2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın mart anneleri...
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Hoşgeldin canım, her zaman bekleriz. bebişinin ismi de güzelmiş, hayırla sağlıkla doğup hayırla adıyla yaşasın inşallah.

Günaydın Esmacım.. Kocaman maşallah size beslenme şeklinde dikkat ettiğin önemli detaylar varmı?? benimde nasılsa sezeryan olacak, bari kilolu doğsun:))
Bende kızımı spinal sezeryan olmuştum. bunda da spinal yada epidural olurum yine.

günaydın anneler
maşallah süpanallah canım bebeğe güzel bakıyorsun sanırım...nasıl besleniyorsun bizede bi kaç tüyo verirmisin...
öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun

günaydın arkadaşlar. öğretmenler günümüz kutlu olsun.
ben 6 kilo almışım. doktordan azar işittim. bu ara çok hamur işi, tuzlu yemişsin gibi. dediği gibiydi. kendime engel olabiliyordum ama bu ay ne olduysa tatlı - tuzlu- hamur karıştırdım. boş kilo almışım. bebişim proteinsiz kalmış. artık tatlı-tuzluyu hayatımdan çıkarıyorrum . 1 ay sonra bakalım nasıl olacak

CANIM GÖZÜN AYDIN BEBİŞE MAŞALLAH BAYA KİLO ALMIŞ BİZDE YARIN GİDİCEZ İNŞ. YİNE UYUMAZ HİÇ OYNARKEN GÖREMEDİK USG DE POPOYU DÖNÜP YATIYO SAĞOLSUN :)

Canım gözün aydın maşallah tosuncuk olmuş bebişinDoğar doğmaz bebeğini görmek çok güzel olur bence ama karar senin.Ben herşey yolunda giderse normal istiyorum ama olurda bi aksilik olursa tamamen bayıltılmak istemem açıkçası.

Canım zaten hamur işinin bebeğede bizede bi faydası yok,ben yemiyorum evde yapsam bile biraz zor oluyor ama boş kilo almak istemiyorum.Normalde de çok sık yemezdik ama çok severim hamur işini.Biraz daha sabretcez artık ne yapalım sağlık olsun.

kızlar tsk ederım hepınızeee cok sagolunnn :)

aslında yaptıgım hıcbısey yok sanırım bunyeden kaynaklanıyor oglumda 4800 kg dogmustu ama herhaftada balık ve sutlerımı aksatmadan yıyorum ıcıyorumm

semracım nasıl spınal tatlım bısey hıssedıyormusun ben heyecanlanırım korkudan dıye dusunuyorum ılkındede o yuzden genel anestezıyle oldum belden ıgne cok acıtıyormu

hoşgeldin aramızaaa

CANIM GÖZÜN AYDIN BEBİŞE MAŞALLAH BAYA KİLO ALMIŞ BİZDE YARIN GİDİCEZ İNŞ. YİNE UYUMAZ HİÇ OYNARKEN GÖREMEDİK USG DE POPOYU DÖNÜP YATIYO SAĞOLSUN :)

canım sagol ınsallah uyumaz hareketlıyken cok tatlılarr :)) bız esnemesınede denk geldıkk nasıl duygulandım sevıncten anlatamam ya harıka bı duygu

Maşallah maşallah oğluşun 4800 mü doğduuu ay ne güzel bende kilolu ve tabiki sağlıklı doğsun istiyorum

Canım Spinal hemen etki ediyor, iğneyi hissetmiyorsun bile diyebilirim. Kan alınırken bile kolun daha çok acıyordur emin ol. zaten incecik bi iğne. iğneyi vurmalarıyla senin uyuşman hemen başlıyor diyebilirim. iğneden sonra beni yatırdılar ve baticonla ayaklardan başlayıp kesi yapacakları yere kadar silmeye başladılar. Bende o heyecanla "ama ben hissediyorum" dedim:))) hemşire ayağını oynap bakalım dedi ama oynatamıyordum:))) çok çabuk uyuşuyosun yani:)
Epiduralin etki etme süresi daha uzunmuş.

canım sagol ınsallah uyumaz hareketlıyken cok tatlılarr :)) bız esnemesınede denk geldıkk nasıl duygulandım sevıncten anlatamam ya harıka bı duygu

insallah bende denk gelirim esnemesine,
doktorum ultrasona sokarsa hayirlisiyla,
ne uzamandir bebisimi gormuyorum:-(
tepmeleriyle yetiniyorum

canım ya bende ılk dogdugunda ıstıyorum gormeyı opmeyı ama heyecanlanmamdanda korkuyorum ya hıssedersem dıye cok tedırgınım amelıyatın ortasında hıssetmeye baslarmısım falan onlar aklıma gelıyo :)) ıyı cesaret senınkı olmusssun canım kesıldıgını kanın akmasını falan hıssetmedınmı hıc

Bu yöntem kulağa daha hoş geliyo :)) Ben hep normal doğum olsun istiyorum.. Doktorun sayfasından normal doğum aşamalarını okudum başlangıçtan bitişe kadar tüm detayları anlatmış biraz tırstım yani şu an :)) her an fikir değiştirebilirim

günaydın kızlarrr nasılsınız dün yoktum işler baya birikmiş onları halledip yeni girebildim geçmişi okuyamadım henüz bakarım birazdan..

bize gelince kontrolümüz, şeker yüklememiz, tetanoz aşımız vardı hepsini hallettik çok şükür bir problem çıkmadı Allahıma şükürler olsun gelişimleri gayet iyi bebişlerimin dün baya yorucuydu bizim için ama bebişlerimi görmek bütün yorgunluğumu aldı götürdü çok güzeldiii

Gözün aydın canım,sevindim güzel haberler almana.

Benim fikrim pek değişmez gibi geliyor ama bi sorun olursa mecburen sezeryan olurum tabi.Onda da tamamen bayıltılmak istemem,bebeğimi görmek için.Zaten ben narkozdan çok zor ayılıyorum,öyle bi durumda bütün gün göremeyebilirim bile.

uhdecım hosgedın tatlım bebıslerının ıyı olmasına cok sevındım nasıl da ınsanın yuzunde ıcınde gulucukler actırıyorlar yuce rabbım nasıl bı duyguyu yasamamıza nasıp oldu sukurler olsun bınlerce

canım ınsalalh gorursun ya artık daha hızlı buyuyolar devamlı yatma pozısyonunda degıller

saka maka 14 hafta sonra annnneeeee olucazzzz,
benim ilk bebis, cok merak ediyorum annelik duygusunu
benim annem 40 yasinda daha genc,
diyorum sende gel dogumumda yanimda ol diyorum olmaz ben dogurduktan sonra gelirim diyo,
dayanamam bayilirim seni o halde gorunce duyunca diyo:-(
cok duygulandim:-(
ben annemin kucuk kusuyken, anne olucam cok garip:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…