- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.581
nerde yaptırdın işlemlerini medipol devam galiba ?
tahlil yaptırdım bakalım ne çıkacak, listemde şöyle canım genel bir liste olduğundan paylaşıyorum yoksa paylaşmazdım tam kişiye özel olsaydı faydadan çok zarar getiriyor o zaman çünkü,
kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
2 kibrit kutusu peynir
1 bardak yarım yağlı süt
10 adet çiğ badem
ara öğün (kahvaltıdan 2 saat sonra)
1 porsiyon meyve
1 çay bardağı süt
öğle yemeği (ara öğünden 2 saat sonra)
8 yemek kaşığı sebze yemeği
1 dilim ekmek
1 kase çorba
salata
ara öğün (öğle yemeğinden 2 saat sonra)
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
(yağsız tost olabilir dedi bu ikili için)
1 porsiyon meyve
1 çay bardağı süt
akşam (ara öğünden 2 saat sonra)
5 köfte büyüklüğünde et,tavuk,balık (1 köfte 30 gr)
1 dilim ekmek
1 kase çorba
salata
ara öğün (akşam yemeğinden 2 saat sonra)
1 porsiyon meyve
1 çay bardağı süt
pirinç pilavı,beyaz ekmek,makarna,muz,havuç,patates,üzüm ve her türlü tatlı şey yasak...
yasakları eve hiççç sokmayacaksın.
C&A nın ürünleri hem kaliteli hemde fiyaları çok uygun canım, marmara forumdakide büyük bence bir oraya bak...
2 tüp kan aldılar canım yarın akşam çıkacak sonuçlar, umarım ciddi birşey çıkmaz...
kızlar ya az önce randevu almak için hastaneyi aradım benim seker yüklemesi yapılcak o yüzden gitcem neyse randevuyu aldım hemşire dediki aç karnına gelin bide gelirken şekerinizi getirmeyi unutmayın ben bi afalladım tabii ne desem beğenirsiniz "nasıl şeker alicam peki?" Allahtan sorunun devamını getirmedim cünk tam agzımdan "toz şekermi küp şeker mi sorusu cıkacaktı :)) meğer eczaneden alınıyomus 50 gr seker yüklemesi için diyince veriyolarmış siz de mi böle gittiniz ya kimse bahsetmemişti oturdum baya bi güldüm ben saflığıma:)
nerde yaptırdın işlemlerini medipol devam galiba ?
Yok cnm devlet hastanesinde yaptırdım başak hanım yokmuş öğlenden sonra sonuçları yarın faks çekicem ona bakıcak medipolü bıraktım yaniii
Umarım iyi sonuçlar alırsın yarın sen sıkma canını olur muuu
kızlar ya az önce randevu almak için hastaneyi aradım benim seker yüklemesi yapılcak o yüzden gitcem neyse randevuyu aldım hemşire dediki aç karnına gelin bide gelirken şekerinizi getirmeyi unutmayın ben bi afalladım tabii ne desem beğenirsiniz "nasıl şeker alicam peki?" Allahtan sorunun devamını getirmedim cünk tam agzımdan "toz şekermi küp şeker mi sorusu cıkacaktı :)) meğer eczaneden alınıyomus 50 gr seker yüklemesi için diyince veriyolarmış siz de mi böle gittiniz ya kimse bahsetmemişti oturdum baya bi güldüm ben saflığıma:)
İstanbul Avrupa yakasında uygun fiyatlarda ve kaliteli bebek mağazaları varmı Avm içinde olmayan Avm içindekiler küçük ve pahalı geliyor bişey alamayınca içim gidiyor...
