- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.881
günaydın canım. hoşgeldin. siz pıtpıtları duydunuzmu yagmurcum
bana da komik geldi ama aynen böle imiş..:)). benim sağ kasık ağrımın sebebi bu olabilrmiş 4 cm den sonrası ağrı yaparmış benimkisi 5.4*4.5 cm miş boyutları. zaman kaybolur dedi dr ama takip edilecekmiş.
inşallah bebişime zarar vermez...
canım benimm keşke kullanıcı adımı değiştirebilsem. tam hamişlerin topiğine yapılırmı vallaha ayıp etmişim.. aslında çilekli puding yapacaktım son anda vazgeçtim :))
inşallah canım zarar vermez madem doktorda kaybolur demiş meraklanma hiç. sorma venusten bende çok severim bide portakallı keki
ben hep aynı şeyi söyleyip duruyorum ama kızlar bende hiç bulantı namına birşey yok şüphelenmeye başladım artık sizce bu normalmi hiç bişeyden tiksinmiyorum hayırdır inşallah :18:
yok canım doktor 8. haftada gel organlarının gelişimine kalp atışlarına bakalım dedı agustos 10 gibi giderim kontrole
selam arkadaşlar.
bende yaz alerjisi var sabahları burun akıntısı ve hapşırık olur. bunun için çok dikkat ediyorum. uzanırken hapşırdım anlık bir sancı oldu karnımda bebeğe bişey olmaz değilmi. sizlerdede böyle anlık sancı oluyormu karın kasıklarınızda.
Kızlar mümkün olduğunca sol tarafıma yatıyorum koçişle yatakta yerleri bile değiştik ama alışık olmadığım için sağ tarafıma dönüyorum ister isteme ve o anda sağ kasığımda bir batma oluyor tekrar dönmek zorunda kalıyorum neden oluyor olabilir sizde de oluyormu şuanda 9 haftalığız bu hafta başladı bu batma olayıda
anammmm hala çektiriyo canımı bak aşağıda 10 tane hamiş hatun var hepimiz senin eve hucum etces bize kek yapcan haberin olsun
senin doktor benimkindende insafsızmış bana 7. haftada gel dedi diye kızıyorum :84:valla çok sabırsızlanıyorum hayırlısı olsun inşallahta geç olsun güç olmasın rabbimin izniyle görelim bizde pıt pıtları
canım benim sat a göre 4 hafta 4 günlük hamileyim ama henüz usg de görülmedi. sağ kasık ağrısı ile acile gittik bundan 1 hafta önce. ozaman öğrendim zaten hamiş olduğumu. usg de 5.4*4.5 cm boyutlarında temiz içerilki kist gözüktü. bu yumurtamızın çıktığı kılıf mış. bebiş ilk başlarda buradan beslenirmiş ve 14. haftadan önce kendiliğinden kaybolurm0uş. ama boyutları ve içeriği öenmliymiş. benimkisi orta büyüklükte.
internetten araştırdım adı adı korpus luteum kistleri imiş. dediğim gbi zararı yokmuş... pazar günü tekrar usg ye girecem.
ben yurtdışındayım arabistanda
Buyrun gelin beklerim tabiki de... Kapımız her zaman açık...
anladım canım gecmiş olsun sana ama kist olsa dr görürdü heralde bende bide ağrı gibi değil sadece sağ tarafıma ve yüz üstü yatınca batıyor rahatsız oluyorum ayyhhh birde sivilce olayı burnumun ucunda cıktı bugünde ergennleşiyorum sanki :))
orada havalar nasılcnm biz burda bu kadar sıcağa dayanamıyoruz allah hepimize kolaylık versin
ben birşey çıkacağını sanmıyorum Allah ın izni ile...
burun ucundaki sivilce hakkaten çok mühimmm.. direk göze çarpıyor. benim de arttı sivilcelerim... hergün maske,tonik vs hepisini kullanyorum.
kızlar ben size söyliim bu topik sayesinde maşallah doğuma kadar bayağı bi kadın doğumcu kadar bilgi edineceğiz birbirimizden.bak sayende bişey daha öğrendik.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?