- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.621
Hoşgeldin canım, her zaman bekleriz. bebişinin ismi de güzelmiş, hayırla sağlıkla doğup hayırla adıyla yaşasın inşallah.Slm herkesee:>Ben de katılıyorum aranıza bundan böyle.Daha önce başka bir sayfada yazıyorduk ama o sayfayı buraya eklediler,ben de artık buradan yararlanacağım.KK'nın çok faydasını gördüm hamileliğim boyunca,kopamıorum,pc'yi açınca ilk işim buraya girmek valla:>Benim bebişim de erkek,ismi de Göktürk olacak inşallah.
Herkese mutlu günler diliyorum veee benim ve tüm saygıdeğer öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum...
Günaydın Esmacım.. Kocaman maşallah sizekızlar gunaydınnnnnnn nasılsınızzz
bızım doktor kontrolumuz ıyı gectı bebegımı gordum hıc yerınde durmadı sıpam :)) sekerımız normal cıktı onuda atlattık hayırlısıyla :)) yaptırmayanların basına ıyı haberlerle gelırler ınsallahhh :)) sekerlı su mıdemı cok bulandırdı ama ıgrenc otesı bısey
oglusum 980 gr olmus doktorumuz kılolu olacagını soyledı normalde 750 gr olması gerekırmıs saglık olsun dedım bende bıze ısaret parmagını sallayıp durdu nasıl tatlıydı anlatamam
bu arada doktoorum spınal sezeryan ol dıyor belden ugusturalım hem dogar dogmaz bebegını optururum sana hemde daha rahat olursun dıyo dogum bıttıkten 4 5 saat agrı duymadan bebegınle ılgılenırsın dedı bende cesaret edemıyorum aklım karıstıı aslında cok guzel bebegımın dogdugu anı gorup onu opmek
günaydın annelerkızlar gunaydınnnnnnn nasılsınızzz
bızım doktor kontrolumuz ıyı gectı bebegımı gordum hıc yerınde durmadı sıpam :)) sekerımız normal cıktı onuda atlattık hayırlısıyla :)) yaptırmayanların basına ıyı haberlerle gelırler ınsallahhh :)) sekerlı su mıdemı cok bulandırdı ama ıgrenc otesı bısey
oglusum 980 gr olmus doktorumuz kılolu olacagını soyledı normalde 750 gr olması gerekırmıs saglık olsun dedım bende bıze ısaret parmagını sallayıp durdu nasıl tatlıydı anlatamam
bu arada doktoorum spınal sezeryan ol dıyor belden ugusturalım hem dogar dogmaz bebegını optururum sana hemde daha rahat olursun dıyo dogum bıttıkten 4 5 saat agrı duymadan bebegınle ılgılenırsın dedı bende cesaret edemıyorum aklım karıstıı aslında cok guzel bebegımın dogdugu anı gorup onu opmek
kızlar gunaydınnnnnnn nasılsınızzz
kızlar gunaydınnnnnnn nasılsınızzz
günaydın arkadaşlar. öğretmenler günümüz kutlu olsun.
ben 6 kilo almışım. doktordan azar işittim. bu ara çok hamur işi, tuzlu yemişsin gibi. dediği gibiydi. kendime engel olabiliyordum ama bu ay ne olduysa tatlı - tuzlu- hamur karıştırdım. boş kilo almışım. bebişim proteinsiz kalmış. artık tatlı-tuzluyu hayatımdan çıkarıyorrum . 1 ay sonra bakalım nasıl olacak
Slm herkesee:>Ben de katılıyorum aranıza bundan böyle.Daha önce başka bir sayfada yazıyorduk ama o sayfayı buraya eklediler,ben de artık buradan yararlanacağım.KK'nın çok faydasını gördüm hamileliğim boyunca,kopamıorum,pc'yi açınca ilk işim buraya girmek valla:>Benim bebişim de erkek,ismi de Göktürk olacak inşallah.
Herkese mutlu günler diliyorum veee benim ve tüm saygıdeğer öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum...
CANIM GÖZÜN AYDIN BEBİŞE MAŞALLAH BAYA KİLO ALMIŞBİZDE YARIN GİDİCEZ İNŞ. YİNE UYUMAZ HİÇ OYNARKEN GÖREMEDİK USG DE POPOYU DÖNÜP YATIYO SAĞOLSUN :)
kızlar tsk ederım hepınızeee cok sagolunnn :)
aslında yaptıgım hıcbısey yok sanırım bunyeden kaynaklanıyor oglumda 4800 kg dogmustu ama herhaftada balık ve sutlerımı aksatmadan yıyorum ıcıyorumm
semracım nasıl spınal tatlım bısey hıssedıyormusun ben heyecanlanırım korkudan dıye dusunuyorum ılkındede o yuzden genel anestezıyle oldum belden ıgne cok acıtıyormu
canım sagol ınsallah uyumaz hareketlıyken cok tatlılarr :)) bız esnemesınede denk geldıkk nasıl duygulandım sevıncten anlatamam ya harıka bı duygu
Maşallah maşallah oğluşun 4800 mü doğduuuay ne güzel bende kilolu ve tabiki sağlıklı doğsun istiyorum Canım Spinal hemen etki ediyor, iğneyi hissetmiyorsun bile diyebilirim. Kan alınırken bile kolun daha çok acıyordur emin ol. zaten incecik bi iğne. iğneyi vurmalarıyla senin uyuşman hemen başlıyor diyebilirim. iğneden sonra beni yatırdılar ve baticonla ayaklardan başlayıp kesi yapacakları yere kadar silmeye başladılar. Bende o heyecanla "ama ben hissediyorum" dedim:))) hemşire ayağını oynap bakalım dedi ama oynatamıyordum:))) çok çabuk uyuşuyosun yani:)
Epiduralin etki etme süresi daha uzunmuş.
insallah bende denk gelirim esnemesine,
doktorum ultrasona sokarsa hayirlisiyla,
ne uzamandir bebisimi gormuyorum:-(
tepmeleriyle yetiniyorum
günaydın kızlarrr nasılsınız dün yoktum işler baya birikmiş onları halledip yeni girebildim geçmişi okuyamadım henüz bakarım birazdan..
bize gelince kontrolümüz, şeker yüklememiz, tetanoz aşımız vardı hepsini hallettik çok şükür bir problem çıkmadı Allahıma şükürler olsun gelişimleri gayet iyi bebişlerimin dün baya yorucuydu bizim için ama bebişlerimi görmek bütün yorgunluğumu aldı götürdü çok güzeldiii
Bu yöntem kulağa daha hoş geliyo :)) Ben hep normal doğum olsun istiyorum.. Doktorun sayfasından normal doğum aşamalarını okudum başlangıçtan bitişe kadar tüm detayları anlatmış biraz tırstım yani şu an :)) her an fikir değiştirebilirim
canım ınsalalh gorursun ya artık daha hızlı buyuyolar devamlı yatma pozısyonunda degıller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?