- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.601
kızlar dün ayrıntılıya girdim ya
incelemeyi yapan doktor dediki;
amniyo sıvın fazla şekerin olabilir dedi
ama daha şeker yüklemesi yaptırmadım
2 hafta sonra randevum o zaman yaptıracağım
ve sonucu ayrıntılı ultrasonla birlikte göstereceğim
birde plasenta aşağıda duruyor ama bir sorun olacağını sanmıyorum dedi
şimdi düşününce tedirgin oluyorum yaaaa
şu iki hafta çabuk geçsinde doktorla bi konuşayım bakalım
ama oğluşum öyle tatlı görünüyor ki anlatamam
çıkarıp çıkarıp foto suna bakıyorum
kızlar dün ayrıntılıya girdim ya
incelemeyi yapan doktor dediki;
amniyo sıvın fazla şekerin olabilir dedi
ama daha şeker yüklemesi yaptırmadım
2 hafta sonra randevum o zaman yaptıracağım
ve sonucu ayrıntılı ultrasonla birlikte göstereceğim
birde plasenta aşağıda duruyor ama bir sorun olacağını sanmıyorum dedi
şimdi düşününce tedirgin oluyorum yaaaa
şu iki hafta çabuk geçsinde doktorla bi konuşayım bakalım
ama oğluşum öyle tatlı görünüyor ki anlatamam
çıkarıp çıkarıp foto suna bakıyorum
canım ya benimde maalesef protein fazlalığım var, ben sürekli istifra ediyorum, nedenini bilmiyorduk, bayram haftası doktoruma kontrolüm olduğunda sebebini öğrendik, istifra etme sebebim balık yediğimin ertesi günü protein yüklenmesi yaşayıp, fazla proteini geri atmaya çalşıyormuşum...5-6 günde bir balık yiyoruz ve baık yedğimin ertesi iki gün istifra ederek günümü geçiriyorum, doktorum bunu yaşasamda balık yemem gerektiğini söyledi, çünkü omega 3 için gerekli, bugün yine balık yedik, bakalım yarın nolacamtahlil sonuçlarımı aldım bugün... şekerim normal sınırlarda çıkmış, ama proteinim düşük ve yine kansızlığım devam ediyor maalesef.. elimden geldiğince et tavuk balık yemeye çalışıorum, mercimek de tüketiyorum ama nedense proteinim hala düşük
cnm bişi sorcam..bnde şeker yüklemesi için devlet hastanesine gitcem daha doğrusu bundan sonra devlete gtcm kontrole..ama ilk kez gitceğim için şeker yüklemesi için ne yapmam gerekiyo neler almam grkiyo..söyleyebilirmisin oraya gidince tam sıra gelmişken bide başka şeylerle uğraşmiim tedarikli gidiim yani..başka bilenlerde varsa söylerlerse sevinirim..
ya nıye öle dedıkı benım bazen karnım sertleşiyo gıbı oluyo acaba bi sorun oldugundamı öle oluyoki
bitanem sen yine de tedbiri elden bırakma tabii git görün doktoruna ama korkma da içini ferah tut benim de olmuştu böle kahve telvesi gibiyse normaldir korkma demişti her ihtimale karsı bi iğne vuruyo progestan iç bi kaç gün falan diyo öle ama asıl önemli olan bol su iç demişti bana rahim gerilmesin diye...insallah kötü bişi yoktur tatlım dualarım seninle Rabbim seni ve bebeğini korusun insallah
ya benımde akıntım oluy gunluk ama öle cok yogun degıl yanı.beyaz bide sadece akıntım var öle bı kaşıntım yada yanmam olmuyo netten baktım hamılelıkte normal dıyodu.bendemı sölesem doktora ben cok korkakımda:):):)
tabiki söylerim tatlım bana telefonda söyleneni aynen aktarıyorum sana bak: "sabah erken 9 gibi aç karnına geliceksin gelirken eczaneye gidip sana 50gr lık şeker yüklemesi yapılacağını söyleyeceksin onlar gereken miktarı verecekmiş" bana bide burdan arkadaslar yanında limon da götür bazen tatlandırmak için olsa ii olurdu falan diyolarmış yanında bulunsun bi tane dediler bide her ihtimale karsı küçük bi şişe suyunla bi tane plastik bardağın bile yanında olsun diyenler var yani sırf orda ugrasmamak için güzelim yani kısacası bize şunlar lazım:
1) 50lik şeker (eczaneden alınacak)
2) bi tane limon
3) bi şişe su
4) bi plastik bardak
hadi ii sonuçlarla dönelim insallah kuzum:)
Slm herkesee:>Ben de katılıyorum aranıza bundan böyle.Daha önce başka bir sayfada yazıyorduk ama o sayfayı buraya eklediler,ben de artık buradan yararlanacağım.KK'nın çok faydasını gördüm hamileliğim boyunca,kopamıorum,pc'yi açınca ilk işim buraya girmek valla:>Benim bebişim de erkek,ismi de Göktürk olacak inşallah.
Herkese mutlu günler diliyorum veee benim ve tüm saygıdeğer öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum...
günaydın hanımlar....
evet tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun..
daha 3,5 ay var zaman hiç geçmio ya... sağ salim çocuklarımızı kucağımıza alırız inşallah vede hayırlı evlatlar olsunlar.. amin..
kızlar ben 8 kilo aldım yaa... sizlerde durum nasıl
kızlar gunaydınnnnnnn nasılsınızzz
bızım doktor kontrolumuz ıyı gectı bebegımı gordum hıc yerınde durmadı sıpam :)) sekerımız normal cıktı onuda atlattık hayırlısıyla :)) yaptırmayanların basına ıyı haberlerle gelırler ınsallahhh :)) sekerlı su mıdemı cok bulandırdı ama ıgrenc otesı bısey
oglusum 980 gr olmus doktorumuz kılolu olacagını soyledı normalde 750 gr olması gerekırmıs saglık olsun dedım bende bıze ısaret parmagını sallayıp durdu nasıl tatlıydı anlatamam
bu arada doktoorum spınal sezeryan ol dıyor belden ugusturalım hem dogar dogmaz bebegını optururum sana hemde daha rahat olursun dıyo dogum bıttıkten 4 5 saat agrı duymadan bebegınle ılgılenırsın dedı bende cesaret edemıyorum aklım karıstıı aslında cok guzel bebegımın dogdugu anı gorup onu opmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?