zeytinyağı içiyorum o iyi geliyor dr anlattım dr dediki bi tane kavanozun içine kuru incirleri 4-5 parçaya bölerek at üzerinede zeytinyağı dök öyle beklesin her sabah aç karınla ve gece yatarken 1-2 parça ye düzene girecektir ilaç falan kullanma bu en etkili çözüm hemde sağlıklı dedi ben henüz yapamadım ama hafta sonu yapıcam inşallah yoksa hemoroit olcam diye çok korkuyom

günaydın canım.. nasılsın.. listemize aldıkmı seni yaa.. ben unutkan oldum iyice.. ama 9,5 aylık bi bebeğin vardı dimi onu unutmadım:)

günaydın güzel anne adayları. arada bi midem bulanıyo ama erken die psikolojikmi acaba die düşünüyorum. bebeğin pıtpıtlarını kaçıncı haftada duydunuz acaba? doktor erken daha gelme dedi biir hafta bekleyelim dedi. gitmişken kalp atışlarınıdamı bekleyip gitsem die düşündüm siz nasıl yaptınız?

günaydın canım.. nasılsın.. listemize aldıkmı seni yaa.. ben unutkan oldum iyice.. ama 9,5 aylık bi bebeğin vardı dimi onu unutmadım:)

Bir kucakta bir karında iki bebekle idare eder durumdayım canım sağol :)) sanırım yokum doğum bilgilerimi yazmamıştım telden girdiğim için. Mart 7 görünüyor ama mecburi sezeryan olucam daha erkene kayacaktır büyük ihtimal pıtpıtlarını duyduk şimdilik son durumumuz böyle..

günaydın canım.. evet senin için erken henüz. ben bekleyip herşeyini tek seferde gördüm çok şükür. en fazla 2 hafta beklersen sende Allahın izniyle keseyi bebeğini ve kalp atışlarını görebilirsin. 2 hafta maksimum süre. 6 haftan dolunca da görebilirsin. ben 6+4 gittim.

Mide bulantıların başlamış olabilir canım, ben 6+5 de duydum doktorlar genelde 7. haftanın içinde duyulduğunu söylüyorlar.

ah ahh aynı sorundan bende muzdaribim ne yazikki gebelikten önce hayatımda hiç kabız olmadım ama şimdi çok fenayım kayısı falan yiyorum ama pek bi fayda etmiyo senin şu incir zeytinyağını deneyeyim bende hemoroid olcam bende yoksa...bide kızlar tansiyonu düşük olanlar varmı ben geçen çarşıya gittim gözlerim biara siyah siyah şeyler geldi gittim tansiyonumu ölçtürdüm büyük 9 küçük 4 e düşmüş dünde 9 a 5 di evde çok halsizim o yüzdende

Allah yardımcın olsun canım.Şuan pek bişey anlamasanda yürümeye başladığında seninde göbüş büyüyecek.. o zaman biraz zorlaşır.. ama araları tam abim ve ben gibi olucak:) bizim aramız 17 ay:)) annem şimdi diyo ki iyi cesaret yapmışım sizi peşpeşe:))

Bekleyeyim ben en iyisi. birde daha burda hangi doktora gideceğimi karar vermedim. kime gitsemki ya. siz özel hastaneyemi gidiyosunuz özel muayeneyemi?

düşükten korunmak için doktorunuz herhangi bi ilaç verdimi? yanıyorum ben ya çok sıcak geliyo kıyafet üstümde ağırlık yapıo sanki :26:

Bekleyeyim ben en iyisi. birde daha burda hangi doktora gideceğimi karar vermedim. kime gitsemki ya. siz özel hastaneyemi gidiyosunuz özel muayeneyemi?

ben ankaradayım canım. bende henüz kontrol için doktor bulamadım.. muayenehaneye gidecek durumumuz yok..bi ihtimal özel hastaneye gidebilirim. aklımda eve yakın bi hastane var eğitim araştırma hastanesi. eğer kalabalık olmazsa oraya da gidebilirim.

(( benimde tansiyonum genelde düşer. bende demir eksikliği de var( halsizlik hayatımın bi parçası artık.
dikkat et canım. dışarı çıkarken yanına tuzlu şeyler al. veya hemen bi yerden ayran alıp iç. Allah korusun düşer bayılırsın.. benim eskiden daha fenaydı durumum. evde saçımı tararken düşer bayılırdım o derece yani( şimdi çok şükür daha iyiyim. geçen benimde ölçtüler 10 - 6 çıktı.. buda normal şükür

vayyy sen doldurmuşun gardolabu tatlım allah güle güle giydirsin cnm benim:)

ben çocukluğumdan bu yana hep kabızlık çekerim acillik oldum dr gittim bağırsak tembelliğin var hayatın boyunca ekmek yemeyeceksin dedi kepekli ekmek bile yeme dedi ama ben ekmek yemeden doymuyorum sanki illaki yiyorum ama allaha şükür hemoroit olmadım yıllardır çektiğim için kendi kendime lavma yapmaya başladım o yüzden çok etkilemiyodu taki hamiş kalana dek folic plusda kabızlık yapıo bazen onu içmiyom kabız olmayayım diye ama illa bişeylerden kabız oluyorum o kadar çok su içmeme rağmen halsizlik bendede çok var ama tek nedeni hamişlik deil havalar aşırı derece sıcak rabbim hepimize yardım etsin kolay atlatalım bu dönemi

ben özel hastaneye gidiyorum canım sen hangi şehirdesin ?

düşükten korunmak için doktorunuz herhangi bi ilaç verdimi? yanıyorum ben ya çok sıcak geliyo kıyafet üstümde ağırlık yapıo sanki :26:

bana hiç bi ilacı önermedi migrenim var minesot içiliyo biliyorum içme dayan dedi kabızlık için ilaç vermedi bulantı için zar zor ilaç yazdırdım ama daha almadım mümkün olduğu kadar dayan içme dedi dayanıyorum bakalım inşallah atlatırım ilaçsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…