ben henüz yaptırmadım ama kızımda gittiğim devlet hastanesinin kantininde satılıyordu ordan almıştım. 50-75-ve 100 grlık oluyorlar.kızlar ya az önce randevu almak için hastaneyi aradım benim seker yüklemesi yapılcak o yüzden gitcem neyse randevuyu aldım hemşire dediki aç karnına gelin bide gelirken şekerinizi getirmeyi unutmayın ben bi afalladım tabii ne desem beğenirsiniz "nasıl şeker alicam peki?" Allahtan sorunun devamını getirmedim cünk tam agzımdan "toz şekermi küp şeker mi sorusu cıkacaktı :)) meğer eczaneden alınıyomus 50 gr seker yüklemesi için diyince veriyolarmış siz de mi böle gittiniz ya kimse bahsetmemişti oturdum baya bi güldüm ben saflığıma:)
kızlar hepinize meraba. az önce çok moralim bozuldu iç çamaşırımda çok koyu kırmızı hatta kahverengimsi bi leke gördüm, kimseye bişi sölemedim henüz ama korktum, nedendir bi fikri olan war mı???
ben henüz yaptırmadım ama kızımda gittiğim devlet hastanesinin kantininde satılıyordu ordan almıştım. 50-75-ve 100 grlık oluyorlar.
canım bence evde kim varsa söyle ve hemen acile gidin. kaçıncı haftadasın??
cnm 23+4 bgn. bebeğim de kıpır kıpır şuan. bilmmiyorum şaşırdım
canım inşallah bişey yoktur, bebeğinde kıpır kıpırmış maşallah.
yinede bi doktorla filan görüşsen iyi olur.
benim başıma gelse panik olurdum :26::18::18::18:
yok güzelim devlete gidiyorum ben doktorum cok ii bırakamıyorum devlette böleymiş demekki hiç bilmiyodum yacanım özele mi gidiyorsun. duyduguma göre devlet hastneleri böyle yapıyormus eczaneden aldırtıyormus ama bu uygulamayı yapan özellerde var demekki.
haklısın alevcim ya bak o da lazım olur şimdi git al demesinler yine sağol vallaevet cnm eczaneden al şekerini bide ne olur ne olmaz ufak su ve plastik bardak götür istersen
anaa o da mı lazım ii bi de limon aliim bari yanıma sağol tatlımcanım bendede limon ve su istediler şekeri kendileri verdiler heralde pudra şekeriydi.
ben henüz yaptırmadım ama kızımda gittiğim devlet hastanesinin kantininde satılıyordu ordan almıştım. 50-75-ve 100 grlık oluyorlar.
canım bence evde kim varsa söyle ve hemen acile gidin. kaçıncı haftadasın??
eşim yolda, o gelsinde doktoru bi arayalım..alahtan çok soğukkanlı bi insanım ve çok sakiinim şuan. bebeğimde iyi, biliyorum..Allah cümlemizin bebeklerini korusun
kızlar hepinize meraba. az önce çok moralim bozuldu iç çamaşırımda çok koyu kırmızı hatta kahverengimsi bi leke gördüm, kimseye bişi sölemedim henüz ama korktum, nedendir bi fikri olan war mı???
cnm 23+4 bgn. bebeğim de kıpır kıpır şuan. bilmmiyorum şaşırdım
ya benımde akıntım oluy gunluk ama öle cok yogun degıl yanı.beyaz bide sadece akıntım var öle bı kaşıntım yada yanmam olmuyo netten baktım hamılelıkte normal dıyodu.bendemı sölesem doktora ben cok korkakımda:):):)
PERİ bebeğin hareket ediyorsa bir sorun yoktur muhtemelen ama mutlaka doktoruna söyle cnm
ben de bugün aradım doktorumu şeker testi sonucu için çok şükür temiz çıkmış bir sorun yok normal değerler dedi sen nasılsın dedi iyim ama belim ve kasıklarım çok ağrıyor dedim sertleşme oluyormu karnında dedi yok dedim dinlen bol bol ayakta fazla kaldığın ve dinlenemediğn zaman oluyor ağrı dedi ben de dinlenmeye çalışıyorum ama yattıkça insan daha da bir kemikleşiyor sanki
kaça girdin ult a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?