2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnş.bişey çıkmaz canım.

canım özele mi gidiyorsun. duyduguma göre devlet hastneleri böyle yapıyormus eczaneden aldırtıyormus ama bu uygulamayı yapan özellerde var demekki.

evet cnm eczaneden al şekerini bide ne olur ne olmaz ufak su ve plastik bardak götür istersen

İstanbul Avrupa yakasında uygun fiyatlarda ve kaliteli bebek mağazaları varmı Avm içinde olmayan Avm içindekiler küçük ve pahalı geliyor bişey alamayınca içim gidiyor...

canım bakırköyde gür çarşının içinde gür bebe varmış internet siteside var eğer yakınsa gidebilirsin bende bi ara gitmeyi düşünüyorum

canım bendede limon ve su istediler şekeri kendileri verdiler heralde pudra şekeriydi.

kızlar hepinize meraba. az önce çok moralim bozuldu iç çamaşırımda çok koyu kırmızı hatta kahverengimsi bi leke gördüm, kimseye bişi sölemedim henüz ama korktum, nedendir bi fikri olan war mı???

ben henüz yaptırmadım ama kızımda gittiğim devlet hastanesinin kantininde satılıyordu ordan almıştım. 50-75-ve 100 grlık oluyorlar.
kızlar hepinize meraba. az önce çok moralim bozuldu iç çamaşırımda çok koyu kırmızı hatta kahverengimsi bi leke gördüm, kimseye bişi sölemedim henüz ama korktum, nedendir bi fikri olan war mı???

canım bence evde kim varsa söyle ve hemen acile gidin. kaçıncı haftadasın??

cnm 23+4 bgn. bebeğim de kıpır kıpır şuan. bilmmiyorum şaşırdım

canım inşallah bişey yoktur, bebeğinde kıpır kıpırmış maşallah.
yinede bi doktorla filan görüşsen iyi olur.

benim başıma gelse panik olurdum :26::18::18::18:

eşim yolda, o gelsinde doktoru bi arayalım..alahtan çok soğukkanlı bi insanım ve çok sakiinim şuan. bebeğimde iyi, biliyorum..Allah cümlemizin bebeklerini korusun

canım özele mi gidiyorsun. duyduguma göre devlet hastneleri böyle yapıyormus eczaneden aldırtıyormus ama bu uygulamayı yapan özellerde var demekki.
yok güzelim devlete gidiyorum ben doktorum cok ii bırakamıyorum devlette böleymiş demekki hiç bilmiyodum ya

evet cnm eczaneden al şekerini bide ne olur ne olmaz ufak su ve plastik bardak götür istersen
haklısın alevcim ya bak o da lazım olur şimdi git al demesinler yine sağol valla

canım bendede limon ve su istediler şekeri kendileri verdiler heralde pudra şekeriydi.
anaa o da mı lazım ii bi de limon aliim bari yanıma sağol tatlım

bana kantinden bahsetmediler pollycim ama eczaneden al gel dediler 50lik olcakmışım sağol valla tatlım daha neler öğrencez bakalım:)

eşim yolda, o gelsinde doktoru bi arayalım..alahtan çok soğukkanlı bi insanım ve çok sakiinim şuan. bebeğimde iyi, biliyorum..Allah cümlemizin bebeklerini korusun

bitanem sen yine de tedbiri elden bırakma tabii git görün doktoruna ama korkma da içini ferah tut benim de olmuştu böle kahve telvesi gibiyse normaldir korkma demişti her ihtimale karsı bi iğne vuruyo progestan iç bi kaç gün falan diyo öle ama asıl önemli olan bol su iç demişti bana rahim gerilmesin diye...insallah kötü bişi yoktur tatlım dualarım seninle Rabbim seni ve bebeğini korusun insallah

ya benımde akıntım oluy gunluk ama öle cok yogun degıl yanı.beyaz bide sadece akıntım var öle bı kaşıntım yada yanmam olmuyo netten baktım hamılelıkte normal dıyodu.bendemı sölesem doktora ben cok korkakımda:):):)

cnm 23+4 bgn. bebeğim de kıpır kıpır şuan. bilmmiyorum şaşırdım

canımm bebeğine bişey olmamıştırr ancak nasılki ilk üç ayy düşük tehlikesi varsa şimdilerdede erken doğum tehlikesi varr
ağrı sancı kan filan erken doğum belirtisi olabiliyormuşş ama tabikide olmayabilirdee ancak tedbirli olmak lazımm
bu tarz durumlarda 1-2 saat yatın dinlenin eğer hala belirtiler devam ediyosa muhakkak doktora gidin diyorlarrr
belkide sivilce filan tarzı bişey vardı o patladı veya kanadı böyle bişeyde olabilirr sen eşin gelene dek yat sonraa doktora gidersiniz
geçmiş olsunn

PERİ bebeğin hareket ediyorsa bir sorun yoktur muhtemelen ama mutlaka doktoruna söyle cnm

ben de bugün aradım doktorumu şeker testi sonucu için çok şükür temiz çıkmış bir sorun yok normal değerler dedi sen nasılsın dedi iyim ama belim ve kasıklarım çok ağrıyor dedim sertleşme oluyormu karnında dedi yok dedim dinlen bol bol ayakta fazla kaldığın ve dinlenemediğn zaman oluyor ağrı dedi ben de dinlenmeye çalışıyorum ama yattıkça insan daha da bir kemikleşiyor sanki

cnm bişi sorcam..bnde şeker yüklemesi için devlet hastanesine gitcem daha doğrusu bundan sonra devlete gtcm kontrole..ama ilk kez gitceğim için şeker yüklemesi için ne yapmam gerekiyo neler almam grkiyo..söyleyebilirmisin oraya gidince tam sıra gelmişken bide başka şeylerle uğraşmiim tedarikli gidiim yani..başka bilenlerde varsa söylerlerse sevinirim..

ya nıye öle dedıkı benım bazen karnım sertleşiyo gıbı oluyo acaba bi sorun oldugundamı öle oluyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…