- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.841
sen epey erken görmüssün maşallah... sanırm beta HCG nin miktarı ile ilgiliymiş gözüküp gözükmememsi. senin ki ultrason çektirdiğin zaman kaçtı canımm
Doktor direk ultrasonla muayene etti hiç alttan bakmaadı. 5. hafta yazmışım ama 5+5 di keseyi ve kalp atışını gördüğümüzde. Kalp atışı için genelde 7. haftada görülebilir ama sneinki atmaya başlamış dedi bana gösterdi muhteşem bişey çok duygulanıyorsun. Evet benim ki sanırım biraz erken sanırım...
canım benimde öyle sanırsın 4 aylık sürekli içime çekiyorum internette okudum bu haftalarda normalmiş gaz yani
bizim Allah nasip kısmet ederse ilk bebeğimiz olacak. ben küçükkende hep abim olmasını isterdim bu arada hiç kardeşim yok benim. yani büyük erkek küçük kız seviyorum ama tabi hayırlısı sağlıklısı öncelikle. eşimede banada sanki kız olacakmış gibi gelio. mesela bende bazen kendi kendime bişiler düşünürken kızım die çıkıo ağzımdan ama tabi hayırlısıalemsın valal sabah sabah guldurdun benı :)))) oyle tatlımmmm cok buyuk bı hedıye yucerabbıme sukurler olsun
hayırlısı olsun canım
kızlar ya benım oglum ve esım ıkıncıyıde erkek cok ıstıyolarr benım ıcımede erkek doguyooo hep oglum dıyorum ıcımden agzımdan bırden cıkıyooo sızdede oluyomu oyle hıcc
O gaz sorunu bende de cok var çalışıyorum bide çok zorlanıyorum, karnım davul gibi özellikte akşamları çok şişiyorum. Bu dönemde tuzu azaltmamız gerekiyromuş kızlar, sıcak ve hamilelik vucutta tuza bağlı ödem yapabiliyormuş. Benim parmaklar biraz şişti, tuzu azalltım şuanda daha iyiyim.
Kızlar söylemesi ayıp sizde de kabızlık sorunu var mı, çözümü bulan var mı? Ben çok uğraşıyorum da:26:
Günaydın güzel mart anneleri..
günaydın canım.. nasılsın.. listemize aldıkmı seni yaa.. ben unutkan oldum iyice.. ama 9,5 aylık bi bebeğin vardı dimi onu unutmadım:)
günaydın canım.. nasılsın.. listemize aldıkmı seni yaa.. ben unutkan oldum iyice.. ama 9,5 aylık bi bebeğin vardı dimi onu unutmadım:)
günaydın güzel anne adayları. arada bi midem bulanıyo ama erken die psikolojikmi acaba die düşünüyorum. bebeğin pıtpıtlarını kaçıncı haftada duydunuz acaba? doktor erken daha gelme dedi biir hafta bekleyelim dedi. gitmişken kalp atışlarınıdamı bekleyip gitsem die düşündüm siz nasıl yaptınız?
günaydın güzel anne adayları. arada bi midem bulanıyo ama erken die psikolojikmi acaba die düşünüyorum. bebeğin pıtpıtlarını kaçıncı haftada duydunuz acaba? doktor erken daha gelme dedi biir hafta bekleyelim dedi. gitmişken kalp atışlarınıdamı bekleyip gitsem die düşündüm siz nasıl yaptınız?
ben hep kabızım canım artık kayısıdan midem bulandı aç karınla zeytinyağı içiyorum o iyi geliyor dr anlattım dr dediki bi tane kavanozun içine kuru incirleri 4-5 parçaya bölerek at üzerinede zeytinyağı dök öyle beklesin her sabah aç karınla ve gece yatarken 1-2 parça ye düzene girecektir ilaç falan kullanma bu en etkili çözüm hemde sağlıklı dedi ben henüz yapamadım ama hafta sonu yapıcam inşallah yoksa hemoroit olcam diye çok korkuyom
Bir kucakta bir karında iki bebekle idare eder durumdayım canım sağol :)) sanırım yokum doğum bilgilerimi yazmamıştım telden girdiğim için. Mart 7 görünüyor ama mecburi sezeryan olucam daha erkene kayacaktır büyük ihtimal pıtpıtlarını duyduk şimdilik son durumumuz böyle..
günaydın canım.. evet senin için erken henüz. ben bekleyip herşeyini tek seferde gördüm çok şükür. en fazla 2 hafta beklersen sende Allahın izniyle keseyi bebeğini ve kalp atışlarını görebilirsin. 2 hafta maksimum süre. 6 haftan dolunca da görebilirsin. ben 6+4 gittim.
Bekleyeyim ben en iyisi. birde daha burda hangi doktora gideceğimi karar vermedim. kime gitsemki ya. siz özel hastaneyemi gidiyosunuz özel muayeneyemi?
ah ahh aynı sorundan bende muzdaribim ne yazikki gebelikten önce hayatımda hiç kabız olmadımama şimdi çok fenayım kayısı falan yiyorum ama pek bi fayda etmiyo senin şu incir zeytinyağını deneyeyim bende hemoroid olcam bende yoksa...bide kızlar tansiyonu düşük olanlar varmı ben geçen çarşıya gittim gözlerim biara siyah siyah şeyler geldi gittim tansiyonumu ölçtürdüm büyük 9 küçük 4 e düşmüş dünde 9 a 5 di evde çok halsizim o yüzdende
ohh sefan olsun umudumsunn ıyı yapmısın bende ıkı tane kıslık slopet elbıse aldımmm abettım gercı ben 5 tane espırılı tısort 2 kaprı ve esortman takımı aldım :)) tabı bıraz buyuk beden aldım kısa dogru gıymek ıcınnn :))
ah ahh aynı sorundan bende muzdaribim ne yazikki gebelikten önce hayatımda hiç kabız olmadımama şimdi çok fenayım kayısı falan yiyorum ama pek bi fayda etmiyo senin şu incir zeytinyağını deneyeyim bende hemoroid olcam bende yoksa...bide kızlar tansiyonu düşük olanlar varmı ben geçen çarşıya gittim gözlerim biara siyah siyah şeyler geldi gittim tansiyonumu ölçtürdüm büyük 9 küçük 4 e düşmüş dünde 9 a 5 di evde çok halsizim o yüzdende
Bekleyeyim ben en iyisi. birde daha burda hangi doktora gideceğimi karar vermedim. kime gitsemki ya. siz özel hastaneyemi gidiyosunuz özel muayeneyemi?
düşükten korunmak için doktorunuz herhangi bi ilaç verdimi? yanıyorum ben ya çok sıcak geliyo kıyafet üstümde ağırlık yapıo sanki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?