2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım zarar vermez madem doktorda kaybolur demiş meraklanma hiç. sorma venusten bende çok severim bide portakallı keki

canım benimm keşke kullanıcı adımı değiştirebilsem. tam hamişlerin topiğine yapılırmı vallaha ayıp etmişim.. aslında çilekli puding yapacaktım son anda vazgeçtim :))

anammmm hala çektiriyo canımı bak aşağıda 10 tane hamiş hatun var hepimiz senin eve hucum etces bize kek yapcan haberin olsun

Kızlar mümkün olduğunca sol tarafıma yatıyorum koçişle yatakta yerleri bile değiştik ama alışık olmadığım için sağ tarafıma dönüyorum ister isteme ve o anda sağ kasığımda bir batma oluyor tekrar dönmek zorunda kalıyorum neden oluyor olabilir sizde de oluyormu şuanda 9 haftalığız bu hafta başladı bu batma olayıda

yok canım doktor 8. haftada gel organlarının gelişimine kalp atışlarına bakalım dedı agustos 10 gibi giderim kontrole

senin doktor benimkindende insafsızmış bana 7. haftada gel dedi diye kızıyorum :84:valla çok sabırsızlanıyorum hayırlısı olsun inşallahta geç olsun güç olmasın rabbimin izniyle görelim bizde pıt pıtları

takma kafana tatlım ben grip bile geçirdim hiç bişey olmadı allahın izniyle:)

canım benim sat a göre 4 hafta 4 günlük hamileyim ama henüz usg de görülmedi. sağ kasık ağrısı ile acile gittik bundan 1 hafta önce. ozaman öğrendim zaten hamiş olduğumu. usg de 5.4*4.5 cm boyutlarında temiz içerilki kist gözüktü. bu yumurtamızın çıktığı kılıf mış. bebiş ilk başlarda buradan beslenirmiş ve 14. haftadan önce kendiliğinden kaybolurm0uş. ama boyutları ve içeriği öenmliymiş. benimkisi orta büyüklükte.

internetten araştırdım adı adı korpus luteum kistleri imiş. dediğim gbi zararı yokmuş... pazar günü tekrar usg ye girecem.

ewet canım yaa bide sabırsız oldugumu biliyor yani insan korkuo bide kalp atışlarınıda duyunca içim dahada rahatlayacak sanki

anladım canım gecmiş olsun sana ama kist olsa dr görürdü heralde bende bide ağrı gibi değil sadece sağ tarafıma ve yüz üstü yatınca batıyor rahatsız oluyorum ayyhhh birde sivilce olayı burnumun ucunda cıktı bugünde ergennleşiyorum sanki :))

kızlar ben size söyliim bu topik sayesinde maşallah doğuma kadar bayağı bi kadın doğumcu kadar bilgi edineceğiz birbirimizden.bak sayende bişey daha öğrendik.:44:

ben birşey çıkacağını sanmıyorum Allah ın izni ile...
burun ucundaki sivilce hakkaten çok mühimmm.. direk göze çarpıyor. benim de arttı sivilcelerim... hergün maske,tonik vs hepisini kullanyorum.

selammm kızlarrr çok özledim hepinizi :)) uzun zamandır giremedim nete yoğun tempodan dolayı :)))
baya bi gelişmeler olmuş.. :)) hepiniz sağlıkla kalınnn :)

orada havalar nasılcnm biz burda bu kadar sıcağa dayanamıyoruz allah hepimize kolaylık versin

dışarısı tabiki de epey sıcak ama türkiye gibi rutubet yok. yani güneşin altına yatmadığıın müddetçe bir sorun yok. zaten evin her odasında klima var. sadece wc ve banyda yok.

bizde 3 ay oldu geleli buraya. alıştım ama çok şükür. dışarısı gündz 48, gece 42 derece...eşimden dolayı buardayım bakalım daha burada gibiyiz

ben birşey çıkacağını sanmıyorum Allah ın izni ile...
burun ucundaki sivilce hakkaten çok mühimmm.. direk göze çarpıyor. benim de arttı sivilcelerim... hergün maske,tonik vs hepisini kullanyorum.

ilk 3 ay ki0myasal kullanmasan iyi olur cnm ama doğal maske ise bilemem

benim de haya2tımda hiç sivilcwe olmadı ama bu gebelikte çenem "azdı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…